Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar kahvaltı hazırlıycam buyrun gelin beraber olsun

asi benim facede bir sorun yok

ohh hemen gelioruz hazırı kim sevmezki afiyet olsun canım benim bebişine löp löp et olsun şifa olsun
bende çıkıyorum
bu arada sedefcim yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah

bu ne ya yazdığım gitmiyo diye ikinci kez yazdım ikiside çıkmış neyse sistem kafayı yedi galiba oda açıkmış heralben çıktım canlar grşz sonra

günaydın kızlar hayırlı cumalar...haftalık temizliği yapıyorum ömeri uyuturken bakayım dedim yarın yemeğe misafirim var bugün işim çok bu arada ömer yürüyo teyzoşlar
tosti allah analı babalı büyütsün allah herkese nasip etsin ...kızlar ben tefriciyeyi unutmuşum hemen okuyup bitiriyorum

DURUCUM HOŞGELDİN CANIM

NURCİK AFİYET OLSUN

İPEĞİM KOLAY GELSİN AYY MAŞALLAHHH CNAIM ERKENDEN YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NAZAR DEĞİMESİN KIRKBİNKERE MAŞALLAHHH

hoşbulduk seyhanım ağrınmı var rahim büyüyor çok normal
ipek kolay gelsin
benim de yarın misafirim var ama gel görki hibişi yapamadım :96:

hoşbulduk seyhanım ağrınmı var rahim büyüyor çok normal
ipek kolay gelsin
benim de yarın misafirim var ama gel görki hibişi yapamadım :96:

dün camları silecektin yapamaıdn dimi amann zaten iş yerinde yeterince yoruluyorsunuz .o yorgunlukla eve gelince iş yapmak zor gelir
oturmayamı yemeğime geliyorlar misafirlerin

ohh hemen gelioruz hazırı kim sevmezki afiyet olsun canım benim bebişine löp löp et olsun şifa olsun
bende çıkıyorum
bu arada sedefcim yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah

sağol canım benimmm

oyyy maşallahh ömereee

asicim bende normal ama arkadaşlardan duyduğuma göre bi tuhaflık varmış

dün camları silecektin yapamaıdn dimi amann zaten iş yerinde yeterince yoruluyorsunuz .o yorgunlukla eve gelince iş yapmak zor gelir
oturmayamı yemeğime geliyorlar misafirlerin

yok nerdeeeee eşim eve 21.00 doğru geldi o gelene kadar yemek yaptım kayınvalideme bugün onlar bakıuyorlar ondan sonra paşanı ağlama krizi falan derken oldu saat 22.00 o saaten sonra pil bitiyor

eşimin iş arkadaşı eşi ve kayınvalidesiyle gelcekler yemeğe gelmezler sanmıyorum çocuk var diye benim uğraşmamam için
sanırım çaya gelirler eşim çaylık alır bişiler zaten yaptırmaz
sabahta kankim gelcekti kahvaltıya ama misafir gelcek diye iptal etti bakalım

canlarım iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekür ederim allh razı olsun hepinizdennn
rabbim şifa bekleyen tüm kularına şifa nasip etsin şu mübarek günde inşşşş

e iyi ozaman canım :)yarın sabahtan evi siler süpürüsün eşinde ikramlık alıyormuş zaten camları silemesende perdeleri sıkı sıkıya kapatırırsın kimse görmez kirli camlarını :))
benimkilerde çok kirlendiler yapamıyorum bu durumda..2 ay önce görümcem gelip silmişti ama epey kirlendiler şimdi
pazar günü sağolsun teyzem gelecek elden geçirecek camları kapıları

maşallah ömere rabbim daha güzel günlerinide göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…