Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar çok duygusalım bu ara çokkkkkkkkkkkkkkk

çiğdem tahlil sonucuna üzüldüm inşaallah bir süpriz olur

yeter rabbim sıkıntılarını bitirsin en kısa zamanda inşallah

nurcik o kasılmalar bendede başladı aralıkları önemliymiş saatte 4-5 den fazlası sıkıntı yaratabilirmiş

sağol kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah sevom ne diyelim eşimde beni annemlere getirdi yat akşamları yemek hazırlama bi 4-5 gün geçsin dedi ama az önce tuvalete gittim kanama gelmeye başladı kırmızılaştı bakalım hayırlısı olsun sevom ne diyelim
bide annemlerde olunca üzülemiyorum ağlayamıyorum annemleride üzmemek için evimde olsaydım içimi boşaltırdım çok üzüldüm ya içim bi yanıyor sanki yaa bi parçam kopuyor gidiyor ...........

canim benim.o kadar kotu oldum ki anlatamam,icim sizladi,sanki bir yil once benim dusunduklerimi dile getirmissin.insallah senin de ozlemin biter,geln yil bu yazdigini bi ani olarak hatirlarsin.
canim,icimde bi ses coooooooooook yakinda ozlemin biticek diyor ya,ya da bunu icten o kadar istiyorum ki,RABBIM bu gune kadar dualarimi geri cevirmedi,insallah sana da ettigim dualar ulasir.ozlemin sona erer.

uzulme demek simdi anlamsiz biliyorum,elde digil,canim,bosalt icini,rahatla.insallah onumuzdeki ay senden de mujdeyi aliriz.
bi kac gun once bebek hasreti ceken bi tanidiga rastladim,lafini bile ettiginde gozler nasil doluyordu anlatamam.nasil da melegim olmadan gecirdigim 4 yil gozlerimin onune geldi,inanin hala kendime gelemiyorum.kadinin esinin spermi 0. offffff,RABBIM her kesin yardimcisi olsun,kimsenin kucagini bos birakmasin.ben sevindigim gibi RABBIM her kesi sevindirsin insallah.ianin tum kalbimle diliyorum.cok sukur melegim kucagimda ,ama hala sizim bitmedi desem yeridir.insan bi turlu cekdigi acilari unutamiyor,hele bi de etrafinda ozlem ceken arkadaslari varsa.insallah biter her kesin acisi INSALLAH.

canımmm ağlattın beni duygularını o kadar iyi anlıyoruzki bi zamanlar aynı duyguları hepimiz paylaştık ama artık rabbim hayırlısıyla duyup sesimizi sırasıyla bizleri bebişlerimize kavuşturuyor bizler kavuştuk ve sıra hayırlısıyla sizlerde dua ile hep aklımızdasınız rabbim hayırlısıyla sizlerede meleklerinizi gönderecek en kısa zamanda ve bu hasret son bulacak

günaydın kızlar

dün ağrılarım geçmeyince doktora gittim ama kendi doktoruma gidemedim randevusu dolu olduğu için
gittiğim doktr çok ilgisiz davrandı ultrasonda 2 dakka bile izlemedi bebek iyi dedi sonra kan ve idrar verdim kanımın çok düşük olduğunu söyledi kan ilacı bide 4 tane iğne yazdım bugün ikisini yarın diğer ikisini karıştırıp vuracaksın diye .hiç bir açıklama yok ben sormasam iğneleri ne olduğunu anlamıycaktım meğer erken doğum için bebeğin ciğerini geliştimeye yarıyormuş çok şaşırdım erken doğum riskimmi var dedim şuan öyle bişey görünmüyor ama önlem alalım dedi ..çok sinirlendim madem erken doğum riski yok neden o iğneleri yazıyorsun.. önlemmiş ,sinir şey ömrümde böyle suratsız bir doktor görmedim
o gerginlikle eve geldim...bir gün önce kaynanamlara gitmiştik.. bebek için nevresim yatık çarşaf falan diktirmiş (kumaşı için bana para vermişti kendin beğen al diye neyse)bir küçük bir tanede büyük yastık diktirmiş..getirdi gösterdi bana sağol dedim çok güzel olmuşlar eltimde orda kaynanam kalkıp diktiği büyük yastığı eltime vermesinmi al buda kızına olsun diye ben tabi şok oldum..benim kızıma yaptığını neden ona vermeye çalışıyorsun be kadın cinlerim tepeme çıktı Allahtan eltim kabul etmedi ama hala diretiyor al al diyeeşimde orda gördü bu olayı neyse bende dünkü gerginlikle eşime annesini yaptığının çok saçma olduğunu zaten yeğenine yaptığı kadar yaptı annen dedim daha 2 _3 aylık hamileyken başladı alışverişine neden hala doyumsuzluk yapıyor bizim kızaımıza kayık görmüyor diğer torununa doyumsuz bir şekilde layık görüyor dedim... eşim fıtırdı, zaten hep böyle olur ne zaman bey efendinin anne tarafına bişey desem bağrırıp çağırmaya başlıyor ..kavga büyüdü o bağırıyor ben bağıryorum en son dayanamaıdm sinir krizi geçrdim yeter dedim yeter bu halimle bile beni değil hala anneni düşünüyorsun kendi gözünle gördün allahtan hala neyini savunuyorsun annenin senin ona düşkün olduğun kadar o da sana düşkün olsa keşke ..gelip bir tokat yapştırmasın bana ben dahada delirdim odaya attım kilitledim kendimi avazım çıktığı kadar ağladım.kasılmalarım dahada arttı hemen üstümü değiştirip hastaneye gitmeye karar verdim çok korktum karnım taş gibi oldu çünkü..eşimde farketti nereye gidiyorsun diye bişey demedim kimliğimi aldığımı görünce anladı oda peşimden geldi (seyhan o ara sen aradın açamadım o halde) acile gittim hemşire alttan baktı açılma yok birde nstye bakalım dedi en az 10 dakka kalp atışını bulamadı ben tabi yine başladım ağmaya bebeğe bişey oldu diye hemşire sakinleştirdi yok bişey bebek henüz küçük olduğu için nstde algılamıyor dedi neyseki hemen ardında kalp atışılarını göebildi ama çok derindne geliyordu ses 10 dakka kadar bekledim sonucu doktora gösterdi hemşire.. bir asık suratlı doktor daha .. bişeyin yok iyi diyor sadece reçeteyede 3 tane ilaç yazıyor eve gönderiyo ilaçları almadan ağlaya ağlaya eve geldim

Son düzenleme:

nurcik yaa bune kötü bir gün geçirmişsin kaynana ne diyeyim alsın hepsini öteki gelinine versin anası en iyilerini alır kuzusunaaaa kocanaa gelecek olursaktaaa artık bunu kabullen bişey deme annesi hakkındaaa ne kadarr haklı olsandaaa sonunda sana patlıyoo mutsuz olan sensin ALLLAH a havale et belki zamanla kocanın gözüne batar sen karnındaki miniğini düşün yeterrr

nurcanımmmm canını sıkma canım benimmmyapanda sağolsun yapmayanda sağolsun deyip geç minnet etme canım benim eşinede çok kızdım ne demek tokat atmak

sedefçim inşalah birdahaki sefere yüzün güler canım2. denemede şans daha yüksek oluyormuş

kamer cnm ne diyecemmm şimdik senin bebekler ikiz yaa ikisinin aynı anda hareket ettiği oluyormu yada hangisinin hareket ettiğini anlıyormusun

ayy canım boşver takma onları kafana kaynana nede olsa al birini vur ötekine hepsi aynı bunların en iyisnin köküne kibrit suyu hele o eşine çok kızdımmmm sana destek olucana ama anacım hepsi aynı analarına babalarına sen haklı olsanda söz söyletmiyolar bizim kavgalarda hep onlar yüzünden olur bende deli, oluyom hep onlar yüzünden tartışmaya

nurcanımm nolur ağlama diyecem ama boş erkeklerin hepsi aynı ister haklı ister haksız otomatikman savunmaya geçiyorlar ama çok üzüldüm sana zar zor bebişine kavuştunuz bide bu sıkıntılar olunca canım sıkıldı eşine bakma sen bebişine bak sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla doğum yapacaksın eşin eninde sonunda anlayacak nurcanım bak görürsün kıyamam sana ve bebeğine allahım korusun sizleri nolur kendini fazla üzme üzdürme izin verme canım benim

inşallah canım inşallah rabbim büyük

bende deli oluyordum canım baktım gördüm bunlar zil takıp oynuyorlar ben üzülüyordum en sonunda onu yok yerine koymaya başladım o zaman anyayı konyayı gördüler hiç ama hiç takmıyorum bişey diyorlar siz daha iyisini bilirsiniz ben bilmeme deyip deyip kenara çektim kendimi herşey eşime kaldı adam gördü çıldırıyor bana anlatıyor bende onlar annen baban bakmak zorundasın dedikçe adam çıldırıyor bakalım nereye kadar

Son düzenleme:

becede bende artık bişi sölemiyorum dediğin gibi tam tersi o sölenmeye başladı aman banane deyip kenara çekiliyorum yeyin birbirinizi diyom kendi kendime ben zamanında sizin yüzünüzden eşimle kötü oluyodum deyip bi kenardan seyrediyorum

ay canım çok üzüldüm erkek milleti degilmi yapılcak şeymi hamile kadına tokat atmak bir ihtiyacın varsa söyle canım

Adamın biri bahçede otururken gözüne bir böcek takılır. Böcek, diğer hayvanların pisliğini yuvarlayıp ayaklarının ucuyla kendi yuvasına doğru itmektedir.

Adam iç geçirerek;

"Kurban olduğum yarabbim bu böceği ne diye yaratırsın" diye hayıflanır.
...
Gel zaman git zaman. Adam hastalanır. Yatağa düşer. Doktor gelir, kontrolünü yapar.

Adama döner;

-Bahçelerde dolaşan bok böceği diye bir böcek vardır bilirmisiniz ?
-Bilirim.
-İşte o böceğin topladığı boklardan yiyeceksiniz 40 gün, günde bir kez.

Adam çaresizce "tamam" der.

40 gün bu böceğin topladığı dışkıları yiyen adam iyileşir ayağa kalkar.

Aradan uzun bir zaman geçer. Adam gemiyle tatile çıkar. Okyanusun ortasında birden fırtına çıkar. Gemi ha battı ha batacak, vaziyet çok kötüdür. Herkes panik halde bir sağa, bir sola koşmaktadır. Herkes bu durumdayken adam kendine bir çay koyar oturur bir sandalyeye çayını yudumlar. Adamın bu rahat tavrını görenlerden biri;

-Ya ne yapıyorsun. Gemi battı batacak. Sen oturmuş sakin sakin çay içiyorsun.
-Allah'ın işine karışılmaz. Bir kere karıştım. 40 gün bok yedim. Şimdi karaya mı çıkartır,yüzdürür mü, öldürür mü onun bileceği iş. Ben karışmam. — Altun Güzel, Halil Karaoğlan, Sibel Arat, M Yılmaz Karabıyık, Ali Şimşek ve Mehmet Atasever ile birlikte.

yurcanım yaa kuzum çok üzüldüm tahmin edebiliyorum yaşadıklarını,benzer şeyleri bende yaşamıştım yavrum nolur sakin olmaya çalış bebeğin için,allah korusun bişey olsa önce sen üzülürsün bide üstüne yine sen suçlu olursun.bende bigün öyle sinir krizi geçirmiştim malum şahıslar yüzünden hamile halimle dedeyi yollamışlardı ya o sıralar,toce dediki o halimde bebeğe bişey olursa ben sana sorarım.beni o hale getiren kendisi bide hesap soracakmış,yok ben anne olacak ruhsata sahip değilmişimdbeyin gönlün göze deliymişimde.hepsi kapak olsun şimdi tek başıma misler gibi bakıyorum.sende hepsini salla gitsin bebeğine sarıl inan bana onu kucağına aldıktan sonra hiçbişey hiçkimse seni sinirlendiremiycek,yanınada desteğin minik kızın olacak en kötü zamanında bile onunla dertleşirsin.ben şuan diyorum kimseye ihtiyacım yok toceme bile minnakım benim bütün dünyam.sende bolca dua et hayırlısıyla kucağına al bebeğini hepsi bitecek ve minnak demişti dersin,kaynanana bile sinir olmayacaksın bir gün çünkü gözün gönlün beynin kızınla dolacak gerisi teferruat.öperim çok üzme kendini nolur biz hep yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…