ayy ne biliyim yaaaa halaaa adet olmayışım umudumu arttııyoo ve ben senin hesaba şartlandığım için heyecanım tavan yapıyooo:18::18::18::18::18:
aynen öyle haklısın adaşımm yaaa ne biliyim bizahmet geciktiğine değsin pozitif olsun sonucum inşallahhhhhhh
inşallah tatlım zaten sen hamiş halinle hissettiğin için ayrıca mutluyum inşş inşş yanılmayız canımmsınnnbende snden çok umutluyum inşallah Rabbim yanıltmaz bizi inşallahhhhh
kızlar kan verdim test sonucum 13:30 da çıkacak :18::18::18::18::18: bende boş boş dışarıda beklemektense eve geldimm bikaç saat sonra tekrar hastaneye gidicemmmmm nebiliyimmm yaaaa ya negatifse diye saçmalayıp duruyomm off ne zor şu bekleme süresi
inşallah tatlım ALLAH razı olsunn Rabbim kabul etsin inşallahayyy şu anda selalalr okunuyo rabbim inşallah bu sefer duymuştur sesimizi veeeee hamiş haberiyle dönersin bize şifacım inşallahhhhhh
var tatlımm ya kan verdim kocişin yanına uğradımm biraz dolaştık ve ben eve geldimşifaa eşini haberi varmı tahlil yaptığından:26:
canım hoş geldin iyiki geldin hepiniz yalnız bırakmadınız beni sağolun varolundayanamadım geldim bende ama sonuç 13,30 da imiş :18: Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım heyecan yapmamak elde değil biliriz. inşallahh korkularımızdan sakınır umutlarımıza ulaşırız bu sefer
bacılarım beni çok duygulandırdınız hepinizden rabbim razı olsun 1 senedir sizlerle beraberim beni aranıza aldınız hoş sohbetinize ortak ettiniz bol bol dua ettiniz allah razı olsun
hepinizin mesajlarına alıntı yapmıştım cevap vermeye çalıştım ama artık sizlerinde çok iyi bildiği gibi teknoloji özürlü arkadaşınız mesajları birbirine karıştırdı elime yüzüme bulaştırdım tümünü silmek zorunda kaldım
testi bu gün yaptırdım dr. perşembe cuma yaptıra bilirsin demişti bizde bu sabah doğum hastanesinde kan verdim öğleden sonra 3 de sonucu aldık tabii hepinizinde tahmin edeceği gibi çok heyecanlıydım kalbim ağzımda değil g.t.m de atıyordu
beni arabadan indirmedi eşim şimdi negatif çıkar beni hastanede rezil edersin diye 10 dk. bekledim gelmesini ama yıllar gibiydi neyse özetle rabbim bu mübarek günde mutlu etti beni değerim 421
hemen pınar,fatma,çiğdem,havva,demet aynen bu sirayla dua ettim rabbim tez vakitte bu kardeşlerimede nasip etsin diye
arkasından isim isim hamilelerimize dua ettim rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
KIZLAR KUTLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU YETMEDİ NURCAN KIZ DANSÖZÜMÜ İSTERİM HA HAVAİ FİŞEKTE İSTERİM
inşallah tatlım ALLAH razı olsunn Rabbim kabul etsin inşallah
var tatlımm ya kan verdim kocişin yanına uğradımm biraz dolaştık ve ben eve geldimo çok umutlu değil yani hayal kırıklığına yine uğramamak için eğer sonucum pozitif olursa eve gelince çağrı atıcamm malesef bu ay bedavam erken bittiği için o arayacak beni eğer sonuç negatif olursa hiç aramayacağımm ee tabi anlayacak sonucu
sen bana bakma ve ben galiba senin umutlandırıyorum diye uyarı alıyorum arkadaşlardaninşallah tatlım zaten sen hamiş halinle hissettiğin için ayrıca mutluyum inşş inşş yanılmayız canımmsınnn
inşallah tatlım ALLAH razı olsunn Rabbim kabul etsin inşallah
var tatlımm ya kan verdim kocişin yanına uğradımm biraz dolaştık ve ben eve geldimo çok umutlu değil yani hayal kırıklığına yine uğramamak için eğer sonucum pozitif olursa eve gelince çağrı atıcamm malesef bu ay bedavam erken bittiği için o arayacak beni eğer sonuç negatif olursa hiç aramayacağımm ee tabi anlayacak sonucu
nuray hoşgeldin hayırlı cumalar sen burdayken srayım sana kaç gündür aklımdaydı sormayaı unutuyordum
senin doğum şeklin sezeryanmı olacak ?yoksa normal doğummu
ben 2 de gelemem kiherkese hayırlı cumlar kızlar cümleten naptınız beyaa...şifaaa heyecan dorukta gördüğüm kadarıyla ,saat 2ye kadar burdayım o zaman.
inşallaahhhh tatlımm benim inşallahhh aminnnnninşallah bacım bu sefer olumludur ve kocacığına çağrı atarak geri dönersinnnnn
vallahimi kızz kim uyarıyooo senisen bana bakma ve ben galiba senin umutlandırıyorum diye uyarı alıyorum arkadaşlardan
zaten iki sonucada hazırlıklı olamak gerekir ya pozitif ya negatif başka seçenek yok sadece güzel düşünelim güzel olsun olmasada dünyanın sonu değil ya genciz güzeliz:) önümüzde yıllar var er yada geç olacak inşallah
nurayy kısssss 68 gününn kalmışş .çok az kalmışş ne güzelll
sen bana bakma ve ben galiba senin umutlandırıyorum diye uyarı alıyorum arkadaşlardan
zaten iki sonucada hazırlıklı olamak gerekir ya pozitif ya negatif başka seçenek yok sadece güzel düşünelim güzel olsun olmasada dünyanın sonu değil ya genciz güzeliz:) önümüzde yıllar var er yada geç olacak inşallah
UYUZ olmuşsundurya kızlarrr benim suratım özellikle kulaklarımın arkasıı çok kaşınıyoo ilöçlarrrrr dokunmuş olabilirmiii:26::26::26::26:
hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalar şimdilik herşey yolunda ve normal görünüyor bacım inşallahta öyle olur
bu arada heyecanda hayırlı cumalar demeyi unuttum kızlar hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?