.....................................sildim kızlarrrrrrrr
canım bende anlamamki yardım etsem yurcan bilir en iyi ara sor aistersen
minnak kızın huysuzlanmış gazı falanmı oldu acaba kıyamam yavrumm benimm..
nurcikk çok çok geçmişşşş olsun yaaaa bu başlındaki illet ne anlamadımm ben senin yerinde olsam şimdiye önüme gelene kendimi okutuyo olurdum RABBİM Nazardan korusun seni ve meleğiniiyi geceler ..
düğün güzelmi,kötümü geçti anlamadım ama razil oldum herkesin içinde o kesin
şimdi gelinle damat piste çıktılar dans etmek için ..herkes pür dikkat izliyor çifti..bende kalkıp bir foto çekeyim dedim,(düğün yeri açık meydan da yapıldı) neyse şöyle havalı havalı gidiyorum gelinle damatın o ilk danslarını çekmek için.yürüdüm yürüdüm vee taakkk yere düştüm 4 ayak üstüneelimdeki makinanın flaşıda o an patladı oda ayrı bir trajedi :))Allahım o an yer yarılsa yerin dibine girseydim herkes bana bakıyor eltimler falan koştular koluma girdiler kaldırdılar dizim şişmiş durumda topalıyorum biraz
bir tek eşim görmemiş o halimi :)ama sanırım kameraya çıktı o rezil rüsva halim.yinede ucuz atlattık Allah korusun yüz üstü,karnımın üstünede düşebilirdim ama yinede kötü düştüm yaaa fatoşunda dediği gibi okutmam lazım bu aralar üst üste geliyor olumsuz şeyler nazara geldik kızımla
şifaa kahve rengi akıntılar bende de oldu devamlı ..jel resmen koyu kahve renginde geri çıkıyordu .bu aralar dikkat etmen lazım ne eğilip kalkıtyorsun bacım ben 3 aya kadar hiç eğilmedim ayakkabılarımı bile eşim giydiriyordu ayaklarıma.Allaha emanet olun inşallah
oynar annesii oynarrr merak etmeeee sen şimdi oynasın diye bekliyorsun ya daha çok geç oynar benceee ama zaten doktora gidiyosun güzel haberrlerle gel inşallahgünaydın herkese
kızlar dün düştüğümden beri bebeğim oynamadı hiç.. düşmeden önce epey hareketliydi kötü şeyler getirmiyim aklıma diyorum ama olmuyo ..eşime hastaneye gidelim dersem yine evhamlandın bişi yok diycek .kendi başımamı gitsem doktora habersiz napsam
asi kaç günü gecikti doktor normalmi diyo bu duruma peki?dilerim mucize olur bebeğin göbüşüne konmuştur inşallah
şifacım bugün kontorllün var hadi inşallaah herşey yolunda gidiyordur keseyide görürsünüz belki kaç haftalık oldu normalde 5 haftalıkken görünüyo kesecik
bazı insanlarda kötü enerji olur ne kadar maşallah desede yavrucak kötü enerjiye maruz kalmıştır belki :44::44::44:aman gazsıs zortuz zurtsuz geçsin günleriniz:))yok yurcan tezesi gaz değil bilmiyorum artık nedir ,piknikten dönerken çarşıya uğradık orda yaşlı bş teyze dur seveyim maşallah diyeyim dedi 3,4 kere maşllah dedi ama....gaz konusunda hiç sorunumuz yok şükür alttan üstten duysan şaşırırsın bu sesler bu minnaktan mı çıkıyor diye..innşallah sizin minnaklarda lokum ablaları gibi bolca gaz çıkarırlar.geçmiş olsun kuzum nasıl oldun iyimisin.ahh o dediğini bende yapıyorum toce kızdığı haşde 3-4 günlük sütü bişey yok taze diye içiyorum.aman dikkat et allaha emanet artık sorumluluğun büyük
sağol fatoş merak edip aramışsın beni. uyuyordum eşim çıkmış telefona çok şükür gittim gördüm bebek iyi suyu falanda iyi dedi doktor derin bir ohh çekip döndük evenurcikk çok çok geçmişşşş olsun yaaaa bu başlındaki illet ne anlamadımm ben senin yerinde olsam şimdiye önüme gelene kendimi okutuyo olurdum RABBİM Nazardan korusun seni ve meleğini
oynar annesii oynarrr merak etmeeee sen şimdi oynasın diye bekliyorsun ya daha çok geç oynar benceee ama zaten doktora gidiyosun güzel haberrlerle gel inşallah
gittim duru bbacı çok şükür zilloşumun keyfii yerinde iyi görünüyorduSelam kızlar bir kaç sayfa geriye gittim şifam hamilemişsin oyy çok sevindim hayırlısı ile kucağına al canım
sevoom çok çok geçmiş olsun açılman olmuş dikiş atılmış şimdi naslsın
nurcik düştünmüçok geçmiş olsun rabbim korusun seni ve tüm hamişleri doktora gittinmi
lara oğlanların resmini koymuşsun maşallah onlara
maiberf kızın çokmu gazlı oyy cimcime birde çokmu ağladı nazar değişmiştir
yaramaz bişi yoktur inşallah herkes iyimi
tek tek yazamıyom kızlar, beni sormamışsın demeyin olurmu
Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin
slmmm kızlar kuşadasın dan valla keyfim süper eşim süper bir otel seçmiş havuz pilaj süper
selam kızlar
laracımm oğluşlarına maşallahhh allah nazarlardan korusunnn biri sana biri eşine benziyo sankiiibu arada evet gerçekten vucudun şişmiş yüzün felan
nurcik aman allah korumuş nazara gelmişsin bencede dikkat et okut kendini.
şifa nurcik doktordan gelince yazın
turnal bizim yerimizede keyif yap
durucumm canım iyi diyelim iyi olalım yatıyorum oturuyorum öle işte
bazı insanlarda kötü enerji olur ne kadar maşallah desede yavrucak kötü enerjiye maruz kalmıştır belki :44::44::44:aman gazsıs zortuz zurtsuz geçsin günleriniz:))
sağol canım lşimdi daha iyiym
sağol fatoş merak edip aramışsın beni. uyuyordum eşim çıkmış telefona çok şükür gittim gördüm bebek iyi suyu falanda iyi dedi doktor derin bir ohh çekip döndük eve
gittim duru bbacı çok şükür zilloşumun keyfii yerinde iyi görünüyordu
sen nasılsın nerdelerdisin bu aralar sesin soluğun çıkmıyor :26:
ohh ohhh bizim yerimizede yüz canımiyi tatiller
sağol sevo evet sanırım nazara geldik yada benim sakarlığım üstümde bu aralar doktora gittiğimizde yolda yine ayağım burkulduallahtan eşim elimi tutuyoırduda dengemi sağladım düşmedim bu sefer
siz nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?