duru81O Artık Anne
Eti_PufO Artık Anne
bulut83O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
nazracaO Artık Anne
bynkutluayO Artık Anne
leydim84O Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfil
nuray0606
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
sifaaOluruna Bıraktım
yeteeeeerYaram Ne Kanar , Ne Kabuk Bağlar
bebekdls
papatya_ozmen
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek olduRabbim ailesine bolll sabır versin
burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diyebulupta kaybetmek eminim çokk zorrr
maşallah maşallah hadi bakalımmmkızlar papatya dan yine haberler var6 adet yumoşu döllenmiş inşallah yarın daha güzel bölünme haberlerini de alırız
Selam cicoşlarııııımmm
tostim hayırlı olsun allah güle güle büyütmek nasip etsin darısı burdaki arkadaşlarıma olsun
melike gelmiş gitmiş
yeteer eşin nasıl olduu
papatyadan da inşallah güzel haberler alacaz
sizler nasılsınız herkesler iyimi benııııım canııııııııııııımmm
suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek olduRabbim ailesine bolll sabır versin
burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diyebulupta kaybetmek eminim çokk zorrr [/QUOTE
offff Allah sabır versin anne ve babasına bu dünyada en büyük acı evlat acısı olsa gerek Rabbim yaşatmasın kimseye
sağol canım evet benimde zilloş bir kızım olacak Allah isteyen herkese nasip etsin ..Selam bacılar nasılsınz?biz çok iyiyiz maaşallah hayla uyku problemimiz var ama düzelir inşallah hamişlerimiz nasıl?bebişler nasıl nurcan ablanında prensesi oluyormuşRABBİM hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun hepinizin inşallah...gelişmelerden banada haber verin ya uzak kaldım duaları banada haber verirseniz özelden yazarsanız girdiğimde vaktim olmuyor geçmişe bakmaya kaçırıyorum bende katılmak isterim öpüyorum
seni ve kızçeni öptüm uykularınız düzene girer inşallah
maşallah maşallah hadi bakalımmm
canım ya nasıl desem bilemiyorum eşimde ameliyatan sonra gelişen sorunlarda hiç bir düzelme yok malesef nasıl olacak bilmiyorummm tek bildiğim tek dileğim artık bundan sonra daha kötüye gitmememsi daha kötü şeyler yaşamamak
Allah eşine şifalar versin daha iyi etsin inşallah
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510 okudu
tarfil ......................450 okudu
Sevdanehri54.................300 okudu
Kedersiz.........................500 okudu
sevdamce......................140 okudu
Sedefnaz........................144
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50 okudu
lara................................50
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
ALLAH bu güzel günün yüzü suyu hürmetine herkesin dileğini hayırlı bir şekilde kabul etsin AMİN
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
şifa arkadaşın için üzüldüm allah sabır versin gerçekten zor
yeter allah bol bol şifa versin eşine
nurcik sen varsın sanırım bitek nasılsın bakalım
HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥
ya bennnnnnnnnnnnnnn görmüyomusun beniii
Günaydın şekerim nasılsınnnn
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar
şifa arkadaşın için üzüldüm allah sabır versin gerçekten zor
yeter allah bol bol şifa versin eşine
nurcik sen varsın sanırım bitek nasılsın bakalım
günaydın sanada hayırlı cumalarrrrr
aminnn...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?