evet canım gidip kaydımı yaptırayımyaptır canım bir an önce
hem bilgilendirirler seni dediğim gibi sizin ordaki prosüdür farklı olabilir
ben burdakinden hiç bişi anlamadım
asık suratlı bir hemşire
sadece tuzu kes diyip duruyor o kadarını bende biliyorum herhal
aşı olacaksın başka yolu yok bebklerimiz için bütün sıkıntılara katlanacaz artık
inşallah tatlım aynen rahat nefes almak istiyorumm inşallah sağol canım benim
Nurcik ben sağlık ocağına kayıt olayım mıhani kalp atışını duyana kadar erteliyordumm sizler ne zaman kayıt yaptırdınız
selam kızlar
nurcik hoşgeldin bacım ne güzel tatil yapmılsın sevdşiklerinle birliktebende tv izledikçe afakanlar daha da basıyo denizi görünce devamlı eşime seneye tatile gidelim diyom o tamam diyo ama ben devamlı görünce tekrarlıyom insanın iyi olup yatması herşeyin gözüne batması da ayrı bir sorun ama olsun bu arada ablan yine gelecekmiş
çiğdemmmm canım ben kolay kolay rüya görmem görsem de saçma sapalak olur ve ilk defa güzel bir rüya gördüm hayrolsun inş.rüyamda yemek yiyodum ailemle birlikte ve telefon geldi buradan biri aradı beni sevinçliydi ve ben ona yoksa çiğdem hamilemi diye sordum evet yanıtını aldım hiissettim zaten inşaalaah kalan kızlarında haberini alıcaz dedim rüyamda inşallah rüyam gerçek olur canım
hepinize selam kızlar nasılsınız
geçmişe bakamadım bir selam verip çıkıyım dedim hemde başımıza neler geldi anlatayım size
biz 4 gündür hastanede yatıyoruz bugün çıktıkperşembe günü yatmıştım ama allahıma şükürki bebeklerim çok iyi üşüttüğümüz için yattık ishal, kusma, şiddetli halsizlik bizi 4 gün yatırdı 8 şişe serum yedim anca toparlandım bide hastanede ateşledim çok fenaydık teyzoşlar allahım bundan kötü şeyler yaşatmasın bundan sonraki hastane yatışım 37. haftamda bebeklerimi kucaklamak için olsun inşallahh
şimdi kayınvalidemlerdeyim birkaçgün baksınlar bize sonra evimize dönecez
hepinizi çok öptüm dikkatli olun allaha emanetsiniz iyi akşamlarrrrrrr
günaydın canlarım nasılsınızzzzzz
sevdamce ne güzel canım tatile gidiyormuşsun hayırlı yolculuklar canımmmmm bol bol dinlen canım
sedefim senin sonuç ne zaman cnm hAyırlısıyla pozitif alıcaksınn
cnm öyle valla gidiyorum ama korkmuyo deyilimdee zor buluncaa herşeyden korkuyo oluyosun hayırlısıylaaaa gidip gelmek nasip olsun inşallah
canım yaa inşallah alırım canım ben şimdi geçenhafta cuma aşılama oldu dr 13-14-15tarihleri arasında adet olmazsan hamilesindir demek dedi bende ne zaman tahlil yaptıracağımı bilmiyorum
kesinlikle haklısın canım bende öyle düşünüyorum sen gibii hep olumlu bakmaya çalışalım demi canım daha iyi olacak inşallahhh
ayy sen en büyükk tatili meleğinle yaşarsın inşallah cnm az kalmışşşevt cnm olumlu olmadan zaman geçmek bilmiyor malesef
vuuu süper sen özel davetle gitmişsincnm ben kayıt yaptırmadımmm ama gittiğim hastanee aile hekimime bildirmek zorundaymışş onlar beni aradılarr gelin diye ben öyle gittim
günaydın ay çok sevindim tatlım ohh bolca eğlengünaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende çarşamba günü gidiyorum tatileeeeeeyokum 1 haftaaaa
günaydın tatlımmgünaydın canlarım nasılsınızzzzzz
sevdamce ne güzel canım tatile gidiyormuşsun hayırlı yolculuklar canımmmmm bol bol dinlen canım
riskli dönemi çok şükür atlatıp tatilin hasını hakettin adaşım korkma evelallah Rabbimin izniyle sağsağlim gidip dönün inşallahcnm öyle valla gidiyorum ama korkmuyo deyilimdee zor buluncaa herşeyden korkuyo oluyosun hayırlısıylaaaa gidip gelmek nasip olsun inşallah
neeee nasıl yaniii yaa ama daha adet olmana 1 hafta yokmu :18::26:canlarım bebek tutunamadı sanırım az önce tuvalete gittim kanama geldi
canlarım bebek tutunamadı sanırım az önce tuvalete gittim kanama geldi
neeee nasıl yaniii yaa ama daha adet olmana 1 hafta yokmu :18::26:ayy canım bence hiç ihmal etme sen şu an evdemisin hastanedemisin ayy bi kan testi yaptırsan bak belki tutunma kanamasıdır ihmale gelmesin tatlımmm
bende öyle ümit ediyorum inşallah tutunma kanamasıdırcanım tutunma kanaması olmasın üzme kendiniii
günaydın canımm hoş geldingünaydın kızlar
çiğdem üzme ,sıkma canını lütfen kader kısmet bu işler .vakti zamanı gelmedi demekki ..
bak tam tatil zamanı bir kaç günlüğüne eşinle beraber çıkın gidin bir yerlere moral olur senin için
peki çok mu yoğunsun bi 5 dk yı almaz kan ver gel hadi yaa daha herşey bitmiş değilcanım hastanedeyim yerime şuanda bakacak kimse yok ben başkasının yerine geçtim 1saat izin aldı hala gelmedi ne bileyim yaa ümitlenmek istemiyorum peçeteyle sildiğimde gördüm kanamayı
benimde aşılamalrım hep böyle oldu tahlil günüm gelmeden adet kanamam başlıyordu
sen yinede doktoru ara sor canım .
canım tutunma kanaması olmasın üzme kendiniii
günaydın kızlar
çiğdem üzme ,sıkma canını lütfen kader kısmet bu işler .vakti zamanı gelmedi demekki ..
bak tam tatil zamanı bir kaç günlüğüne eşinle beraber çıkın gidin bir yerlere moral olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?