e iyi ozaman canım :)yarın sabahtan evi siler süpürüsün eşinde ikramlık alıyormuş zaten camları silemesende perdeleri sıkı sıkıya kapatırırsın kimse görmez kirli camlarını :))
benimkilerde çok kirlendiler yapamıyorum bu durumda..2 ay önce görümcem gelip silmişti ama epey kirlendiler şimdi
pazar günü sağolsun teyzem gelecek elden geçirecek camları kapıları
az önce netleşti sabah benim arkidişim (kankim) kahvaltıya gelcek sabahtan yapamıycam
amaaann akşam artık zorlarım minik yasemini
kızlar tefriciye bitti
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM ARKADASIMIZ AYŞENİN TEDAVİSİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE POZİTİF SONUÇLANSIN,BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜR SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
maşallah ömer paşayaaaaa tü tüüüü kaç aylıkken yürümüş oluyo cnm 11 mi????günaydın kızlar hayırlı cumalar...haftalık temizliği yapıyorum ömeri uyuturken bakayım dedim yarın yemeğe misafirim var bugün işim çok bu arada ömer yürüyo teyzoşlar
tosti allah analı babalı büyütsün allah herkese nasip etsin ...kızlar ben tefriciyeyi unutmuşum hemen okuyup bitiriyorum
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM ARKADASIMIZ AYŞENİN TEDAVİSİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE POZİTİF SONUÇLANSIN,BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜR SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
sağol canım darısı başınıza
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım arkadasımız ayşenin tedavisi hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlansın,bu sefer yüzünü güldür saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
YA RABBİ
hepinize günaydın arkadaşlarrr
öncelikle yarın olmayacağım için şimdiden kutlayım istedim öncelikle ANNELERİMİZİN ve burdaki annelerin yeni hamişlerin ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIIIIM
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN CANIM ANNELERİMİZİ (amiiiin) şimdilik hoşçakalın hepinizi öptüüüm
kızlar Ayşe den haberler getirdimşu anda 5 embrio gelişimlerine devam ediyormuş inşallah aksilik olmazsa pazartesi günü (5. gün ) transferi gerçekleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?