Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nazraca sen tüp bebek mi yaptırdın ?inşallah buradan iyi haberlerini alırız.yaş kaç?sizin sorun neydi?benim 34.morfoloji bozuk

evet canım tüp bebek yaptırdım inşallah iyi sonuç alırız yarın 9. gün olcak yaşıtız seninle 34 yaşındayım bende benim miyomlarım vardı ameliyat oldum şimdi tekrarladı 10 taneden fazla ama dr. çok minikler önemli değil dedi başkada bişey bulamadılar dosyaya sebepsiz infertilite olarak yazmışlar

hangi merkezde yaptırdın ?benim mikroda 22 yumoş vardı.9 tane döllendi.3 tarnsfer edlidi .ama negatif(
memorialde yapılmıştı.
allah bebişine kavuştırsun.şu an o karnında gibi davran,konuş onunla,sev onu annesi...

şükür durdu ben acıbademde yaptırdım 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi döllenmişti ama bi tanesi bölünme olmamış 2 tane bebiş koydular ben onları Rabbime emanet ettim 9 ay sonra bana versin diye az önce metanetimi korumaya çalıştım ama sancı girdi rahimime

canım ben biraz uzanıyım ağrım oldu biraz inşallah Allah korur herkesi bu gece kimse uyumaz artık hayırlı akşamlar kendine iyi bak canım

10 yıl oldu tedavime başlayalı öncesini sayma insan ne tuhaf hissediyo kendini varmı yokmu diye düşünüyosunya

nazarca inşallah güzel sonuç alırsın duaların senin için..nazarca banada tam 16 sene oldu 16 senedir gitmedigim doktor kalmadı ama malesef yok olmadı vermeyince allah vermiyor son çare devletten bakalım ama çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar sorununun ne oldugunu bulmaya çalışıyorlar 2tüp bebek denemem var birisi alman hastanesinden digeride foloransya metropolipanda 2side tutmadı inşallah bu 3tutar devlet yaptırdıgı için ümü tliyim inşallah hayırlı sonu çlar alırız:ecrin_bebek:

insallah canim,RABBIMIN izniyle her birimiz o kokuyu duyariz,sadece zamani gelmedi,elbet bir gun kendi yavrumuzu kucagimiza alicaz,seni yaramaz,bizi cok beklettin diye bacakalrini isiricaz

bos ver canim ya,benimki de sevmiyor oyle seyleri,zar-zor benim hatrima yapiyor,yine de olsun,ben onu oyle olmasina alistiririm

ah be güzel kardeşim inşallah meleklerin çabuk gelir sana senin avantajın var daha çok gençsin benimse senin yaşın kadar kaybım var hayattan
canim,RABBIM sana tez bi zamanda bebeyini kucagina almayi nasip etsin,inan arkadasim benden cok aci cekenleri gordukce,RABBIME hep sukrediyorum ve diyorum ki insallah ilk olarak onlara ver sora da bana ver nolur,
canim ,moralini yuksek tut,insallah persembe burda bi kutlama yapicaz ki..........

canim,ALLAH yardimcin olsun,cok zor biliyorum,RABBIM tez bir zamanda meleyini sana gondersin,o guzel duyguyu O'nun izniyle hepimiz tadalim

rabbım hayırlısyla bu duyguyu bıze de tatdır,hepımız ozlemıne son koy yarabbım

canim hayrolsun ruyan
ins bebeisin gelir

2.5 yılı aşkın süredir uğraşıyorum.2 aşılama 1 mikro negatif.yazın tekrar mikro deneyeceğiz.
sevgililer günü keyfim bile yok arkadaşım,kendimi mutsuz hissediyorum hepsi bu...

canim bizler de hicbir zaman hicbir seylerde keyifolmuyor
cunku bizim bir parcamiz hep eksik hep yuregimiz yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…