Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy geçmişi okurken bile heyecanlandım allahım böyle mutluluklar yaşatsın hep cümlemize ,darısı bekleyen isteyen arkadaşlarımızın ve tanımdağımız daha nice evlat hasretiyle yananların başına olsun innşalllah .aminnn

..................................... sildim kızlarrrrrrrr

oyy şu çirkin sıpalara bak senn kurban olsunlarr Allah nazarlardan saklasın canım sağlıklı sıhatli kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah

silemeişsin ben dediydim silinmiyor diye :26::26:

doktorumu aradım daha doğrusu sekretri çıktı o iletti kendisine gelsin bakalım demiş eşimi bekliyorum gelsin çıkacaz hemen

kızlar ben çıkıyorum annem geldi

nurcanım gelince bizide haberdar et canım

teyzeleri teşekkür ederiz allah herkesin yavrusunu korusun allaha emanetler hepside

merhaba kızlar hayırlı günler
kamer kız
nasıl güldüm yüzüyün haline ne hale gelmişsin
maşallah rabbim esirgesin yavrularına vakti saatinde hayırlısıyla kovuşmak nasip etsin inşallah
birini sana benzettim diğer resimlerden bişey anlamadım
maşallah

minnak kızın huysuzlanmış gazı falanmı oldu acaba kıyamam yavrumm benimm..

yok yurcan tezesi gaz değil bilmiyorum artık nedir ,piknikten dönerken çarşıya uğradık orda yaşlı bş teyze dur seveyim maşallah diyeyim dedi 3,4 kere maşllah dedi ama....gaz konusunda hiç sorunumuz yok şükür alttan üstten duysan şaşırırsın bu sesler bu minnaktan mı çıkıyor diye..innşallah sizin minnaklarda lokum ablaları gibi bolca gaz çıkarırlar.geçmiş olsun kuzum nasıl oldun iyimisin.ahh o dediğini bende yapıyorum toce kızdığı haşde 3-4 günlük sütü bişey yok taze diye içiyorum.aman dikkat et allaha emanet artık sorumluluğun büyük

nurcikk çok çok geçmişşşş olsun yaaaa bu başlındaki illet ne anlamadımm ben senin yerinde olsam şimdiye önüme gelene kendimi okutuyo olurdum RABBİM Nazardan korusun seni ve meleğini
oynar annesii oynarrr merak etmeeee sen şimdi oynasın diye bekliyorsun ya daha çok geç oynar benceee ama zaten doktora gidiyosun güzel haberrlerle gel inşallah

Selam kızlar bir kaç sayfa geriye gittim şifam hamilemişsin oyy çok sevindim hayırlısı ile kucağına al canım
sevoom çok çok geçmiş olsun açılman olmuş dikiş atılmış şimdi naslsın
nurcik düştünmüçok geçmiş olsun rabbim korusun seni ve tüm hamişleri doktora gittinmi
lara oğlanların resmini koymuşsun maşallah onlara
maiberf kızın çokmu gazlı oyy cimcime birde çokmu ağladı nazar değişmiştir
yaramaz bişi yoktur inşallah herkes iyimi
tek tek yazamıyom kızlar, beni sormamışsın demeyin olurmu
Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:
slmmm kızlar kuşadasın dan valla keyfim süper eşim süper bir otel seçmiş havuz pilaj süper

selam kızlar

laracımm oğluşlarına maşallahhh allah nazarlardan korusunnn biri sana biri eşine benziyo sankiii bu arada evet gerçekten vucudun şişmiş yüzün felan

nurcik aman allah korumuş nazara gelmişsin bencede dikkat et okut kendini.

şifa nurcik doktordan gelince yazın

turnal bizim yerimizede keyif yap

durucumm canım iyi diyelim iyi olalım yatıyorum oturuyorum öle işte

kızlar hepinize selam nasılsınız benim yiğenlerim bende hala bitek ablamın ufak kızı gitti annesi babası gelip aldılar büyükle yiğenimle erkek kardeşimin oğlu ömerim burda o yüzden hiç fırsat bulamıyorum sizinle yazışmayı özledim temizliğimi yarım bıraktım mutfakla antremi silicektim 2 dakka bakıyım dedim

bizde 7 temmuzda bodruma gidiyoruz allah nasip ederse kardeşimin k.pederinin yazlığına gidicez erkek kardeşimle birlikte çok ısrar ettiler yoksa eşim öle gidip kimsenin evinde kolay kolay kalmaz nasıl tamam dedi hala şaşkınım inşallahh pozitif enerji ile dolup döneriz tedavi öncesi moral olur inşalahhh

eeeeee sizler nasılsınız

uzun zamandır gelemedim çok yoğundum önce evde pimapenler değişti oğluşun doğumgünü oldu sonra eskişehire gittim teyzemin kzıına haftasonu ankarada kardeşimin nikahı oldu bu haftasonu da ist.da düğünümüz var herkesi merak ediyorum kısa kısa bir kaç kez girdim ama kimseden haber alamadım geçmiş uzun sürer okuyamadım herkes iyimi hamişler nasıllar bu
arada şifaa hayırlı uğurlu olsun bebiş yoldaymış allah tamamına erdirsin canım bir tek son girdiğim sayfada senin haberini gördüm

bazı insanlarda kötü enerji olur ne kadar maşallah desede yavrucak kötü enerjiye maruz kalmıştır belki :44::44::44:aman gazsıs zortuz zurtsuz geçsin günleriniz:))

sağol canım lşimdi daha iyiym

sağol fatoş merak edip aramışsın beni. uyuyordum eşim çıkmış telefona çok şükür gittim gördüm bebek iyi suyu falanda iyi dedi doktor derin bir ohh çekip döndük eve

gittim duru bbacı çok şükür zilloşumun keyfii yerinde iyi görünüyordu
sen nasılsın nerdelerdisin bu aralar sesin soluğun çıkmıyor :26:

slmmm kızlar kuşadasın dan valla keyfim süper eşim süper bir otel seçmiş havuz pilaj süper

ohh ohhh bizim yerimizede yüz canım iyi tatiller

sağol sevo evet sanırım nazara geldik yada benim sakarlığım üstümde bu aralar doktora gittiğimizde yolda yine ayağım burkuldu allahtan eşim elimi tutuyoırduda dengemi sağladım düşmedim bu sefer
siz nasılsınız bakalım

canım gözün aydın çok şükür bişicik yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…