Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Son düzenleme:
şifammmm cnm yaa çok geçmişş olsunnn ne oldukiii doktora gitmeyi ihmal etme benceee RABBİM şifaa versin inşallahhhhh
canım çok sağoll ayy o kadar bıkmışım ki dr dan hastanelerden diretiyorum işte yarın halaa kötüysem giderim dr a sağol cnm aminn Rabbim hepimize sağlık versin her daim

ah canım yaa hamilelik duygusallığı devam ediyor ha oh maşallah tatlı yeğenim hep sağlıklı devam etsin tüm hamiş kk kızlarının inşallah canım aminn

canım çok sağoll ayy o kadar bıkmışım ki dr dan hastanelerden diretiyorum işte yarın halaa kötüysem giderim dr a sağol cnm aminn Rabbim hepimize sağlık versin her daim

ahhhh adaşım ahh o hast. ler başımızın belasıı heleki bu özlem daha daa bıktırdı deilmii ama ne onunla nede onsuzzzz olmuyoo işteee inşallah yarın sabah kalktıgındaaa tüm agrıları geçmiş olurrr

ah ahhh aynen adaşım yaaa bu özlem iyiden iyiye bıktırdı hepimiz tez zamanda hasretimiz sona ersin inşallah inşallah tatlım yaaa yarına sapasağlam olayımm

ah canım yaa hamilelik duygusallığı devam ediyor ha oh maşallah tatlı yeğenim hep sağlıklı devam etsin tüm hamiş kk kızlarının inşallah canım aminn

inşallah hamileliktendirrrr cnmmm ya deilsee yoksaa delleniyormuyum neyimmm amin cnm inşallah hamişler saglıcakla kucaklarına tüm özlem çekenlerdeee inşallah en yakın zamandaaa karınlarına alsınlar inşallahhhh

valla otomatikman aklıma hamişlik duygusallığı geldi :26: inşallah diyorum tatlımm aminn diyorum o güzel duana canım ben çıkıyorum canım yanıyor bayağı yatsam iyi olacak öpüldün kendine cici bak

damammm cnmm hadii iyi gecelerrr sana güzel uykun tüm agrışlarını alsın götürsün inşallah tekar geçmiş olsun

içeriz birgün AYDIN a gelirseniz

diyarbakırlının biri tepeye çıkmış dua ediyomuş -ALLAH ım bana para ver ,ev aliyem araba aliyem,arsa aliyem diye dua ederken bir anda deprem olmuş. Adam paldır küldür yere yuvarlanmış. Adam kalkıp ellerini açmış; -ALLAH ım vermisen vermisen niye kızisen. hele kızisen niye itisen :))

BANA AYŞE DERLER

Soyguncunun biri bir bankaya girer, herkesi rehin alır.Daha sonra rehinlerin fazla olduğunu görünce bir kaç kişiyi öldürmeye karar verir ve herkese adını sorar. ali nin yanındaki kadına sorar: adın ne ?
-ayşe
-benim annemin adıda ayşe der soyguncu, kadını bırakır ve aliye sıra gelir.
-senin adın ne diye sorar
-adım ali , ama arkadaşlar bana ayşe der.

kadın oğlunu değil kendi midesini düşünüyor resmenn aslında yasak olmasa güzel yemekler bunlar beeee hele işkembeee ilk zamanlar eşim yedirmedi neymiş hamilelere zararlıymış nerden uydurduysa ..bir gün canım acayip k.paça çekti dayanamıyorum o derece o gün kontrolümüz vardı... doktora girer girmez dedimki sakatat yemekleri yemem yasakmı yoooo dediii güzel yıkandıktan sonra hhiç bir zararı olmaz dedi..o gün hemen aldık sağolsun kaynanam pişirdi yedim afiyetlee
sabah sizin evin önüden geçtim açmışın kapıyı evi havalandırıyodun galiba fırına gitmiştim sizin ordaki
o kapı hiç kapanmıyor bu aralar sabaha kadar açık
gerçi sabaha karşı ayaz oluyor ama ozamanda kalkıp kapatmaya üşneyiroum
tabii sabah yineee aynı bunaltıcı sıcakla uyanıyorumm
bizde her akşam üstü sizin ordan geçiyoruz ama hiç göremiyorum senii .
nurcannnn kızz gittinmi iyi bakalım uyu da büyüt bebişini
eşim oturuyordu o kalkınca hemen ben geçtim

inşallah doktora gitmeye fırsat vermeden geçer gider ağrıların canım
bende iyiym çok şükür şeytan kulağına kurşun baş ağrılarımda eskisi gibi sık sık ağrımıyor artık

Eki Görüntüle 441569 nurcan benim bebek çok güzel teşekkür ederim birazda bana benziyo tombik bebgin yanındaki tarih rejime başladıgım tarih .bebek o kadar güzelki nolurdu şu evde dolansaydı öpseydim heryerini of ALLAH ım bazen dayanamıyorum bi türkü var ..............................yine gam yükünün kervanı geldiii çekemem bu derdi yavrum ölek seninle çok aglattı kader bizi gülek seninle....

deli olacam nurcan ya valla sabah sabah kadın aramış zaferi işkembe yiyelim diye yeminle eşimle kavga ettim bizim evde yapılcakmış sen neden benim yerime karar veriyosun dedim sürekli yemek döşecem onlara bıktım bıktım balla deli oluyorum kadın dün tatmam diyor bugün oglunu arayıp duygu sömürüsü yapıyo düne kadar ölümünü beklediler şimdide nerde zararlı şeyler var onu e böbrek vermesin diye tembihleyen kadından nasıl bi düşünce beklersiniz yaptırıyo kocamın canına kastı var kardeşin bıktımmmmmmmmmmmmm bıktımmmmmmmmmmm

inşallah buna benzer bebiklerin olacak canım .şuan uzak geliyor belki ama öyle değil zamanı gelince herkes yaşıycak bu duyguyu yeterki Rabbim kaderimizde yazsın ,er yada geç olacak inşallah

o türküyü değil ibrahim tatlısesin buda gelir buda geçer şarkısını dinle sen

Allahh allahh ne inat çıktı bu kadaın hadi sana yasak olsa anlıycam ama oğluna kesinlikle yasak olan birşeyi neden yapıp yedirmek için diretirki bu kadınn :44:madem canı çekmiş evinde pişirsin yesin

herkesee günaydınn hayırlı bir hafta veee serin bir hafta diliyorummm püfür püfürr esse şöyleee
gece yine uyuyamadımm sağa dön sola dönn üfffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…