sevo arkadaşların numaralarını yazdım özeline
kamer çok sıcak gerçekten ben birazdan tekrar duşa girmeyi düşünüyorum su faturası belliki çok gelecek yaz boyu
papatyan yok canım ben öyle hiç bişey yaşamadım çok şükürhoş geldin lara
20.haftaya gelene kadar bir sıkıntı atlattınmı yani kanaman filan oldumu
sevom sorma halimi akşam eşim gelsin fotolaımı çekip göndereim şu an 9 aylık gibiyim artık yatakta dönemiyorumaminnn
ohh sıhhatler olsun canım bu arada nete kavuşmuşsun artık buradasın gözün aydın
ben işyerindeyim gayet iyi şuanda sıcaklık ama çarşıya gittim taksiyle geri döndüm artık çok gezemiyorum ben böle isem seni düşünemiyorum
kızlar ben evde hala örgü ceketle oturuyorum evin sıcaklığı 20 derece bana çok soğuk geliyor
sevo arkadaşların numaralarını yazdım özeline
kamer çok sıcak gerçekten ben birazdan tekrar duşa girmeyi düşünüyorum su faturası belliki çok gelecek yaz boyu
burasıda byle olsa keşkeözellikle şu son 3 gün felaket bir sıcak var
burasıda 3 gündür öyle valla nurcik boşver faturayı kim düşüneceksevo arkadaşların numaralarını yazdım özeline
kızlar ben evde hala örgü ceketle oturuyorum evin sıcaklığı 20 derece bana çok soğuk geliyor
hee vallaaagir bakalım duşa senin çocukta yunus balıkları gibi sudan çıkmaz artık
bende tam tersine ben hiç ısınamıycakmıyım diye şikayetleniyorum
burasıda 3 gündür öyle valla nurcik boşver faturayı kim düşünecek
bizim yavrular doğuştan yüzücü olsunlar
canım ben ilk hamile kaldığım dönemde öyle çok üşüyordumki inan hayatım boyunca öyle üşümemişimdir:))))))
burasıda 3 gündür öyle valla nurcik boşver faturayı kim düşünecek
bizim yavrular doğuştan yüzücü olsunlar
canım ben ilk hamile kaldığım dönemde öyle çok üşüyordumki inan hayatım boyunca öyle üşümemişimdir:))))))
bugün ilk duşa girdiğimde böyle hani can havliyle derlerya açtım duşluk çeşmesini altına girdim hemennurcik tşk ettim canımbu arada çok soğuk olmasın suyun ılık olmalı şok etkisi yapma vucuduna
bugün ilk duşa girdiğimde böyle hani can havliyle derlerya açtım duşluk çeşmesini altına girdim hemensonra yavaştan ılıştırdım
yapma yapma canım iyi değil diye biliyorum. ben hamile değilken bile o şekilde giremezdim hiç ne kadar sıcaklarsam sıcaklayayım yapamıyodum muhakkak sıcak suyuda açarım
günaydın yıldızcım ...sıcaklar dışında iyiym çok şükür sen nasılsın..doğum günü hazırlıkları başlamış temizlikle falan Allah kolaylık versin ..ne zaman doğum gününz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?