sende bebişlerinin hatrına kulaklarını tıkıycan bacım başka çare yok
ALLAH muhtaç etmesin de inşallah yinede he sen haklısın diyeceğimiz durumlar çıkartıyolar illa demimalesef öyle olacak canım çünkü yine mecbur muhtaç olacam sevgili kaynanacığıma
ALLAH muhtaç etmesin de inşallah yinede he sen haklısın diyeceğimiz durumlar çıkartıyolar illa demi
canım benim güle güle iyi akşamlar öptüm canımşifacım canım bende çıkıyorum sende allaha emanet ol görüşürüz hayırlı haberlerle inşallah
sağol canımçokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağol ayşe ..evet kötü oldu gelince üst üste geliyor işteçok çok geçmiş olsun peynir işide kötü denk gelmiş
sağol bacım ..ya korkma bişi olmaz inş..önce 50gramlık yükleyecekler onda bişey çıkmazsa 100grlık olanı istemez doktorun.inşallah gerek kalmıycak ..50 gramlık kolay geçmişti benimiyi akşamlar kızlar
nurcanım çok geçmiş olsun canım bende kendimden korkuyorum kesin bende bayılırımmm
canım peynirden olduğu kesinmi bulantının karın ağrısının keşke hastaneye gitseydiniz :26::26::26::26::26::26:evde bişeyler yaptınızmı haşlanmış patates muz filan yiyin canım onlar bellki toparlanmanızı sağlar:26::26::26::26::26::26::26::26: gelişmeleri bildir merak ederim ben şimdi:26::26::26::26:
sağol fatoş ..suyu bol içiyorum zaten havalar ısındığından beri rahat 4 lt içiyorumnurcik çok geçmiş olsun kötü bir gün geçirmişsin şuan sıvı kaybediyorsun ve halsiz düşebilirsin bolbol su iç bide haşlanmış patates veya haşlanmış pirinç ye ishali durdursun sabaha düzelmiş olursun inşallah
sağol şifa bacım ..sorma yaa üst üste geldi tatsızlıklar :canım benim çokkk geçmiş olsun yaa kıyamam o nasıl oldu öyle bayılmak filan :18::18::18::18:Rabbim beterinden korusun her daim hamdolsun daha iyisin inşallah hay bide şansa gıda zehirlenmesi mi yaşadınız tüh tüh çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın
günaydınn nurcik şimdi nasılsın canım iyisindir işallah sabah eşini gördüm işe giderken balkonda çamaşır topluyodum
günadydın canım ..iyiy değilim yaa şimdi seyhan aradaı açılması olmuş erken doğum riski var bizim gittiğmiz merkezin telefon numarasını istedi dikiş atılacak dedi galiba.. Allahım korusun bebeğini
rabbim esirgesin yavrusunu ona bağışlasın dikiş atılınca herşey yoluna girsin inşallah
çok şaşırdım en sessiz sedasiz hamileliğini sürdüren oydu en ciddi tehlikeyi o atlatıyor rabbim esirgesin
günadydın canım ..iyiy değilim yaa şimdi seyhan aradaı açılması olmuş erken doğum riski var bizim gittiğmiz merkezin telefon numarasını istedi dikiş atılacak dedi galiba.. Allahım korusun bebeğini
hoş geldin
hoşbulduk nasılsın ayşe
nurcannnnnnn ne diyosun canım allahım sen koru rabbim seyhanıda bebeğinide
offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim
inşallah canım bende eşim gelsin arıycam ..fatoş senin kontör varsa aramısın son durmunu bi ören canım yaanurcannnnnnn ne diyosun canım allahım sen koru rabbim seyhanıda bebeğinide
offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim
aminn inşallah ..Allah yardımcısı olsunnurcik ne diyosunnnnnRABBİM onuda meleğinide korusun inşallahhhh
günaydın canım geçmiş olsun şimdi iysindir umarım
rabbim seyhanı ve bebeişini korusun ve herşey yoluna girsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?