Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada ayşenin bence tek gebelik zaten sağlıklı olsunda tek olsun sorun değil op zamanından itibaren 15.günde testini yaptı yani bizimle kıyaslarsak 3-4 gün bizler erken yapmıştık o yüzden yüksek olması normal olabilir gibi geldi..

günaydın hayırlı cumalar canım

demek misafirin var kolay gelsin sana güzel vakit geçirirsiniz inşallahh

ben iş güç işte pazartesiden sonra rahatlıcam inşallahh

günaydın hayırlı cumalar ....ayşe çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza olsun

günaydın hayırlı cumalar canım

demek misafirin var kolay gelsin sana güzel vakit geçirirsiniz inşallahh

ben iş güç işte pazartesiden sonra rahatlıcam inşallahh

sağol seyhan evet canım çok sevdiğim bi arkadaşım geliyo çıkmışlar 3 saate bende olur inşalahhh bu aralar çok yoğunum allaha şükür gelen giden çok öle işte inşallahhh işlerin gitsin de şölee bi ohhh çek öpüyorum seni by..

hımm evet bu hiç aklıma gelmemişti .olabilir..dediğin gibi sağlıklı olsunda tek çift farketmez ..Allah tamamaına erdiri inşallah hepimizinkini

gunaydin canikolar,her kese hayirli cumalar diliyorum,insallah her cumayi boyle hamis haberiyle acmayi nasip eder RABBIM .aysecim tebrik ederim,cok sevindim,RABBIM tamamina erdirsin,sag salim kucagina alirsin insallah,diger arkadaslardan da mujdeyi aliriz.hadi yapsaniza bi test.

Son düzenleme:
sana hayırlı cumalar

sağlık ocağında mesele bizimkinde 1-2 gün sonra çıkıyo Hastaneye gönderiyolarmış inşallah öle değildir onunki

sanırsam devlet hastanesinde yaptıracak sevo

kızlar kan verdim test sonucum 13:30 da çıkacak :18::18::18::18::18: bende boş boş dışarıda beklemektense eve geldimm bikaç saat sonra tekrar hastaneye gidicemmmmm nebiliyimmm yaaaa ya negatifse diye saçmalayıp duruyomm off ne zor şu bekleme süresi

nerde bu devlet nerde bu millet :18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkudan heyecandan fenayımmm hani nerdesiniz

Son düzenleme:
geldimm şifaa geldimmmm heyecan yapma diyemiycem çünkü bende en az senin kadar heyecanlıyım şuan:18::18::18::18:

nerde bu millet nerde bu millet :18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkudan heyecandan fenayımmm hani nerdesiniz

şekerim tamam sen elinden geleni yaptın gerisi RABBİM e kalmışşş negatifse diye düşünüp durma negatifse ALLAH korusun hayataa devam edeceksin ama egerrr pozitifseee çıldıracaksınnnnnnnnnnnn bunuu düşünmek daha heycanlı benceee

geldimm şifaa geldimmmm heyecan yapma diyemiycem çünkü bende en az senin kadar heyecanlıyım şuan:18::18::18::18:
ayy ne biliyim yaaaa halaaa adet olmayışım umudumu arttııyoo ve ben senin hesaba şartlandığım için heyecanım tavan yapıyooo :18::18::18::18::18:

aynen öyle haklısın adaşımm yaaa ne biliyim bizahmet geciktiğine değsin pozitif olsun sonucum inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…