aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımmsen nasılsın bebişin nasıl QUOTE]
ben iyimiyim deilmiyim bilmiyorum adaşım asabilik kırgınlık alınganlık aglama herşeyy üstümde hiçbirşey olmasadaaa aglıyorumm şuankii gibiiiii bu neymiş yaaabu dönemler böyle sanırsammmm bebek iyi şükürler olsunnnn RABBİM en yakın zamandaa sizlereeee yiğenlerimizii göndersin inşallahhhh
canım çok sağoll ayy o kadar bıkmışım ki dr dan hastanelerdenşifammmm cnm yaa çok geçmişş olsunnn ne oldukiii doktora gitmeyi ihmal etme benceee RABBİM şifaa versin inşallahhhhh
ah canım yaa hamilelik duygusallığı devam ediyor haben iyimiyim deilmiyim bilmiyorum adaşım asabilik kırgınlık alınganlık aglama herşeyy üstümde hiçbirşey olmasadaaa aglıyorumm şuankii gibiiiii bu neymiş yaaabu dönemler böyle sanırsammmm bebek iyi şükürler olsunnnn RABBİM en yakın zamandaa sizlereeee yiğenlerimizii göndersin inşallahhhh
canım çok sağoll ayy o kadar bıkmışım ki dr dan hastanelerdendiretiyorum işte yarın halaa kötüysem giderim dr a sağol cnm aminn Rabbim hepimize sağlık versin her daim
ah ahhh aynen adaşım yaaa bu özlem iyiden iyiye bıktırdı hepimiz tez zamanda hasretimiz sona ersin inşallahahhhh adaşım ahh o hast. ler başımızın belasıı heleki bu özlem daha daa bıktırdı deilmii ama ne onunla nede onsuzzzz olmuyoo işteee inşallah yarın sabah kalktıgındaaa tüm agrıları geçmiş olurrr
ah canım yaa hamilelik duygusallığı devam ediyor haoh maşallah tatlı yeğenim hep sağlıklı devam etsin tüm hamiş kk kızlarının inşallah canım aminn
valla otomatikman aklıma hamişlik duygusallığı geldi :26: inşallah diyorum tatlımm aminn diyorum o güzel duanainşallah hamileliktendirrrr cnmmm ya deilsee yoksaa delleniyormuyum neyimmmamin cnm inşallah hamişler saglıcakla kucaklarına tüm özlem çekenlerdeee inşallah en yakın zamandaaa karınlarına alsınlar inşallahhhh
valla otomatikman aklıma hamişlik duygusallığı geldi :26: inşallah diyorum tatlımm aminn diyorum o güzel duanacanım ben çıkıyorum canım yanıyor bayağı yatsam iyi olacak öpüldün kendine cici bak
amin canım benim aminn bu kadar özlemden sonra bize ikiz iyi gelir inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bol nüfus patlaması yaşarız
valla sakarın önde gideniyim benoram buram hep mordur ALLAH korusun yaaa inşallah ciddi bişiyim yoktur yarın ki gidişata göre dr yapayım sağol canımm nasılsın bu arada baş ağrıların var mı :18:
aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımmsen nasılsın bebişin nasıl
ohh restauranta gelmiş gibi bu neee siparişler eksik olmuyooALLAH sabır versin halaa sendemi kaygana
ee içeri gelseydin canımm kahve içerdik karşılıklı
kadın oğlunu değil kendi midesini düşünüyor resmenn aslında yasak olmasa güzel yemekler bunlar beeeeyaa kusura bakmayın anlatacam içim doldu kızlar kadın gelirken kıyma getirmiş neyse mantı yaptım o bitince demesinmi yarın işkembe alayım diye ya anne olmaz zafere yasak sakatat diyorum yok illa olcak eşimde biryandan istiyor baya sinir oldum alın kendiniz yapın dedim kızdım kaynanam fark etti bozuldugumu iyiii siz bilirsiniz dedi lütuf etti kusura bakmayın canınız çekecek ama içim doldu nasıl sinir oldum anlatamam
o kapı hiç kapanmıyor bu aralar sabaha kadar açıksabah sizin evin önüden geçtim açmışın kapıyı evi havalandırıyodun galiba fırına gitmiştim sizin ordaki
eşim oturuyordu o kalkınca hemen ben geçtimnurcannnn kızz gittinmi iyi bakalım uyu da büyüt bebişini
aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımmsen nasılsın bebişin nasıl QUOTE]
ben iyimiyim deilmiyim bilmiyorum adaşım asabilik kırgınlık alınganlık aglama herşeyy üstümde hiçbirşey olmasadaaa aglıyorumm şuankii gibiiiii bu neymiş yaaabu dönemler böyle sanırsammmm bebek iyi şükürler olsunnnn RABBİM en yakın zamandaa sizlereeee yiğenlerimizii göndersin inşallahhhh
dün bende öyleydimm hıçkıra hıçkıra ağladım neye ağladığımıda bilmiyorum haaa
amin canım benim aminn bu kadar özlemden sonra bize ikiz iyi gelir inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bol nüfus patlaması yaşarız
valla sakarın önde gideniyim benoram buram hep mordur ALLAH korusun yaaa inşallah ciddi bişiyim yoktur yarın ki gidişata göre dr yapayım sağol canımm nasılsın bu arada baş ağrıların var mı :18:
aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımmsen nasılsın bebişin nasıl
ohh restauranta gelmiş gibi bu neee siparişler eksik olmuyooALLAH sabır versin halaa sendemi kaygana
ee içeri gelseydin canımm kahve içerdik karşılıklı
Eki Görüntüle 441569 nurcan benim bebek çok güzel teşekkür ederim birazda bana benziyo tombik bebgin yanındaki tarih rejime başladıgım tarih .bebek o kadar güzelki nolurdu şu evde dolansaydı öpseydim heryerini of ALLAH ım bazen dayanamıyorumbi türkü var ..............................yine gam yükünün kervanı geldiii çekemem bu derdi yavrum ölek seninle çok aglattı kader bizi gülek seninle....
deli olacam nurcan ya valla sabah sabah kadın aramış zaferi işkembe yiyelim diye yeminle eşimle kavga ettim bizim evde yapılcakmış sen neden benim yerime karar veriyosun dedim sürekli yemek döşecem onlara bıktım bıktım balla deli oluyorumkadın dün tatmam diyor bugün oglunu arayıp duygu sömürüsü yapıyo düne kadar ölümünü beklediler şimdide nerde zararlı şeyler var onu e böbrek vermesin diye tembihleyen kadından nasıl bi düşünce beklersiniz yaptırıyo kocamın canına kastı var kardeşin bıktımmmmmmmmmmmmm bıktımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?