Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar banada müsadee yemeğimi hazırlayım yavaş yavaş hepinizi öptüm dualarınızı eksik etmeyiiin

şifacım oruçmuşsun Allah kabul etsin canım

yaa nevo çıkmadıysan bir sorum olacaktı sana hocam
evet canım sadece bugün oruç tutabildim kociş te eşlik etti bana sağolsun ikimiz orucuz bugün amin canım ALLAH razı olsun

canbım sende hızır gibi yetiştin hımm bi ara inceleyim göğüsleri evet yaa karnımın alt ağrıyor ara sıra ama en çok sağ kasıkta

kızlar banada müsadee yemeğimi hazırlayım yavaş yavaş hepinizi öptüm dualarınızı eksik etmeyiiin
güle güle tatlım kolay gelsin afiyet olsun peki bi daha girermisin girmez misin yarına kadar girmezsen geçmişler olsun tatlım mutlaka dediklerimize harfiyen uy sakin ol bol salavat çek dualaarla sakin olmaya bak korkulacak bişi yok tekrar tekrar yazmak istedim öptüm dualarımdasın

asi yarınki operasyonda Allah yardımcın olsun şimdiden geçmişler olsun

şifa allah kabul eylesinnn

nurcik bu arada ben hala hissetmiyommm menekşe abla aradı oda öleymiş

nevom güle güle

aynı ağrılardan bahsediyoruz inşallah sonucuda benimki gibi olur
bak hatırlmaya çalıştıkça aklıma geliyor belirtiler:)
kışın ortasında (şubat ayındaydık) ayaklarımın altı ateş gibi olurdu çoraba bile tahamül edemiyordum çıkarıyordum ayaklarımdan

Allah kabul etsin canım aruçlu ağzınla dualer et bizlere şifam

canlarım hemen yazıp çıktım çok özür dilerim sizleri merakta bıraktım biraz yoğun olunca çıktım nurcik aramasaydı unutmuştum ben yani aklımdaydı da o an gitmiş sanki neyse gittim aldım 0.117 çıktı 1 bile değildi ama ne bi belirti var nede bişey durun hemen adet tarihimi veriyorum belki ben yanlış hesaplamışımdır
03.01.2012
03.02.2012
28.02.2012
24.03.2012
22.04.2012

nevom güle güle

hisetmemen normal canım bakma sen benim zilli kıza:) oynak bişey olacak belli :)anası öyle derğil halbuki kime çektiyse :))
doktorum 18 veya 20. haftalardan sonra hisetmeyte başlarsın demişti bu son 3 gündür fıldır fıldır benimki
Allahım bu muhteşem duyguyu isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah

maşallahhh sanaaa ve kızınaaa evet anasına benzememiş bizimkiler bende aksine hareketliyim ama bu çok uyuşuk çıktı
22.haftaya kadar yolu varmış bakalım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım normalde 26 günde bir olmuşsun ama geçen ay 30. günde gelmiş adetin
bu ayda bugün itibariyle 33. gün olmuş evet gecikmiş ama geçen ayda 4 günlük bir gecikmen var yine
sağlık olsun çidemcim inşallah önündeki tedavinle pozitif sonuçlar alırısn canım benim

nevom güle güle
amin canım ALLAH razı olsun panik yapma Sevomm canım çok yakında hissedersin

ayy inşallahh yaa inş Nurcanımmm ama ben daha çok üşüyorum bu aralar çorap bile fayda etmiyor üstüne patik giyiyomm ee tabi bi süre sonrada ateş basıyoo ama bu bikaç gündür aşırı üşüyomm :26: bekleyip görelimm

canımsın tabiki ederim hemide bol bol Rabbim kabul buyurur inşşşş

canımm benim yaa inanki üzüldüm aşılama kararınız var inşş nasip olacak Yüce Rabbim seni bu uğurda çok uğraştırmayacak

oy oy oy 3 gündr kımıl kımılız haa ayy süper bişidir maşallah maşallah darısı Sevo ma ve hissetmeyen kimler varsa onlara

inşallahhh canım sedefom kist falan olmuş olabilir misin canım çünkü 35.günün bugün :26:

kistim olsaydı anlardım sevom çünkü belirtileri çok kötü sancıdan durulmuyor sadece bi kaç gündür adet olacakmışım gibi hafif karın ağrısı var ama göğüs ağrım yok önceden 1 hafta öncesnden ağrırdı ama ağrıda yok ama şu var bu ay ilk defa bişey farkettim aşırı kıllanmam var çok garibime gitti

şifaa bende çok üşüyodum özellikle ayaklarım ısınmıyodu buzdu resmen sonra ateş basıyodu hadiii inşallahhhh diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…