Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aklına kötü şeyler getirme bol bol avucuna dualar okuyup (felak,nas,ayetel,fatiha)göbeğine sür birde en önemlsi (selsebil söylemişti bunu) EL MUBDİ duasını elin karnındayken oku veya eşinde okuyabilir

Son düzenleme:
tamam canım yarın gideyimm bi aslında burda kadın doğum dr u bile yok varmışta gitmiş yerine gelen yok aile hekimiyle bu kan testini halledeyim çünkü acil dr larıda gereksiz görüp onaylamıyolar ahh bendede var bulantı dışında saydıkların hadi sende hamişsin bol dua et tatlım inşşş inşş benimde müjdem olurr

yarınn tahlilmii verecennnn şifaaa

ne olurrr Allahımm nee olurrr fatma arkadaşımda hamile olsun göbeğine meleği konmuş olsun ne olurr Ya Rabbim
senin hesaba göre yarın 10. günüm oluyo demi napıyım kabul ettirirsem gidiyim bi aminnn canımcığım aminnnnnn

yarınn tahlilmii verecennnn şifaaa

ne olurrr Allahımm nee olurrr fatma arkadaşımda hamile olsun göbeğine meleği konmuş olsun ne olurr Ya Rabbim

nurcan dediklerini dikkate alacağım okurum sağolasın
şifam kız bir ayar ver hastanede yaptırmaya çalış inşallah sendende müjde almak nasip kısmet olur dr. gerek yok sen kanı ver sonucu al zaten sonuç yorumlamada hepimiz usta olduk
güle güle nurcan
şifam benimde çıkmam gerekiyor annem ters ters bakmaya başladı
kısmet olursa yine görüşürüz

anamm noluyoo mesajlarımz altlı-üstlü yer değiştiriyoo :44: Nurcik geçende Duru yla mesajlarımz yer değiştirmişti :26: neyse sonuçta mesajım yerleşiyo ya kk ya

tabi çık taze hamişsin sen bugün tüm duyguları yaşadın sarsıldın bi güzel dinlen kendini bebişine cici bak öptüm Rabbime emanet ol

senin hesaba göre yarın 10. günüm oluyo demi napıyım kabul ettirirsem gidiyim bi aminnn canımcığım aminnnnnn

evett benim hesabıma göre tamı tamaınaa 10 gün oluyor
yarın müjdeli haberlerini bekliyoruz senindee kızlar çıktım ben bu seferr ,iyi akşamlar

evett benim hesabıma göre tamı tamaınaa 10 gün oluyor
yarın müjdeli haberlerini bekliyoruz senindee kızlar çıktım ben bu seferr ,iyi akşamlar
tamammm tamammm inşallah Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine bende müjde vereyim inşş özlem çeken kimsemiz kalmasın tez zamanda inşşşşşşşşşşşşşş hadi çık canım tuttum seni çok saoğol bende çıkacağımmmm

Hayırlı Cumalar can dostlarımm rabbim dualarımzıı kabul buyursun

banada bol dua edin döndüğümde en güzel haberlerim olsun

çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canımm iyi akşamlar sanada hayırlı kandiller evrakları halledebildin mi inşallah yorulduğuna değmiştir veeeee müjdemizi haber verelim bi hamişimiz daha mevcutttt Ayşe hamiş yeter

sağol şifammm dün dr gittik ama bu gün yine çağırdı birazdançıkacağım 1 de burda ol dediii
GÜZEL HABERLER ÇOĞALIR İNŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ ANNE OLURUZ

neyse bugün hallolsun inşallah veee eşin eskisinden daha daha sağlıklı olsunn inşallah sonrada hanenize cıvıl cıvıl bebiş sesi konsun inşallah Rabbim sana çok dua ediyorum tatlımm amin aminn inşallah

herkese günaydınlarrrrr nasılsınızzz bakalımmm
işlerre başlamadan geleyim kutlama yapayım dedim

şifamdanda inşallahhhh bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güzel haberler alırız ve hasretle bekleyen arkadaşlarımız böle gün gün azalır ve son bulur inşallahhhhh

herkeze hayırlı cumalar canlarımmm

kalkar kalmaz aklıma ilk ayşe geldi veeee çok güzel bi şekilde güne başladım inşalahhh bugün de bi müjde alırız şifacımdan

benim bugün arkadaşım gelebilir daha tam belli değil bursada beraberdik şuanda bilecikte oturuyo o yüzden çok kalamıcam günü birlik gelip dönecek öle işteeee

sizler napıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…