sağolasın tatlım...ikizler iyi çok şükür
bulantılarım olmicak diyodum ama 2 gündür çıkarıyorum iştah sıfır
bi yardımcı alma telaşındayım
birisiyle konuştum haber bekliyorum hayırlısı olsun artık
ben de seninkileri ısıracam bi gelsinler çifter çifter
he valla hamiş belirtisi
damarların her zamankinden daha mavi ve belirgin olur
inşallah boşuna ümitlenmeyiz ya
yok yok bu maya tutacak ....
hayırlı kandiller nevo bacım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik
yumurcaklaırn nasıllar öperim onları
sen benim hesaplarıma güven sağlamdır benim hesaplar
yaa yazayım ama umutlasndırmak istemiyorum
bu söylediğin belirtini aynısı bende de vardı demin adet öncesi belirtilerim var demiştim ama sağ kasığımdada dediğin ağrının karmpın aynısı vardı sanki orayı oyuyorlar gibi o gündne beridirde ara ara ağrıyor ilk günden beri bebeğimi orda hisediyorumm
oh maşallah daim olsun canım ikizlerin sağlığı senin göbişteki bebişinin hep sağlık olsun
canımm geçmiş olsun yaaa ne zor olur bulantı kusmaRabbim çabucak sağlık şifa versin evet yaa ne iyi olur yardımcı hiç değilse vücudunu sık sık dinlendirebilirsin inşallah memnun olacağın biriyle karşılaşırsın
yardımcın alman iyi olacak senin için
şuan bu durumda eskisi gibi ilgilenemyirosundur çocuklarınlar o bulantılar berbat bişey yaaa ama çok şükür erken atlattım ben 12. haftadan sonra yok oldu şükür inşallah seninde erkenden geçer bulantıların
ısır vallaaa canın sağolsun
aynen öyle kızlar yardımcı iyi olacak. eskisi gibi saati saatine ilgilenemiyorum tabi
yemeği çok zor pişiriyorum öğüre öğüre zaten kendim pişirdiğimi yiyemiyorum
valla nurcik inşallah ilkine benzemez çünkü 5 ay sürmüştü bulantılar....
accık ısırırım kız canlarını yakmam kıyamam ben onlara........
tamam caniş peki karnında sık sık seğirme gibi kalp atışı gibi şeyler oluyor muyduhayırlı kandiller nevo bacım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik
yumurcaklaırn nasıllar öperim onları
sen benim hesaplarıma güven sağlamdır benim hesaplar
yaa yazayım ama umutlasndırmak istemiyorum
bu söylediğin belirtini aynısı bende de vardı demin adet öncesi belirtilerim var demiştim ama sağ kasığımdada dediğin ağrının karmpın aynısı vardı sanki orayı oyuyorlar gibi o gündne beridirde ara ara ağrıyor ilk günden beri bebeğimi orda hisediyorumm
ohh sefa olsun ne güzel belirtiymiş bu hızır gibi yetiştin yine Nevommmben de seninkileri ısıracam bi gelsinler çifter çifter
he valla hamiş belirtisi
damarların her zamankinden daha mavi ve belirgin olur
inşallah boşuna ümitlenmeyiz ya
yok yok bu maya tutacak ....
canım hafta sonu merkeze geleceğiz eşimin müdür yardımcısının oğlunun düğünü olacakcnnm bizide heycanda bırakma yaaaa git güzelce kan testi yaptır sende rahatla bizdeee
pööffff mnesaj çektiii şimdi negatif çıkmışşş
tamam caniş peki karnında sık sık seğirme gibi kalp atışı gibi şeyler oluyor muydubende o da var ayy ayy
ohh sefa olsun ne güzel belirtiymiş bu hızır gibi yetiştin yine Nevommmay bidaha baktım da kollara ne bileyim yaaa sadece bilek kısmımda bariz belli mavi damar yani 1 adet mavi damar görsek bile yeter mi
canım hafta sonu merkeze geleceğiz eşimin müdür yardımcısının oğlunun düğünü olacakişte burda kadın doğumcu bile yok gerçi aile hekimi istese onaylar mıki neyse bakarımm artık hem hafta sonu 10 günü geçmiş olur daha net çıkar sonuç inşş
asicim histeroskopi olacak mışsın Allah yardımcın olsun basit bi operasyon hiç korkma
muradına bir adım daha yaklaşmanın hazzıyla hiç acı duymayacaksın inan
bir engel daha kalkmış olacak aradan.....
ayy ben başlı başına heyecan yüklüyüm bacımmbu ne heyecan bu ne panik ben bile yazmadan okuyorum habire ha duydum ha duyucam bi müjde diye.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.haydi nüfus patlaması istiyoruz.
Sevom cnm hoş geldin sanada hayırlı kandillerherkese selamlar nasılsınız bakalım
kandiliniz mübarek olsun
yaa geçmişi okuyamadım ama hala adetler gelmemiş ve sedefo test vermiş sanırımm ayyy Allahımm dualarımızı kabul eyleee arkadaşlarımızın yüzünü güldür YARABBİMMMMM
tamam caniş peki karnında sık sık seğirme gibi kalp atışı gibi şeyler oluyor muydubende o da var ayy ayy
ohh sefa olsun ne güzel belirtiymiş bu hızır gibi yetiştin yine Nevommmay bidaha baktım da kollara ne bileyim yaaa sadece bilek kısmımda bariz belli mavi damar yani 1 adet mavi damar görsek bile yeter mi
canım hafta sonu merkeze geleceğiz eşimin müdür yardımcısının oğlunun düğünü olacakişte burda kadın doğumcu bile yok gerçi aile hekimi istese onaylar mıki neyse bakarımm artık hem hafta sonu 10 günü geçmiş olur daha net çıkar sonuç inşş
herkese selamlar nasılsınız bakalım
kandiliniz mübarek olsun
yaa geçmişi okuyamadım ama hala adetler gelmemiş ve sedefo test vermiş sanırımm ayyy Allahımm dualarımızı kabul eyleee arkadaşlarımızın yüzünü güldür YARABBİMMMMM
off yaaaa hem yanlış hesaplamışım 8-9 günlük gecikmeymiş yazınca daha da sevinmiştimmmpööffff mnesaj çektiii şimdi negatif çıkmışşş
hımm bende henüz gurultu yok ama seğirme oluyo yanivardı sanırım böyle bişeylerde :44::44::44:ama
kalp atışı gibi değilde hani karnın acıkır guruldar ya benimde rahimde böyle tuhaf sesler geliyordu
ananamm Nevoommo seğirmenin nabız olduğunu düşünüyorum canım direk belirti değil yani
ağzında metal tadı var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?