Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım gidip kaydımı yaptırayım ayy şansına ya asık suratlı denk gelmiş dediğim gibi burdakiler ilerde değişime uğramazsa tamamen ilgili güleryüzlüler ama sadece sağlık ocağı için bu yorumum hastaneyi sevmiyommm heee tuzu kesmeyi dünki bebe bile biliyo kes bacım tuzu evet ya haklısın bebiş için nelere katlandık aşı vız gelir bize

cnm ben kayıt yaptırmadımmm ama gittiğim hastanee aile hekimime bildirmek zorundaymışş onlar beni aradılarr gelin diye ben öyle gittim

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende çarşamba günü gidiyorum tatileeeeee yokum 1 haftaaaa

ayyy sevom gerçekten miiiii ayy inşallah rüyan çıkar sevommm yaaaaahayır olsun rüyan canım benimmmmmmmm
inşallah seneye bebeişlerinle tatile gidersin sevom birden bebişlerin demek geçti içimden inan kiii

canım çok geçmiş olsun inşallahh dediğin gibi olur bi dahakinde doğum için gidersin hastaneye canım benim çok şükür şimdi iyimişsinizzz

günaydın canlarım nasılsınızzzzzz
sevdamce ne güzel canım tatile gidiyormuşsun hayırlı yolculuklar canımmmmm bol bol dinlen canım

sevdamce ne güzel canım tatile gidiyormuşsun hayırlı yolculuklar canımmmmm bol bol dinlen canım

cnm öyle valla gidiyorum ama korkmuyo deyilimdee zor buluncaa herşeyden korkuyo oluyosun hayırlısıylaaaa gidip gelmek nasip olsun inşallah

sedefim senin sonuç ne zaman cnm hAyırlısıyla pozitif alıcaksınn

canım yaa inşallah alırım canım ben şimdi geçenhafta cuma aşılama oldu dr 13-14-15tarihleri arasında adet olmazsan hamilesindir demek dedi bende ne zaman tahlil yaptıracağımı bilmiyorum

cnm öyle valla gidiyorum ama korkmuyo deyilimdee zor buluncaa herşeyden korkuyo oluyosun hayırlısıylaaaa gidip gelmek nasip olsun inşallah

kesinlikle haklısın canım bende öyle düşünüyorum sen gibii hep olumlu bakmaya çalışalım demi canım daha iyi olacak inşallahhh

Son düzenleme:

ayy sen en büyükk tatili meleğinle yaşarsın inşallah cnm az kalmışşş evt cnm olumlu olmadan zaman geçmek bilmiyor malesef

cnm ben kayıt yaptırmadımmm ama gittiğim hastanee aile hekimime bildirmek zorundaymışş onlar beni aradılarr gelin diye ben öyle gittim
vuuu süper sen özel davetle gitmişsin

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende çarşamba günü gidiyorum tatileeeeee yokum 1 haftaaaa
günaydın ay çok sevindim tatlım ohh bolca eğlen

günaydın tatlımm

riskli dönemi çok şükür atlatıp tatilin hasını hakettin adaşım korkma evelallah Rabbimin izniyle sağsağlim gidip dönün inşallah

canlarım bebek tutunamadı sanırım az önce tuvalete gittim kanama geldi
neeee nasıl yaniii yaa ama daha adet olmana 1 hafta yokmu :18::26: ayy canım bence hiç ihmal etme sen şu an evdemisin hastanedemisin ayy bi kan testi yaptırsan bak belki tutunma kanamasıdır ihmale gelmesin tatlımmm

günaydın kızlar

çiğdem üzme ,sıkma canını lütfen kader kısmet bu işler .vakti zamanı gelmedi demekki ..
bak tam tatil zamanı bir kaç günlüğüne eşinle beraber çıkın gidin bir yerlere moral olur senin için

canım hastanedeyim yerime şuanda bakacak kimse yok ben başkasının yerine geçtim 1saat izin aldı hala gelmedi ne bileyim yaa ümitlenmek istemiyorum peçeteyle sildiğimde gördüm kanamayı

canım tutunma kanaması olmasın üzme kendiniii
bende öyle ümit ediyorum inşallah tutunma kanamasıdır

günaydın canımm hoş geldin

canım hastanedeyim yerime şuanda bakacak kimse yok ben başkasının yerine geçtim 1saat izin aldı hala gelmedi ne bileyim yaa ümitlenmek istemiyorum peçeteyle sildiğimde gördüm kanamayı
peki çok mu yoğunsun bi 5 dk yı almaz kan ver gel hadi yaa daha herşey bitmiş değil

benimde aşılamalrım hep böyle oldu tahlil günüm gelmeden adet kanamam başlıyordu
sen yinede doktoru ara sor canım .

canım tutunma kanaması olmasın üzme kendiniii

peki bu tutunma kanaması ne kadar sürüyor canım

evet canım belki hayırlısı değilmiş nurcanım inşallah bi dahaki aya diyoruz napalım üzülmemek elde değil nurcanım ama vardır bunda bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…