ya :44:bana çok oldugibi geldi zaten bu aralar zaman geçmek bilmiyor
rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
ayşecim ben çıkmak zorundayım kızlar rahat bırakmıyolar zaten yemek yapacam ve çamaşır asacam daha öpüyorum seni allaha emanet olun by by..
nurcancım neden aklına kötü şeyler getiriyosun biliyorum elinde değil seni çok iyi anlıyorum ama allahımın izni ile bişey olmaz kendine iyi bak öpüyorum
mennnbugün yine annemle gezdim gezdim geldim yazın hiç evde durasım gelmiyor yarında misafirim varrr yarındaa gelememmmm perşembeyee görüşmek üzeree
papatyam hoş geldinnasılsın
Rabbim daim etsin canım bende iyiyim biraz dahahoş bulduk iyim canım
sen nasılsın
Rabbim daim etsin canım bende iyiyim biraz dahabi bakınayım dedim
tüh beee saatlerdir kk da mıydınamin cümlemize
canım ya ben çıksam kusura bakmazsın demiuzun süredir sandalyede oturuyorum bir taraflarım ağrıdı
canım benim inşallah o çizelgeyi tez vakitte kullanmak nasip olurazönce kalbimden geçtin varyakendime öylesine hamişlik çizelgesi hazırladım da öylesine aklıma sen geldin papatyama da ciciş bi çizelge hazırlayım diye aklımdan geçtin yaa son adet tarihini versene bi hazırlayım ikiz bebişlice
tüh beee saatlerdir kk da mıydıntabi çık tatlım hamiş hamiş yorma bünyeni
tamam canım sen kullanmak istediğinde söyle bana seve seve hazırlarımcanım benim inşallah o çizelgeyi tez vakitte kullanmak nasip olur
teşekkür ederim şifam ben şimdilik çizelge yapmak istemiyorum
evet canım epeydir buralarda takılıyorum sen gizli takılmasan ben seni bulurdum ama seni bulmak zor
günaydınnnnn vayyy gececiler varmış bugün noldu kızlar uykularınızı kediler mi yedi hahaha çok nadir buraya gece gelenlerde şaşırdımmm:26:ayşecim bebeklerin ikizmiş canım çok sevindim ALLAH vermedi bunca yıldır 2 tane birden verdi işallah biri kız biri oglan olur saglıkla kucagınıza alırsınız
günaydın gündüzcügünaydınnnnn vayyy gececiler varmış bugün noldu kızlar uykularınızı kediler mi yedi hahaha çok nadir buraya gece gelenlerde şaşırdımmm:26:ayşecim bebeklerin ikizmiş canım çok sevindim ALLAH vermedi bunca yıldır 2 tane birden verdi işallah biri kız biri oglan olur saglıkla kucagınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?