kızlar kahvaltı hazırlıycam buyrun gelin beraber olsun
asi benim facede bir sorun yok
merhaba canım benimkinde bi tuhaflık yok
herkese merhabalarrr
kızlar yaa face girdiğimde çok tuhaf olmuş hiç bişeye bakamadım sizinkilerde öylemi :26::26:
ama bendee yapmadım daha hmn gelirim yeterki birisii kahvaltı hazırladım desin
hoşgeldin asii ben giriyorum face ye gayet normal bende
DURUCUM HOŞGELDİN CANIM
NURCİK AFİYET OLSUN
İPEĞİM KOLAY GELSİN AYY MAŞALLAHHH CNAIM ERKENDEN YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NAZAR DEĞİMESİN KIRKBİNKERE MAŞALLAHHH
hoşbulduk seyhanım ağrınmı var rahim büyüyor çok normal
ipek kolay gelsin
benim de yarın misafirim var ama gel görki hibişi yapamadım:96:
ohh hemen gelioruz hazırı kim sevmezki afiyet olsun canım benim bebişine löp löp et olsun şifa olsun
bende çıkıyorum
bu arada sedefcim yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah
günaydın kızlar hayırlı cumalar...haftalık temizliği yapıyorum ömeri uyuturken bakayım dedim yarın yemeğe misafirim var bugün işim çok bu arada ömer yürüyo teyzoşlar
tosti allah analı babalı büyütsün allah herkese nasip etsin ...kızlar ben tefriciyeyi unutmuşum hemen okuyup bitiriyorum
dün camları silecektin yapamaıdn dimi amann zaten iş yerinde yeterince yoruluyorsunuz .o yorgunlukla eve gelince iş yapmak zor gelir
oturmayamı yemeğime geliyorlar misafirlerin
yok nerdeeeee eşim eve 21.00 doğru geldi o gelene kadar yemek yaptım kayınvalideme bugün onlar bakıuyorlar ondan sonra paşanı ağlama krizi falan derken oldu saat 22.00 o saaten sonra pil bitiyor
eşimin iş arkadaşı eşi ve kayınvalidesiyle gelcekler yemeğe gelmezler sanmıyorum çocuk var diye benim uğraşmamam için
sanırım çaya gelirler eşim çaylık alır bişiler zaten yaptırmaz
sabahta kankim gelcekti kahvaltıya ama misafir gelcek diye iptal etti bakalım
günaydın kızlar hayırlı cumalar...haftalık temizliği yapıyorum ömeri uyuturken bakayım dedim yarın yemeğe misafirim var bugün işim çok bu arada ömer yürüyo teyzoşlar
tosti allah analı babalı büyütsün allah herkese nasip etsin ...kızlar ben tefriciyeyi unutmuşum hemen okuyup bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?