inşallah yaa inşallahh zaten az sayımız gitgide yokolacak bende inanıyorumm
eklerim ilk sayfadaki farkı farkettinmieski listeleri silmesini rica etmiştim yağmurluktan tek liste ye kaldık
canım hoş geldinKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende fakat uzun zamandır takip ediyorum forumu,gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum ben neredeyse 2 yıllık evliyim 1 yıldır da bebek istiyoruz fakat tık yok bende de eşimde de önemli bi problem yok kafama çok takıyorum olmuyo diye sizce ne yapmam gerek??(
çalışıyom kızım ben gizli gizlihadi yaaa hiç bakmadımm dur hemen bakayım merak ettim
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende fakat uzun zamandır takip ediyorum forumu,gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum ben neredeyse 2 yıllık evliyim 1 yıldır da bebek istiyoruz fakat tık yok bende de eşimde de önemli bi problem yok kafama çok takıyorum olmuyo diye sizce ne yapmam gerek??(
canım hoş geldinben evet ismini hatırlıyorum hiç takma tatlım sitres en büyük düşmanımız ve mutlaka bir başka dr a da tabi alanında iyi uzman olsun çünkü malesef sebep bulunamazken bi bakıyoz başka bi dr neler neler çıkarıyor
çalışıyom kızım ben gizli gizli
listemizdeki resimlerin boyutları hallolmadı biraz zaman alacakçalışkan hatun senii
canımm iyi akşamlar sanada hayırlı kandiller evrakları halledebildin mikızlar iyi akşamlarrrr hayırlı kandiller
çok yorgunummmmmm o yüzden kaçıyorum[sıze=3][/sıze]
canımm yaaaaa nasıl duygulandım nasıl
bacılarım beni çok duygulandırdınız hepinizden rabbim razı olsun 1 senedir sizlerle beraberim beni aranıza aldınız hoş sohbetinize ortak ettiniz bol bol dua ettiniz allah razı olsun
hepinizin mesajlarına alıntı yapmıştım cevap vermeye çalıştım ama artık sizlerinde çok iyi bildiği gibi teknoloji özürlü arkadaşınız mesajları birbirine karıştırdı elime yüzüme bulaştırdım tümünü silmek zorunda kaldım
testi bu gün yaptırdım dr. perşembe cuma yaptıra bilirsin demişti bizde bu sabah doğum hastanesinde kan verdim öğleden sonra 3 de sonucu aldık tabii hepinizinde tahmin edeceği gibi çok heyecanlıydım kalbim ağzımda değil g.t.m de atıyordu
beni arabadan indirmedi eşim şimdi negatif çıkar beni hastanede rezil edersin diye 10 dk. bekledim gelmesini ama yıllar gibiydi neyse özetle rabbim bu mübarek günde mutlu etti beni değerim 421
hemen pınar,fatma,çiğdem,havva,demet aynen bu sirayla dua ettim rabbim tez vakitte bu kardeşlerimede nasip etsin diye
arkasından isim isim hamilelerimize dua ettim rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
KIZLAR KUTLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU YETMEDİ NURCAN KIZ DANSÖZÜMÜ İSTERİM HA HAVAİ FİŞEKTE İSTERİM
listemizdeki resimlerin boyutları hallolmadı biraz zaman alacakkullittam yoğun bu aralar ama onunlada ilgileniyom hani
bacılarım beni çok duygulandırdınız hepinizden rabbim razı olsun 1 senedir sizlerle beraberim beni aranıza aldınız hoş sohbetinize ortak ettiniz bol bol dua ettiniz allah razı olsun
hepinizin mesajlarına alıntı yapmıştım cevap vermeye çalıştım ama artık sizlerinde çok iyi bildiği gibi teknoloji özürlü arkadaşınız mesajları birbirine karıştırdı elime yüzüme bulaştırdım tümünü silmek zorunda kaldım
testi bu gün yaptırdım dr. perşembe cuma yaptıra bilirsin demişti bizde bu sabah doğum hastanesinde kan verdim öğleden sonra 3 de sonucu aldık tabii hepinizinde tahmin edeceği gibi çok heyecanlıydım kalbim ağzımda değil g.t.m de atıyordu
beni arabadan indirmedi eşim şimdi negatif çıkar beni hastanede rezil edersin diye 10 dk. bekledim gelmesini ama yıllar gibiydi neyse özetle rabbim bu mübarek günde mutlu etti beni değerim 421
hemen pınar,fatma,çiğdem,havva,demet aynen bu sirayla dua ettim rabbim tez vakitte bu kardeşlerimede nasip etsin diye
arkasından isim isim hamilelerimize dua ettim rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
KIZLAR KUTLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU YETMEDİ NURCAN KIZ DANSÖZÜMÜ İSTERİM HA HAVAİ FİŞEKTE İSTERİM
canımm yaaaaa nasıl duygulandım nasılulaynn bende mi hamişim neee pek çabuk gözlerim doliyiii kociş bu halimi beğenmiyo ama yine hayal kırıklığına uğramamak için heyecanımı sevincimi hele belirtilerimi umursamıyoo kızzzz ikiz inşşşş sağlıklı hayırlı olurlar değerin maşallah ne kaa güzel o güzel duana aminnnnnnnnn diyorumm
canımm yaaaaa nasıl duygulandım nasılulaynn bende mi hamişim neee pek çabuk gözlerim doliyiii kociş bu halimi beğenmiyo ama yine hayal kırıklığına uğramamak için heyecanımı sevincimi hele belirtilerimi umursamıyoo kızzzz ikiz inşşşş sağlıklı hayırlı olurlar değerin maşallah ne kaa güzel o güzel duana aminnnnnnnnn diyorumm
valla yaaa kalbim efil-efil , pır-pır daha bi duygusal hassaslaştım sanki bu aralar ama sitresim yokkamer beni tebrik ederken telefonda ağlıyordu
bir bana değil fatoşun seyhanında haberlerine ağlamıştı ben bu aralar çok duygusalım demişti
bende ona sen hamilesin bu yüzden duygusallaştın demiştim (daha tst yapmamıştı bizden sonra yaptı o)
listemizdeki resimlerin boyutları hallolmadı biraz zaman alacakkullittam yoğun bu aralar ama onunlada ilgileniyom hani
AMİN rabbim sana bu heyecanı yaşamak nasip etsin inşallah
kız ne belirtisi ne oluyor ben bişeyleri kaçırıyorum banna bi özet geçsene
canım ya ben halaa adet olmadımm bugün 6. günüm sanıyordumm ama Nurcik de hesapladı , Pınar da hesapladı rahat 8-9 günüm geçmişAMİN rabbim sana bu heyecanı yaşamak nasip etsin inşallah
kız ne belirtisi ne oluyor ben bişeyleri kaçırıyorum banna bi özet geçsene
tahmin ediyordum ilgilendiğini ,titiz hatunsun sen canım
aynenn anlat Ayşe bana tüyolar lazım belirti belirti belirtiönce sen anlat belirtilerini taze hamiş
ahh ahh bilmezmiyim o hastanenin bahçesinde saatler hatta dakikalar geçmek bilmemişti kalbim benimde malum yerimde atıyor gibiydi
maşallahh değerin çok iyiiiikesin bebelerimize bir ikiz kardeşler daha geliyoo Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde tamamınada erdirsin darısı bekleyen kızlarında başına inşallah
oynatmazmıyım kızzz ama bugün kandil diye günah olur dedimgerçi yarında cuma mübarek gün hafta sonuna ayarlarım ben dansözlerimi
valla yaaa kalbim efil-efil , pır-pır daha bi duygusal hassaslaştım sanki bu aralar ama sitresim yokinşallahhh inşalllah canım benimmmm keşkeeee bende de yanıltmasa bugün bayağı belirti tutturdum bakalım
canım benimm ben daha çok dua ediyorum hepimz bol bol edeceğiz inşşş bu kez gayet sağlıklı ve hayırlı evlatlarını kucağına alacaksın hasretin çektiklerin son bulacakk inşşallah razı olsun canım tamam uygun bir zamanda oynatırsın
daha kesinleşen bişey yok 2. kandeğerimde iyi çıksında inşallah asıl ozaman rahatlarım gerçi bu hamileliğimin hiç bir aşamasını rahat geçirebileceğimi zannetmiyorum ama rabbim yardımcım olsun hayırla tamamlamak nasip etsin inşallah
korkularım çok fazla 4 kaybım var 2 üç aylık 2 26 haftalık ne olur dua edin bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah
inşallah tatlımm inşallahh gelsin başımızın göbişimizin üstünde yeri var gelsin bebişlerolmasın zaten defolsun gitsin stress gelsin bebekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?