Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm tam olarak bilmiyorum ama uzun sürmüyoo olması lazım deme nurcikk:26::26::26::26::26:

bende öyle ümit ediyorum inşallah tutunma kanamasıdır

günaydın canımm hoş geldin

peki çok mu yoğunsun bi 5 dk yı almaz kan ver gel hadi yaa daha herşey bitmiş değil
günaydın tatlım ,hoşbuldum
ben unuttum yaa nasıl oldugunuuu

benim öyle oldu.
tüp bebekte bile test gününe bir iki gün kala lekelenmelerim başlıyordu

öyle tabi canım üzülmemek mümkünmü
ama yılmadan bu yolda emek harcamak gerekiyor ..bu özlem hiç bişeye benzemiyor..sabıridua ve çaba gerekiyor bizimde sıbavımız bu..Rabimin izni ile bu yollardan başarı ile geçeceksin .alacaksın kucağına bebişini zamanı gelince

ayy aksilik üstüste gelir misali neyse dediğin gibi yap ama senin öğle arası molan yok mu hemen öğle attilinde eczaneden test alıp yapsana akşamı beklemeyelim

bende öyle ümit ediyorum inşallah tutunma kanamasıdır

günaydın canımm hoş geldin

peki çok mu yoğunsun bi 5 dk yı almaz kan ver gel hadi yaa daha herşey bitmiş değil

gittim sevdiğim hemşire izne çıkmış diğerleride yemeğe inmiş ama benim yaşadığım sıkıntıları bilmiyorlar bide arkadan konuşuyorlar onun için artık akşam iş çıkışı eczaneden gebelik testi alıp yapacam bakalım

inşallah nurcanım inşallah

kasılma nasıl bişi Nurcik geçmiş olsun peki normal mi acaba ekim annelerinde varmı bu şikayet :26:

karnımın alt tarafına böyle baskı yapıyor gibi ayağa kalkınca oluyor özellikle

ekim annelerinde böyle bir şikayeti olana rastlamadım ama sormadımda sohbet etmiyorum orda

yok yaa önceden çok vardı ama şimdi geçti, bu dönemde olması normalmiş cnm rahim kendini doguma hazırlıyormuş magnezyum içiyosun deme

içiyorum ama bu aralar pek düzenli içtiğim söylenemez misafirler varken unutyordurm
inşallah dediğin gibidir :26:

kızlar az önce tuvalete gittim baktım kahverengiye dönüştü rengi hemşirelere gidip baktım hiç kimse yok yemek saati artık rica edecem bakalım

nurcik bu konu hakkında bişey diyemiyecem sen bilirsin ama için rahat etmiyecekse git görün :26::26::26::26::26:

ekim annelerinin çogundada var nurcikk kasılma
ne zamandır takip edemiyorum orayı
eğer normalse endişelenmiyim bende
doktoru aradım magnezyum içiyormusun dedi evet dedim gel bi bakalım dedi telefonda anlıyamam dedi..gidip gitmemekte kararsızım
kızlar az önce tuvalete gittim baktım kahverengiye dönüştü rengi hemşirelere gidip baktım hiç kimse yok yemek saati artık rica edecem bakalım

hayırlısı olsun canım

yok yaa önceden çok vardı ama şimdi geçti, bu dönemde olması normalmiş cnm rahim kendini doguma hazırlıyormuş magnezyum içiyosun deme
hımm şükür normalmiş

karnımın alt tarafına böyle baskı yapıyor gibi ayağa kalkınca oluyor özellikle

ekim annelerinde böyle bir şikayeti olana rastlamadım ama sormadımda sohbet etmiyorum orda
anladım canım bak Fatoş da da olmuş daha evvel normalmiş

ihmal etme cnm bana bu olayı doktor söylediii hatta internetten bakmam için kasılmanın cinsini bile söyledi ama unuttum
hımm her detay ayrı anlam taşıyor demekki :26:

içiyorum ama bu aralar pek düzenli içtiğim söylenemez misafirler varken unutyordurm
inşallah dediğin gibidir :26:
oh şifa olsun ya arada bir unutabiliriz bişi olmaz inşallah dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…