Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy şu anda selalalr okunuyo rabbim inşallah bu sefer duymuştur sesimizi veeeee hamiş haberiyle dönersin bize şifacım inşallahhhhhh

nuray hoşgeldin hayırlı cumalar sen burdayken srayım sana kaç gündür aklımdaydı sormayaı unutuyordum
senin doğum şeklin sezeryanmı olacak ?yoksa normal doğummu

dayanamadım geldim bende ama sonuç 13,30 da imiş :18: Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım heyecan yapmamak elde değil biliriz. inşallahh korkularımızdan sakınır umutlarımıza ulaşırız bu sefer

ayyy şu anda selalalr okunuyo rabbim inşallah bu sefer duymuştur sesimizi veeeee hamiş haberiyle dönersin bize şifacım inşallahhhhhh
inşallah tatlım ALLAH razı olsunn Rabbim kabul etsin inşallah

şifaa eşini haberi varmı tahlil yaptığından:26:
var tatlımm ya kan verdim kocişin yanına uğradımm biraz dolaştık ve ben eve geldim o çok umutlu değil yani hayal kırıklığına yine uğramamak için eğer sonucum pozitif olursa eve gelince çağrı atıcamm malesef bu ay bedavam erken bittiği için o arayacak beni eğer sonuç negatif olursa hiç aramayacağımm ee tabi anlayacak sonucu

canım hoş geldin iyiki geldin hepiniz yalnız bırakmadınız beni sağolun varolun aminn inşallah tatlımmmmmmm

ayyy çok sevindimmmmmm ayşe rabbim hayırlısıyla kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin inşallahhhhhhh tebrikler canımmm

herkese hayırlı cumlar kızlar cümleten naptınız beyaa...şifaaa heyecan dorukta gördüğüm kadarıyla ,saat 2ye kadar burdayım o zaman.

inşallah bacım bu sefer olumludur ve kocacığına çağrı atarak geri dönersinnnnn

Son düzenleme:
inşallah tatlım zaten sen hamiş halinle hissettiğin için ayrıca mutluyum inşş inşş yanılmayız canımmsınnn
sen bana bakma ve ben galiba senin umutlandırıyorum diye uyarı alıyorum arkadaşlardan

zaten iki sonucada hazırlıklı olamak gerekir ya pozitif ya negatif başka seçenek yok sadece güzel düşünelim güzel olsun olmasada dünyanın sonu değil ya genciz güzeliz:) önümüzde yıllar var er yada geç olacak inşallah

ya kızlarrr benim suratım özellikle kulaklarımın arkasıı çok kaşınıyoo ilöçlarrrrr dokunmuş olabilirmiii:26::26::26::26:

nuray hoşgeldin hayırlı cumalar sen burdayken srayım sana kaç gündür aklımdaydı sormayaı unutuyordum
senin doğum şeklin sezeryanmı olacak ?yoksa normal doğummu

hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalar şimdilik herşey yolunda ve normal görünüyor bacım inşallahta öyle olur

bu arada heyecanda hayırlı cumalar demeyi unuttum kızlar hepinize hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumlar kızlar cümleten naptınız beyaa...şifaaa heyecan dorukta gördüğüm kadarıyla ,saat 2ye kadar burdayım o zaman.
ben 2 de gelemem ki evim hastaneye uzak mesafeden dolayı ancak 15:00 sularında evde olurumm

inşallah bacım bu sefer olumludur ve kocacığına çağrı atarak geri dönersinnnnn
inşallaahhhh tatlımm benim inşallahhh aminnnnn

vallahimi kızz kim uyarıyooo seni :26: :44: haklısın 2 sonucada hazırlıklıyımm

kocişede sordum sence değerim kaç çıkacak dedim ne biliyim dedi ısrar ettim at bi tane dedim 10 dedi ve cuma nazazında bol dua isteyip ayrıldım kociştennn

nurayy kısssss 68 gününn kalmışş .çok az kalmışş ne güzelll

evet canım gittikçe azalıyo darısı sizlere inşallah benim yerimi siz silerin yerini de hamiş olacak arakadaşlar alacak hayırlısıyla inşallah hep böle dua ediyorum

yaa nurcikk çok alemsim haaaaaaa

ya kızlarrr benim suratım özellikle kulaklarımın arkasıı çok kaşınıyoo ilöçlarrrrr dokunmuş olabilirmiii:26::26::26::26:
UYUZ olmuşsundur
şaka şaka benimde bu aralar ellerim (avuçlarımın içi) ve ayaklarım çok kaşınıyor ben ödem ve şişliğe bağlıyorum bu kaşıntılarımı
ama senin suratın olduğu için bişey diyemiyorum ..hangi ilaçları kullanıyorsunki?

hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalar şimdilik herşey yolunda ve normal görünüyor bacım inşallahta öyle olur

bu arada heyecanda hayırlı cumalar demeyi unuttum kızlar hepinize hayırlı cumalar

inşallah canım hayırlı sağlıklı bir şekilde doğurup alalım kucağımıza bebişlerimiizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…