Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz bende seni göremiyorum benim kart gelmedi daha
birde kedersizim madem nevbahar okuyun diyo ben aldıklarımı bitiriyim

Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin arkadaşına...
Rabbim ne yazdıysa görecez inşallah hayırlısını versin...

baharım onun tek çaresi çok su içmek..ve yatmak...benimki öyle geçti...günde 2,5 litreye yakın su içiyordum..birde o karlı havalarda...zorlanda olsa içmeye çalış....yat dinlen ....yoksa geçmez daha çoğalır...kendine iyi bak...

bende kedersizin imzasını görüyorum ama ismini göremiyorum...
nevbaharcım bence sen lekelenmeleri kafaya takma canım.. inşallah bir sorun yoktur...
bendede 2-3 hafta önce lekelenme olmuştu hepimiz çok korktuk ama bebek yerleşme kanaması dediler...
bulutcum sende inşallah bebişinin kalp atışını duyacaksın.. lütfen stres yapmayın....

evet canım öyle yapıyorum şu an buraya bakim diye kalktım azcık iyiyim
sucu bize çalışıyo 1 haftadır kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin
8 yıllık evliyim
bu ay tüp bebek yaptırdım
gebelik oluştu ama daha hiç bi şey belli değil...
benim durumum bu...
insallah tutar canim bu sefer..bebeyine kavusursun allahin izniyle

sordum kendisine ama tam olarak aciklama istemedi..bende fazla üzerine düsmedim üzülür diye..bu konuda hasas oldugunu düsündügümden.

ben soğan suyu içemiyorum, 3 gün zor içtim, içince çıkarıyorum.
kötü kokuyo ve tadı berbat ama derman için içtim canım çünkü ilaçlar bitirmiyodu tıp fakültesindeki dr.lar her gittiğimde size daha önce çikolata kistinden bahseden olmuşmuydu diyolardı bende en sonunda valla bugüne kadar diyen olmadı ama tıp.a geldiğimden beri her hafta birilerinden duyuyorum dedim sonrada orayı bıraktım

etipufum sen nasılsın canım...elimde olmadan oluyor...rabbim inşallah pıt pıt atan kalbini çok bekletmeden gösterir...

canım benim işallah allah hayırlısını versin bebişini inşallah sağlıkla kucağına almak
nasip olsun bu haftamı on gün oluyo senin doktora gitmek için

dr. önümüzdeki pazartesi ya da salı bakacak
dolu dolu 1 hafta var yani
bana endişelenme diyo telefonda ama yapamıyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…