Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offfff bu ne ya nasıl bi gündür bu ya ablam gerilme bırak ALLAHA havale et bırak yapmasınlar boşver eşinede çok kızdım nedemek tokat karmak el kaldırmak hele de sen bi can taşıyorsun el üstünde tutması lazım seni gerilme bebeğini hissedemediğinde yirmi dakka sol tarafına yat varsa tatlı bişey at azına karnınıda ovala hissedersin dağılır o sertlıkmuhtemelen karnında kendini korumaya almıştır ben evde düştüğümde öyle odu bana doktor kendini korumaya almıştır yat ovala dedi ballı sütde içebilirsin oda bebei rahatlatırmış... çok üzüldüm yaşadıklarına İNŞALLAH tekrarlanmaz.....benimde yiğenime yapabileceğim bişey varsa özelden yaz ablam minnet etme onlara bir sürü teyzesi var prensesimizin burda ALLAHINizniyle elimizden geldiğince hiç bir eksiğini bırakmayız prensesin sen üzülmeki prensesimizde üzülmesin...

Bacılar benim minik çok iştahsız ya 'aptamil 1numara' veriyorum ama yemiyor normalde 150cc yemesi gerekirken 60ccliği bile çoğu zaman yemiyor napıcam 'hero beby' denedim sevmedi 'aptamil pre' aldım doğduğundada bunu vermişdi doktoru bebelac deneyen varmı aranızda ne versem acaba doktor normal dönemsel olarak iştahsızlık olabilir dedi devam ederse getir dedi uykularıda kuş uykusu gibi 10 dakka 15 dakka taş patlasın yarım saat ben doymadığı için açlıkdan uyuyamıyor diye düşünüyorum gece huysuzluğuda açlıkdan doymadığından olabilirmi acaba önerilerinizi bekliyorum....

edacım ben önce aptamil veriyordum sonra baktım fiyatı daha uygun bebelac denedim ve hiç sorun yaşamadım iki üç gün öncesine kadar sorun yoktu ama biberonda delirmeye başladı ki zaten artık ek gıdaya geçtik sayılır o yüzden tahıllı kaşık maması veriyorum ,kaşığı daha çok sevdi.peki sen hiç emzirmiyor musun,uykulara gelince bizimki tam düzeldi diyorum sapıtıyor geçen gece 6 kez uyandı kafayı yiyordum.uykusu hafif olabilir bizimki gibi

kamer cnm ne diyecemmm şimdik senin bebekler ikiz yaa ikisinin aynı anda hareket ettiği oluyormu yada hangisinin hareket ettiğini anlıyormusun

biri sağımda biri solumda canım ikisinide ayrı ayrı hissediyorum birliktede hareket ediyolar bazen biri uyuyor biri hareket ediyoröyle işte neden sordunki?

nasılsınız bacılarrrrrr
biz hala kayınvalidedeyiz akşam misafirler gelecek geçmiş olsuna onlar gidince gideriz evimize artık

bugünde sabahtan beri misafirler vardı yeni gittiler bende azıcık uzanıcam size bi bakıyım dedim
nurcikkkkkkkkkkkkk hadi gel bakıyım merak ettim bacım nasılsınnnnn gül yüzün güldümü azıcık gelde annat bakıyimm bu konunun üzerinde de fazla durma bebeğin için olurmu annesiiiiii

çıktım ben kızlar ayaklar fena şişti hep uzattığım halde belimde ağrıyor biraz uzanayımmmm sonra görüşürüzzzzzz

yok hiç emzrmiyorum çünki hiç sütüm yok biberon gaz yapmayan biberondan aldım biraz etkisi oldu tavsiye ederim 'Dr Brows' biberon bebelac iyi ise ondan deniyim bi arar aptamil pre yide yemede hero beby aldım sevmedi tekrar aptamilin gaz yapmayan mamasından aldım onuda yemedi 1 numarasınıda yiyordu ama sanırım bıktı bugün tekrar pre aldım olmadı yarın bebelac alayım onu deniyeyim....

ohh canım demek son piknik yaptınız afiyetler olsun yarasın oğluşuna da

kızlar az önce sonucu aldım değerim 0.736 dr aradım düşük dedi ama bi 4-5 gün daha bekliyelim sonra beni ara dedi işte böyle canlarım
inşallah 4-5 gün sonra artsın bu değerin

nuraycım keşke pozitifi verebilsem
henüz herşey bitmiş değil ki

şuanda sol kasığım ve üstü ara ara ağrı ve sancı giriyor ama adet sancısı değil bu neden acaba
inşallah iyiye delalet

ohh ne güzel kim sevmez ki gezmeyi minnak cici kızında keyfinde ne güzel

hemşomm canım benim nasılsın

kızlar deprem olmuş antalyada biz 5. kattayız ama gene anlamadık:44::44::44::44::44::44::44:
ALLAH korusun yaaa :18: haberlerde izleyemiyorum ki çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah

inşallah gelecek hemde hiç ummadığın anda

sedefim 4 5 gün sonraa inşaallah güzel haber alırız cnmm
inşallahhhhhhh

RABBİM sen duy sesimiziiiiii
aminn inşallah

amin inşallah

Yüce Rabbim müjdeni nasip etsin Çiğdemim hep duamdasın

kızlar çok duygusalım bu ara çokkkkkkkkkkkkkkk

Sevomm nasılsın

ciddimisin şimdi adet mi oldun canımmm ayy ayyy nasıl üzüldüm yaaaa dilerim mübarek aya Yüce Rabbim bereketi hürmetine nasip etsin inşallah

amin canım amin inşallah

aminnnnnnn inşallah

inşallah canımmm çok az kaldı hayırlı heberlere inşallah sen yeter demet pınar ve diğer tüm arkadaşlar teker teker hayırlı haberlerinizi alacağım dualarımızdasısnız
inşallahhh aminnnn çabucak sıfırlanacak listemiz

yaaaa canım benim çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun şükür ki cici kızın iyi ve hep iyi olacak bunun için bebeğin için sitresten heleki o dengesiz karakterler yüzünden sıkma canını boşverrr şimdiye kadar ne yapmışlar ki ne bekleriz bundan böyle Rabbim kesenize bereket versin en alasını almak kullanmak nasip olsun

evet benimde 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu inşallah Çiğdemin tedaviye bile gerek kalmayacak ilaçlar halaaaa bünyedeyken mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine olacak ki inşallah

sende takmamaya çalış valla sitresten başka ne kalıyor ki elimizde onlar yine aynı cinslikle devam ediyolar

aynen Sedefommmm

vuuu süpersin kökten çözüm olmuş tebrikler

tamamdırrrr he valla dediğim gibi üzülüp gerilip canımızdan oluyoruz

mrhb kızlar nasılsınızzzzz
merhabe canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın

aynen yaa biz teyzeleri ne güne duruyoruz ki

canım benim çok geçmiş olsun inşallah memnun kalacağın mamayı bulursun

biri sağımda biri solumda canım ikisinide ayrı ayrı hissediyorum birliktede hareket ediyolar bazen biri uyuyor biri hareket ediyoröyle işte neden sordunki?
aaayy ne heyecanlııııı

şu an evindemisin hemşomm dinlen bol bol

çıktım ben kızlar ayaklar fena şişti hep uzattığım halde belimde ağrıyor biraz uzanayımmmm sonra görüşürüzzzzzz
eee işte misafir faslı yormuş seni geçmiş olsun ya inşallah sabaha bişicik kalmaz

ayy neler duydumm gaz yapmayan biberon mu varmış :44::26: iyi oldu bunu dikkate alırız biz acemiler

bende bu takvimden istiyoruuummm yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yapıcammmm:2:
ben yaparım tatlım cici yeğenimin doğum gününü yaz ve ne yazılar yazılsın onuda belirt istediğin renk filan varsa onlarıda belirt seve-seve şifa teyzesi hazırlar

canim,uzulme demek bos biliyorum,ben de cok yasadim,ama hic tokat yemedim bu gune kadar,kes ke alttan alsaydin,tavir yapsaydin,kusseydin.is tokata kadar gelmeseydi.inan sana yavrun yeterli .onlarin yuzunden ona bisey olsa ne onlari ne kandini affetmezsin.erkeklerin hepsi oyle,annelerine laf ettirmezzzzzzz,gerceyi unuturlar,ne deseler yutuyorlar.napalim,elden bisey gelmez,ben artik hic bi seye cevap vermiyorum,susmagim,kusmeyim cavap vermeyimden daha cok yakiyor esimin canini.sen de oyle yap,bence baska yolu yok.insallah bi daha yasamazsin boyle durumu.kac yillar sora melegine kavusmussun,gerisini beceri bildigin kadariyla bos ver.yavruna kavusacagin ani dusun.baska hic bi sey

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİFAMM SAĞOLSUNLAR ÖĞRETTİLER BANA :)))
şifacım adet oldum ama değişik sancılarım var taş gibi karnım sanki kabızım o derece şiş ve sert kasıklarıma doğru sancı iniyor ve ani hareket yapayım kasıklarım iğne gibi batıyor bugun yarın tekrar kan verecem dr u ona göre arayacam öyle demşti dr bakalım ne olacak hakkımda rabbim hayırlısını versin ne diyeyim

günaydın kızlar nasılsınızzzzzznihayet evimdeyim kendi yatağımda uyandım acayip dinlenmişim vallaevimde evim kızlar yaaaaa herkes el üstünde tutsada insanın evi gibisi varmı

hemşommmmmmmm canımmmmmmmm iyiyim bidenemmmmmmsen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyorr?

annem gelmek üzeredir ben çıkayım sonra gelirimmmmmmm

anam gelsinde düğünden dedikodular dinleyim azıcık

görüşürüz kızlarrrrr

benim derdim bana alsın değil ayrımcılık yapması onun aldıklarına,alacaklarına muhtaç değiliz çok şükür ama işte

gözüm hiç bişeyinde değil kaynanmın eltime karşı olan doyumsuzluğu 2 çocuğu var eltimin inanırmısın eltim ,kaynım çocuklarına hiç bişey almaz (oyuncak,kıyafet vs) hepsinii kaynanam alıyor ..benim kızdığım madem kızıma diktirdin kızımın hakkı olan şeyi neden eltime veriyor kalksın ona da yapsın hem zaten doğmadan onada diktirdi hemde neler neler bize bu özeni göstermiyor maalesef

benim tek zoruma giden ayrımcılık yapması başka bişey değil canım yaa..eşiminde bir huyu var a,ilesi haklıda olsa haksızda olsa toz kondurmaz deseki evet haklısın yapmaması gerekridi içim rahat edecek bu kadar uzamıycak
aynen öyle canım erkek mileti hepsi aynı
eşim zaten yaptığı hatanın farkında .dünden beri peşimden ayrılmıyor ama yediğim tokadı unutmadım sürtsün burnu azcık

ay canım çok üzüldüm erkek milleti degilmi yapılcak şeymi hamile kadına tokat atmak bir ihtiyacın varsa söyle canım
erkek mileti al birini vur ötekine geçen geçmişte senin eşini söylediklerini okudum çok kızdım çok .odun hepsi odunn
o kadar psikolojim bozulduki 2 gündür kızıma ağlayıp duruyorum ben o sinir krizi anında oda hisettiki çok garip hareketler etti dışarı çıkacakmış gibi hisettim sıkıntıya girdi yavrum benim ..ona bunu ben ve babası yaptık bu yüzden çok kızıyorum hem kendime hem eşime ..dünden beri karnıma dokunup özür d,iliyorum ondan

aslına bakarsan eşim çok iyi biridir hamile kaldığım günden beri el üstünde tutuluyorum desem abartmış olmam ama konu ailesi olunca anlıyorumki onlar benden daha üstün onun gözünde
bebğimi hisediyorum çok şükür ben ağladıkça tekmeleyip duruyor kuzum beni ağlama annecim ben iyiym der gibi

canım benim çok sağol sadece dua et bize yeter teyzesi

eşim beni haklı bulsa bu kadar takmıycam belkide bide yanında oldu bu olay o olmasa belkide benim iftira attığımı bile düşünecek

ben içimde tutamıyorum maalesef illa anlatacam sanki eşim beni destekliycek gibi
şuan sadece bebeğimi sağlıklı sıhatli kucağıma alacağım günü hayal ediyorum ..gersini Allaha havale ediyorum
minnakında dediği gibi inşallah kızım doğunca bunların hiç birini kafama takmam

dün kendi dokttoruma gittim ..bebeğin durumu ve suyu iyi ama sancıların ve kramplarına karşı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri yapalıum dedi dün iğnemi oldum bugün 2 doz daha var ..inşallah zamanında ,sağlıklı bir şekilde doğar kızım

gelelim eşime yaptığının çok yanlış olduğunun farkında benim sinir krizi geçirdiğimi görünce kendine gelmen için attım diyor özür üstüne özür kızımızdan da defalarca özür diledi baban seni ve anneni çok seviyor diye okşayıp sevdi göbeğimi ama ben henüz yelkenleri suya indirmedim çok kinli biri değilimdir aslında o da biliyor bu huyumu ama azcık sürtücem burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…