günaydın canım geçmiş olsun o haplar öyle malesef bende çok kullandım hiçte faydasını görmedim iyiki soğan suyunu içtim kayboldu kocaman kist
evet canım canı veren allah yiyecek ekmeği varsa gelir ben ilk aşılama tuttuğunda doktora yatmak için ısrar ediyodum bana dediki düşüğün maalesef çaresi yok ilacıda yok ne yaparsan yap düşer eğer düşücekse dedi çok doğru benim burada sürekli bahsettiğim bir arkadaşım var beş kez tüp bebek denedi 4. lekelendi düşük oldu bu 5. de gene lekelendi
çok üzüldü hamile olsam ne olcak lekeleniyorum kesin düşer diyodu ağlıyodu zehir etti kendine ama şimdi beş aylık hamile kzı olucak allahın izniyle
kedersiz bende seni göremiyorum benim kart gelmedi daha
birde kedersizim madem nevbahar okuyun diyo ben aldıklarımı bitiriyim
ben en iyisi bugün gideyim kan testi yaptırayım noolcasa olsun gaari kafam rahatlar belki
ben en iyisi bugün gideyim kan testi yaptırayım noolcasa olsun gaari kafam rahatlar belki
sakın yaptırma canım beni dinle
o kadar bekledin bi kaç gün daha bekle
değerler bu ara yanıltabilir lütfen yapma
Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin arkadaşına...
Rabbim ne yazdıysa görecez inşallah hayırlısını versin...
baharım onun tek çaresi çok su içmek..ve yatmak...benimki öyle geçti...günde 2,5 litreye yakın su içiyordum..birde o karlı havalarda...zorlanda olsa içmeye çalış....yat dinlen ....yoksa geçmez daha çoğalır...kendine iyi bak...
insallah tutar canim bu sefer..bebeyine kavusursun allahin izniylecanım hoşgeldin
8 yıllık evliyim
bu ay tüp bebek yaptırdım
gebelik oluştu ama daha hiç bi şey belli değil...
benim durumum bu...
sordum kendisine ama tam olarak aciklama istemedi..bende fazla üzerine düsmedim üzülür diye..bu konuda hasas oldugunu düsündügümden.canım günaydın benim bi arkadaşımın ona benzer bi durumu oldu kendiliğinden hamile kalmış ve düşük yapmıştı daha sonra ankarada tüp bebek yaptırdı üçüzlere hamile kaldı doğumda bebeğinin birini kaybetti şimdi ikiz kızları var 3 yaşında arkadaşının sorunu neydi
kötü kokuyo ve tadı berbat ama derman için içtim canım çünkü ilaçlar bitirmiyodu tıp fakültesindeki dr.lar her gittiğimde size daha önce çikolata kistinden bahseden olmuşmuydu diyolardı bende en sonunda valla bugüne kadar diyen olmadı ama tıp.a geldiğimden beri her hafta birilerinden duyuyorum dedim sonrada orayı bıraktımben soğan suyu içemiyorum, 3 gün zor içtim, içince çıkarıyorum.
canım benim işallah allah hayırlısını versin bebişini inşallah sağlıkla kucağına almak
nasip olsun bu haftamı on gün oluyo senin doktora gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?