dün kendi dokttoruma gittim ..bebeğin durumu ve suyu iyi ama sancıların ve kramplarına karşı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri yapalıum dedi dün iğnemi oldum bugün 2 doz daha var ..inşallah zamanında ,sağlıklı bir şekilde doğar kızım
gelelim eşime yaptığının çok yanlış olduğunun farkında benim sinir krizi geçirdiğimi görünce kendine gelmen için attım diyor özür üstüne özür kızımızdan da defalarca özür diledi baban seni ve anneni çok seviyor diye okşayıp sevdi göbeğimi ama ben henüz yelkenleri suya indirmedim çok kinli biri değilimdir aslında o da biliyor bu huyumu ama azcık sürtücem burnunu
yane evet dediğin gibi o an evet haklısın dese bu boyuta gelmiycekti zaten ,neyse fır fır dönmesi hoşuma gidiyoraman kızına maşaallah cnmm hep iyi haberlerinizi alalımm
eşine gelincektee olabilirrrr o sebepten dolayııı tokat atmış olabilirrr kızına yada sana bişey olacak diye korkmuştur ama sen yumuşama boşverrr son pişmalık işe yaramaz dediğin gibi burnu sürtsüntokat yerinee nurcan tamam sen haklısın deseydii sen yinee düzelirdin
off ya erkek milleti ama nurcanım boşverr düşünsene kızına çok az kaldı kavuşacaksın kucağına alıp içine çekeceksin kokusunu bitin hasretlerin sıkıntıların üzüntülerin biranda yok olacak biraz sürttür aklı başına gelir inşallah ama sen ve bebeğin değerlisin bunu unutma canım
yane evet dediğin gibi o an evet haklısın dese bu boyuta gelmiycekti zaten ,neyse fır fır dönmesi hoşuma gidiyor
zaten o günleri hayal edip güç topluyorum bende sağlıklı sıhatli zamanında doğsunda inşallah
nevom canım benim hoşgeldin özlettin kendini nasılsın bacım bebişler ,bebişin nasıl :)oy oyyyy kimler üzmüş benim elvinimin annesiniiii
nurcik kız arada bi gelip hepimiz heriflere sayıp sayıp gidiyoruz üç aşağı beş yukarı hepsi aynı bunların o yüzden ne kendini ne de bebişini üzmeye değmez inan.
evet ailelerine laf söyletmiyorlar başkalarını eleştirirler ama aynı kötü huyu ailesine konduramazlar.
sen bunlaarı boşver beni iyi dinle anacığım...
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallah diyorum bu günlere sağ salim geldiğiniz için
ama artık çok dikkatli olmalısın. kasılmalar hiç hafife alınacak bi durum değil biliyosun benim yaşadıklarımı kasılmalardan yattım ben hastanede
o yüzden abla tavsiyesi kendine çok dikkat et strese girme, artık dışarıya çok çıkma, ağrın ve ya davul gibi sert bir karnın olursa dr.una bildir. kasılmalar ağrıyla belli eder kendini...
ve bundan sonra acil durumlarda bile kendi dr.undan başkasına gitme evet maddiyat önemli ama tatlım dönüşü olmayan pişmanlıklar da yaşamayalım sonra...
günaydın canımherkese günaydınlar
nevommm hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik. bu arada söylediğin şeyleri çekiyorum özellikle yatarken allah razı olsun
çiğdemim dışardan hormon takviyesi aldığın için o şişkinlik taşlık ağrılar olacak canım korkma.
nurcik aileler yüzünden tartışmaları hiç sevmiyorumbaşkaları yüzünden tadım kaçmasını yani.. eşin çok iyi biri hepimizin eşinden daha fazla el üstünde tuttuğunu çok iyi bilirim.ve sende çok iyi biliyosunki ailesi başka ister haklı ister haksız olsunlar laf söyletmiyo..o yüzden ne olursa olsun allaha havale et gitsin boşyere tadınız kaçmasın canım.
görümcem okadar laflar söyledi benim için biliyosunuz geçen hafta uçaktan inince bize gelip kalmak zorunda kaldı ben eşim için hoşgeldin dedim sarıldım ama suratsız şekilde o bana bir geçmiş olsun bile demediallaha havale ettim herkesi
ilk ismi belli oldumu.rüyamı olacak .rüya ismi çok güzelnevom bana güzel bir isim önerirmisin ikinci isim olarak annem kurandan ve manidar bişey istiyo ama anlamı çok ağır olmasın kaldırabilsin kızım
tabi kızlar sizlerde önerin
herkese günaydınlar
nevommm hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik. bu arada söylediğin şeyleri çekiyorum özellikle yatarken allah razı olsun
çiğdemim dışardan hormon takviyesi aldığın için o şişkinlik taşlık ağrılar olacak canım korkma.
nurcik aileler yüzünden tartışmaları hiç sevmiyorumbaşkaları yüzünden tadım kaçmasını yani.. eşin çok iyi biri hepimizin eşinden daha fazla el üstünde tuttuğunu çok iyi bilirim.ve sende çok iyi biliyosunki ailesi başka ister haklı ister haksız olsunlar laf söyletmiyo..o yüzden ne olursa olsun allaha havale et gitsin boşyere tadınız kaçmasın canım.
görümcem okadar laflar söyledi benim için biliyosunuz geçen hafta uçaktan inince bize gelip kalmak zorunda kaldı ben eşim için hoşgeldin dedim sarıldım ama suratsız şekilde o bana bir geçmiş olsun bile demediallaha havale ettim herkesi
nevom bana güzel bir isim önerirmisin ikinci isim olarak annem kurandan ve manidar bişey istiyo ama anlamı çok ağır olmasın kaldırabilsin kızım
tabi kızlar sizlerde önerin
tuttuuu bu sefer tuttu tahminimşimdi gelelim benden haberlere
buraya yazarken yemeğin soğanını yaktım bi de taşırdım yemeği hem de ocağı yeni silmiştim binbir zahmetle
neyse tabiki bunlar değil haberlerim
teyzoşlar Rabbim nasip kısmet ederse bi kızımız olacakmış
nurcan senin de benim de içimize doğan doğruymuş tabi Allah bilir...
kızlar bundan 3 sene önce o kadar çaresiz, gözüyaşlı ve mutsuzdum ki bu satırları benim yazdığıma hala inanamıyorum
ama hiç UMUTSUZ olmadım
nolur siz de umudunuzu kaybetmeyin Allah'sa sığının dostlarınızdan güvendiklerinizden dua isteyin
şu mübarek günler hatırına mevlam açılan elleri boş çevirmez
ben tanıdığım tanımadığım herkese duacıyım
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
hamiş adaylarına en sağlıklısından hamilelikler
hamişlere hayırlı vakitli sağlıklı doğumlar
anne olmuşlara güç, sabır ve sağlık bebeklerine de sağlıklı uzun ömürler dilerim
(heriflere de anlayış merhamet sağlık ve bize vermek üzere bol para dilerim)...
ilk ismi belli oldumu.rüyamı olacak .rüya ismi çok güzel
benim şuan aklıma bir isim gelmiyo gelirse yazarım hemen .ama kelin ilacı olsa
hıı bak geçen şifa bir isim söylemişti şimdi hatırlıyamadım ama hoşuma gitmişti benim
kızz nurcann napıyosun kızçen nasıl valla senin kız şimdeden denizi gördü
ilk ismi belli oldumu.rüyamı olacak .rüya ismi çok güzel
benim şuan aklıma bir isim gelmiyo gelirse yazarım hemen .ama kelin ilacı olsa
hıı bak geçen şifa bir isim söylemişti şimdi hatırlıyamadım ama hoşuma gitmişti benim
tuttuuu bu sefer tuttu tahminim
kızlarımıza arkadaş geliyor demekki oyy yavrum benimm
söylediklerin aynısı bizim içinde geçerli aynı şeyleri bizde yaşadık ama ben senin gibi umutlu depğildim bugünleri hiç yaşamıycam gibi hisediyorum .ama Rabbim okadar büyükki vakti saati gelince olmaması için hiç bir engel olmuyor
tebrik ediyorum nevommmm sağlıcakla kucağına al kızını çok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?