Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

napim,gecinip gidiyoruz iste.benim yumurtlama donemim yaklasiyor,calismalara devam edicez.insallah RABBIM bu sefer yuzumuzu guldurur,gul yuzlumuzu bize gonderir.

canim ya nasil yumurtlama donemini anliyorsunuz
vallahi ben varya bir cok seyi bilmiyorum
amin canim benim insallahhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq:

ayy afferdersin,hatirladim,tefriciye okuyamasam da hep dualarimdasin,RABBIM gul meleyini gonderir yakinda insallah.benim cikmam lazim,gorusuruz.optumvereliniortak

amin canim benim
allah razi olsun sagol tatlim
insallah hepimizin bebisleri gelirde bu topigide kapatiriz

gorusuruz caanimolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

amiiiin amiiin

canim geri ucakla mi dondunuz otobusle mi
kac saat mesafe vardi
hayır canım biz arabamızla gidip geldik 4 saat gibi sürdü dönüşümüz:enbuyukkk:

inşallah canım bunu vercek olan Allah kullar birer vasıta onun hazinesinde bol bizleride mahrum bırakmaz inşallah benim ilk denemem kanda 9. günde çıkar diyolar bilmiyorum pek bi ağrım kalmadı ümidim biraz kırık ama bellide olmaz ya sevincem ya üzülcem

günaydın herkese hayırlı haftalar nasılsınız
hanımlar bu ney ne kadar gevezesiniz saat dokuzdan beri okuyorum bitmedi
avukat hanm beni kopardı yanlız anacım bu ne şaka gibi ya kapsama alanı dışı olmuş gördünüzmü başka bir isimle takılır artık spor yaparken defor harcıyomuş kıyamam ben ona:sm_cool: ilk kez diksiyonu bozuk bir avukat görüyorum dava dilekçeleri ne haldedir acaba hakimler bunun savunmalarını okurken gülme krizine giriyodur:sm_cool:

nazracam nevbaharım nasılsınız bakalım nazraca nasıl hissediyosun kendini iyimisin
nevbaharım sen nasılsın miniğin bulantılara başladımı

günaydın tatlım avukatı sorma kopardı bizi gelir yine arsızın teki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…