Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

10 yıldır bekliyosun dimi abla bu özlem sona erecek Rabbimin izniyle dikkat et kendine lütfenn moralini yüksek tut iyi beslen gerçii sen daha iyi biliyorsundur ablacımm

öyle be gülüm ama sen ağlama sakın perşembe mübarek gün inşallah senin dediğin gibi olur bana bakma ben geçmişi düşününce bazen duygusala bağlıyorum

öyle be gülüm ama sen ağlama sakın perşembe mübarek gün inşallah senin dediğin gibi olur bana bakma ben geçmişi düşününce bazen duygusala bağlıyorum

kıyamam ablacıımm üzülme lütfenn özlem sona erecekk bebişin gelinceee beni çooookkk beklettin diye o küçük ayaklarını ısıracann bu günler gelecekk Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah

ne güzel yaaa düşüncesi bile güzel üzülmek gerçekleri değiştirmiyo tatlım olsun Allah insana çekemiyeceği yük yüklemezmiş

yaaa bana dua edinn soğanı içtim bu günlerde yumurtlama dönenim ablacım tefriciyelerde çok eksik üzülüyorumm yaaa

doğru haklısın ablacıım ister istemezz düşünüyo insann.. inşallah bundan sonra bebişinizin geleceğini düşünürsünüzz

evet ablacıımm çekemeyeceği yük yüklemez kurban olduğum dermansızz dert vermesin inşallah

amin canım şükür imkanımız varki tedavi olabiliyoruz ya olmasaydı bizim kızlar nerelerde bugün

amin canım şükür imkanımız varki tedavi olabiliyoruz ya olmasaydı bizim kızlar nerelerde bugün

şükür ablacıımm biz maddi yönden sıkışık olduğumuz için bi gidemedik hastaneye bi daha ki aya kaldıı

kızlarr bugüün kocişlerini bıkamadıı
bu arada benim kociş de beni kesecekk uyuyo 9 da kaldır dedi daha kaldırmadıım
ben çıkıyorum ablacıım çok geçmeden kaldırıyım öpüyorumm Allah a emanet olun hayırlı akşamlarrropuyorumnanaktan

sende Allaha emanet ol güzelim bu arda devlet kapsamından yararlanabiliyosan fakültelerde daha ucuz bizde epey sıkıştık ama mecburen gittik istanbula olsun tutsunda ben çalışmaya razıyım bende seni kocaman öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…