Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mennnbugün yine annemle gezdim gezdim geldim yazın hiç evde durasım gelmiyor yarında misafirim varrr yarındaa gelememmmm perşembeyee görüşmek üzeree

nurcancım neden aklına kötü şeyler getiriyosun biliyorum elinde değil seni çok iyi anlıyorum ama allahımın izni ile bişey olmaz kendine iyi bak öpüyorum

haklısın canım biraz rahat olsam ,keyfini çıkarsam şu günlerimin ama pimpirikleniyorum iştee napıyım bu halimi bende sevmiyorum

azönce kalbimden geçtin varya kendime öylesine hamişlik çizelgesi hazırladım da papatyama da ciciş bi çizelge hazırlayım diye aklımdan geçtin yaa son adet tarihini versene bi hazırlayım ikiz bebişlice

Son düzenleme:
canım benim inşallah o çizelgeyi tez vakitte kullanmak nasip olur
teşekkür ederim şifam ben şimdilik çizelge yapmak istemiyorum
tüh beee saatlerdir kk da mıydın tabi çık tatlım hamiş hamiş yorma bünyeni

evet canım epeydir buralarda takılıyorum sen gizli takılmasan ben seni bulurdum ama seni bulmak zor

tamam canım sen kullanmak istediğinde söyle bana seve seve hazırlarım kk yenilendi ya kendi profiline tıkladığında arkadaş listendekilerin hangi topiğe ne yazdıkları profilinde yayınlanıyor ya gizlilik mizlilik kalmadı artık

günaydınnnnn vayyy gececiler varmış bugün noldu kızlar uykularınızı kediler mi yedi hahaha çok nadir buraya gece gelenlerde şaşırdımmm:26:ayşecim bebeklerin ikizmiş canım çok sevindim ALLAH vermedi bunca yıldır 2 tane birden verdi işallah biri kız biri oglan olur saglıkla kucagınıza alırsınız

inşallah turnal tez vakitte rabbim seninde hasretini sonlandırır

günaydın gündüzcü kız alt tarafı 23:30 da son mesajımı yazıp çıkmışım bu mudur gece değil tabiki sende katıl gece muhabbeti ayrı bi hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…