Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

az önce netleşti sabah benim arkidişim (kankim) kahvaltıya gelcek sabahtan yapamıycam
amaaann akşam artık zorlarım minik yasemini

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM ARKADASIMIZ AYŞENİN TEDAVİSİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE POZİTİF SONUÇLANSIN,BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜR SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah ömer paşayaaaaa tü tüüüü kaç aylıkken yürümüş oluyo cnm 11 mi????

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
sağol canım darısı başınıza

aminnnn inşallahhh bu son tedavisi olur ve bebeğine kavuşur

tebrikler için teşekkür ederiz teyzoşlar ..dualara amin diyoruz allah hayırlı evlatlar versin inşallah ...herkese iyi haftasonları

aminnnnnnnnnnnnnnnnn amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yeterciğim çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin beterinden korusun inşallah

Sevo o bebişini kaybeden benim arkadaş değil facede kk grup varya geçenlerde Kütahya buluşmasına katılmıştı o bayan ordaki resimlerden görmüştüm nickini filan da bilmiyordum dün bi gördüm ki facede acı haberi dayanamadım çok üzüldüm Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah bol bol sabır versin arkadaşa http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/527082-suuucum-arkadasimizin-bebegi-su-melek-olup-cennete-uctu.html konuyla ilgili topik burda kızlar bol bol sabır versin Yüce Rabbim

İpek maşallah Ömer yürüyormuş

Sevo ve Nurcik ağrılarınız olmuş geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir

Durucuğum canım hiç sitres yapma camları filan sağolsunlar anlayışlı misafirlerin varmış

ayy aklıma başka bişi gelmedi ki kusuruma bakmayın

Pınar cığım ve Tuğba cığım doğum günleriniz kutlu ve mutlu olsun daha nice sağlıklı ve keyifli yıllara özellikle Pınar ım inşallah seneye bebişinle gününü kutlarsın inşallahhhhhh

günaydınlar fııstıklar iyi hafata sonları
şifam sağol kuzum

hepinize günaydın arkadaşlarrr
öncelikle yarın olmayacağım için şimdiden kutlayım istedim öncelikle ANNELERİMİZİN ve burdaki annelerin yeni hamişlerin ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIIIIM
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN CANIM ANNELERİMİZİ (amiiiin) şimdilik hoşçakalın hepinizi öptüüüm

kızlar Ayşe den haberler getirdim şu anda 5 embrio gelişimlerine devam ediyormuş inşallah aksilik olmazsa pazartesi günü (5. gün ) transferi gerçekleşecek

Son düzenleme:

amiiiiiiiiinnnnnnnn

kızlar Ayşe den haberler getirdim şu anda 5 embrio gelişimlerine devam ediyormuş inşallah aksilik olmazsa pazartesi günü (5. gün ) transferi gerçekleşecek

maşallah hep böyle devam etsin inşşş

slm şekerlerrr
ipek aplam maşalllah paşamıza yürüyormuş oyy öp yerime kocaman
pınar apla için çok sevişndim Rabbim evlatlarına ol desin inşalah maşalahhh
su bebek için bende çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşalahh çok zorr

anneler günümüzü kutlamışsınız Allah razı olsun Rabbim sizede nasib etsin inşalahh
pınar aplanın duası için canı gönülden amin diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…