Selam kızlar nasılsınız ben sıcaktan boğılmuş durumdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sedefom rüyan hayrolsun inşallahh bu haberleri vereceksiniz inanıyorummm:::ahhh keşkee olsamda ayarlasan rapor çok ihtiyacım var(( dün doktoruma gittim ded
m işyerinde sıkıntılarım var bebekte etkileniyo biraz uzaklaşmak istiyorum rapor yazarmısın yazmadı denetimler çok öle yazamam dedi sinir oldum ben bide ağustos başından erken rapor almak istiyodum demekki alamıcam;;neysee asistanı dahiliye bir sorun isterseniz dedi bende gittim annemin gittiği doktora dedim böle böle tamam dedi bugün raporumu aldım haftaya çarşamba iş başı yapıcam şimdilik evdeyim yani;
pazartesi annem teyzem kardeşim evimi dipten köşeye temizlediler bende bugün yıkanacaklara başladım işte bende haberler böle
herkes iyidir inşallahhh öpüyorummm
günaydınnn kızlar bugün ilk şefteyi ben yapayım kızlar bişey sorcam tedaviden sonra hamile kalınca devamlı kullanılan igne varmı yada hap v.s kaynanam tutturmuş bu sonu tedaviye götürecem diyeiyi hoşda bu igneler beni korkutuyor biliyosunuz tek böbrekliyim kiloluda olunca çocuk çocuk derken kendi canımızdan:26: olmayalım uzun lafın kısası bu ilaçlar neler bana söylerseniz organ nakli dr sorcam zararı varmı diye bu arada sıkı bir diyete başladım yolun sonu göründü hamileler dogum yapamaya yakın bende müjdeyi veririm işallah kendinize iyi bakın sonra görüşürüz dışarda biraz işlerim var
Turnalım canım benim inşallah bu senin son tedavin olsun ve bebeğin seninle olsun tatlımgünaydınnn kızlar bugün ilk şefteyi ben yapayım kızlar bişey sorcam tedaviden sonra hamile kalınca devamlı kullanılan igne varmı yada hap v.s kaynanam tutturmuş bu sonu tedaviye götürecem diyeiyi hoşda bu igneler beni korkutuyor biliyosunuz tek böbrekliyim kiloluda olunca çocuk çocuk derken kendi canımızdan:26: olmayalım uzun lafın kısası bu ilaçlar neler bana söylerseniz organ nakli dr sorcam zararı varmı diye bu arada sıkı bir diyete başladım yolun sonu göründü hamileler dogum yapamaya yakın bende müjdeyi veririm işallah kendinize iyi bakın sonra görüşürüz dışarda biraz işlerim var
papatyam canım artık erken uyanıyorum bengünaydın kızlar uyanın artık
ben çok sıkılıyorum gelin sohbet edelim
ohhhh maşallah hem erkenci olup hem iştahla iş güç yapmışsın maşallah canım kolay gelsingünaydın kızlar
günaydın ayşe ben burdayım ama bugün mutfağa girştim temizliğini yapıyorum
yorulunca bıraktım buraya bakıyım dedim azcık dinlenerim diye
hoş buldum canım sende hoş geldinkızlar hoş geldiniz
şifam bu sorun yok canım yannızlıktan sıkılıyorum
erken uyanmaya başladığınada sevindim bende 1 aydır hep erken uyanıyorum
kız nurcan temizlik dediğin inşallah sadece bulaşıktır öbür türlü
hoş buldum canım sende hoş geldintahmin ettim aslında seni en iyi ben anlarım bende evde yalnızları oynayan biriyim gerçi bu hafta kociş evde ama şu an uyuduğu için evet tatlım artık uykum erken geliyo ee tabi erken kalkıyom bakalım
al bendende o kadar canım yaa tenbelleştim gitgideşifacım günaydın sanada
bakma şifa valla o kadar üşengecimki hiç yapasım yok aslında ama
mutfak batmış durumda mecbur birini el atması lazım bu elde bu evde sadece benim elim olduğuna göre benim yapmam şart
ayşecim yok yaa sadece bulaşık olsa iyi buzdolabın içini boşaltım raflarını falan yıkıycam fırında epey bir yağlanmış içini dışını yağ çöz döktüm biraz yumuşasn dedim bunları temizledikten sonra dolapları silmeyi düşnüyorum ama sadece düşnüyorum yapmaya meyilli değilim
aslında çok olmadı teyzem temizlemişti bir güzel ama bu mutfaklar nedne bu kadar çabuk kirlenir yahuu
Ayşe cevizi fındığı fıstığı tüketiyorsun dimi ?sütü, yoğurdu hiç ihmal etme bide haşlanmış yumurta bunları tüketmen gerek .gerçi biliyorsunda yinede söyliyim dedim
hepsi hepinizin bebişlerine şifa olsun inşallahAyşe cevizi fındığı fıstığı tüketiyorsun dimi ?sütü, yoğurdu hiç ihmal etme bide haşlanmış yumurta bunları tüketmen gerek .gerçi biliyorsunda yinede söyliyim dedim
eyvahhh yumurta tam proteindirne yazıkki bu saydıklarını düzenli tüketmiyorum hele hele haşlanmış yumurta bana allah affetsin iğrenç geliyor
elevit kullanıyorum inşallah gerekeni o karşılıyordur
nurcancım anlıyorum seni insanın gözüne batıyor ama aslında gebeliğin için riskli haftaları geçtiğini zannediyorsun fakat korkutmak istemem allah esirgesin bu haftalarda erken doğum olabilir lütfen dikkat et sen benim gibi değilsin bacıların var çağır yardım etsin
rabbim esirgesin dolabıda silmeyi ver
eyvahhh yumurta tam proteindirhatta ben rafadana da bayılırım her türlü severim yumurtayı yani ama elevit sonuçta ilaç tatlım tamam etkisi vardır ama asla Rabbimin doğal nimetlerinin yerini tutmaz
evet tatlım dinlen sen hiç birşey senin ve bebişinin sağlığından daha önemli değilvalla hamilelikte risk her zaman var ilk aylar düşük, ortalrada ve sonlarda da erken doğum riski olduğunu biliyorum ama böylede olmuyorki canım bu arad benim bacılarım yoklar burdaBi teyzem var onunda küçük bir kızı var ne zaman söylesem gelir yapar sağolsun ama her zamanda çağıramamki
allaha emanet diyip giriştim işe sakin sakin yapıyorum o kadar zorlamam zaten kendimi baksana iki saatir burda oturyorum 2 dakka iş yapmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html#post25090217 kızlar okuyun yaa bayıldım ben bu hikayeye
normalde hiç doğum hikayeleri okumam ama profilimde bi arkadaş bu topiğe yorum yapmış ve bende merak ettim okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?