Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gunaydin bacilarim,nasilsiniz?her kese guzel hafta gecirmeyi diliyorum.ben bu hafta cok yogunum,temizlik yapicam derinden tum odalari,kizimin dogum gunune kadar bitirmem lazim,sora da dogum gunune hazirlanicam.
hepinizi cok opuyorum,yine takip edicem ama.YENI YENI HAMILE HABERLERINI BEKLIYORUM.(INSALLAH)

günaydın yıldızcım ...sıcaklar dışında iyiym çok şükür sen nasılsın..doğum günü hazırlıkları başlamış temizlikle falan Allah kolaylık versin ..ne zaman doğum gününz?

günaydın canım

günaydın nurcikimmm
neden gelen giden yok bacım
eeeeeeee annat bakem azıcık neler yaptın neler aldın nurcikimmmmm

bu arada akşam biraz geçmişe baktımda bebişin ensesinde ödemmi var dedi doktor canını sıkma nurcikim önemsiz bişeydir gerçekten doğana kadar geçer belkide
şekerinde yüksek çıkmış dikkat et kendine canım

sen erken yaptırmışsın ama şeker yüklemesini ben 24. haftadan sonra yaptırıcam

bide bende radyolojide detaylı ultrasona girdim 45 dk. sürdü kontrolümüz çok keyifliydi karşımızda ekran heyecanla merakla izledik yavrularımızı
çok şükür bişey çıkmadı ben taramalılıları yaptırmadığım için mecburi girdim bu ultrasona
bu arada gerçekten çok pahalı radyoloji bize 260 lira fiyat vermişlerdi doktorumuzun referansıyla 100 lira aldılar ikiz olunca 2'ye katlıyo bütün fiyatlar:26::26:

sende özel hastaneleri araştır canım hem ssk dan faydalanıyosun hemde daha uygun oluyor zaten özellere göre
ben özelde yaptırdım ama indirimli olmasaydı mecburen hastanede yaptırcaktım sansımız yaver gitti

uzunn zamandır bu halde topik
bilmiyorum canım yaa doktor önemsiz desede yinede içime dert oluyor korkuyorum
şeker yüklemesini doktor neden bu kadar erken yaptı bende anlamadım :26:
18 haziranda tekrar ölçülecek inşallah normal çıkar bu sefer
bebek için bir kaç parça aldım sadece ama alınacaklar listesi hazır yakında onlarıda alıp tamamlamak istiyoruz bakalım
ayrıntılıyı burda araştırma hastanesi yapıyor ..orasıda haftalar sonraya gün veriyorlarmış (riskli bir durum olmadığı sürece)
bu yüzden eşim hiç uğraşmıyalım dedi haftaya cumartesiye randevu aldım ...sen yine iyi baktırmışsın toplam 100tl verdin demi:?
cde falan aldınızmı ?görüntünasıldı yüzünü gördünmü bebişlerin?
ben randevu aldığımda sekretere sordum cdye alıyormusunuz diye yok dedi ama flaş bellek getirirseniz yükleriz dedi

Son düzenleme:

canını sıkma canımcım bişey yoktur bu tür şeyler olabiliyormuş geçicidir büyük ihtimalle

cd aldık canım
yüzünü görmek ne kelime nurcik 45 dk sürdü kontrol karşımızda ekran herşeylerini gördük
diğer topikte asude diye bir kız girmiş yeni o çok deteylı anlatmış aynılarını bizde yaşadık fazlası var eksiği yok ordan oku istersen
evet ben 100 lira verdim oda doktorumuz reçete gibi bişey yazdı onunla gittik yoksa 260 lira dediler

faceye eklesene kızzz nooooluuuurrr ..facede ekim grubunda varmısın sen ?yoksan hemen ekliyim seni...

faceye eklesene kızzz nooooluuuurrr ..facede ekim grubunda varmısın sen ?yoksan hemen ekliyim seni...

yokum facede istek gönder bana nurrcik bana

ekleyim ama eşim eklesin ben beceremeyebilirim

hadi faceye giriyorum ekle beni yorulduk biz uzanmamız lazım biraz onu halledeip çıkıp biraz dinleneyim

yokum facede istek gönder bana nurrcik bana

ekleyim ama eşim eklesin ben beceremeyebilirim

hadi faceye giriyorum ekle beni yorulduk biz uzanmamız lazım biraz onu halledeip çıkıp biraz dinleneyim

ekledim
tamam çık sen dinlen azcık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…