iyidri canm ya seni tek birakmim dedimkaydirigubbakcemile3
kalktim geldimkaydirigubbakcemile
sag ol canim,ALLAH razi olsun,ben d ebi bakiyim dedim neler olmus diye,ama pek ugrayan olmamis,sana da tefriciye okunuyo dimi?hepinize elimden geldiyi kadar okumaya calisicam.
canimsennasilsin
neler yapiyorsun
ayyyyyyyy ozur dilerim,bynkutluay arkadasimiza okunuyormus.
bana gecen hafat okumustu sen kirmizi kartgormustunkaydirigubbakcemile3
napim,gecinip gidiyoruz iste.benim yumurtlama donemim yaklasiyor,calismalara devam edicez.insallah RABBIM bu sefer yuzumuzu guldurur,gul yuzlumuzu bize gonderir.
ayy afferdersin,hatirladim,tefriciye okuyamasam da hep dualarimdasin,RABBIM gul meleyini gonderir yakinda insallah.benim cikmam lazim,gorusuruz.optumvereliniortak
günaydın kızlar, nasılsınız.. ayy bu sabah çok midem bulanıyor, doğum kontrol hapı bulantı yaptı çokk...
amiiiin amiiininsallah canim,RABBIMIN izniyle her birimiz o kokuyu duyariz,sadece zamani gelmedi,elbet bir gun kendi yavrumuzu kucagimiza alicaz,seni yaramaz,bizi cok beklettin diye bacakalrini isiricazgünaydın canlarım inşallah valla bi aklımda git bugünden yaptır diyo testi
bos ver canim ya,benimki de sevmiyor oyle seyleri,zar-zor benim hatrima yapiyor,yine de olsun,ben onu oyle olmasina alistiririm
canim,RABBIM sana tez bi zamanda bebeyini kucagina almayi nasip etsin,inan arkadasim benden cok aci cekenleri gordukce,RABBIME hep sukrediyorum ve diyorum ki insallah ilk olarak onlara ver sora da bana ver nolur,
canim ,moralini yuksek tut,insallah persembe burda bi kutlama yapicaz ki..........Allahtan isterken bi kendim için istemiyorum bende hepimize yaşatsın o duyguyu
canim,ALLAH yardimcin olsun,cok zor biliyorum,RABBIM tez bir zamanda meleyini sana gondersin,o guzel duyguyu O'nun izniyle hepimiz tadalim
hayır canım biz arabamızla gidip geldik 4 saat gibi sürdü dönüşümüz:enbuyukkk:canim geri ucakla mi dondunuz otobusle mi
kac saat mesafe vardi
inşallah canım bunu vercek olan Allah kullar birer vasıta onun hazinesinde bol bizleride mahrum bırakmaz inşallah benim ilk denemem kanda 9. günde çıkar diyolar bilmiyorum pek bi ağrım kalmadı ümidim biraz kırık ama bellide olmaz ya sevincem ya üzülcemnazarca inşallah güzel sonuç alırsın duaların senin için..nazarca banada tam 16 sene oldu 16 senedir gitmedigim doktor kalmadı ama malesef yok olmadı vermeyince allah vermiyor son çare devletten bakalım ama çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar sorununun ne oldugunu bulmaya çalışıyorlar 2tüp bebek denemem var birisi alman hastanesinden digeride foloransya metropolipanda 2side tutmadı inşallah bu 3tutar devlet yaptırdıgı için ümü tliyim inşallah hayırlı sonu çlar alırız:ecrin_bebek:
günaydın canım geçmiş olsun o haplar öyle malesef bende çok kullandım hiçte faydasını görmedim iyiki soğan suyunu içtim kayboldu kocaman kistgünaydın kızlar, nasılsınız.. ayy bu sabah çok midem bulanıyor, doğum kontrol hapı bulantı yaptı çokk...
günaydın herkese hayırlı haftalar nasılsınız
hanımlar bu ney ne kadar gevezesiniz saat dokuzdan beri okuyorum bitmedi
avukat hanm beni kopardı yanlız anacım bu ne şaka gibi ya kapsama alanı dışı olmuş gördünüzmü başka bir isimle takılır artık spor yaparken defor harcıyomuş kıyamam ben ona:sm_cool: ilk kez diksiyonu bozuk bir avukat görüyorum dava dilekçeleri ne haldedir acaba hakimler bunun savunmalarını okurken gülme krizine giriyodur:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?