Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yardımcın alman iyi olacak senin için
şuan bu durumda eskisi gibi ilgilenemyirosundur çocuklarınlar o bulantılar berbat bişey yaaa ama çok şükür erken atlattım ben 12. haftadan sonra yok oldu şükür inşallah seninde erkenden geçer bulantıların

hamdolsun canım bu günümüze 2 gündür kötüydüm ama bu gün iyi gibiyim
şu kadın işini çözünce daha bi rahatlicam

aynen öyle kızlar yardımcı iyi olacak. eskisi gibi saati saatine ilgilenemiyorum tabi
yemeği çok zor pişiriyorum öğüre öğüre zaten kendim pişirdiğimi yiyemiyorum

valla nurcik inşallah ilkine benzemez çünkü 5 ay sürmüştü bulantılar....

ısır vallaaa canın sağolsun

accık ısırırım kız canlarını yakmam kıyamam ben onlara........

herkese selamlar nasılsınız bakalım

kandiliniz mübarek olsun

yaa geçmişi okuyamadım ama hala adetler gelmemiş ve sedefo test vermiş sanırımm ayyy Allahımm dualarımızı kabul eyleee arkadaşlarımızın yüzünü güldür YARABBİMMMMM

ah cnm yaa bide ne güzel yazıyosun çoğul çoğul ikizlerim mi olcak acep
inşallah yarabbim herşeyin hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın kurban olduğum rabbim

asicim histeroskopi olacak mışsın Allah yardımcın olsun basit bi operasyon hiç korkma
muradına bir adım daha yaklaşmanın hazzıyla hiç acı duymayacaksın inan
bir engel daha kalkmış olacak aradan.....

tamam caniş peki karnında sık sık seğirme gibi kalp atışı gibi şeyler oluyor muydu bende o da var ayy ayy

ben de seninkileri ısıracam bi gelsinler çifter çifter

he valla hamiş belirtisi
damarların her zamankinden daha mavi ve belirgin olur
inşallah boşuna ümitlenmeyiz ya
yok yok bu maya tutacak ....
ohh sefa olsun ne güzel belirtiymiş bu hızır gibi yetiştin yine Nevommm ay bidaha baktım da kollara ne bileyim yaaa sadece bilek kısmımda bariz belli mavi damar yani 1 adet mavi damar görsek bile yeter mi

cnnm bizide heycanda bırakma yaaaa git güzelce kan testi yaptır sende rahatla bizdeee
canım hafta sonu merkeze geleceğiz eşimin müdür yardımcısının oğlunun düğünü olacak işte burda kadın doğumcu bile yok gerçi aile hekimi istese onaylar mıki neyse bakarımm artık hem hafta sonu 10 günü geçmiş olur daha net çıkar sonuç inşş

vardı sanırım böyle bişeylerde :44::44::44:ama
kalp atışı gibi değilde hani karnın acıkır guruldar ya benimde rahimde böyle tuhaf sesler geliyordu

asicim histeroskopi olacak mışsın Allah yardımcın olsun basit bi operasyon hiç korkma
muradına bir adım daha yaklaşmanın hazzıyla hiç acı duymayacaksın inan
bir engel daha kalkmış olacak aradan.....

evet yaaa tam üstüne bastın yarın olcam allahın izniyle korku heycan herşey var bende ama allahın izniyle atlatıcam sorada bebeğime kavuşmam için çok az bi vakit kalacak oooyyy hayalı bilem güzeeeellll

bu ne heyecan bu ne panik ben bile yazmadan okuyorum habire ha duydum ha duyucam bi müjde diye.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.haydi nüfus patlaması istiyoruz.
ayy ben başlı başına heyecan yüklüyüm bacımm pek tatlı oluyo gel beraber heyecanlanalım inşallah tatlım çokk güzel olacak müjdeler nüfuslar patlayacak inşşşşşş

Sevom cnm hoş geldin sanada hayırlı kandiller evet ben hala adet olmadım hatta belirtiler konuştuk Nevo dan yeni gıcırt gıcırt hamişlik belirtisi kaptım işte böyle cann sen nasılsın

o seğirmenin nabız olduğunu düşünüyorum canım direk belirti değil yani

ağzında metal tadı var mı peki

sanada hayırlı kandiller cnm hoşgeldin tam içimden seni geçiriyodum geldinn

pööffff mnesaj çektiii şimdi negatif çıkmışşş
off yaaaa hem yanlış hesaplamışım 8-9 günlük gecikmeymiş yazınca daha da sevinmiştimmm ne diyelim kader kısmet inşşş aşılamayla nasip olsun

vardı sanırım böyle bişeylerde :44::44::44:ama
kalp atışı gibi değilde hani karnın acıkır guruldar ya benimde rahimde böyle tuhaf sesler geliyordu
hımm bende henüz gurultu yok ama seğirme oluyo yani aklımıza geldikçe yazarız

sedefo canım benim ya inşallah dua niyetine Rabbim umutlarımızı gerçeğe dönüştürsün en kısa zamanda
sakın üzülme bu maya tutacakkkkkk tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…