sanada iyi akşamlar canım üzmem inşallah sizlerineyse kışlarr ben çıkıyorum Allaha emanet olunn hayırşı akşamlarr öpüyorummm nazraca cıımmm güzelll haberler vereceksin inşallahh
sanada iyi akşamlar canım üzmem inşallah sizleri
öyle be gülüm ama sen ağlama sakın perşembe mübarek gün inşallah senin dediğin gibi olur bana bakma ben geçmişi düşününce bazen duygusala bağlıyorumablacıımm böyle konuşma ağlatma benii Rabbim yüzünü güldürecek perşembe günü sonuç alacaksın dimii dualarıım sizinle nuruna kurban olduğum Rabbim meleğini gönderecek inşallahh burda bangır bangır bağıracann sonuç pozitif diyee
öyle be gülüm ama sen ağlama sakın perşembe mübarek gün inşallah senin dediğin gibi olur bana bakma ben geçmişi düşününce bazen duygusala bağlıyorum
10 yıl oldu tedavime başlayalı öncesini sayma insan ne tuhaf hissediyo kendini varmı yokmu diye düşünüyosunya10 yıldır bekliyosun dimi abla bu özlem sona erecek Rabbimin izniyle dikkat et kendine lütfenn moralini yüksek tut iyi beslen gerçii sen daha iyi biliyorsundur ablacımm
ne güzel yaaa düşüncesi bile güzel üzülmek gerçekleri değiştirmiyo tatlım olsun Allah insana çekemiyeceği yük yüklemezmişkıyamam ablacıımm üzülme lütfenn özlem sona erecekk bebişin gelinceee beni çooookkk beklettin diye o küçük ayaklarını ısıracann bu günler gelecekk Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah
10 yıl oldu tedavime başlayalı öncesini sayma insan ne tuhaf hissediyo kendini varmı yokmu diye düşünüyosunya
ne güzel yaaa düşüncesi bile güzel üzülmek gerçekleri değiştirmiyo tatlım olsun Allah insana çekemiyeceği yük yüklemezmiş
doğru haklısın ablacıım ister istemezz düşünüyo insann.. inşallah bundan sonra bebişinizin geleceğini düşünürsünüzz
evet ablacıımm çekemeyeceği yük yüklemez kurban olduğum dermansızz dert vermesin inşallah
bana istanbuldan verilen tarih bu burdaki dr.um bişey demedi yaniabla doktor perşembe belli olur dedi mi?
amin canım şükür imkanımız varki tedavi olabiliyoruz ya olmasaydı bizim kızlar nerelerde bugün
bana istanbuldan verilen tarih bu burdaki dr.um bişey demedi yani
bebeeeem bu bilgisayar beni delirtçek ne var anlayamadım yani tutukluk yapıyo zor gidiyo msj.lar
sende Allaha emanet ol güzelim bu arda devlet kapsamından yararlanabiliyosan fakültelerde daha ucuz bizde epey sıkıştık ama mecburen gittik istanbula olsun tutsunda ben çalışmaya razıyım bende seni kocaman öptüm canımşükür ablacıımm biz maddi yönden sıkışık olduğumuz için bi gidemedik hastaneye bi daha ki aya kaldıı
kızlarr bugüün kocişlerini bıkamadıı
bu arada benim kociş de beni kesecekk uyuyo 9 da kaldır dedi daha kaldırmadıım
ben çıkıyorum ablacıım çok geçmeden kaldırıyım öpüyorumm Allah a emanet olun hayırlı akşamlarrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?