aaman Allah korusun ,yapmıyım bir daha böyle bişey..o kadar kötü değildir tabisi nurcik ama vucut kalp ritmi oksijen falan filan bir anda şoklama onuda etkiler diye düşündüm
uykucularrr siziii bende burada çalışayımmm yazıkkk banaaaaaneyse iyi uykular size
gunaydin canim,sicaktan hic bahs etmee,burasi da yaniyo.iyiyim ben de cok sukur,gunum kosturmaci geciyor,gun ne zaman basliyor bitiyor anlamiyorum.temizlik beni bi hayli yordu,sagol canim,insallah cabuk bitiririm.dogumgunu 22 haziran.
günaydın sevo .nasılsın
ya benim bugün karnım küçülmüş gibi korkuyorum sağlık ocağna gitsemmi diyue düşünüyorum
bide sabah mide bulantısıyla uyandım aklıma kötü şeyler geliyo
günaydın kızlarrr nasılsınızzzzEki Görüntüle 442465 Eki Görüntüle 442465 bizim kontrollerimiz vardı dünnn çok yorulduk şimdi kardeşime gidececğim kahvaltıEki Görüntüle 442466 hazırlamışşşşş bana hepiniziEki Görüntüle 442464 Eki Görüntüle 442464 Eki Görüntüle 442464 Eki Görüntüle 442464 Eki Görüntüle 442464 Eki Görüntüle 442464
sabahları benim hep küçük zaten karnım gün içinde şişiyo çoğunlukla belkide seninkide öledir telaş yapma.mide bulantısıda normal olabilir canım ben yaşamıyorum ama bebek büyüdükçe olabiliyo
bu arada ben pek iyi sayılmam dünden beridir işyerinde tartışmalar gerginlikler var kızımda ben heyecanlanınca stres yapınca yerinde fırlayacakmış gibi oluyobende bugün doktora gidip rapo alayım biraz kafam rahatlasın diyorum
günaydın canım
nasılsınız bacılarpek gelen olmamış bugün
bende bugün pek iyi değilim sanırım tansiyonum oynuyor düşüyo gibi ölçtürmedim amaelim ayağım dökülüyor çok halsizim yatıyorum bugün yeni yeni azıcık düzeldim gibi
gelinimizle annem vardı bizde de onlar oturdu ben yattım şimdi gelin gitti annem yattı bende uzandım öyle size bakıyım dedim
sevom rapor al azıcık kafanı dinle canım iyi olur
yeterimmmmm sen nasılsın nasıl gidiyor
sabahları benim hep küçük zaten karnım gün içinde şişiyo çoğunlukla belkide seninkide öledir telaş yapma.mide bulantısıda normal olabilir canım ben yaşamıyorum ama bebek büyüdükçe olabiliyo
bu arada ben pek iyi sayılmam dünden beridir işyerinde tartışmalar gerginlikler var kızımda ben heyecanlanınca stres yapınca yerinde fırlayacakmış gibi oluyobende bugün doktora gidip rapo alayım biraz kafam rahatlasın diyorum
günaydın canım
günaydın sevo .nasılsın
ya benim bugün karnım küçülmüş gibi korkuyorum sağlık ocağna gitsemmi diyue düşünüyorum
bide sabah mide bulantısıyla uyandım aklıma kötü şeyler geliyo
merhaba pınar nasılsın
demek yiğenlerin geldi ne güzel
bende çok sıkılıyorum anneme çok alışmışım zor geldi yannızlık
aaaa ayşeeee naber canım bayaadır görüşemiyoruz seninle nasılsın maaşalahhh kıs dün şifacımdan aldım haberini ikizmiş senin meleklerin ama ben en başında ikiz bunlar demiştim çünkü değerin çok yüksektibide sanırım test tarihinden 2 gün önce yaptırmıştın dimii evet ablamın kızları ben de aslında benim kızlarım sadece doğurmadım o kadar
rabbim sanada nasip etsin inşallah
dediğim gibi anneme alışmışım yannızlık zor geliyor ama bugünüme şükür
testi 10.günde yaptırmıştımdr.10 yada 11. gün yaptır demişti
şifacım nasıl dizindeki şişlik ne durumdaymış
maşşalahhhhhhh sana aminn canım inşaallahh ben de yaşarım bu günleri ve isteyen herkez şifayla dün görüştük biraz daha iyiyim dedi bugün bilmiyorum inşalahh geçmiştir tamamen
yok canım daha 1 ay bile olmadı 2.5 3 ay sürüyo eylülden önce çıkmaz yıl sonuna doğru anca başlayabiliriz o da başka bi engel çıkmassa tabüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?