Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım aminn ohhhh son iğnede olmuşsun şifa oldu ama kızına kavuşmana sadece 1 gün kaldı yok yok senin gibi cici güzel olacak maşallah cici yeğenim başta sağlıklı olsun da aminn canım ALLAH razı olsun inşallah bizlerde müjdelerimizi güzel haberlerimizi paylaşacağız Rabbimin izniyle en kısa zamanda inşallah

hemşom günaydın amin ALLAH razı olsun seninde kandilin hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

aaa Nurcik canım bugün ayrıntılı ultrasonun varmış hadi inşallah yeğenimizi detaylıca izleme keyfine geçeceksin

[sıze=3] günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş [/sıze]

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
günaydın Yeterciğim ALLAH razı olsun sanada hayırlı kandiller dualarda buluşmak ümidiyle Rabbim gönlümüzce versin inşallah

Son düzenleme:
miraç kandilimizzzzzzz mubarek olsun kıslarrrr bugün bir sene boyunca işlediğimizz günahların sevapların defteri kapanıp yeni defterlerimizzz açılıyooo eski defterimizi bol sevaplaa yenisinide hayırlısıylaa açmamızı nasip etsin RABBİM inşallahhh bu akşam günahlarımızzz için bol bol tövbee çekelim RABBİM tövbeleri işitendirrrrr hayırlısıyla inşallahhhh

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Gül yüzünüz hiç solmasın
Kazancınız bol bereketli olsun.
Geleceğiniz sağlık sıhhatli olsun.
Geceniz gündüz gibi aydınlık olsun.
Yolunuz açık gönlünüz pak olsun.
Her gününüz bol bereketli şen olsun.
Yüreğiniz ferah,ilhamınız bol olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
Melekler daima duacınız olsun.
Kabriniz gülistanlı bir bahçe olsun.
Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.
Akibetiniz Mizanında ağır olsun.
Sorgu sualde hesabınız kolay olsun.
Resulallah (s.a.v.) şefaatçiniz olsun.
Kur'an ve iman yoldaşınız olsun.
Sekiz cennet size müştak olsun.
Hakk'ın cemalini görmek nasip olsun.
Bu dualar size hediyem olsun.
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun Efendimiz(S.A.V.) rüyanızda ziyaretçiniz olsun ( Amin inşaALLAH )

merhaba kızlar mübarek miraç kandili hayırlara vesile olmasını diliyorum...bebek özlemi çekenleri bu mübarek günde dualarını kabul eyle hayırlı evlatlar nasip eyle...(amin)

yaa küsmekte haklıymışım değilmi ama bir öpcükle fethettin gönlümü bazen yazacaklarımı aklımda olanları unutyorum bende olabilir böyle şeyler
kızçenle gezmelerdesiniz Allah keyfinizi arttırsın inşallah..yolunuz düşerse buralarad bekleriz canımcım

herkese hayırlı kandillerrr ..miraç kandiliniz kutlu olsun Allahım bu mübarek günde günahlarımızı af buyursun dileklerimizi kabul etsin inşallah

evettt biz bugün ayrıntılaya girdik çok şükür teyzeleri ödem falan yok dedi doktor ..ödem var diyen doktorada biraz serzenişte buluntu o ödemi görmek mümkün değil dedi o ultrasonlarda... hem varsayalım gördü ödemi ama kalkıpta önemli bişey değildir diyemez çok önemli bir bulgudur direk down sendromu riski taşır böyle bir durum dedi ..neyseki kızımın herşeyi normal çıktı yüzünüde gördük Allahım ne kadar narin bir bebek doktor babasına benzetti hokka bir burnu var dedi bide burnunu ısırım ben onun kuzum benimm

merhaba kızlar mübarek miraç kandili hayırlara vesile olmasını diliyorum...bebek özlemi çekenleri bu mübarek günde dualarını kabul eyle hayırlı evlatlar nasip eyle...(amin)
merhaba canım ALLAH razı olsun hayırlı kandiller sanada aminn o güzel duaların için inşallah amin diyorum çok sağol

hayırlı kandiller kedersizim canım gözün aydın bak kandilde bebişin korkularından uzaklaştırdı seni gözünüz aydın çok sevindim canım bebişin o melek yüzünüde bol bol görmüşsün ohh misss hem ayrıca aklımda ne zamandır bebişinin videosunu hani bi siteye eklemiştin ya bize link filan vermedin ki meraktayız hem bugünkü ile ilgili yükleme yapacaksan bir taşta 2 kuş olur bol bol bakarız yeğenimize

hayırlı kandiller canım nice kandillere inşallah

sağol canım çok şükür gördük sağlıklı sıhatli .inşallah bu güzel duyguyu siz isteyen arkadaşlarımada yaşatsın tez vakite

videomu istiyorsun hemen koyuyorum

inşallah canım hep birlikte daha nice kandiller görmek nasip olsun amin canım aminnn sağolasın haydi koy kızz ilk gören ben olayım

tütütütütütütütütütütütü bayıldımm bayıldım ben cici yeğenimeee çok cici tekrar tekrar izlemek daha keyifliydi
canım benim sağolasınn ..öptük kızçemle senii

hay benim şansıma ama topiğe eklediğin için ilk ben baktım ben baktım baaaane baaaane

heee evet orası doğruu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…