Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar özledim sizleri yawww yarınıda bi atlatayım artık işleri biraz daha rahatlatmış olurum.

eee kızlar ne var ne yok yaa sessiz çok burası doğru dürüst yazı yok okumaya

nurcik ayrıntılıyı nezaman çektiriyon bakalım.bu arada ödem önemli bişey değildir zaten olsa doktorda söylerdi. şeker olayından bende tırsıyorum inşallah sorun çıkmaz senin ikincide..benimde 19 haziranda ayrıntılı ultrason

öptümm hepiniziiii

iyi akşamlar sevo
akşam beni aramışsın duymamışım sonra farkettim
eşimin numarasından aradım seni bu seferde sen açmadın müsait değildin herhal :)

ayrıntılıya 19 haziranda gidecez bizde, inşallah önemli bir ödem değildir ensedeki :44:

günaydın.....nezamandır bu sayfaya giremiyordum düzelmiş nasılsın ablacım diyet tatlıdan hamur işinden uzakdur fazla tüketmemeye çalış falan diyolar en azından bana öyle dedi doktor ki ben talı yiyemiyordum fena oluyordum hemen yatmak istiyordum geçti şükürçok kilo alıyorsan ekmeği falan kestiriyorlar ben toplam 6 kilo aldım zaten bana kesinti yapmadı oktorum o yüzen bu arada benim yaramazım aynı değişiklik yok aynı valla biraz pahalıydı ama değer onu öğle net görmeye ALLAH herkeze tattırsın inşallah

HAYIRLI CUMaLARRRR RABBİM DULARIMIZ KABUL ETSİN İNŞŞ

slm kızlar herkese güzel hafta sonu evdeyim AYDIN yanıyor bayılıcammm tam deniz havası neyse tatile az kaldı 25 de tatildeyim kimse yok galiba kendinize iyi bakın

slm kızlar herkese güzel hafta sonu evdeyim AYDIN yanıyor bayılıcammm tam deniz havası neyse tatile az kaldı 25 de tatildeyim kimse yok galiba kendinize iyi bakın

ah sormaa resmen sıcaktan bulanıyorum şuan ..bugün felaket yaaa ..sen nereye gidiyon bakiyim tatile

huuhuuu tarfil gördüm seni doğum yaptınmı kız?gelde anlat hele bizlere
kimseden ses yok bu aralar :44:
en çok ayşe hanımı merak edip soruyorduk kendisine
keseyi ne zaman gçöreceksin diye gelipte bizlere söylemeye tenezül etmedi ben yinede merak edip profiline baktım görmüş keseyi hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahh

Son düzenleme:

nurcik kesinliklee katılıyorum sana biz onu merak edelimmm düşünelim o bizee gelip yazmaya bile tenezzzül etmesin üzüldüm valla

aşk olsun nurcan fatoş bu nasıl mesajlar böyle
nurcan profilime baktığında o mesajı hangi tarihte yazdığıma ve enson ne zaman girdiğimede baksaydın keşke
ben annemlerde kaldığım için netim olmadığını söylemiştim yani geçen bir hafta zarfında nete hiç girmedim
ama ben evde yokken eşim girmişmidir onuda bilmiyorum neyse
geçen bir ayın sonunda evimdeyim çok şükür bu gün kalp atışlarınıda gördük dikkati çekerim çoğul konuşuyorum
rabbime şükürler olsun bebeklerim benimle inşallah hayırla vakti saatinde sağlıkla kucağıma almak nasip olur
rabbim hepimize nasip etsin inşallah o güzel günleri görmeyi
saat çok geç olduğu için mesajımı kısa kesip çıkıyorum inşallah yarın geçmiş sayfalara göz gezdirmeye çalışırım

gözün aydın çok sevindim sağlıkla inşşşş

senin en son ne zaman girdiğini bilmiyorum ama başka yere yazıpta bize yazmaman zoruma gitti .diğer tarafa yazdığında gelip bizede yazabilirdin öyle değilmi.hadi sormasak neysede ben özellikle kaç defa sordum sana ne zaman gideceks,niz doktora diye

kalp atışlarınıda duymuşsun bebelerinin gözün aydın..Allah tamamına erdirsin.. bu sefer hayırlı sağlıklı bir şeki,lde al kucağına inşallah

günaydınn kızlarrrr gece sıcaktan hiç uyuyamadım nasıl geçecek bu yazz heçç bilmeyomm

şimdide tarfili merak ediyorum doğum yaptımı acaba başka yerede yazmamışki öğrenelim

Son düzenleme:

canim,tebrikler,ikizmis,sag salim kucagina alirsin insallah.
bu arada beni kimse merak etmemis,uzuldum:26:

kızlarrrrrrrrrrrben geldimmmmmmmartık netimiz varr hep gelirim hepinizi çok özleddimmmmmm

veeeeeeeeeee bomba bir haber vereyim size tuğbişle görüştükantalyaya tatile gelmişler hemde tesadüfe bakınki bizim mahalleyeeeebugün son olarak geldi bende kahve içtik ıspartaya döndüler seneye inşallah tekrar görüşürüz

papatyaaaa bebişlerin oluyor demekkkkkkkmaşallah canımmmmm inşallah allahım tamamına erdirsinnnnn

kızlar geçmişe hiçççççççç bakmayım çokkkk uzundur okuyamam biriniz önemli gelişmeler varsa bana aktarsın doğuran veya hamiş olan varmı?

teyzeleri bizde çok iyiyiz oğluşlarım çınarım ve yiğidim çok iyi ama şişmeye başladım 9 aylık gibiyim yatakta dönemiyorum artıkannem geliyor hergün yemeğimi temizliğimi yapıyor sağolsun bizde yan gelip yatıyoruz fazla ayakta duramıyorum oturamıyorum çoğunlukla yatar pozisyondayızbunada şükür inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız hepsi gelip geçici şeyler allah bütün arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duygularıııı
bide ipekim bize bebek süslerini ve ciciler gönderdi teyzelerioğulllarımız ilk hediyeleri ipek teyzelerinden geldi hepsi birbirinden güzel bayıldım hepsine çokta duygulandım
ipek teyzemize tekrar çok çookkk teşekkür ederizzzz

şimdilik çıkıyorum canlarım kimse yok siz gelince bende gelirim görüşürüzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…