gelmeyecek senden çok umutluyuz inşallah Demet ve sen çabucak müjdelerinizi alıcazzz
ben buralardayımm tatlımm
bizzzzzz deldikkkkkkkkkkkkk
kızlar geçen hafta ablam eniştem ve yeğenlerim bize geldiler .. süpriz yaptılar 2 gün sonra gelecez demişlerdi halbukiama çok iyi geldi süprüzlerii ,çok mutlu oldum
hemen ertesi günüde yazlığa gittik 4 gün orda kaldık yüzdük ,eğlendik ,gezdik dolaştık bol moral depoladım anlıycağınızherşey güzeldi ama biraz önce yolcu yolunda misali eve döndüler doğumdan sonra eniştemden ablamın bana gelme sözünü aldım ama 3 ay sonra gönderecek inşallah
tuyaneda başın sağolsun mekanı cennet olsun.. bir fatiha bende okudum
çiğdemcim ağrılara takılma canım ağrısız sızısızda tutunuyor bebişlerinşallah meleğin tutunmuştur müjdeli haberlerini alırız seninde
kızz şifaa pıtpıtlarıda duydun hadi gözün ,g.tün aydın olsun
nuray doğuma çok az kalmış artık doğum haberini bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı sıhatli al kucağına inşallah
turnal merak etmişsin beni yukarda yazdığım gibi canımcım
seyhan doktorunu dinle ne olur ne olmaz canım yat dinlen bacım
hayırlısıyla şu 10 haftayıda atlatalım sonrası keyiflerine kalmış istedikleri zaman gelsinler kuzularımız
geçmişte asi'nin mesajlarına rastlamadmı iyidir inşallah
kamer ,duru bacı,kankim,pınar ,ayşe hepinizi öptüm
ohhh be Nurcik geldi topik şenlendibizzzzzz deldikkkkkkkkkkkkk
kızlar geçen hafta ablam eniştem ve yeğenlerim bize geldiler .. süpriz yaptılar 2 gün sonra gelecez demişlerdi halbukiama çok iyi geldi süprüzlerii ,çok mutlu oldum
hemen ertesi günüde yazlığa gittik 4 gün orda kaldık yüzdük ,eğlendik ,gezdik dolaştık bol moral depoladım anlıycağınızherşey güzeldi ama biraz önce yolcu yolunda misali eve döndüler doğumdan sonra eniştemden ablamın bana gelme sözünü aldım ama 3 ay sonra gönderecek inşallah
tuyaneda başın sağolsun mekanı cennet olsun.. bir fatiha bende okudum
çiğdemcim ağrılara takılma canım ağrısız sızısızda tutunuyor bebişlerinşallah meleğin tutunmuştur müjdeli haberlerini alırız seninde
kızz şifaa pıtpıtlarıda duydun hadi gözün ,g.tün aydın olsun
nuray doğuma çok az kalmış artık doğum haberini bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı sıhatli al kucağına inşallah
turnal merak etmişsin beni yukarda yazdığım gibi canımcım
seyhan doktorunu dinle ne olur ne olmaz canım yat dinlen bacım
hayırlısıyla şu 10 haftayıda atlatalım sonrası keyiflerine kalmış istedikleri zaman gelsinler kuzularımız
geçmişte asi'nin mesajlarına rastlamadmı iyidir inşallah
kamer ,duru bacı,kankim,pınar ,ayşe hepinizi öptüm
canım adaşım topiğin bitanesisinnurcik alacagın olsun bi beni sormamışsın
canım benim yaaa bende olmadı yine dedim hatta testte kan vermek bile istememiştim o dereceydi halimcanım benim inşallahhhhhh
ohh ne güzel canım eğlenmişsin çok iyi olmuş
nurcik numaran mı değişti senin sana yolladığım mesajlar hep başarısız diyor merak ettim
nurcanım inşallah hayırlı haberleri veririim son zamanlarda sanki ümidim tükeniyor gibi kendime kızıyor ama elde olmuyormuş
kızlar ben çıkıyorum artık hepinizi çok seviyorum hepinizi yolcu yolunda gerek annemle önce anaanneme sonra evime vınnn
yarında işbaşı inşallah işyerimde sık sık girerim netee
allaha emanet olun banada haberdar edin sizinle olamasamda dualarım sizinleeeee
vallahide billahide aklımdaydın sanada yazacaktıktım ama unutmuşum bir an affet :)isim konusu açılmış siraç ege ismini bende çok beğendim başka isim düşünme diye yazacaktım ,dediğim gibi aklımdan uçup gitmiş kusura bakma:44::44::44: gel öpeyim seni ve siraç ege'yi küsme bananurcik alacagın olsun bi beni sormamışsın
numaram değişmedi canım ya aynı numaram ama sanırım mesaj kutusu dolu olduğu için gelmemiştir mesajın :26::26::26:boşaltayım hemen ...canım benim inşallahhhhhh
ohh ne güzel canım eğlenmişsin çok iyi olmuş
nurcik numaran mı değişti senin sana yolladığım mesajlar hep başarısız diyor merak ettim
nurcanım inşallah hayırlı haberleri veririim son zamanlarda sanki ümidim tükeniyor gibi kendime kızıyor ama elde olmuyormuş
kızlar ben çıkıyorum artık hepinizi çok seviyorum hepinizi yolcu yolunda gerek annemle önce anaanneme sonra evime vınnn
yarında işbaşı inşallah işyerimde sık sık girerim netee
allaha emanet olun banada haberdar edin sizinle olamasamda dualarım sizinleeeee
hoşbulduk tatlişko hoşbulduk (bu arada fatoş sende hiç hoşgeldin demedin bende sana darıldımohhh be Nurcik geldi topik şenlendihoş geldin tatlım gözlerin aydın olsun neeee hoş süpriz olmuş olsun tatlım nede olsa 3 ay sonra gelecekmiş ablan ben henüz kavuşamadım bayramdan sonraya kalacak gibi Rabbime sonsuz şükürler olsun derin nefesimi dün aldım pıt-pıtları hepimiz duyacağızzzz inşallahh
canım adaşım topiğin bitanesisin
canım benim yaaa bende olmadı yine dedim hatta testte kan vermek bile istememiştim o dereceydi halimama Yüce Rabbim dilesin yeter ki olacak tatlım müjden olacak sen sakin ol bol dua oku esmaül-hüsnalardan oku salavat getir hep inşallah canım olacak müjdennn
vallahide billahide aklımdaydın sanada yazacaktıktım ama unutmuşum bir an affet :)isim konusu açılmış siraç ege ismini bende çok beğendim başka isim düşünme diye yazacaktım ,dediğim gibi aklımdan uçup gitmiş kusura bakma:44::44::44: gel öpeyim seni ve siraç ege'yi küsme bana
numaram değişmedi canım ya aynı numaram ama sanırım mesaj kutusu dolu olduğu için gelmemiştir mesajın :26::26::26:boşaltayım hemen ...
ümidini kırma inşallah pozitif olacak sonucunaksi olursada canın sağolsun yaşın genç önünde yıllar var hem daha yeni adım attın tedaviye dur bakalım kısmette varsa olacak inşallah ferah tut içni sen
hoşbulduk tatlişko hoşbulduk (bu arada fatoş sende hiç hoşgeldin demedin bende sana darıldım)
nasılsın keyifler nasıl bebişinde iyidir inşallah lekelenmelerin geçtimi
son günlerde rengide miktarıda hafifledi ama dün vajinal baktı ya dr biraz oldu şu an temizim bakalımvallahide billahide aklımdaydın sanada yazacaktıktım ama unutmuşum bir an affet :)isim konusu açılmış siraç ege ismini bende çok beğendim başka isim düşünme diye yazacaktım ,dediğim gibi aklımdan uçup gitmiş kusura bakma:44::44::44: gel öpeyim seni ve siraç ege'yi küsme bana
numaram değişmedi canım ya aynı numaram ama sanırım mesaj kutusu dolu olduğu için gelmemiştir mesajın :26::26::26:boşaltayım hemen ...
ümidini kırma inşallah pozitif olacak sonucunaksi olursada canın sağolsun yaşın genç önünde yıllar var hem daha yeni adım attın tedaviye dur bakalım kısmette varsa olacak inşallah ferah tut içni sen
hoşbulduk tatlişko hoşbulduk (bu arada fatoş sende hiç hoşgeldin demedin bende sana darıldım)
nasılsın keyifler nasıl bebişinde iyidir inşallah lekelenmelerin geçtimi
ohh Rabbim kabul etsin canım hem kafa meşgul olmamış oluyo hem huzurlu oluyo insan dualarlainşallah canım benim inşallah bol bol ya varis çekiyorum valla geceleri daha çok inşallah
demek ondandır şaşırdım hatta değiştirmiş olsa haber verirdi diyordum kendi kendimee
inşallah nurcanım hayırlı haberleri veririm
bu kez çıkıyorum herkesi öptüm by
Sevomm canım benim olsun hamişliğin keyfini çıkarıyorum de hep yoksa sıkıcı olur yatmakselam kızlar
nurcik hoşgeldin bacım ne güzel tatil yapmılsın sevdşiklerinle birliktebende tv izledikçe afakanlar daha da basıyo denizi görünce devamlı eşime seneye tatile gidelim diyom o tamam diyo ama ben devamlı görünce tekrarlıyom insanın iyi olup yatması herşeyin gözüne batması da ayrı bir sorun ama olsun bu arada ablan yine gelecekmiş
çiğdemmmm canım ben kolay kolay rüya görmem görsem de saçma sapalak olur ve ilk defa güzel bir rüya gördüm hayrolsun inş.rüyamda yemek yiyodum ailemle birlikte ve telefon geldi buradan biri aradı beni sevinçliydi ve ben ona yoksa çiğdem hamilemi diye sordum evet yanıtını aldım hiissettim zaten inşaalaah kalan kızlarında haberini alıcaz dedim rüyamda inşallah rüyam gerçek olur canım
hepinize selam kızlar nasılsınız
geçmişe bakamadım bir selam verip çıkıyım dedim hemde başımıza neler geldi anlatayım size
biz 4 gündür hastanede yatıyoruz bugün çıktıkperşembe günü yatmıştım ama allahıma şükürki bebeklerim çok iyi üşüttüğümüz için yattık ishal, kusma, şiddetli halsizlik bizi 4 gün yatırdı 8 şişe serum yedim anca toparlandım bide hastanede ateşledim çok fenaydık teyzoşlar allahım bundan kötü şeyler yaşatmasın bundan sonraki hastane yatışım 37. haftamda bebeklerimi kucaklamak için olsun inşallahh
şimdi kayınvalidemlerdeyim birkaçgün baksınlar bize sonra evimize dönecez
hepinizi çok öptüm dikkatli olun allaha emanetsiniz iyi akşamlarrrrrrr
geçmişe bakamadım bir selam verip çıkıyım dedim hemde başımıza neler geldi anlatayım size
biz 4 gündür hastanede yatıyoruz bugün çıktıkperşembe günü yatmıştım ama allahıma şükürki bebeklerim çok iyi üşüttüğümüz için yattık ishal, kusma, şiddetli halsizlik bizi 4 gün yatırdı 8 şişe serum yedim anca toparlandım bide hastanede ateşledim çok fenaydık teyzoşlar allahım bundan kötü şeyler yaşatmasın bundan sonraki hastane yatışım 37. haftamda bebeklerimi kucaklamak için olsun inşallahh
ahh canım hemşommmhepinize selam kızlar nasılsınız
hoşbulduk bacımselam kızlar
nurcik hoşgeldin bacım ne güzel tatil yapmılsın sevdşiklerinle birliktebende tv izledikçe afakanlar daha da basıyo denizi görünce devamlı eşime seneye tatile gidelim diyom o tamam diyo ama ben devamlı görünce tekrarlıyom insanın iyi olup yatması herşeyin gözüne batması da ayrı bir sorun ama olsun bu arada ablan yine gelecekmiş
çiğdemmmm canım ben kolay kolay rüya görmem görsem de saçma sapalak olur ve ilk defa güzel bir rüya gördüm hayrolsun inş.rüyamda yemek yiyodum ailemle birlikte ve telefon geldi buradan biri aradı beni sevinçliydi ve ben ona yoksa çiğdem hamilemi diye sordum evet yanıtını aldım hiissettim zaten inşaalaah kalan kızlarında haberini alıcaz dedim rüyamda inşallah rüyam gerçek olur canım
inşallah tamamiyle yok olur lekelenmelerin sende rahat nefes alırsın artıkson günlerde rengide miktarıda hafifledi ama dün vajinal baktı ya dr biraz oldu şu an temizim bakalıminşallah gelmez bidaha
ohh Rabbim kabul etsin canım hem kafa meşgul olmamış oluyo hem huzurlu oluyo insan dualarla
Sevomm canım benim olsun hamişliğin keyfini çıkarıyorum de hep yoksa sıkıcı olur yatmakbak bende ne zamandır dinleniyorum evmiş iş-güçmüş hiç bişiyi görmezden geliyorum napıyım ayy rüyan hayır olsun valla maşallah topiğimizde kim olursa olsun birimizi rüyada görsün yeterki valla çıkıyooo billa çıkıyoooo
inşallah tatlım aynen rahat nefes almak istiyorumm inşallah sağol canım benimhoşbulduk bacım
olsun güzelim boşver seneye inşallah bebişlerimizle gidecez tatillere ..düşünsene o minicik popolarına bikini ne tatlı olurlar
rüyan hayırlara çıksın ..inşallah müjdelerini almak nasip olur çiğdeminde
inşallah tamamiyle yok olur lekelenmelerin sende rahat nefes alırsın artık
geçmiş olsun canım yaaa ..dikkat edin kendinize ..Allah beterinden korusun bir daha düşürmesin dediğin gibi doğum olur bir dahaki yatışınız
inşallah tatlım aynen rahat nefes almak istiyorumm inşallah sağol canım benim
Nurcik ben sağlık ocağına kayıt olayım mıhani kalp atışını duyana kadar erteliyordumm sizler ne zaman kayıt yaptırdınız
tamam canım demekki kayıt zamanım gelmişben 5. haftalıkken yaptırmıştım kaydımı:))
aslına bakarsan sağlık ocağında pek bişi yapmadılar..bu zamana kadar 2 defa tetanoz aşısı oldum(14. hafta ve 18. haftalarda oldu benim aşılarım) 2 kerede kan ve idrar tahlilleri vermiştim ..
bir dahaki gidişimde doğumdan sonra olacak 3. tetanoz aşısı için ..
burda pek bi takip altında olduğum söylenemez ama sen kaydını yaptır tabikide sizin ordaki takipler başkadır belki
tamam canım demekki kayıt zamanım gelmişhafta içi bi gün gider kayıt yaptırırım artık evet ama ben sağlık ocağındaki personeli sevdim ya güleryüzlüler iyiniyetliler ilgililer gibi tabi bu göstermelik cicim ayları da olabilir deeemi daha sonra bozuşmazsak uff ben aşı olmak istemiyorummmm :18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?