günaydın kızlar nasılsını z bakalım ben iyiyim oğluşu gördüm daha da iyi oldum hastaneye gittimsabah 8 30da ordaydım şansıma da kimsecikler yoktuhemen sıramı alıp doktorun yanına girdim bu seferki doktor bayan ve hastalarca pek sevilmeyen bi kadınmış bende önyargılı bi şekilde girdim odaya doktor şikayetin ne diye sordu bende hamileyim kontrolüm vardı deyince nezihin hastasımısın dedi bende evet dedim tamam dedi öle deyince korktum benle ilgilenmeyecek diye ama saolsun ilgilendi ultrasyona koydu bide kaşıntım vardı iki gündür onun içinde krem verdi 9da eve geldim yattım uyudum yeni kalktım ortalık topluyordum bi bakayım dedim kimler var kimler yok
ayy bu güzel duaya kocamann amin diyorumm çok sağolsaol adaşım iyi sayılırız RABBİM e şükürler olsunnn cnmcım inşallah bol kazançlııı olsun meleğin yolaa çıksınnnn
dr unun selamıyla gitmişsin ilgilenir tabikigünaydın kızlar nasılsını z bakalım ben iyiyim oğluşu gördüm daha da iyi oldum hastaneye gittimsabah 8 30da ordaydım şansıma da kimsecikler yoktuhemen sıramı alıp doktorun yanına girdim bu seferki doktor bayan ve hastalarca pek sevilmeyen bi kadınmış bende önyargılı bi şekilde girdim odaya doktor şikayetin ne diye sordu bende hamileyim kontrolüm vardı deyince nezihin hastasımısın dedi bende evet dedim tamam dedi öle deyince korktum benle ilgilenmeyecek diye ama saolsun ilgilendi ultrasyona koydu bide kaşıntım vardı iki gündür onun içinde krem verdi 9da eve geldim yattım uyudum yeni kalktım ortalık topluyordum bi bakayım dedim kimler var kimler yok
ayy evet yaa eksiklerim var ekliycem tatlım gene face açılmamıştı o sıradaşifa geçen gün bana gömsterdiğin modellerin hepsini koymamışsın çok az modeller var mesela bana gösterdiğin modeller arasında bataniyelerde vardı onları nedne koymadın :26:
evet canlarım minik mücizemi gördüm keyfi yerindeydi kıpır kıpırdı çok şükür
evet canlarım minik mücizemi gördüm keyfi yerindeydi kıpır kıpırdı çok şükür
ayy bu güzel duaya kocamann amin diyorumm çok sağol
dr unun selamıyla gitmişsin ilgilenir tabikihadi gözün aydın oğluşunu görmüşsün
ayy evet yaa eksiklerim var ekliycem tatlım gene face açılmamıştı o sıradakoycamm daha daha çok çeşit
giderek azalıyo zaman Nuraycığım inşş çok yakında tarfil sen kucaklarınıza alıcaksınız
ayy evet yaa eksiklerim var ekliycem tatlım gene face açılmamıştı o sıradakoycamm daha daha çok çeşit
giderek azalıyo zaman Nuraycığım inşş çok yakında tarfil sen kucaklarınıza alıcaksınız
ayy ne güzell bizdee senin zamanına gelebilecekmiyiz acabaaa:26::26::26::26:
tabikide canım hayırlısıyla inşallah geleceksiniz ben yerimi size sizde hamiş olmayanlara bırakacaksınız inşallahhhhh
tabiki tatlım ne sandınayy ne güzell bizdee senin zamanına gelebilecekmiyiz acabaaa:26::26::26::26:
özelden ekledim tatlım burda reklam amaçlı olur diye yazmadımfacedeee nerdee varrr bendeee merak ettim bakayım:26::26::26::26:
amin canım benim inşallah sağolinşallah canım hayırlısıyla darısı en kısa zamanda sana ve diğer kızlara dualarımızdasınız inşallah
olsun tatlım topik adı üstündebilsem bugün göstermezdim diğer topiklere
bende hepsi bu kadar sandım sadece bunları koymak istedin sandım
topik topik geziniyorum şifanın reklamını yapıyorum:))..ilgilenen çıksa bari yaaa
günaydın kızlar nasılsını z bakalım ben iyiyim oğluşu gördüm daha da iyi oldum hastaneye gittimsabah 8 30da ordaydım şansıma da kimsecikler yoktuhemen sıramı alıp doktorun yanına girdim bu seferki doktor bayan ve hastalarca pek sevilmeyen bi kadınmış bende önyargılı bi şekilde girdim odaya doktor şikayetin ne diye sordu bende hamileyim kontrolüm vardı deyince nezihin hastasımısın dedi bende evet dedim tamam dedi öle deyince korktum benle ilgilenmeyecek diye ama saolsun ilgilendi ultrasyona koydu bide kaşıntım vardı iki gündür onun içinde krem verdi 9da eve geldim yattım uyudum yeni kalktım ortalık topluyordum bi bakayım dedim kimler var kimler yok
canım benim hoş geldiniz aramıza cici kızınlaherkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?