Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

o kadar kötü değildir tabisi nurcik ama vucut kalp ritmi oksijen falan filan bir anda şoklama onuda etkiler diye düşündüm

uykucularrr siziii bende burada çalışayımmm yazıkkk banaaaaa neyse iyi uykular size
aaman Allah korusun ,yapmıyım bir daha böyle bişey..
sende izne ayrıldığın zaman evde bol bol uyur dinlenirsn artık
gunaydin canim,sicaktan hic bahs etmee,burasi da yaniyo.iyiyim ben de cok sukur,gunum kosturmaci geciyor,gun ne zaman basliyor bitiyor anlamiyorum.temizlik beni bi hayli yordu,sagol canim,insallah cabuk bitiririm.dogumgunu 22 haziran.

10 gün sonra demek doğum günü şimdiden nice yıllara sağlıklı huzurlu mutlu büyüsün inşallahh

günaydın sevo .nasılsın
ya benim bugün karnım küçülmüş gibi korkuyorum sağlık ocağna gitsemmi diyue düşünüyorum
bide sabah mide bulantısıyla uyandım aklıma kötü şeyler geliyo

sabahları benim hep küçük zaten karnım gün içinde şişiyo çoğunlukla belkide seninkide öledir telaş yapma.mide bulantısıda normal olabilir canım ben yaşamıyorum ama bebek büyüdükçe olabiliyo

bu arada ben pek iyi sayılmam dünden beridir işyerinde tartışmalar gerginlikler var kızımda ben heyecanlanınca stres yapınca yerinde fırlayacakmış gibi oluyo bende bugün doktora gidip rapo alayım biraz kafam rahatlasın diyorum

günaydın canım

belkide öyledir sevo, kahvaltıdan sonra toplandı zaten göbeğim :))mide bulantısı epey zamandır yaşamaıştım bu sabah hem göbeğimi öyle görünce hemde bulantı olunca panikledim aklıma kötü şeyler geldi biran

rapor alabilirsen iyi olacak iş yerindeki stres tabikide etkileyecek bebeğini .rahat olmaya çalış görmemezlikten gel bacım inşallah alırsınraporunuda bir kaç gün evde dinlenirsiniz

nasılsınız bacılarpek gelen olmamış bugün
bende bugün pek iyi değilim sanırım tansiyonum oynuyor düşüyo gibi ölçtürmedim ama elim ayağım dökülüyor çok halsizim yatıyorum bugünyeni yeni azıcık düzeldim gibi
gelinimizle annem vardı bizde de onlar oturdu ben yattım şimdi gelin gitti annem yattı bende uzandım öyle size bakıyım dedim

sevom rapor al azıcık kafanı dinle canım iyi olur

yeterimmmmm sen nasılsın nasıl gidiyor

Rabbim isteyen herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.. Bebek isteyip de olmaması zor bir durum. Bir ara çekmiştim o sıkıntıyı. Çok şükür atlattım. İnşallah herkes atlatır..

kızlar merhaba nasılsınız benim yiğenlerim geldi o yüzden yoğunum onlardan bana sıra gelmiyo giremiyorum

geçmiş olsun canım işin zor ikiz gebelikler daha zor doğal olarak bide antalyanın o sıcağı eklenince daha da zorlaşır senin işin allahım yardım etsin sakın dışarı falan çıkıyım deme haa öptüm

seyhan bence de izin al kıss alabiliyosan eğer hele bu hafta çok sıcak olacakmış alsan iyi olur allaha emanet ol

nurcancım neden aklına kötü şeyler getiriyosun biliyorum elinde değil seni çok iyi anlıyorum ama allahımın izni ile bişey olmaz kendine iyi bak öpüyorum

merhaba pınar nasılsın
demek yiğenlerin geldi ne güzel
bende çok sıkılıyorum anneme çok alışmışım zor geldi yannızlık

aaaa ayşeeee naber canım bayaadır görüşemiyoruz seninle nasılsın maaşalahhh kıs dün şifacımdan aldım haberini ikizmiş senin meleklerin ama ben en başında ikiz bunlar demiştim çünkü değerin çok yüksekti bide sanırım test tarihinden 2 gün önce yaptırmıştın dimii evet ablamın kızları ben de aslında benim kızlarım sadece doğurmadım o kadar

rabbim sanada nasip etsin inşallah
dediğim gibi anneme alışmışım yannızlık zor geliyor ama bugünüme şükür
testi 10.günde yaptırmıştımdr.10 yada 11. gün yaptır demişti
şifacım nasıl dizindeki şişlik ne durumdaymış

maşşalahhhhhhh sana aminn canım inşaallahh ben de yaşarım bu günleri ve isteyen herkez şifayla dün görüştük biraz daha iyiyim dedi bugün bilmiyorum inşalahh geçmiştir tamamen

yok canım daha 1 ay bile olmadı 2.5 3 ay sürüyo eylülden önce çıkmaz yıl sonuna doğru anca başlayabiliriz o da başka bi engel çıkmassa tabüü

ayşecim ben çıkmak zorundayım kızlar rahat bırakmıyolar zaten yemek yapacam ve çamaşır asacam daha öpüyorum seni allaha emanet olun by by..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…