Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Eeeeee o zaman yolcu yolunda gereeek
eve gidimde cam siliyim bari tabi silebilirsem:92:
cumartesi misafir var
hepicinizi öperim şlaps şlapssss diyeee ohhhhhhhhhh merak etmeyin nesle grip değilim çok şükür martta nisanda feleğim şaşmıştı ama atlattım

suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek oldu Rabbim ailesine bolll sabır versin

burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diye bulupta kaybetmek eminim çokk zorrr

Selam bacılar nasılsınz?biz çok iyiyiz maaşallah hayla uyku problemimiz var ama düzelir inşallah hamişlerimiz nasıl?bebişler nasıl nurcan ablanında prensesi oluyormuş RABBİM hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun hepinizin inşallah...gelişmelerden banada haber verin ya uzak kaldım duaları banada haber verirseniz özelden yazarsanız girdiğimde vaktim olmuyor geçmişe bakmaya kaçırıyorum bende katılmak isterim öpüyorum

hepsi çok güzel paylaştığın için sağol

kızlar papatya dan yine haberler var 6 adet yumoşu döllenmiş inşallah yarın daha güzel bölünme haberlerini de alırız
maşallah maşallah hadi bakalımmm

canım ya nasıl desem bilemiyorum eşimde ameliyatan sonra gelişen sorunlarda hiç bir düzelme yok malesef nasıl olacak bilmiyorummm tek bildiğim tek dileğim artık bundan sonra daha kötüye gitmememsi daha kötü şeyler yaşamamak

herkese günaydıııııınnn nasılsınız bakem cumanız mübarek olsun rabbim herkesin gönlünün muradını versinnn
PINAR ABLAA doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere bidahaki doğum gününe yavrunla girersin inşallahhh :119:
PAPATYA mında herşeyi güzel ilerliyomuş rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh emeğini boşa çıkarmasın...
TOSTİİİİ taze anne gözün aydın cnm benim rabbim acısını göstermesin hep mutlu olun inşallahhh hayırlı uzun ömürler versin rabbiimmm güzel günlere büyüt inşallahh cnm beniiimm

Son düzenleme:
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510 okudu
tarfil ......................450 okudu
Sevdanehri54.................300 okudu
Kedersiz.........................500 okudu
sevdamce......................140 okudu
Sedefnaz........................144
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50 okudu
lara................................50

herkese günaydınlar hayırlı cumalar
ALLAH bu güzel günün yüzü suyu hürmetine herkesin dileğini hayırlı bir şekilde kabul etsin AMİN

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar

şifa arkadaşın için üzüldüm allah sabır versin gerçekten zor

yeter allah bol bol şifa versin eşine

nurcik sen varsın sanırım bitek nasılsın bakalım

günaydın sanada hayırlı cumalarrrrr
aminnn...........

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

aminnnnnnnnnnnn.......

günaydın sanada hayırlı cumalarrrrr
aminnn...........

günaydın kızlar

iyiym sevocum sen nasılsın
şifanın bahsettiğin arkadışın mesajlarını okuyrdum
bebeğini neden kaybetmiş diye ama yazmamış yeni kaybetmiş çünkü
bir konu açmış bebeğini aniden saçları dökülmeye başlamış sanırım o kötü hastalıktan olmuş offff içim yandı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…