Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de iyiyim

hımm ben hamileyken kaybetti sandım demek doğmuştu allah sabır versin ne diyimm kimseye yaşatmasın evlat acısı

günaydın canım yazarken görmedim seni

Ben hamd olsun diyek bu aralar biraz ağrılarım var sen nasılsın

benimde biraz agrılarım varrr şu birkaç gündürrr ama bagırsak agrılarıı gibii RABBİM hayırlısıı ile şu zamanları atlatmamızıı naip eylesyin

ya bendee aradım biraz sonra bakmadım bencee sendee okumaaaaa piskolojisii bozuluyor insanın RABBİM annesine babasına sabır versin inşallahhh

Son düzenleme:
günaydın canlarımmm nasılsınız bakalım cumamız mübarek olsunnn canlarımmm

pınar ablacım doğum günün kutlu olsun canım benim bundan sonra inşallah bebeişlerinle kutlarsınnnn ablacımmm inşallahhhhh
tubişimmmmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle prensesinle nice mutlu senelereee
yeterim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinn
canlarım ben paratesiden itibaren hastanede çalıacam haberiniz olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ben de iyiyim

hımm ben hamileyken kaybetti sandım demek doğmuştu allah sabır versin ne diyimm kimseye yaşatmasın evlat acısı

amin Allah yaşatmasın kimseye

kızlar bugün duamız var ama ben duayı bulamıyorum seyhan sende kayıtlımı değilse aramaya devam edeyim

günaydın canım hayırlı cumalar

hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdiki işinden daha çok seversin ve daha rahat olur hiç sıkılmazsın
ee hastaneye gidince buraya gelemiyecekmsin :26::26::26:

günaydın canım hayırlı cumalar

hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdiki işinden daha çok seversin ve daha rahat olur hiç sıkılmazsın
ee hastaneye gidince buraya gelemiyecekmsin :26::26::26:

inşallah nurcanımmm iyi olurr oda şüpheli canım bilgisayarım olacak mı bilmiyorum olursa girerim

günaydın sedefom hastanede de girebilecekmisin acaba buraya

demek pınarın ve tuğbişin doğum günü bugün..nice mutlu yıllara inşallahhh

yok bende nurcik kayıtlı değil yardımcı olayımmı bende bakayımmı geçmişe

seyhancım bu şarkı öncelikle sana(nede olsa karadenzlisin) sonra diğer kızlara gelsin

[video=youtube;DU--6ebzKzY]http://www.youtube.com/watch?v=DU--6ebzKzY&feature=related[/video]

inşallah nurcanımmm iyi olurr oda şüpheli canım bilgisayarım olacak mı bilmiyorum olursa girerim
inşallah girebilirsin canım

valla işin yoksa eğer berabe rbakalım istersen önce kim bulursa artık:))

herkese yağmurlu bi ankara sabahından günaydınlar canlarım
pınarcım doğum günün kutlu olsun rabbim gönlündekini sana versin yeni yaşın mutluluk huzur birde bebiş getirsin
tuğba seninde doğum günün kutlu olsun
yetercim rabbim kocişine sıhhat versin

veee hekese hayırlı cumalarrr

günaydın

seyhan buldum duayı

okiş

günaydın canımmmm hayırlı cumalarr

sevom valla bilgisayarım olursa çok rahat girerim herhalde bakalım olacak mı çok merak ediyorum inşallah giirerimmm

inşallah girebilirsin canım

valla işin yoksa eğer berabe rbakalım istersen önce kim bulursa artık:))

nurcanım inşallah girerimmm
duam da az kaldı bitiriyorum

günaydın hayırlı cumalar canım

çok severimmm çok mersiii canım Hatta telefon müziğim şuanda

vayy desene tam isabet olmuş

herkese merhabalarrr
kızlar yaa face girdiğimde çok tuhaf olmuş hiç bişeye bakamadım sizinkilerde öylemi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…