evet canım sadece bugün oruç tutabildim kociş te eşlik etti bana sağolsun ikimiz orucuz bugünşifacım oruçmuşsun Allah kabul etsin canım
yaa nevo çıkmadıysan bir sorum olacaktı sana hocam
canbım sende hızır gibi yetiştinkızlar bende iyiyim tek tek cevap veremiyorum yoğunluktan
şifam bende metal tadı olmadı ağzım değişmedi
benim en büyük belirtim göğüslerimdeki damarlar iyice belirginleşmişti oradan daha test bile yapmadan hissettimaynı adet ağrılarım gidip geliyodu kasıklarımda arada birde karın altı sızlıyodu
güle güle tatlım kolay gelsin afiyet olsunkızlar banada müsadee yemeğimi hazırlayım yavaş yavaş hepinizi öptüm dualarınızı eksik etmeyiiin
güle güle Nevom ikizlere kendine ve göbişteki yeğenime eşine hep cici ve iyi bakın inş bi daha ki gelişinde yardımcının haberini alırızdualar kabul olsun inşş
anladım canım sen bi ara frenlemiştin demekki aman iyiki öyle olmuş yaaa maşallah yeğenimde hızır gibi yetişti hazır ara vermişken komple kurtuldun iştedarısı bana Nurcik aaa o ağrı oldu da meğer ben hafife almışım nasıl rahatsız etti ağrı sanki dediğin gibi içerde oyuyorlar gibi ayy dinleneceğimm birazdan
Allah kabul etsin canım aruçlu ağzınla dualer et bizlere şifamevet canım sadece bugün oruç tutabildim kociş te eşlik etti bana sağolsun ikimiz orucuz bugünamin canım ALLAH razı olsun
canbım sende hızır gibi yetiştinhımm bi ara inceleyim göğüsleri evet yaa karnımın alt ağrıyor ara sıra ama en çok sağ kasıkta
asi yarınki operasyonda Allah yardımcın olsun şimdiden geçmişler olsun
şifa allah kabul eylesinnn
nurcik bu arada ben hala hissetmiyommmmenekşe abla aradı oda öleymiş
nevom güle güle
sedefomun negatifmi çıkmış :26: sağlık olsun ama yakında pozitif olacak sonucu inşallahh
hisetmemen normal canım bakma sen benim zilli kıza:) oynak bişey olacak belli :)anası öyle derğil halbuki kime çektiyse :))
doktorum 18 veya 20. haftalardan sonra hisetmeyte başlarsın demişti bu son 3 gündür fıldır fıldır benimki
Allahım bu muhteşem duyguyu isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah
canlarım hemen yazıp çıktım çok özür dilerim sizleri merakta bıraktım biraz yoğun olunca çıktım nurcik aramasaydı unutmuştum ben yani aklımdaydı da o an gitmiş sanki neyse gittim aldım 0.117 çıktı 1 bile değildi ama ne bi belirti var nede bişey durun hemen adet tarihimi veriyorum belki ben yanlış hesaplamışımdır
03.01.2012
03.02.2012
28.02.2012
24.03.2012
22.04.2012
evet sevom hemşire eğer hala adet görmezsen pazartesi tekrar kan ver dedi
inşallahhh canım sedefom kist falan olmuş olabilir misin canım çünkü 35.günün bugün :26:
amin canım ALLAH razı olsunasi yarınki operasyonda Allah yardımcın olsun şimdiden geçmişler olsun
şifa allah kabul eylesinnn
nurcik bu arada ben hala hissetmiyommmmenekşe abla aradı oda öleymiş
nevom güle güle
ayy inşallahh yaa inş Nurcanımmmaynı ağrılardan bahsediyoruz inşallah sonucuda benimki gibi olur
bak hatırlmaya çalıştıkça aklıma geliyor belirtiler:)
kışın ortasında (şubat ayındaydık) ayaklarımın altı ateş gibi olurdu çoraba bile tahamül edemiyordum çıkarıyordum ayaklarımdan
Allah kabul etsin canım aruçlu ağzınla dualer et bizlere şifam
canımm benim yaa inanki üzüldümcanlarım hemen yazıp çıktım çok özür dilerim sizleri merakta bıraktım biraz yoğun olunca çıktım nurcik aramasaydı unutmuştum ben yani aklımdaydı da o an gitmiş sanki neyse gittim aldım 0.117 çıktı 1 bile değildi ama ne bi belirti var nede bişey durun hemen adet tarihimi veriyorum belki ben yanlış hesaplamışımdır
03.01.2012
03.02.2012
28.02.2012
24.03.2012
22.04.2012
oy oy oy 3 gündr kımıl kımılız haahisetmemen normal canım bakma sen benim zilli kıza:) oynak bişey olacak belli :)anası öyle derğil halbuki kime çektiyse :))
doktorum 18 veya 20. haftalardan sonra hisetmeyte başlarsın demişti bu son 3 gündür fıldır fıldır benimki
Allahım bu muhteşem duyguyu isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah
33mü 35 mi:44::44:
inşallahhh canım sedefom kist falan olmuş olabilir misin canım çünkü 35.günün bugün :26:
ayy canım benim inşş yaaa geç olsun güç olmasın pazartesi ne hoş olur müjdeeevet sevom hemşire eğer hala adet görmezsen pazartesi tekrar kan ver dedi
ayy canım benim inşş yaaa geç olsun güç olmasın pazartesi ne hoş olur müjdee
slm millet sedefom inşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?