ah sormaa resmen sıcaktan bulanıyorum şuan ..bugün felaket yaaa ..sen nereye gidiyon bakiyim tatile
huuhuuu tarfil gördüm senidoğum yaptınmı kız?gelde anlat hele bizlere
kimseden ses yok bu aralar :44:
en çok ayşe hanımı merak edip soruyorduk kendisine
keseyi ne zaman gçöreceksin diye gelipte bizlere söylemeye tenezül etmediben yinede merak edip profiline baktım görmüş keseyi hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahh
laracım teşekkür ederim amin iyi dileklerin için
rabbim hepimize sağlıkla vakti saatinde kucağımıza almak nasip etsin
tekrar hoş geldin aramıza biz söylemiştik duramazsın bir ayar verirsin diye
demek tuğbaylada tanıştın misafirde ettim ne güzel
yarın topikte toplaşırız inşallah
eneee kamer gelmişş hoigelmişşşkızlarrrrrrrrrrrben geldimmmmmmm artık netimiz varr hep gelirim hepinizi çok özleddimmmmmm
veeeeeeeeeee bomba bir haber vereyim size tuğbişle görüştükantalyaya tatile gelmişler hemde tesadüfe bakınki bizim mahalleyeeee bugün son olarak geldi bende kahve içtik ıspartaya döndüler seneye inşallah tekrar görüşürüz
papatyaaaa bebişlerin oluyor demekkkkkkkmaşallah canımmmmm inşallah allahım tamamına erdirsinnnnn
kızlar geçmişe hiçççççççç bakmayım çokkkk uzundur okuyamam biriniz önemli gelişmeler varsa bana aktarsın doğuran veya hamiş olan varmı?
teyzeleri bizde çok iyiyiz oğluşlarım çınarım ve yiğidim çok iyi ama şişmeye başladım 9 aylık gibiyim yatakta dönemiyorum artık annem geliyor hergün yemeğimi temizliğimi yapıyor sağolsun bizde yan gelip yatıyoruz fazla ayakta duramıyorum oturamıyorum çoğunlukla yatar pozisyondayız bunada şükür inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız hepsi gelip geçici şeyler allah bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duygularıııı
bide ipekim bize bebek süslerini ve ciciler gönderdi teyzelerioğulllarımız ilk hediyeleri ipek teyzelerinden geldi hepsi birbirinden güzel bayıldım hepsine çokta duygulandım
ipek teyzemize tekrar çok çookkk teşekkür ederizzzz
şimdilik çıkıyorum canlarım kimse yok siz gelince bende gelirim görüşürüzzzzzzzz
kuşadası eşim uzun yol sevmiyo ondan yakınlara gidiyoruz olsun suya girip serinlemek 1 kaç gün yemek yapmamak yeter bana
eneee kamer gelmişş hoigelmişşş
dayanamadın bağlattın sonunda neti demiiiiyi yapmış eşin valla başka türlü vakit geçmiyo yoksa
tub,iylede görüşmüşsünüz tuba söylemişti bana... nidoşu gördünmüü gııı oyy yerim ben o tosbalakıı
demek ipek ciciler gönderdi oğluşlarına .kankim benim çok ince düşüncelidirrr yaaa
olsunn olsunnn kuşadasına gidemeyenler vardeniz var tatil var daha ne olsunnn ..kaç gün kalacaksınızz
bu arada bugün depremi hisettinmii nasıll sarsttı öyleee
nurcikkkkkkkkkkkkkhehheeeee artık 3 öğün burdayım
görmemmi o tosbayı kız pek tatlı ama acayip huysuz kucağına alır almaz viyaklıyortam ısırmalık sorma maşallahhh
evet canımcım ben dayanıyodum ama eşim dayanamadı sıkılıyosun dedi durdu
neyse bundan sonra bolca görüşürüznasıl gidiyor hamişlik çok sevindim inşallah kucağımıza almakta nasip olur
eneee kamer gelmişş hoigelmişşş
dayanamadın bağlattın sonunda neti demiiiiyi yapmış eşin valla başka türlü vakit geçmiyo yoksa
tub,iylede görüşmüşsünüz tuba söylemişti bana... nidoşu gördünmüü gııı oyy yerim ben o tosbalakıı
demek ipek ciciler gönderdi oğluşlarına .kankim benim çok ince düşüncelidirrr yaaa
olsunn olsunnn kuşadasına gidemeyenler vardeniz var tatil var daha ne olsunnn ..kaç gün kalacaksınızz
bu arada bugün depremi hisettinmii nasıll sarsttı öyleee
iyi geceler hayalet arkadaşlarım kimsiniz ses verin
ŞİFAM teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah çifter çifter
ayrıca çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
tebrik ederim canım ALLAH emeklerinizi boş cevirmedi hayırlısıyla saglıklı bi şekilde bebeginizi kucagınıza alırsınız
aminnnnn canım teşşekürler iyi dileklerin içinrabbim tezvakitte sanada nasip etsin inşallah
ah şifam ne yaptın sen canım,geçmiş olsun ... Allah korsun menüsküs falan olmasa barii:26::26:doktora git hiç ihmal etme canım inşallah önemli bişey değil hemencecik geçer ağrıların...Allah ŞİFAlara versin bacımaselam kızlar nasılsınız
ben sol diz kapağım şişti çok canım yanıyor sanırım bi yere çarptım:44:2 gündür yatak döşeğim ya basmak ne mümkün zong zong ağrı fena kas gevşetici tarzında krem sürüyorum bugünden itibaren inşallah tesir eder haftaya eşim izin alacak pek giremem nete öpüyorum hepinizi Rabbime emanet olun
tarfil hayırlıca sıkıntısızca doğumu gerçekleşmiştir inşallah
Ayşem maşallah ikizlere çok sevindim tekrar gözleriniz aydın
hemşom netin var artıkmaşallah oğluşlarında gayet sağlıklıymış Tubiş le Nidoşla buluşmuşsun oh ne güzel yaaa Tubiş Kayseri ye de beklerim
aklımda bişi kalmadı öptüm hepinizi
4 gün kalcaz depremi hissetmedim canım saolsun kayınvaldem burdaydı kadın sürekli bişey istiyor yaa elini veren kolunu kaptırıyo
ah şifam ne yaptın sen canım,geçmiş olsun ... Allah korsun menüsküs falan olmasa barii:26::26:doktora git hiç ihmal etme canım inşallah önemli bişey değil hemencecik geçer ağrıların...Allah ŞİFAlara versin bacıma
demek kaynanatör cadısı sendeydi bugün
amin canım benim aminn bu kadar özlemden sonra bize ikiz iyi gelir inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bol nüfus patlaması yaşarıziyi geceler hayalet arkadaşlarım kimsiniz ses verin
ŞİFAM teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah çifter çifter
ayrıca çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
valla sakarın önde gideniyim benah şifam ne yaptın sen canım,geçmiş olsun ... Allah korsun menüsküs falan olmasa barii:26::26:doktora git hiç ihmal etme canım inşallah önemli bişey değil hemencecik geçer ağrıların...Allah ŞİFAlara versin bacıma
demek kaynanatör cadısı sendeydi bugün
aleyküm selam adaşım canım ben biraz yaralıyımmslm millet nasılsınızzzz
ohh restauranta gelmiş gibi bu neee siparişler eksik olmuyooyaa kusura bakmayın anlatacam içim doldu kızlar kadın gelirken kıyma getirmiş neyse mantı yaptım o bitince demesinmi yarın işkembe alayım diye ya anne olmaz zafere yasak sakatat diyorum yok illa olcak eşimde biryandan istiyor baya sinir oldum alın kendiniz yapın dedim kızdım kaynanam fark etti bozuldugumu iyiii siz bilirsiniz dedi lütuf etti kusura bakmayın canınız çekecek ama içim doldu nasıl sinir oldum anlatamam
ee içeri gelseydin canımm kahve içerdik karşılıklısabah sizin evin önüden geçtim açmışın kapıyı evi havalandırıyodun galiba fırına gitmiştim sizin ordaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?