Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kuşadası eşim uzun yol sevmiyo ondan yakınlara gidiyoruz olsun suya girip serinlemek 1 kaç gün yemek yapmamak yeter bana

laracım teşekkür ederim amin iyi dileklerin için
rabbim hepimize sağlıkla vakti saatinde kucağımıza almak nasip etsin

tekrar hoş geldin aramıza biz söylemiştik duramazsın bir ayar verirsin diye
demek tuğbaylada tanıştın misafirde ettim ne güzel
yarın topikte toplaşırız inşallah

evet canımcım ben dayanıyodum ama eşim dayanamadı sıkılıyosun dedi durdu

neyse bundan sonra bolca görüşürüz nasıl gidiyor hamişlik çok sevindim inşallah kucağımıza almakta nasip olur

eneee kamer gelmişş hoigelmişşş
dayanamadın bağlattın sonunda neti demiii iyi yapmış eşin valla başka türlü vakit geçmiyo yoksa
tub,iylede görüşmüşsünüz tuba söylemişti bana... nidoşu gördünmüü gııı oyy yerim ben o tosbalakıı
demek ipek ciciler gönderdi oğluşlarına .kankim benim çok ince düşüncelidirrr yaaa

kuşadası eşim uzun yol sevmiyo ondan yakınlara gidiyoruz olsun suya girip serinlemek 1 kaç gün yemek yapmamak yeter bana

olsunn olsunnn kuşadasına gidemeyenler var deniz var tatil var daha ne olsunnn ..kaç gün kalacaksınızz
bu arada bugün depremi hisettinmii nasıll sarsttı öyleee

nurcikkkkkkkkkkkkkhehheeeee artık 3 öğün burdayım

görmemmi o tosbayı kız pek tatlı ama acayip huysuz kucağına alır almaz viyaklıyortam ısırmalık sorma maşallahhh

nurcikkkkkkkkkkkkkhehheeeee artık 3 öğün burdayım

görmemmi o tosbayı kız pek tatlı ama acayip huysuz kucağına alır almaz viyaklıyortam ısırmalık sorma maşallahhh

yaramazz cimcimee demek sevdirmedi kendinii ..ahhhh bizimkilerde böyle olacak inşallah

selam kızlar nasılsınız
ben sol diz kapağım şişti çok canım yanıyor sanırım bi yere çarptım:44: 2 gündür yatak döşeğim ya basmak ne mümkün zong zong ağrı fena kas gevşetici tarzında krem sürüyorum bugünden itibaren inşallah tesir eder haftaya eşim izin alacak pek giremem nete öpüyorum hepinizi Rabbime emanet olun

tarfil hayırlıca sıkıntısızca doğumu gerçekleşmiştir inşallah

Ayşem maşallah ikizlere çok sevindim tekrar gözleriniz aydın

hemşom netin var artık maşallah oğluşlarında gayet sağlıklıymış Tubiş le Nidoşla buluşmuşsun oh ne güzel yaaa Tubiş Kayseri ye de beklerim

aklımda bişi kalmadı öptüm hepinizi

iyi geceler hayalet arkadaşlarım kimsiniz ses verin
ŞİFAM teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah çifter çifter
ayrıca çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

4 gün kalcaz depremi hissetmedim canım saolsun kayınvaldem burdaydı kadın sürekli bişey istiyor yaa elini veren kolunu kaptırıyo

tebrik ederim canım ALLAH emeklerinizi boş cevirmedi hayırlısıyla saglıklı bi şekilde bebeginizi kucagınıza alırsınız

ah şifam ne yaptın sen canım,geçmiş olsun ... Allah korsun menüsküs falan olmasa barii:26::26:doktora git hiç ihmal etme canım inşallah önemli bişey değil hemencecik geçer ağrıların...Allah ŞİFAlara versin bacıma

4 gün kalcaz depremi hissetmedim canım saolsun kayınvaldem burdaydı kadın sürekli bişey istiyor yaa elini veren kolunu kaptırıyo

demek kaynanatör cadısı sendeydi bugün

yaa kusura bakmayın anlatacam içim doldu kızlar kadın gelirken kıyma getirmiş neyse mantı yaptım o bitince demesinmi yarın işkembe alayım diye ya anne olmaz zafere yasak sakatat diyorum yok illa olcak eşimde biryandan istiyor baya sinir oldum alın kendiniz yapın dedim kızdım kaynanam fark etti bozuldugumu iyiii siz bilirsiniz dedi lütuf etti kusura bakmayın canınız çekecek ama içim doldu nasıl sinir oldum anlatamam

sabah sizin evin önüden geçtim açmışın kapıyı evi havalandırıyodun galiba fırına gitmiştim sizin ordaki

nurcannnn kızz gittinmi iyi bakalım uyu da büyüt bebişini

amin canım benim aminn bu kadar özlemden sonra bize ikiz iyi gelir inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bol nüfus patlaması yaşarız
valla sakarın önde gideniyim ben oram buram hep mordur ALLAH korusun yaaa inşallah ciddi bişiyim yoktur yarın ki gidişata göre dr yapayım sağol canımm nasılsın bu arada baş ağrıların var mı :18:

slm millet nasılsınızzzz
aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımm sen nasılsın bebişin nasıl

ohh restauranta gelmiş gibi bu neee siparişler eksik olmuyoo ALLAH sabır versin halaa sendemi kaygana

sabah sizin evin önüden geçtim açmışın kapıyı evi havalandırıyodun galiba fırına gitmiştim sizin ordaki
ee içeri gelseydin canımm kahve içerdik karşılıklı

şifammmm cnm yaa çok geçmişş olsunnn ne oldukiii doktora gitmeyi ihmal etme benceee RABBİM şifaa versin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…