slm kızlar nasılsınız annemlere geldim haftasonu annemlerde kalacam şim şehir dışına çıkıyor bu gece ve sizleri çok özledim çok hemdee geçmişi okumadım durucum evet aşılamam oldu inşallah tutar nedense birden asinin bu sıralar hamile olduğunu hissettim birden umarım yanılmıyorum kızlar sizleri seviyorum arada bi girmeye çalışırım ve ilk defa dün akşam ağrılarım ve sancılarım kesildi aşılamanın ilk gününden itibaren kasık bel yumurtalıklerımda ve göğsümde ağrım vardı şimdi ağrı gidincede yerine korku bıraktı bebeiş tutunamadı ondan kesildi ağrım diyorum
neyse ccanlarım şimdi çıkıyorum ve sizileri çok öpüyorum
hımm şimdi anladım canımmmkompostosu diycektim :26::26: taze kayısılar aldım sonra konserve şişelerine kayısıları 4e bölüp koyuyorum kapaklarını iyice kapatıp büyük bi tencerede şişeleri kaynatıyorum 25 dk sonra altını kapatıptencereden çıkarıyorum sonrada kış için süper bi içecek oluyo vişne yaparmısın bilmem yada melemen aynı o gibi kayısı koyup kaynatıyorsun şişelere ama çok hoş oluyo denemeni tavsiye ederim kışında kapağını açıp blenderden yada mutfak robotundan geçirip ince süzekle süzüp şeker ileve edip afiyetle içiyorum hazır kayısı nektarı gibi oluyo
ben buralardayımmkuş uçmazz kervan geçmezzz topikk nasılsınızzzzz
ayyy Çiğdemciğimmmslm kızlar nasılsınız annemlere geldim haftasonu annemlerde kalacam şim şehir dışına çıkıyor bu gece ve sizleri çok özledim çok hemdee geçmişi okumadım durucum evet aşılamam oldu inşallah tutar nedense birden asinin bu sıralar hamile olduğunu hissettim birden umarım yanılmıyorum kızlar sizleri seviyorum arada bi girmeye çalışırım ve ilk defa dün akşam ağrılarım ve sancılarım kesildi aşılamanın ilk gününden itibaren kasık bel yumurtalıklerımda ve göğsümde ağrım vardı şimdi ağrı gidincede yerine korku bıraktı bebeiş tutunamadı ondan kesildi ağrım diyorum
neyse ccanlarım şimdi çıkıyorum ve sizileri çok öpüyorum
çiğdemcim sıkma canını herşey olacağına varır belirtilere takılma hayırlısı olsun inşallah hamile haberini vermek için geleceğine inanıyorum
allaha emanet olun
hımm şimdi anladım canımmmayy ne güzel ev yapımı nektarlar hazırlanmış oluyor ayy bende yapayım en kısa zamanda peki kavanoza ağzına kadar sadece 4 e bölünmüş kayısı yerleştirip kaynatıcaz demi doğru anladım :26: vişneyi de herhalde aynı usül işlem görecek afiyet olsun sana ve bebişine yarasın inşallah çok sağol tarifin için
ben buralardayımm
ayyy Çiğdemciğimmmhaydi bismillah ohh göbişte bebeğin var inşallah test günün ne zaman keşke onuda yazsaydın inşallah hem asi hem sen peşpeşe müjdeler vereceksiniz sonrada yeter pınar ve turnal listemiz sıfırlanacak inşallah
hımm şimdi anladım canımmmayy ne güzel ev yapımı nektarlar hazırlanmış oluyor ayy bende yapayım en kısa zamanda peki kavanoza ağzına kadar sadece 4 e bölünmüş kayısı yerleştirip kaynatıcaz demi doğru anladım :26: vişneyi de herhalde aynı usül işlem görecek afiyet olsun sana ve bebişine yarasın inşallah çok sağol tarifin için
ben buralardayımm
ayyy Çiğdemciğimmmhaydi bismillah ohh göbişte bebeğin var inşallah test günün ne zaman keşke onuda yazsaydın inşallah hem asi hem sen peşpeşe müjdeler vereceksiniz sonrada yeter pınar ve turnal listemiz sıfırlanacak inşallah [/QUOT
SAOL CANIM ŞİŞEYE Bİ YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER KOYUP SONRA KAYISI YADA VİŞNE NE YAPACAKSAN ONU KOY SONRADA ÜZERİNE ALDIĞI KADAR SU ŞİŞENİN KAPAĞINIDA SIKICA KAPAT KAYNAT BU KADAR
Selam kızlar kimsecikler yok ama olsun
çiğdemcim inşallahh adetin gelmez ve yeni bir hamiş haberi verirsin canım benim. Asi içinde sezgilerin inşallahh çıkar hasreti biter
kızlar ben başka bir doktora gittim dün medikalpark ta birine fatoşun dediği doktora. O doktorumun aksine yataktan kalkmayacaksın istirahat altında olacaksın dedi ben sadece evde geziniyorum oturuyorum falan dedim olmaz dedi ne kadar ayakta olursan aşağıya baskın oluşur ve dikişlerin tutmayabilir ve doğum gerçekleşir dedi. Ve düşününce gerçekten mantıklı geldi sonuçta bebeğin ağırlığıda fazlalaşıyoIşte böle yani çok sık gelemiyodum artık şimdi de böle devam edecek haberiniz ola. Ben iyiyim diye hatta dün biraz alışveriş falan yapayım diyodum iyikide tam olarak ayaklanmamışım:26: şimdi devamlı yatıyorum.
Allahaa emanet olunnn öpüyorum hepinizi
anladım tatlım inşallah gelmeyecek kırmızılaramin canım benim amin inşallahhhhhhhh veririm ayşecim senin tahminlerin tutuyor sende allaha emeanet ol canım ayy çok sevinç geldi içimeee
senin nasıl gidiyor hamilelik canım senin o akardaşlarına çok kızdım seni düşünmemesine canım çok sıkıldı ona ne vurdumduymaz insnlar vvar yaaaaaa
ayy inşallah canım benim inşalah dr test gününe takılma sana ssadece 13-14-15 temmuzda adet olman gerektiğini söylüyorum olmazsan hamilesindir dedi çok ümit vermiyor bana ümitlenme sakın herşey için dedi inşallah güzel haberler veririmmmm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik anlat bakalım özlemişim sizleriiii
evet tatlım örgü bölümündeyim sağolasıngünaydın canlarım nasılsınız bkalım
kız şifacım yeni farkettim editörlüğün hayırlı olsunnnnn canımmm
hah şimdi çok daha iyi anladım tatlım tarifiniSAOL CANIM ŞİŞEYE Bİ YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER KOYUP SONRA KAYISI YADA VİŞNE NE YAPACAKSAN ONU KOY SONRADA ÜZERİNE ALDIĞI KADAR SU ŞİŞENİN KAPAĞINIDA SIKICA KAPAT KAYNAT BU KADAR
canımm SevommmSelam kızlar kimsecikler yok ama olsun
çiğdemcim inşallahh adetin gelmez ve yeni bir hamiş haberi verirsin canım benim. Asi içinde sezgilerin inşallahh çıkar hasreti biter
kızlar ben başka bir doktora gittim dün medikalpark ta birine fatoşun dediği doktora. O doktorumun aksine yataktan kalkmayacaksın istirahat altında olacaksın dedi ben sadece evde geziniyorum oturuyorum falan dedim olmaz dedi ne kadar ayakta olursan aşağıya baskın oluşur ve dikişlerin tutmayabilir ve doğum gerçekleşir dedi. Ve düşününce gerçekten mantıklı geldi sonuçta bebeğin ağırlığıda fazlalaşıyoIşte böle yani çok sık gelemiyodum artık şimdi de böle devam edecek haberiniz ola. Ben iyiyim diye hatta dün biraz alışveriş falan yapayım diyodum iyikide tam olarak ayaklanmamışım:26: şimdi devamlı yatıyorum.
ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yoko pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm
aminnnnn canım inşallahh tüm hepimizin bol bol müjdeli en güzel haberleri olsun inşallah aminnnnnnoyyyyyyyyyyy kurban olurum onu yaradanaaaaaaa cnm RABBİM tamamına erdirsin
ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yoko pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm
aynen Sevom yaaa aklımda asla değildikirabbiminn mucizelerii işte bak bikaç ay önce bunları yaşayacağın hayal gibiydi değilmiinşaalllaahh birçok tarifsiz mutluluğu yaşayacaksın.darısı diğer kızların başına inş.
evet sevdamce şifamm yatmaya devam ediyom yeterki kızım iyi olsun
ben buralardayımm
ayyy Çiğdemciğimmmhaydi bismillah ohh göbişte bebeğin var inşallah test günün ne zaman keşke onuda yazsaydın inşallah hem asi hem sen peşpeşe müjdeler vereceksiniz sonrada yeter pınar ve turnal listemiz sıfırlanacak inşallah [/QUOT
SAOL CANIM ŞİŞEYE Bİ YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER KOYUP SONRA KAYISI YADA VİŞNE NE YAPACAKSAN ONU KOY SONRADA ÜZERİNE ALDIĞI KADAR SU ŞİŞENİN KAPAĞINIDA SIKICA KAPAT KAYNAT BU KADAR
canım benim inşallah veririm inşallah çok istiyorum valla tahlil sonuçlar 13-14-15 temmuzda adet görmezsen hamilesindir dedi dr o kadar canım ben ne zaman yaptıracağımı da bilemedim canım seninde az kalmış saayılı günler çabuk geçiyor canım herşey rüya gibi biranda oluyor
Selam kızlar kimsecikler yok ama olsun
sevom canım inşallah gelmez yaa inşallahhhhhh
çok geçmiş olsun sevom drun mantıklı konuşmuş canım benim arkadaşımın yengesinden biliyorum onunda dikişleri atılmıştı tuvalete kalkmasını bile yasaklamış kayınvalidesi bakmıştı sende yat canım bebişine kavuşmana az kaldııııı rabbim mutluluğunuzu kat be kat arttırsın inşallahhhh
anladım tatlım inşallah gelmeyecek kırmızılarçok duam var müjdeni alıcazz kop-kop yapıcazz inşallah
evet tatlım örgü bölümündeyim sağolasın
hah şimdi çok daha iyi anladım tatlım tarifiniçok sağol deneyeceğim bende mutlaka
canımm Sevommmçok iyi yapmışsın başka bir dr bencede çok mantıklı konuşmuş sen dinlen bakalım bol bol cici yeğenim daha rahat göbişte yatsın uyusun vaktinde kucağına alıcaksın inşallah tatlım
inşallah gelemz kırmızılar şifacım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhallah razı olsun rabbim dualarımız kabul etsin inşallahhhhhh
gelmeyecek senden çok umutluyuz inşallah Demet ve sen çabucak müjdelerinizi alıcazzzcanım benim inşallah veririm inşallah çok istiyorum valla tahlil sonuçlar 13-14-15 temmuzda adet görmezsen hamilesindir dedi dr o kadar canım ben ne zaman yaptıracağımı da bilemedim canım seninde az kalmış saayılı günler çabuk geçiyor canım herşey rüya gibi biranda oluyor
sevom canım inşallah gelmez yaa inşallahhhhhh
çok geçmiş olsun sevom drun mantıklı konuşmuş canım benim arkadaşımın yengesinden biliyorum onunda dikişleri atılmıştı tuvalete kalkmasını bile yasaklamış kayınvalidesi bakmıştı sende yat canım bebişine kavuşmana az kaldııııı rabbim mutluluğunuzu kat be kat arttırsın inşallahhhh
inşallah gelemz kırmızılar şifacım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhallah razı olsun rabbim dualarımız kabul etsin inşallahhhhhh
ben buralardayımm tatlımmcanlarım nerelerdesinizzz özledim sizi ben çıkıyorum öptüm siziiii
hayırdır inşallah yaa bak iyice meraklandımm :44: çünkü Nurcik ne yapar ne eder bi 5 dk. uğrayıp haber verirdi :26: neyse yaramaz bir durum olmasın inşallahiyi geceler hanımlar nurcandan haber alan varmı evinin önüne gittim heryer kapalı perdeler çekilmiş tel varsa bi arayıp sorun merak ettim bende teli yok:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?