allah razı olsun canım tamam uygun bir zamanda oynatırsın
daha kesinleşen bişey yok 2. kandeğerimde iyi çıksında inşallah asıl ozaman rahatlarım gerçi bu hamileliğimin hiç bir aşamasını rahat geçirebileceğimi zannetmiyorum ama rabbim yardımcım olsun hayırla tamamlamak nasip etsin inşallah
korkularım çok fazla 4 kaybım var 2 üç aylık 2 26 haftalık ne olur dua edin bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah
tamam canım yarın gideyimm bişifam çok sevindim kız yarın hemen bünyan devlet hastanesine git kan ver bekleme sakın inşallah sendende müjde almak nasip olur
belirtilerime gelince
kasık ağrısı bel ağrısı bol bol sivilce ve bulantı benim hamileliklerim hep bulantılı olmuştur
hadi çık canımm kocişini küstürme kıskanmasın bizlerikızlşar benimki evde gidip onunla ilgileneyim azcık surat yapamışken
senin hesaba göre yarın 10. günüm oluyo demiyarınn tahlilmii verecennnn şifaaa
ne olurrr Allahımm nee olurrr fatma arkadaşımda hamile olsun göbeğine meleği konmuş olsun ne olurr Ya Rabbim
tamam canım yarın gideyimm biaslında burda kadın doğum dr u bile yok varmışta gitmiş yerine gelen yok aile hekimiyle bu kan testini halledeyim çünkü acil dr larıda gereksiz görüp onaylamıyolar ahh bendede var bulantı dışında saydıkların hadi sende hamişsin bol dua et tatlım inşşş inşş benimde müjdem olurr
tabi çık taze hamişsin sen bugün tüm duyguları yaşadın sarsıldın bi güzel dinlen kendini bebişine cici bak öptüm Rabbime emanet olnurcan dediklerini dikkate alacağım okurum sağolasın
şifam kız bir ayar ver hastanede yaptırmaya çalış inşallah sendende müjde almak nasip kısmet olur dr. gerek yok sen kanı ver sonucu al zaten sonuç yorumlamada hepimiz usta olduk
güle güle nurcan
şifam benimde çıkmam gerekiyor annem ters ters bakmaya başladı
kısmet olursa yine görüşürüz
senin hesaba göre yarın 10. günüm oluyo deminapıyım kabul ettirirsem gidiyim bi aminnn canımcığım aminnnnnn
tamammm tamammm inşallah Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine bende müjde vereyim inşş özlem çeken kimsemiz kalmasın tez zamanda inşşşşşşşşşşşşşşevett benim hesabıma göre tamı tamaınaa 10 gün oluyor
yarın müjdeli haberlerini bekliyoruz senindeekızlar çıktım ben bu seferr ,iyi akşamlar
çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bacılarım beni çok duygulandırdınız hepinizden rabbim razı olsun 1 senedir sizlerle beraberim beni aranıza aldınız hoş sohbetinize ortak ettiniz bol bol dua ettiniz allah razı olsun
hepinizin mesajlarına alıntı yapmıştım cevap vermeye çalıştım ama artık sizlerinde çok iyi bildiği gibi teknoloji özürlü arkadaşınız mesajları birbirine karıştırdı elime yüzüme bulaştırdım tümünü silmek zorunda kaldım
testi bu gün yaptırdım dr. perşembe cuma yaptıra bilirsin demişti bizde bu sabah doğum hastanesinde kan verdim öğleden sonra 3 de sonucu aldık tabii hepinizinde tahmin edeceği gibi çok heyecanlıydım kalbim ağzımda değil g.t.m de atıyordu
beni arabadan indirmedi eşim şimdi negatif çıkar beni hastanede rezil edersin diye 10 dk. bekledim gelmesini ama yıllar gibiydi neyse özetle rabbim bu mübarek günde mutlu etti beni değerim 421
hemen pınar,fatma,çiğdem,havva,demet aynen bu sirayla dua ettim rabbim tez vakitte bu kardeşlerimede nasip etsin diye
arkasından isim isim hamilelerimize dua ettim rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
KIZLAR KUTLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU YETMEDİ NURCAN KIZ DANSÖZÜMÜ İSTERİM HA HAVAİ FİŞEKTE İSTERİM
canımm iyi akşamlar sanada hayırlı kandiller evrakları halledebildin miinşallah yorulduğuna değmiştir veeeee müjdemizi haber verelim bi hamişimiz daha mevcutttt Ayşe hamiş yeter
neyse bugün hallolsun inşallah veee eşin eskisinden daha daha sağlıklı olsunn inşallah sonrada hanenize cıvıl cıvıl bebiş sesi konsun inşallah Rabbim sana çok dua ediyorum tatlımm amin aminn inşallahçok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol şifammm dün dr gittik ama bu gün yine çağırdı birazdançıkacağım 1 de burda ol dediii
GÜZEL HABERLER ÇOĞALIR İNŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ ANNE OLURUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?