benim moral bozuk hiç bişey hissetmiyorum canım ben yanazracam nevbaharım nasılsınız bakalım nazraca nasıl hissediyosun kendini iyimisin
nevbaharım sen nasılsın miniğin bulantılara başladımı
kizlar sizlerede günaydin..bir kere daha sormustum..bi arkadasin 10 senedir bebeyi olmuyo..bir seferinde tüp bebek yaptirmislar düsürmüs bebeyini...öyle uzun süre tedavi görüpte bebeyine kavusan oldumu aranizda...
kizlar sizlerede günaydin..bir kere daha sormustum..bi arkadasin 10 senedir bebeyi olmuyo..bir seferinde tüp bebek yaptirmislar düsürmüs bebeyini...öyle uzun süre tedavi görüpte bebeyine kavusan oldumu aranizda...
SALAVAT I TEFRİCİYE LİSTESİ
MERYEM İÇİN (meyra)
kedersiz........500
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............92 OKUDU
melike............200
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
TOPLAM..2992KALAN1452
SRP16 İÇİN
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek............300
melike.........200
etipuf...........100
yıldız..........300
TOPLAM..1900 KALAN2544
MELİKE İÇİN
melike.....1000
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
TOPLAM 2700 KALAN1744
doğru canım ben inek buzalayana kadar bekledim süt kaynayana kadar bekleyemiyorumnazrraca nevbahar ikinizde yüksek moralli olması lazım canlarım
nazraca test olana kadar adet olmadığın sürece her zaman umudun olmalı sen çok yordun kendini stresinle çok dinledin biraz rahat bırak kendini tedavi olmasan normal yolla bebek beklesen şu dönemde hiç bi yerinde bir şey hissetmeyecektin bunda da hissetmek için uğraşma rahat ol
nevbaharım sende lekeyi dert etme canım tedavi olupta lekelenmeyen yok gibi bi şey allahın izniyle sıkı sıkı tutundu sana merak etme canım
canım ciddimisin kapıdan kov bacadan giriyo ne yüzsüz şey yabu gece sabaha kadar avukatla uğraştım rüyamda
yeniden üye olmuş derya adıyla...
bi kızdırdı bizi anlatamam...kaydirigubbakcemile3
nazrraca nevbahar ikinizde yüksek moralli olması lazım canlarım
nazraca test olana kadar adet olmadığın sürece her zaman umudun olmalı sen çok yordun kendini stresinle çok dinledin biraz rahat bırak kendini tedavi olmasan normal yolla bebek beklesen şu dönemde hiç bi yerinde bir şey hissetmeyecektin bunda da hissetmek için uğraşma rahat ol
nevbaharım sende lekeyi dert etme canım tedavi olupta lekelenmeyen yok gibi bi şey allahın izniyle sıkı sıkı tutundu sana merak etme canım
ay pardon canım rüyandaydı değilmi sen kabus görmüşsünbu gece sabaha kadar avukatla uğraştım rüyamda
yeniden üye olmuş derya adıyla...
bi kızdırdı bizi anlatamam...kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN HANIMLAR opuyorumnanaktan
DÜN AKŞAM YAZILANLARI OKUDUM HERKESE TOPKLUCA CEVAP YAZDIM AMA SANIRIM SİTEDE YİNE SORUN VARDI DİYE YAZDIKLARIM GELMEDİ
NAZRACA AĞRILARIN OLMAMASI İYİ BENCE AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME BENİM HER İKİ TEDAVİMDE DE ÇOK AĞRIM OLDU
İPEK SEN NASILSIN BUGÜN KARTLARINIZ GELMEDİMİ DAHA BENİM 1 GÜNDE ELİME ULAŞTI VALLA AMA ŞU PROFİLİMİ ŞEKİLLENDİREMEDİM GİTTİ
BİDE İMZAMI GÖREMİYORUM BEN SİZ GÖRÜYORSUNUZ SANIRIM
Ben görmüyormusunuz kızlar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?