Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haaa bak aklıma geldi
en büyük belirti aslında bende şey oldu :)
sigarayı bırakmıştım ama yanımda içen olduğu zamanda hiç tiksinmezdim kokusundan
tahlil günüme 1_2gün kala dayım bize geldi (kayın peder) sigarayı yakmasıyla kokuyu aldığım gibi midem ağzıma geldi çıktım hemen odadan ve halaa sigara kokusundan tiksiniyorum ..sen içiyorsun normalde tiksinme gibi bişey oldumu hiç

ananamm Nevoomm metal tadı nı bende duydum ama o tadı bilemiyorum ki nasıl bişi acaba bu tat :26:

hmmm nasıl anlatsam ki
insanın ağzına metal değince böyle buruşukluk gibi bi tat oluyo ya
ben çocukken uçlu kurşun kalemlerin metal kısımlarından biliyorum o tadı 9: ne bilim çok götürürdüm ağzıma)

tiksinmek değilde bazen içtiğim sigaradan bişi anlamıyomm canım epey bikaç saat istemiyo sonra içiyom ama keyifli iştahlı içmiyom

Bu arada kızlar telefonum çok yavaşlamıştı eşim fabrika ayarlarına çevirmiş ve telefonların çoğu gitmiş Rica etsem bana telefonlarınızı gönderirmisiniz kayıt edeyim

evet canım bize de tereyağı gelmişti bi yerden
ben böyle kokan bi yağ görmedim
yazık oldu ama çöpe attım
kokusu beni mahvetmişti

senin taddan dolayı tecrüben olmuş valla aklıma çatal kaşık geldi :44: haliyle yemek yerken içerken çatal kaşıkla yiyoruz ama boş boş hiç ağzıma almamıştım ağzımın içi bi tuhaf ama metal tad hissi var mı yokmu algılayamadım belki sigara içtiğim için ağzım bi tuhaf :44:

metal bişeyi ısır şifaaam şaka bi yana böle demir gibi bi tat gelir bazen ağzımada öyle bişey cnm
orucum canımm ısıramam ama bi alıcam boş boş ağzıma metall evde ne varsa metalkolik olurmuşum

allah kabul etsin cnm benim eşiminde bugün 3. günü 3 gündür oruç tutuyo allah kabul etsin inşallah bende çok istemiştim ama adetliyim malum yaaa

kızlar çıkmam lazım en güzel haberlerinizde buluşmak dileğiyle bu gece dualarda unutmayalım....papatyaya özellikle bol bol dua edelim

tiksinmek değilde bazen içtiğim sigaradan bişi anlamıyomm canım epey bikaç saat istemiyo sonra içiyom ama keyifli iştahlı içmiyom

hımm yok ben tam anlamıyla tiksindim
sigarayı tedavi için mecburi bırakmıştım istekli değildim b ırakmaya
2 ay kadar içmemiştim ama içsem içerdim yane :)hatta tedavi sırasında bir bayan vardı ablasıyla beraber gelmişti
konukevinin bahçesinde sigara içiyordu o gün benimde moralkim acayip bozuktu bir tane sigara rica ettim ve içtim tabi ozaman transfer falan olmamıştı..

tedavim allah göstermesin negatif olsaydı tekrar başlıycaktım çünkü benimki tam olarak bırakmış sayılmazdı..çok şükür öyle olmadı minik kızım göbeğime konduğu gibi tiksindirdi annesini sigaradan

yerim ben o minik kızı iyikide tiksindirmiş annesini kuzum beniiiimm

oooh tamamen tiksinir de içemezsin inşallahh şifaaam
keşkeee inşalalh tek duam bu

evet canım bize de tereyağı gelmişti bi yerden
ben böyle kokan bi yağ görmedim
yazık oldu ama çöpe attım
kokusu beni mahvetmişti
hımm henüz kokuya hassasiyet yok bende ama dur bakalım :18:

bırak şunu şifammmm nolurrrr biliorum içmeyene demesi kolay
ama kaç bin tane zehir var yazık vücuduna hem de kesene
evet tatlım çokkk doğru söylüyorsun tabiki hem sağlığa hem keseye zarar

allah kabul etsin cnm benim eşiminde bugün 3. günü 3 gündür oruç tutuyo allah kabul etsin inşallah bende çok istemiştim ama adetliyim malum yaaa
amin canım ben sadece bugün tutabildim eşininkinide ALLAH kabul etsin olsun canım adette Rabbimden sonuçta denke gelmemiş üzülme bol bol tesbih çek

şifacım oruçmuşsun Allah kabul etsin canım

yaa nevo çıkmadıysan bir sorum olacaktı sana hocam

kızlar bende iyiyim tek tek cevap veremiyorum yoğunluktan

şifam bende metal tadı olmadı ağzım değişmedi
benim en büyük belirtim göğüslerimdeki damarlar iyice belirginleşmişti oradan daha test bile yapmadan hissettim aynı adet ağrılarım gidip geliyodu kasıklarımda arada birde karın altı sızlıyodu

kızlar çıkmam lazım en güzel haberlerinizde buluşmak dileğiyle bu gece dualarda unutmayalım....papatyaya özellikle bol bol dua edelim
güle güle Nevom ikizlere kendine ve göbişteki yeğenime eşine hep cici ve iyi bakın inş bi daha ki gelişinde yardımcının haberini alırız dualar kabul olsun inşş

anladım canım sen bi ara frenlemiştin demekki aman iyiki öyle olmuş yaaa maşallah yeğenimde hızır gibi yetişti hazır ara vermişken komple kurtuldun işte darısı bana Nurcik aaa o ağrı oldu da meğer ben hafife almışım nasıl rahatsız etti ağrı sanki dediğin gibi içerde oyuyorlar gibi ayy dinleneceğimm birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…