Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanada ateşler basıyo dimii sevo vallahi ben bu yaz nasıl geçecek kara kara düşünüyorum
eşim bir tane vantilatör alalım diyo amann amann sakın dedim bu vantilatörler resmen sıcak üflüyo daha çok bunaltıyor klima olsa şahane olurdu ama bu sene almamzı imkansız artık doğal yollarla serinlemeye çalışacam mecbur ,Allah yardımcımız olsun zor bir yaz olacak bizim için
ohh ohh temizlikler yapılmış raporlar alınmış artık keyfini çıkar bu bir haftanın

günaydın canım
ooo kaynanaya bak sen kötü mötü diyoruz ama tedavinizi üstleniyor kariii hangimizin kaynanası bunu yaparki hadi iyisin
tedaviden sonraki ilaçrımı diyorsun? canım bu ilaçlar okadar değişiyorki türlü türlüsü var senin durumuna göre değişir ilaçlar...
tedavi göreceğin doktorun durumuna göre değerlendirecek herkes aynı ilaç kullanmıyor çünkü .sen nerde yaptıracaksın tedavini ?

Turnalım canım benim inşallah bu senin son tedavin olsun ve bebeğin seninle olsun tatlım bu iğne olayı farklı sanırım canım ALLAH korusun düşük riski filan olduğunda iğne olunuyor diye biliyorum :26: ama bizim kızlar daha net cevaplar verirler böbreğin için çokkk geçmiş olsun sağlıklı kocaman ömür diliyorum bebişlice

günaydın kızlar uyanın artık
ben çok sıkılıyorum gelin sohbet edelim
papatyam canım artık erken uyanıyorum ben günaydın canım yetiştim geldim hayırdır neye canın sıkıldı

günaydın kızlar
günaydın ayşe ben burdayım ama bugün mutfağa girştim temizliğini yapıyorum
yorulunca bıraktım buraya bakıyım dedim azcık dinlenerim diye

günaydın kızlar
günaydın ayşe ben burdayım ama bugün mutfağa girştim temizliğini yapıyorum
yorulunca bıraktım buraya bakıyım dedim azcık dinlenerim diye
ohhhh maşallah hem erkenci olup hem iştahla iş güç yapmışsın maşallah canım kolay gelsin valla ben mahçup oldum kendimden utandım yeeaa

kızlar hoş geldiniz
şifam bu sorun yok canım yannızlıktan sıkılıyorum
erken uyanmaya başladığınada sevindim bende 1 aydır hep erken uyanıyorum
kız nurcan temizlik dediğin inşallah sadece bulaşıktır öbür türlü

hoş buldum canım sende hoş geldin tahmin ettim aslında seni en iyi ben anlarım bende evde yalnızları oynayan biriyim gerçi bu hafta kociş evde ama şu an uyuduğu için evet tatlım artık uykum erken geliyo ee tabi erken kalkıyom bakalım

inşallah seninde benimde yannızlığım bitecek
erken kalkmak iyi oluyor eskiden hiç eşimle beraber yatamıyordum onu uyutup kk dolan allah dolan şimdi beraber yatıp beraber uyanıyoruz

şifacım günaydın sanada
bakma şifa valla o kadar üşengecimki hiç yapasım yok aslında ama
mutfak batmış durumda mecbur birini el atması lazım bu elde bu evde sadece benim elim olduğuna göre benim yapmam şart

ayşecim yok yaa sadece bulaşık olsa iyi buzdolabın içini boşaltım raflarını falan yıkıycam fırında epey bir yağlanmış içini dışını yağ çöz döktüm biraz yumuşasn dedim bunları temizledikten sonra dolapları silmeyi düşnüyorum ama sadece düşnüyorum yapmaya meyilli değilim
aslında çok olmadı teyzem temizlemişti bir güzel ama bu mutfaklar nedne bu kadar çabuk kirlenir yahuu

nurcancım anlıyorum seni insanın gözüne batıyor ama aslında gebeliğin için riskli haftaları geçtiğini zannediyorsun fakat korkutmak istemem allah esirgesin bu haftalarda erken doğum olabilir lütfen dikkat et sen benim gibi değilsin bacıların var çağır yardım etsin
rabbim esirgesin dolabıda silmeyi ver

al bendende o kadar canım yaa tenbelleştim gitgide evet eller bizim eller tabi bize bakar ama sen deterjan kullandıkça helede yağçöz çok etkili yaa ağzını maske gibi kapa ve çok o ortamda kalma bence tabi tüm hamişlere sesleniyorum deterjanlara çok yanaşmayın kızlar :18:

Ayşe cevizi fındığı fıstığı tüketiyorsun dimi ?sütü, yoğurdu hiç ihmal etme bide haşlanmış yumurta bunları tüketmen gerek .gerçi biliyorsunda yinede söyliyim dedim

Ayşe cevizi fındığı fıstığı tüketiyorsun dimi ?sütü, yoğurdu hiç ihmal etme bide haşlanmış yumurta bunları tüketmen gerek .gerçi biliyorsunda yinede söyliyim dedim

ne yazıkki bu saydıklarını düzenli tüketmiyorum hele hele haşlanmış yumurta bana allah affetsin iğrenç geliyor
elevit kullanıyorum inşallah gerekeni o karşılıyordur

ne yazıkki bu saydıklarını düzenli tüketmiyorum hele hele haşlanmış yumurta bana allah affetsin iğrenç geliyor
elevit kullanıyorum inşallah gerekeni o karşılıyordur
eyvahhh yumurta tam proteindir hatta ben rafadana da bayılırım her türlü severim yumurtayı yani ama elevit sonuçta ilaç tatlım tamam etkisi vardır ama asla Rabbimin doğal nimetlerinin yerini tutmaz

valla hamilelikte risk her zaman var ilk aylar düşük, ortalrada ve sonlarda da erken doğum riski olduğunu biliyorum ama böylede olmuyorki canım bu arad benim bacılarım yoklar burda Bi teyzem var onunda küçük bir kızı var ne zaman söylesem gelir yapar sağolsun ama her zamanda çağıramamki
allaha emanet diyip giriştim işe sakin sakin yapıyorum o kadar zorlamam zaten kendimi baksana iki saatir burda oturyorum 2 dakka iş yapmadan

evet tatlım dinlen sen hiç birşey senin ve bebişinin sağlığından daha önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…