amin canım aminn ohhhh son iğnede olmuşsun şifa oldu ama kızına kavuşmana sadece 1 gün kaldıçok sağol şifacım allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah...evet dün itibariyle son iğnemide vurdum hamdolsun oda bitti....kısaca cefası bitti inşallah şimdi kısmetse sefasını sürcez kızımla
ayy demek bana benzeyecek inşallah canım sağlıkla gelsinde önemli değil kime benzediği.....desemde yinede bana benzemesinde bi sakınca yok....
darısı en kısa zamanda inşallah rabbimin izniyle senin ve diğer kızların başına inşallah canım ....
BU ARADA HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
hemşom günaydın amin ALLAH razı olsun seninde kandilin hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inşallahgünaydın bacılarımmmmmmmmmm
miraç kandiliniz mübarek olsun, allahım gönlümüzden geçen her isteğimizi duamızı kabul etsin inşallahhhhh
tuğbiş yapın canım tatilinizi doya doya inşallah tam istediğin gibi olur canım
nurcikkkkkkk bugün ayrıntılın var çok merak ediyorum gelir gelmez yaz bacımmmmm
tarfillllllllll artık saatleri sayıyorsundur canım demikavuşmanıza son 1 gece kaldı offfffff valla çok heyecanlı bir durum darısı bize olsun canım
günaydın Yeterciğimgünaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
günaydın YeterciğimALLAH razı olsun sanada hayırlı kandiller dualarda buluşmak ümidiyle Rabbim gönlümüzce versin inşallah
yaa küsmekte haklıymışım değilmivallahi aklımdan geçerken yazmamışlım nurcik af buyur annemmmmmmm sana bir tel muhabbeti sözüm olsun araceyim yakında öpeceyim seni sös bakşifaaaaaaaam canımm nabersin dostum hep duamdasın allah göynüne göre versin içimden geldi bu saatte yazıverdim ballış
HEPİNİZİN MÜBAREK KANDİLİNİZİ KUTLUYORUM HERŞEYİN GÖYNÜNÜZCE OLMASINI DİLEYEREK...
VEEE..SİZİ SEVİYORUM
merhaba canım ALLAH razı olsun hayırlı kandiller sanada aminn o güzel duaların için inşallah amin diyorum çok sağolmerhaba kızlar mübarek miraç kandili hayırlara vesile olmasını diliyorum...bebek özlemi çekenleri bu mübarek günde dualarını kabul eyle hayırlı evlatlar nasip eyle...(amin)
hayırlı kandiller kedersizim canım gözün aydın bak kandilde bebişin korkularından uzaklaştırdı seni gözünüz aydın çok sevindim canım bebişin o melek yüzünüde bol bol görmüşsün ohh misssyaa küsmekte haklıymışım değilmiama bir öpcükle fethettin gönlümü bazen yazacaklarımı aklımda olanları unutyorum bende olabilir böyle şeyler
kızçenle gezmelerdesiniz Allah keyfinizi arttırsın inşallah..yolunuz düşerse buralarad bekleriz canımcım
herkese hayırlı kandillerrr ..miraç kandiliniz kutlu olsun Allahım bu mübarek günde günahlarımızı af buyursun dileklerimizi kabul etsin inşallah
evettt biz bugün ayrıntılaya girdik çok şükür teyzeleri ödem falan yok dedi doktor ..ödem var diyen doktorada biraz serzenişte buluntu o ödemi görmek mümkün değil dedi o ultrasonlarda... hem varsayalım gördü ödemi ama kalkıpta önemli bişey değildir diyemez çok önemli bir bulgudur direk down sendromu riski taşır böyle bir durum dedi ..neyseki kızımın herşeyi normal çıktı yüzünüde gördük Allahım ne kadar narin bir bebek doktor babasına benzettihokka bir burnu var dedi bide burnunu ısırım ben onun kuzum benimm
merhaba canım ALLAH razı olsun hayırlı kandiller sanada aminn o güzel duaların için inşallah amin diyorum çok sağol
hayırlı kandiller kedersizim canım gözün aydın bak kandilde bebişin korkularından uzaklaştırdı seni gözünüz aydın çok sevindim canım bebişin o melek yüzünüde bol bol görmüşsün ohh missshem ayrıca aklımda ne zamandır bebişinin videosunu hani bi siteye eklemiştin ya bize link filan vermedin ki meraktayız hem bugünkü ile ilgili yükleme yapacaksan bir taşta 2 kuş olur bol bol bakarız yeğenimize
inşallah canım hep birlikte daha nice kandiller görmek nasip olsunhayırlı kandiller canım nice kandillere inşallah
sağol canım çok şükür gördük sağlıklı sıhatli .inşallah bu güzel duyguyu siz isteyen arkadaşlarımada yaşatsın tez vakite
videomu istiyorsun hemen koyuyorum
tütütütütütütütütütütütü
hay benim şansımailk gören olmuycaksın ama 2.sensin
fatoş gördü ilk
canım benim sağolasınn ..öptük kızçemle seniitütütütütütütütütütütütübayıldımm bayıldım ben cici yeğenimeee çok cici tekrar tekrar izlemek daha keyifliydi
hay benim şansımaama topiğe eklediğin için ilk ben baktım ben baktım baaaane baaaane
bende kocaman öptüm ikinizi decanım benim sağolasınn ..öptük kızçemle senii
heee evet orası doğruu
bende kocaman öptüm ikinizi deilla ilk olacağım yaa oldum dimi ama
oyyyyyy ben cici yeğenime bi daha kocamann öpücük yolluyorummmmoyldun oyldun ilk gören sen oyldun sifaa teytemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?