Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağol canım

çok çok geçmiş olsun peynir işide kötü denk gelmiş
sağol ayşe ..evet kötü oldu gelince üst üste geliyor işte

sağol bacım ..ya korkma bişi olmaz inş..önce 50gramlık yükleyecekler onda bişey çıkmazsa 100grlık olanı istemez doktorun.inşallah gerek kalmıycak ..50 gramlık kolay geçmişti benim
bu arada tahlillerin temiz çıkmış sevindim canım bir bedende iki can taşıyorsun kolay değil Allah yardımcın olsun tabi ayşeninde

sağol fatoş ..suyu bol içiyorum zaten havalar ısındığından beri rahat 4 lt içiyorum

ishalimizde kesildi sanki muz yedik akşam baya

sağol şifa bacım ..sorma yaa üst üste geldi tatsızlıklar :şimdi daha ,yiym canım sağolasın

seninde baş ağrıların sürüyormuş hala geçmiş olsun baş ağrısını bilirirm berbat bişidir ben ılık suyla duş alıyrdum iyi geliyordu ağrılarıma sende dene istersen

günaydınn nurcik şimdi nasılsın canım iyisindir işallah sabah eşini gördüm işe giderken balkonda çamaşır topluyodum

günaydınn nurcik şimdi nasılsın canım iyisindir işallah sabah eşini gördüm işe giderken balkonda çamaşır topluyodum

günadydın canım ..iyiy değilim yaa şimdi seyhan aradaı açılması olmuş erken doğum riski var bizim gittiğmiz merkezin telefon numarasını istedi dikiş atılacak dedi galiba.. Allahım korusun bebeğini

rabbim esirgesin yavrusunu ona bağışlasın dikiş atılınca herşey yoluna girsin inşallah
çok şaşırdım en sessiz sedasiz hamileliğini sürdüren oydu en ciddi tehlikeyi o atlatıyor rabbim esirgesin

rabbim esirgesin yavrusunu ona bağışlasın dikiş atılınca herşey yoluna girsin inşallah
çok şaşırdım en sessiz sedasiz hamileliğini sürdüren oydu en ciddi tehlikeyi o atlatıyor rabbim esirgesin

inşallah canım yaa dua edelim kendisine ve bebişine Allahım korusun bağışlasın bebeğini

günaydın canım geçmiş olsun şimdi iysindir umarım

rabbim seyhanı ve bebeişini korusun ve herşey yoluna girsin inşallahhh

nurcik ne diyosunnnnnRABBİM onuda meleğinide korusun inşallahhhh

nurcannnnnnn ne diyosun canım allahım sen koru rabbim seyhanıda bebeğinide

offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim

offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim

ben aradım cnm sesi tedirgindi nasıl olmasınki şimdi oda ayarlanmasını bekliyorduu RABBİM yardımcısı olsunnnn 45 dk sürecekmiş anestezi altında atılacakmış dikiş

inşallah canım bende eşim gelsin arıycam ..fatoş senin kontör varsa aramısın son durmunu bi ören canım yaa

nurcik ne diyosunnnnnRABBİM onuda meleğinide korusun inşallahhhh
aminn inşallah ..Allah yardımcısı olsun

günaydın canım geçmiş olsun şimdi iysindir umarım

rabbim seyhanı ve bebeişini korusun ve herşey yoluna girsin inşallahhh

sağol canım bugün daha iyiym ama seyhan haberine çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…