iyi akşamlar sevoiyi akşamlar kızlar özledim sizleri yawwwYarınıda bi atlatayım artık işleri biraz daha rahatlatmış olurum.
Eee kızlar ne var ne yok yaa sessiz çok burası doğru dürüst yazı yok okumaya
nurcik ayrıntılıyı nezaman çektiriyon bakalım.bu arada ödem önemli bişey değildir zaten olsa doktorda söylerdi. şeker olayından bende tırsıyorum inşallah sorun çıkmaz senin ikincide..benimde 19 haziranda ayrıntılı ultrason
öptümm hepiniziiii
sağol canım iyiym şükür.sen nasılsın.yaramaz kızın nasıl :)
inşallah çıkmaz 2.yüklemede canım bide şekerle diyetle uğraşmıyalım
renkli ultrasonun güzel yanıda net bir şekilde yüzünü bütün organlarını görmek ..sizin de çok pahalıymış canım ben 200e bile çok diyorum ama yapacak bişey yok bebişim için değer canı sağolsun
herkese günaydınlarrr bu aralar kimseden ses seda yok kuzuların sesizliğine dönmüş topik
nasılsın Çiğdem canım yaa aynen bende özledim günaydın bu arada
slm kızlar herkese güzel hafta sonu evdeyim AYDIN yanıyor bayılıcammm tam deniz havasıneyse tatile az kaldı 25 de tatildeyim kimse yok galiba kendinize iyi bakın
ah sormaa resmen sıcaktan bulanıyorum şuan ..bugün felaket yaaa ..sen nereye gidiyon bakiyim tatile
huuhuuu tarfil gördüm senidoğum yaptınmı kız?gelde anlat hele bizlere
kimseden ses yok bu aralar :44:
en çok ayşe hanımı merak edip soruyorduk kendisine
keseyi ne zaman gçöreceksin diye gelipte bizlere söylemeye tenezül etmediben yinede merak edip profiline baktım görmüş keseyi hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahh
nurcik kesinliklee katılıyorum sana biz onu merak edelimmm düşünelim o bizee gelip yazmaya bile tenezzzül etmesin üzüldüm valla
kendisi bilir tatlım üzülmeee sende ne üzülüyon beee
ah sormaa resmen sıcaktan bulanıyorum şuan ..bugün felaket yaaa ..sen nereye gidiyon bakiyim tatile
huuhuuu tarfil gördüm senidoğum yaptınmı kız?gelde anlat hele bizlere
kimseden ses yok bu aralar :44:
en çok ayşe hanımı merak edip soruyorduk kendisine
keseyi ne zaman gçöreceksin diye gelipte bizlere söylemeye tenezül etmediben yinede merak edip profiline baktım görmüş keseyi hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahh
aşk olsun nurcan fatoş bu nasıl mesajlar böyle
nurcan profilime baktığında o mesajı hangi tarihte yazdığıma ve enson ne zaman girdiğimede baksaydın keşke
ben annemlerde kaldığım için netim olmadığını söylemiştim yani geçen bir hafta zarfında nete hiç girmedim
ama ben evde yokken eşim girmişmidir onuda bilmiyorum neyse
geçen bir ayın sonunda evimdeyim çok şükür bu gün kalp atışlarınıda gördük dikkati çekerim çoğul konuşuyorum
rabbime şükürler olsun bebeklerim benimle inşallah hayırla vakti saatinde sağlıkla kucağıma almak nasip olur
rabbim hepimize nasip etsin inşallah o güzel günleri görmeyi
saat çok geç olduğu için mesajımı kısa kesip çıkıyorum inşallah yarın geçmiş sayfalara göz gezdirmeye çalışırım
nurcan profilime baktığında o mesajı hangi tarihte yazdığıma ve enson ne zaman girdiğimede baksaydın keşke
ben annemlerde kaldığım için netim olmadığını söylemiştim yani geçen bir hafta zarfında nete hiç girmedim
geçen bir ayın sonunda evimdeyim çok şükür bu gün kalp atışlarınıda gördük dikkati çekerim çoğul konuşuyorum
rabbime şükürler olsun bebeklerim benimle inşallah hayırla vakti saatinde sağlıkla kucağıma almak nasip olur
saat çok geç olduğu için mesajımı kısa kesip çıkıyorum inşallah yarın geçmiş sayfalara göz gezdirmeye çalışırım
canim,tebrikler,ikizmis,sag salim kucagina alirsin insallah.
bu arada beni kimse merak etmemis,uzuldum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?