yok bişi hayatım ..sildiğim mesajı soruyorsan eğer iki defa aynı çmesaj çıktı diye sildim:)Nurcikim noldu tatlım :26:
uyandığımda baş ağrısıyla uyandım halaaada ağrıyor yaa
hımm anladım tatlımyok bişi hayatım ..sildiğim mesajı soruyorsan eğer iki defa aynı çmesaj çıktı diye sildim:)
sabaha karşı bhende baş ağrısıyla uyandım neyseki yatınca geçti şükür
bu baş ağrıları hiç çekilmiyor .geçmiş olsun canım .bu arada ayaklarn nasıl oldu daha iyisindir umarım .hee bişey daha ev bakıyordun en son ne oldu taşınma işiniz
herkesee günaydınlarrrrrrr
hımm anladım tatlımayy zaten başım ağrısıyla uyanınca hemen sen geldin aklıma canım geçmiş olsun şükür geçmiş benimkide biraz hafifledi bakalım tabi henüz kahvaltı da yapmadım diz kapağım her geçen gün daha iyi ayy kaç gün neler çektim Rabbim hepimize bol sağlık nasip etsin tatlım canım 2 kez tayin denedi kociş müdürü göndermediği için tayin çıkmadı işte ama eşim halaa ümitli 3. denemeyi de yapacak yakında onun sonucuna göre işte ya burdayım ya il merkezde kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun her daim inşallah sıkıntısızca
aramızda hala uyanamayan hamişler var kesin bu konforlu hamiş yastıklarıyla uykunun hasını alıyorlardır
inşallah canım en azından bugün az da olsa tek başıma yürüyebiliyoruminşallah geçer o iğrenç ağrı bir an evvel
sağlık gibisi yok hakikaten sağluık olmadıktan sonra hiç bir şeyinde anlamı yok birde can tatlı
parmağımıza ufak bir diken bile batsa nasıl canımız yanıyor Allah kimsenin sağlığını bozmasın inşallah
Allahın hakkı üçtür:))hayırlısı olsun canımcım Allah gönlüne göre versin inş
uff balkonda yattın hadün gece eşimle balkonda uyuduk sıcaklardan uyuyamıyorum artık ..çok güzeldi, sabaha kadar bataniyeye sarılıp uyudum:) gerçi sabaha karşı dediğim gibi baş ağrısıyla uyandım ama olsun yatamamaktan iyidir
ben bacaklarımın arasına yastık koyuyorum artık
yok canım yaa ama benimde dikkatimi çekti olmayışı :26: kaç gündür bacağımla uğraştığım için aklıma aramak da gelmedi topikte yazmak da :44: bikaç saat içinde bi arayım konuştuğumda haber veririm :102:şifacım asiden haberin varmı kaç gündür uğramıyor
inşallah canım en azından bugün az da olsa tek başıma yürüyebiliyorumyoksa kocişten destek ala ala ne zordu be hele wc olayı Rabbim bol bol sağlıklı ömür versin hepimize amin canım hakikaten kız 3 leyeceğiz inşallah değer amin canım o güzel gönlüne sağlık
uff balkonda yattın hahımm bacak arası yastık :128: rahatını ayarlayıp uyumuşsun her geceniz rahat olsun inşallah
yok canım yaa ama benimde dikkatimi çekti olmayışı :26: kaç gündür bacağımla uğraştığım için aklıma aramak da gelmedi topikte yazmak da :44: bikaç saat içinde bi arayım konuştuğumda haber veririm :102:
amin canım aminn Rabbime ne kadar şükretsek azaminn inşallah canım kimsenin sağlığına zeval vermesin
yaa evet balkonda uyduuk o derece sıcaklandı buralar:)sizin oralar serindir halaa dimi
geç degil güzelim de bebek özlemi çekenler mekanı gece boşalıyo kaçıyolar kocaları gelincegünaydın gündüzcükız alt tarafı 23:30 da son mesajımı yazıp çıkmışım bu mudur gece değil tabiki sende katıl gece muhabbeti ayrı bi hoş oluyo
haber veririm canım büyük ihtimal köydeler diye düşündüm aniden çıktı haber veremedi diye düşünmekteyim :44: tabi konuşmadan netleşmez tahminimarayınca haberdar et canım merak ettim
yok canım ben kimse olmadığı için başka topiklerdeyim genelde gece 2 yi hatta bazen 3 ü görüp yatıyorum
geç degil güzelim de bebek özlemi çekenler mekanı gece boşalıyo kaçıyolar kocaları gelince
aramızda hala uyanamayan hamişler var kesin bu konforlu hamiş yastıklarıyla uykunun hasını alıyorlardır
yok canım ben kimse olmadığı için başka topiklerdeyim genelde gece 2 yi hatta bazen 3 ü görüp yatıyorum
amin canım aminn Rabbime ne kadar şükretsek azayy evet ben beni bildiğimden beri serin memleketlerde doğup büyüdüm ve halaa yaşadığım için sıcakla tanışamadı pek o yüzden şaşırdım canım evet canım mutlaka yazlıkta olsa üstümde hırkam ayağımda çorap ve terlik halaaa var düşün yani papatyamın kaldığı yer buraya göre daha soğukmuş çünkü onunki erciyes dağlarına yakın bi ilçe :18::18::18::18: yani beterin beteri var ben şu an şikayetim çok olmasın papatyamı da dinleyelim bi ara
kolay gelsin tatlımdün akşamdan kalan bulaşıklarım var onları yıkayıp geleyim
şifacım mügeyi izliyonmuukaç gündür psikolojim boz<uldu izlemiycem diyorum ama merak ediyorum
üzerine kuma gelen kadın 4. kattan intihar etmiş güya ama konu komşuların anlattığına göre o .O...ru kuma ve kocası atmışlar camdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?