herkesin belirtisi aynı değilki canım baksana sevonunda üşüyormuş ayacıkları:)) inşallah bu belirtiler hayra alamettir inşallaaahhhhhhamin canım ALLAH razı olsunpanik yapma Sevomm canım çok yakında hissedersin
ayy inşallahh yaa inş Nurcanımmmama ben daha çok üşüyorum bu aralar çorap bile fayda etmiyor üstüne patik giyiyomm ee tabi bi süre sonrada ateş basıyoo ama bu bikaç gündür aşırı üşüyomm :26: bekleyip görelimm
canımsın tabiki ederim hemide bol bol Rabbim kabul buyurur inşşşş
canımm benim yaa inanki üzüldümaşılama kararınız var inşş nasip olacak Yüce Rabbim seni bu uğurda çok uğraştırmayacak
oy oy oy 3 gündr kımıl kımılız haaayy süper bişidir maşallah maşallah darısı Sevo ma ve hissetmeyen kimler varsa onlara
e tamam 33 oluyor işte :26:nisandan 9 gün var bugün ayın 24 ü olunca 35 oluyo
slm millet sedefom inşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün cnm
herkesin belirtisi aynı değilki canım baksana sevonunda üşüyormuş ayacıkları:)) inşallah bu belirtiler hayra alamettir inşallaaahhhhhh
e tamam 33 oluyor işte :26:
a selam hoşgeldin
menekşe abla benide aradı şimdi .çok sevindirik oldum sağolsun ya
canım bendede adetten 1 hafta önce başlar göğüs ağrım adetimin ilk günlerinde geçer ağrısıkistim olsaydı anlardım sevom çünkü belirtileri çok kötü sancıdan durulmuyor sadece bi kaç gündür adet olacakmışım gibi hafif karın ağrısı var ama göğüs ağrım yok önceden 1 hafta öncesnden ağrırdı ama ağrıda yok ama şu var bu ay ilk defa bişey farkettim aşırı kıllanmam var çok garibime gitti
anammkızzz evet benimde ayaklar iptal don mübarekşifaa bende çok üşüyodum özellikle ayaklarım ısınmıyodu buzdu resmen sonra ateş basıyodu hadiii inşallahhhh diyorummm
evet yaa herkeste aynı olmuyor belirtilerherkesin belirtisi aynı değilki canım baksana sevonunda üşüyormuş ayacıkları:)) inşallah bu belirtiler hayra alamettir inşallaaahhhhhh
e tamam 33 oluyor işte :26:
a selam hoşgeldin
menekşe abla benide aradı şimdi .çok sevindirik oldum sağolsun ya
kızz şifa allah canını almaya nerden çıktı o memeler çok güldümhele o miikkeemmeell memeye çok güldüm aynı sevonunkilere benziyo
tahmin edebiliyorum :)) benimkilerde irileşti ama südyensiz sarkık duruyor meretler :))ayy ilahiii nurcikkşimdi görsen hoşdeynk ineği gibi oldum (ölemi yazılıyo bilmem)
bu arada evet 33 müş
saldın çayıra yaneeee haaatahmin edebiliyorum :)) benimkilerde irileşti ama südyensiz sarkık duruyor meretler :))
kızlar kociş geldi ben kaçar iyi akşamalr
kızz şifa allah canını almaya nerden çıktı o memeler çok güldümhele o miikkeemmeell memeye çok güldüm aynı sevonunkilere benziyo
merhabalar kandiliniz mübarek olsun
kızlar neredesiniz yok mu sevincimi paylaşacak kimse
HAMİLEYİM
rabbime şükürler olsun hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
HAMİLEYİM
hiiii ayşeee inan çokkk sevindimm tarfilden aldım haberiniii hemen damladım buraya
gözün aydın Allah tamamınada erdirsin inşallah
darısı diğer arkadaşlarımızında başınaa
ne zaman yaptın testini kaç çıktı sonuç?
HAMİLEYİM
HAMİLEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?