- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herkeze hayırlı cumalar canlarımmm
kalkar kalmaz aklıma ilk ayşe geldi veeee çok güzel bi şekilde güne başladım inşalahhh bugün de bi müjde alırız şifacımdan
benim bugün arkadaşım gelebilir daha tam belli değil bursada beraberdik şuanda bilecikte oturuyo o yüzden çok kalamıcam günü birlik gelip dönecek öle işteeee
sizler napıyosunuz
günaydın hayırlı cumalar canım
demek misafirin var kolay gelsin sana güzel vakit geçirirsiniz inşallahh
ben iş güç işte pazartesiden sonra rahatlıcam inşallahh
bu arada ayşenin bence tek gebelik zaten sağlıklı olsunda tek olsun sorun değilop zamanından itibaren 15.günde testini yaptı yani bizimle kıyaslarsak 3-4 gün bizler erken yapmıştık o yüzden yüksek olması normal olabilir gibi geldi..
hiç bilmiyorumki :26::26::26:sabah gidecekti ama sonuç kaçta çıkar bilmiyorumşifa sonucu ne zaman alacakkki:18:
hiç bilmiyorumki :26::26::26:sabah gidecekti ama sonuç kaçta çıkar bilmiyorum
sana hayırlı cumalargunaydin canikolar,her kese hayirli cumalar diliyorum,insallah her cumayi boyle hamis haberiyle acmayi nasip eder RABBIM .aysecim tebrik ederim,cok sevindim,RABBIM tamamina erdirsin,sag salim kucagina alirsin insallah,diger arkadaslardan da mujdeyi aliriz.hadi yapsaniza bi test.
sağlık ocağında mesele bizimkinde 1-2 gün sonra çıkıyoHastaneye gönderiyolarmış inşallah öle değildir onunki
kızlar kan verdim test sonucum 13:30 da çıkacak :18::18::18::18::18: bende boş boş dışarıda beklemektense eve geldimm bikaç saat sonra tekrar hastaneye gidicemmmmm nebiliyimmm yaaaa ya negatifse diye saçmalayıp duruyomm off ne zor şu bekleme süresi
nerde bu millet nerde bu millet:18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkudan heyecandan fenayımmm hani nerdesiniz
ayy ne biliyim yaaaa halaaa adet olmayışım umudumu arttııyoo ve ben senin hesaba şartlandığım için heyecanım tavan yapıyooogeldimm şifaa geldimmmmheyecan yapma diyemiycem çünkü bende en az senin kadar heyecanlıyım şuan:18::18::18::18:
aynen öyle haklısın adaşımm yaaa ne biliyim bizahmet geciktiğine değsin pozitif olsun sonucum inşallahhhhhhhşekerim tamam sen elinden geleni yaptın gerisi RABBİM e kalmışşş negatifse diye düşünüp durma negatifse ALLAH korusun hayataa devam edeceksin ama egerrr pozitifseee çıldıracaksınnnnnnnnnnnn bunuu düşünmek daha heycanlı benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?