Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohhh minişinii gördün geldin ne güzelllll

evet canlarım minik mücizemi gördüm keyfi yerindeydi kıpır kıpırdı çok şükür

saol adaşım iyi sayılırız RABBİM e şükürler olsunnn cnmcım inşallah bol kazançlııı olsun meleğin yolaa çıksınnnn
ayy bu güzel duaya kocamann amin diyorumm çok sağol

dr unun selamıyla gitmişsin ilgilenir tabiki hadi gözün aydın oğluşunu görmüşsün

şifa geçen gün bana gömsterdiğin modellerin hepsini koymamışsın çok az modeller var mesela bana gösterdiğin modeller arasında bataniyelerde vardı onları nedne koymadın :26:
ayy evet yaa eksiklerim var ekliycem tatlım gene face açılmamıştı o sırada koycamm daha daha çok çeşit

evet canlarım minik mücizemi gördüm keyfi yerindeydi kıpır kıpırdı çok şükür
giderek azalıyo zaman Nuraycığım inşş çok yakında tarfil sen kucaklarınıza alıcaksınız

facedeee nerdee varrr bendeee merak ettim bakayım:26::26::26::26:

inşallah canım hayırlısıyla darısı en kısa zamanda sana ve diğer kızlara dualarımızdasınız inşallah

bilsem bugün göstermezdim diğer topiklere
bende hepsi bu kadar sandım sadece bunları koymak istedin sandım

ayy ne güzell bizdee senin zamanına gelebilecekmiyiz acabaaa:26::26::26::26:
tabiki tatlım ne sandın

facedeee nerdee varrr bendeee merak ettim bakayım:26::26::26::26:
özelden ekledim tatlım burda reklam amaçlı olur diye yazmadım

inşallah canım hayırlısıyla darısı en kısa zamanda sana ve diğer kızlara dualarımızdasınız inşallah
amin canım benim inşallah sağol

bilsem bugün göstermezdim diğer topiklere
bende hepsi bu kadar sandım sadece bunları koymak istedin sandım
olsun tatlım topik adı üstünde bugün ne giysem eee arkadaşlar belki her gün açarlar topiğe bakarlar görürler yeni resimleri

kızlar net yine kafayı yedi yaa çıkıyorum şimdilik inşallah mesajım gider topiğe yerleşir

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
ayıp beee hepiniz nereyee gittiniz bariii haber verseydiniz giderken

topik topik geziniyorum şifanın reklamını yapıyorum:))..ilgilenen çıksa bari yaaa

çıkacak inşallah canım çok güzel biciler ciciler var yaaaa

gözünaydın canım ne güzel prensini görmüşsün gelmişsin allahım tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

huuu huuuuuuuuuuu benim cicoşlarım nasılsınız şifam yeni topik hayırlı olsun canım
geçmişi okudum bir yaramazlık yok sadece sevom halsiz oda normal

canlarım papatyayla telde konuştum maşallah opuyu atlatmış ve anneciğinde kalacak transfere kadar ve net yokmuş ben zaman zaman tel de konuştukça sizlere haberler iletirim dualarınızı desteklerinizi de ilettim çok memnun oldu hepinize selamı var

Son düzenleme:
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş

canım benim hoş geldiniz aramıza cici kızınla ohh geçmişler olsun cennet kokulu yavrunu kucağına aldın darısı diğer hamiş kızlara sıkıntısızca sağlıklıca alsınlar inşallah bebişlerini vee sonrada sırada bizler müjde veririz inşallah o güzel dualarına kocamann aminn diyorum Rabbim razı gelsin senden dualarını kabul buyursun inşallah öptüm kocamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…