günaydın kızlar
dün ağrılarım geçmeyince doktora gittim ama kendi doktoruma gidemedim randevusu dolu olduğu için
gittiğim doktr çok ilgisiz davrandı ultrasonda 2 dakka bile izlemedi bebek iyi dedi sonra kan ve idrar verdim kanımın çok düşük olduğunu söyledi kan ilacı bide 4 tane iğne yazdım bugün ikisini yarın diğer ikisini karıştırıp vuracaksın diye .hiç bir açıklama yok ben sormasam iğneleri ne olduğunu anlamıycaktım meğer erken doğum için bebeğin ciğerini geliştimeye yarıyormuş çok şaşırdım erken doğum riskimmi var dedim şuan öyle bişey görünmüyor ama önlem alalım dedi ..çok sinirlendim madem erken doğum riski yok neden o iğneleri yazıyorsun.. önlemmiş ,sinir şey ömrümde böyle suratsız bir doktor görmedim
o gerginlikle eve geldim...bir gün önce kaynanamlara gitmiştik.. bebek için nevresim yatık çarşaf falan diktirmiş (kumaşı için bana para vermişti kendin beğen al diye neyse)bir küçük bir tanede büyük yastık diktirmiş..getirdi gösterdi bana sağol dedim çok güzel olmuşlar eltimde orda kaynanam kalkıp diktiği büyük yastığı eltime vermesinmial buda kızına olsun diye ben tabi şok oldum..benim kızıma yaptığını neden ona vermeye çalışıyorsun be kadın cinlerim tepeme çıktı Allahtan eltim kabul etmedi ama hala diretiyor al al diye eşimde orda gördü bu olayı neyse bende dünkü gerginlikle eşime annesini yaptığının çok saçma olduğunu zaten yeğenine yaptığı kadar yaptı annen dedim daha 2 _3 aylık hamileyken başladı alışverişine neden hala doyumsuzluk yapıyor bizim kızaımıza kayık görmüyor diğer torununa doyumsuz bir şekilde layık görüyor dedim... eşim fıtırdı, zaten hep böyle olur ne zaman bey efendinin anne tarafına bişey desem bağrırıp çağırmaya başlıyor ..kavga büyüdü o bağırıyor ben bağıryorum en son dayanamaıdm sinir krizi geçrdim yeter dedim yeter bu halimle bile beni değil hala anneni düşünüyorsun kendi gözünle gördün allahtan hala neyini savunuyorsun annenin senin ona düşkün olduğun kadar o da sana düşkün olsa keşke ..gelip bir tokat yapştırmasın bana ben dahada delirdim odaya attım kilitledim kendimi avazım çıktığı kadar ağladım.kasılmalarım dahada arttı hemen üstümü değiştirip hastaneye gitmeye karar verdim çok korktum karnım taş gibi oldu çünkü..eşimde farketti nereye gidiyorsun diye bişey demedim kimliğimi aldığımı görünce anladı oda peşimden geldi (seyhan o ara sen aradın açamadım o halde) acile gittim hemşire alttan baktı açılma yok birde nstye bakalım dedi en az 10 dakka kalp atışını bulamadı ben tabi yine başladım ağmaya bebeğe bişey oldu diye hemşire sakinleştirdi yok bişey bebek henüz küçük olduğu için nstde algılamıyor dedi neyseki hemen ardında kalp atışılarını göebildi ama çok derindne geliyordu ses 10 dakka kadar bekledim sonucu doktora gösterdi hemşire.. bir asık suratlı doktor daha .. bişeyin yok iyi diyor sadece reçeteyede 3 tane ilaç yazıyor eve gönderiyo ilaçları almadan ağlaya ağlaya eve geldim
kamer cnm ne diyecemmm şimdik senin bebekler ikiz yaa ikisinin aynı anda hareket ettiği oluyormu yada hangisinin hareket ettiğini anlıyormusun
edacım ben önce aptamil veriyordum sonra baktım fiyatı daha uygun bebelac denedim ve hiç sorun yaşamadım iki üç gün öncesine kadar sorun yoktu ama biberonda delirmeye başladı ki zaten artık ek gıdaya geçtik sayılır o yüzden tahıllı kaşık maması veriyorum ,kaşığı daha çok sevdi.peki sen hiç emzirmiyor musun,uykulara gelince bizimki tam düzeldi diyorum sapıtıyor geçen gece 6 kez uyandı kafayı yiyordum.uykusu hafif olabilir bizimki gibi
ohh canım demek son piknik yaptınız afiyetler olsun yarasın oğluşuna danurhekese tünaydın ben deldim ama kimsecikler kalmamış bugün okadar uyumuşum ki saat 1di kalktımdadün son pikniğe gitmiştik hiç bişey yapmamama rağmen epey yorulmuşum ondan olsa gerek biraz havada serindi çarpmış onunda etkisi var şimdide yağmur var ankarada kıslar silzer nasılsınız bakalım
nurcanım aman canım dikkat et ama o kasılma o kadarda korkulacak bişi değil bendede olmuştu çok şükür atlattım daraısı sana canım ama sen bilirsin yinede doktoruna görünebilirsin
sedefff ayy inşallah sonuç olumludur ki içimden olumluymuş gibi geçiyor hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah 4-5 gün sonra artsın bu değerinkızlar az önce sonucu aldım değerim 0.736 dr aradım düşük dedi ama bi 4-5 gün daha bekliyelim sonra beni ara dedi işte böyle canlarım
henüz herşey bitmiş değil kinuraycım keşke pozitifi verebilsem
inşallah iyiye delaletşuanda sol kasığım ve üstü ara ara ağrı ve sancı giriyor ama adet sancısı değil bu neden acaba
ohh ne güzel kim sevmez ki gezmeyi minnak cici kızında keyfinde ne güzelselamlar hatunlar nasılınız,ben minnakımı uyuttum yemeğimi koydum anca oturdum totomun üstne,küçük canavar her haftasonu geziyor evde durunca sıkılıyor hafta başı,cumartesi öğlen bi çıktık gece 11 de eve geldik.eve baktık,dolapçıya gittik,ıkeaya baktık maşallah gıkı çıkmadı dönüş yoluna kadar
hemşomm canım benim nasılsınselammmmmmmhepinize çokkkk çok çok teşekkür ederizzzz teyzoşlarrrr
çiğdemcim hayırlısı olsun canım canımmo sancılara takılma sonucu değiştirmiyor hepimiz yaşadık onları
maiberf o tatlı cadıda sokak cadısı oldu demekekkianasının karnındaki sıkıntılı günlerinin acısını yaşıyor
nurcikimmmmm o kasılmalar olabiliyormuş ama bende öyle bişey olmadı bende de olsa korkarım heralde:18::18::18:çok fazla olursa mutlaka git canım doktora ihmal etme
ALLAH korusun yaaa :18: haberlerde izleyemiyorum ki çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallahkızlar deprem olmuş antalyada biz 5. kattayız ama gene anlamadık:44::44::44::44::44::44::44:
kurduğum binlerce hayal, yüreğimi acıtan binlerce kaygı var içimde.. Şu günler bir geçse diyorum kendi kendime, bir gelsen bebeğim...Sana olan hasretim hiç dinmedi,hergün Rabbimden seni diliyorum,senin varlığını hissetmeyi okadar çok istiyorum ki Bir gelsen bebeğim
Her güneş doğduğunda elim karnımda Rabbim dindir hasretimi diyorum.
Bebeğim daha senin gelip gelmeyeceğini bile bilmeden okadar çok şey düşünüyorum ki Mesela;
Kokunu meraj ediyorum cennetkokunu,babanla uzanırken seni yanımıza alıp doya doya izlemeyi hayal ediyorum.Bakma ağladığıma meleğim annen biraz sulu göz ondan Ama seni hep güldürmeyi diliyorum meleğim.Biliyor musun seni babana müjdeleyeceğim günü bile planladım ; güzel bir bebek patiği gördüm vitrinde her gördüğümde içim bir hoş oluyo meleğim onu alacağım ve babana seni o patikle müjdeleyeceğim.Ah bir bilsen meleğim seni ne çok bekleyen var ; anneannen dualar ediyor senin müjdeni vereyim diye deden her gördüğü bebeğe bakıp benim torunumda olacak diye hasretini dile getiriyor hele hele meleğim babaannenle dedoşun daha ayrı bir özlemle bekliyorlar onlar senelerden beridir bu haberi almayı umuyorlar yavrum..Birde daha anneni tanımadan seven arkadaşları var canım meleğim onlar senin geldiğini onlara müjdeleyebilmem için çok dua ediyorlar,onlar annenin çekilmez hallerini bile çekiyorlar meleğim
Bebeğim biliyor musun baban senin için neler planlıyor neler Sana en güzel odayı dizecekmiş,bebekler rengarenk çiçekler gibidir diyor sana rengarenk ciciler alacakmış ve tabi en değerlisi seni hep sevecekmiş meleğim Senin gelişini böyle hasretle beklediğimizi bilsen belki hiç nazlanmazsın ama biz seninle sen gelmeden sabrı öğrendik meleğim
Teyzen daha sen gelmeden karnımı seviyor meleğim bir düşün hele geldiğinde neler yapar, okadar çok sevenin olacak ki çok şanslısın meleğim.
Bazen yüreğim öyle acıyor ki , yanlış anlama meleğim ama gördüğüm bebeklere bakıp iç geçiriyorum biliyorum sen onlardan daha güzel olacaksın ama onları görünce içimde bir çığlık kopuyor büyüyor büyüyor ve gözyaşlarıma doluyor Geçen gün babana gömlek almak için girdiğimiz mağazada babaannen kırmızı şirin mi şirin bir bebek kıyafeti görmüş kaldırıp bana gösteriyor , aslında amacı beni üzmek değil ama meleğim ben onu görünce senin yokluğunu hatırlayıp yine üzüldüm ama babaannene ağlayan yüreğimle gülümsedim meleğim
Sen gelince birazda yaramaz bir annen olduğunu göreceksin , babana biraz naz yapacağım nede olsa ona dünyada sahip olabileceği en değerli hediyeyi vereceğim elbette hakkım nazlanmak dimi ama meleğim.Baban ve annen birbirini çok seviyor bebeğim sırf birbirimizi üzmemek için sana olan özlemimizi beraberken bastırıyoruz meleğim.Ama biliyorum ki geldiğin gün tüm üzüntüler ve hasretler mutluluk olarak işlenecek annenin ,babanın ve tabi seni bekleyen herkesin yüreğine Sence de bu kadar beklemek yetmez mi meleğim?Sen de annen gibi dua et güzel Allahım beni anneme kavuştur de emi Artık gel emi(((
inşallahhhhhhhsedefim 4 5 gün sonraa inşaallah güzel haber alırız cnmm
aminn inşallahRABBİM sen duy sesimiziiiiii
amin inşallahyetercimmmm ağlattın beniiiiiiallahım bu hasretinizi dindirecek canım inanki dindirecek bizlerde bir zamanlar ümütsiz bekleyip aynı duyguları taşıyorduk şimdi sıra sende ve burdaki arkadaşlarımda sadece sabır diliyorum allahım sizi,nde yüzünüzü güldürecek inşallahhh
Yüce Rabbim müjdeni nasip etsin Çiğdemim hep duamdasınevet canım aşılama yapıldı ama sanırım tutulmadı bugün hafif kanama geldi şimdi yok kanama kan değerimde 0.736 çıkmış
amin canım yeter ki hayırlısı olsun yeter kiii
inşallah canım inşallahh
beni ağlattın yetercimmm çok ama çok güzellllllllllllll
kızlar çok duygusalım bu ara çokkkkkkkkkkkkkkk
Sevomm nasılsınçiğdem tahlil sonucuna üzüldüm inşaallah bir süpriz olur
yeter rabbim sıkıntılarını bitirsin en kısa zamanda inşallah
nurcik o kasılmalar bendede başladı aralıkları önemliymiş saatte 4-5 den fazlası sıkıntı yaratabilirmiş
ciddimisininşallah sevom ne diyelim eşimde beni annemlere getirdi yat akşamları yemek hazırlama bi 4-5 gün geçsin dedi ama az önce tuvalete gittim kanama gelmeye başladı kırmızılaştı bakalım hayırlısı olsun sevom ne diyelim
bide annemlerde olunca üzülemiyorum ağlayamıyorum annemleride üzmemek için evimde olsaydım içimi boşaltırdım çok üzüldüm ya içim bi yanıyor sanki yaa bi parçam kopuyor gidiyor ...........
amin canım amin inşallahcanim benim.o kadar kotu oldum ki anlatamam,icim sizladi,sanki bir yil once benim dusunduklerimi dile getirmissin.insallah senin de ozlemin biter,geln yil bu yazdigini bi ani olarak hatirlarsin.
canim,icimde bi ses coooooooooook yakinda ozlemin biticek diyor ya,ya da bunu icten o kadar istiyorum ki,RABBIM bu gune kadar dualarimi geri cevirmedi,insallah sana da ettigim dualar ulasir.ozlemin sona erer.
uzulme demek simdi anlamsiz biliyorum,elde digil,canim,bosalt icini,rahatla.insallah onumuzdeki ay senden de mujdeyi aliriz.
bi kac gun once bebek hasreti ceken bi tanidiga rastladim,lafini bile ettiginde gozler nasil doluyordu anlatamam.nasil da melegim olmadan gecirdigim 4 yil gozlerimin onune geldi,inanin hala kendime gelemiyorum.kadinin esinin spermi 0. offffff,RABBIM her kesin yardimcisi olsun,kimsenin kucagini bos birakmasin.ben sevindigim gibi RABBIM her kesi sevindirsin insallah.ianin tum kalbimle diliyorum.cok sukur melegim kucagimda ,ama hala sizim bitmedi desem yeridir.insan bi turlu cekdigi acilari unutamiyor,hele bi de etrafinda ozlem ceken arkadaslari varsa.insallah biter her kesin acisi INSALLAH.
aminnnnnnn inşallahcanımmm ağlattın beni duygularını o kadar iyi anlıyoruzki bi zamanlar aynı duyguları hepimiz paylaştık ama artık rabbim hayırlısıyla duyup sesimizi sırasıyla bizleri bebişlerimize kavuşturuyor bizler kavuştuk ve sıra hayırlısıyla sizlerde dua ile hep aklımızdasınız rabbim hayırlısıyla sizlerede meleklerinizi gönderecek en kısa zamanda ve bu hasret son bulacak
inşallahhh aminnnn çabucak sıfırlanacak listemizinşallah canımmm çok az kaldı hayırlı heberlere inşallah sen yeter demet pınar ve diğer tüm arkadaşlar teker teker hayırlı haberlerinizi alacağım dualarımızdasısnız
yaaaa canım benim çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsungünaydın kızlar
dün ağrılarım geçmeyince doktora gittim ama kendi doktoruma gidemedim randevusu dolu olduğu için
gittiğim doktr çok ilgisiz davrandı ultrasonda 2 dakka bile izlemedi bebek iyi dedi sonra kan ve idrar verdim kanımın çok düşük olduğunu söyledi kan ilacı bide 4 tane iğne yazdım bugün ikisini yarın diğer ikisini karıştırıp vuracaksın diye .hiç bir açıklama yok ben sormasam iğneleri ne olduğunu anlamıycaktım meğer erken doğum için bebeğin ciğerini geliştimeye yarıyormuş çok şaşırdım erken doğum riskimmi var dedim şuan öyle bişey görünmüyor ama önlem alalım dedi ..çok sinirlendim madem erken doğum riski yok neden o iğneleri yazıyorsun.. önlemmiş ,sinir şey ömrümde böyle suratsız bir doktor görmedim
o gerginlikle eve geldim...bir gün önce kaynanamlara gitmiştik.. bebek için nevresim yatık çarşaf falan diktirmiş (kumaşı için bana para vermişti kendin beğen al diye neyse)bir küçük bir tanede büyük yastık diktirmiş..getirdi gösterdi bana sağol dedim çok güzel olmuşlar eltimde orda kaynanam kalkıp diktiği büyük yastığı eltime vermesinmial buda kızına olsun diye ben tabi şok oldum..benim kızıma yaptığını neden ona vermeye çalışıyorsun be kadın cinlerim tepeme çıktı Allahtan eltim kabul etmedi ama hala diretiyor al al diye eşimde orda gördü bu olayı neyse bende dünkü gerginlikle eşime annesini yaptığının çok saçma olduğunu zaten yeğenine yaptığı kadar yaptı annen dedim daha 2 _3 aylık hamileyken başladı alışverişine neden hala doyumsuzluk yapıyor bizim kızaımıza kayık görmüyor diğer torununa doyumsuz bir şekilde layık görüyor dedim... eşim fıtırdı, zaten hep böyle olur ne zaman bey efendinin anne tarafına bişey desem bağrırıp çağırmaya başlıyor ..kavga büyüdü o bağırıyor ben bağıryorum en son dayanamaıdm sinir krizi geçrdim yeter dedim yeter bu halimle bile beni değil hala anneni düşünüyorsun kendi gözünle gördün allahtan hala neyini savunuyorsun annenin senin ona düşkün olduğun kadar o da sana düşkün olsa keşke ..gelip bir tokat yapştırmasın bana ben dahada delirdim odaya attım kilitledim kendimi avazım çıktığı kadar ağladım.kasılmalarım dahada arttı hemen üstümü değiştirip hastaneye gitmeye karar verdim çok korktum karnım taş gibi oldu çünkü..eşimde farketti nereye gidiyorsun diye bişey demedim kimliğimi aldığımı görünce anladı oda peşimden geldi (seyhan o ara sen aradın açamadım o halde) acile gittim hemşire alttan baktı açılma yok birde nstye bakalım dedi en az 10 dakka kalp atışını bulamadı ben tabi yine başladım ağmaya bebeğe bişey oldu diye hemşire sakinleştirdi yok bişey bebek henüz küçük olduğu için nstde algılamıyor dedi neyseki hemen ardında kalp atışılarını göebildi ama çok derindne geliyordu ses 10 dakka kadar bekledim sonucu doktora gösterdi hemşire.. bir asık suratlı doktor daha .. bişeyin yok iyi diyor sadece reçeteyede 3 tane ilaç yazıyor eve gönderiyo ilaçları almadan ağlaya ağlaya eve geldim
evet benimde 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu inşallah Çiğdemin tedaviye bile gerek kalmayacak ilaçlar halaaaa bünyedeyken mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine olacak ki inşallahnurcanımmmm canını sıkma canım benimmmyapanda sağolsun yapmayanda sağolsun deyip geç minnet etme canım benim eşinede çok kızdım ne demek tokat atmak
sedefçim inşalah birdahaki sefere yüzün güler canım2. denemede şans daha yüksek oluyormuş
sende takmamaya çalış valla sitresten başka ne kalıyor ki elimizdeayy canım boşver takma onları kafana kaynana nede olsa al birini vur ötekine hepsi aynı bunların en iyisnin köküne kibrit suyu hele o eşine çok kızdımmmmsana destek olucana ama anacım hepsi aynı analarına babalarına sen haklı olsanda söz söyletmiyolar bizim kavgalarda hep onlar yüzünden olur bende deli, oluyom hep onlar yüzünden tartışmaya
aynen Sedefommmmnurcanımm nolur ağlama diyecem ama boş erkeklerin hepsi aynı ister haklı ister haksız otomatikman savunmaya geçiyorlar ama çok üzüldüm sana zar zor bebişine kavuştunuz bide bu sıkıntılar olunca canım sıkıldı eşine bakma sen bebişine bak sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla doğum yapacaksın eşin eninde sonunda anlayacak nurcanım bak görürsün kıyamam sana ve bebeğine allahım korusun sizleri nolur kendini fazla üzme üzdürme izin verme canım benim
inşallah canım inşallah rabbim büyük
bende deli oluyordum canım baktım gördüm bunlar zil takıp oynuyorlar ben üzülüyordum en sonunda onu yok yerine koymaya başladım o zaman anyayı konyayı gördüler hiç ama hiç takmıyorum bişey diyorlar siz daha iyisini bilirsiniz ben bilmeme deyip deyip kenara çektim kendimi herşey eşime kaldı adam gördü çıldırıyor bana anlatıyor bende onlar annen baban bakmak zorundasın dedikçe adam çıldırıyor bakalım nereye kadar
tamamdırrrr he valla dediğim gibi üzülüp gerilip canımızdan oluyoruzbecede bende artık bişi sölemiyorum dediğin gibi tam tersi o sölenmeye başladı aman banane deyip kenara çekiliyorum yeyin birbirinizi diyom kendi kendime ben zamanında sizin yüzünüzden eşimle kötü oluyodum deyip bi kenardan seyrediyorum
merhabe canım iyiyim hamdolsun sen nasılsınmrhb kızlar nasılsınızzzzz
aynen yaa biz teyzeleri ne güne duruyoruz kiofffff bu ne ya nasıl bi gündür bu ya ablam gerilme bırak ALLAHA havale et bırak yapmasınlar boşver eşinede çok kızdım nedemek tokat karmak el kaldırmak hele de sen bi can taşıyorsun el üstünde tutması lazım seni gerilme bebeğini hissedemediğinde yirmi dakka sol tarafına yat varsa tatlı bişey at azına karnınıda ovala hissedersin dağılır o sertlıkmuhtemelen karnında kendini korumaya almıştır ben evde düştüğümde öyle odu bana doktor kendini korumaya almıştır yat ovala dedi ballı sütde içebilirsin oda bebei rahatlatırmış... çok üzüldüm yaşadıklarına İNŞALLAH tekrarlanmaz.....benimde yiğenime yapabileceğim bişey varsa özelden yaz ablam minnet etme onlara bir sürü teyzesi var prensesimizin burda ALLAHINizniyle elimizden geldiğince hiç bir eksiğini bırakmayız prensesin sen üzülmeki prensesimizde üzülmesin...
canım benim çok geçmiş olsun inşallah memnun kalacağın mamayı bulursunBacılar benim minik çok iştahsız ya 'aptamil 1numara' veriyorum ama yemiyor normalde 150cc yemesi gerekirken 60ccliği bile çoğu zaman yemiyor napıcam 'hero beby' denedim sevmedi 'aptamil pre' aldım doğduğundada bunu vermişdi doktoru bebelac deneyen varmı aranızda ne versem acaba doktor normal dönemsel olarak iştahsızlık olabilir dedi devam ederse getir dedi uykularıda kuş uykusu gibi 10 dakka 15 dakka taş patlasın yarım saat ben doymadığı için açlıkdan uyuyamıyor diye düşünüyorum gece huysuzluğuda açlıkdan doymadığından olabilirmi acaba önerilerinizi bekliyorum....
aaayy ne heyecanlıııııbiri sağımda biri solumda canım ikisinide ayrı ayrı hissediyorum birliktede hareket ediyolar bazen biri uyuyor biri hareket ediyoröyle işte neden sordunki?
şu an evindemisin hemşomm dinlen bol bolnasılsınız bacılarrrrrr
biz hala kayınvalidedeyiz akşam misafirler gelecek geçmiş olsuna onlar gidince gideriz evimize artık
bugünde sabahtan beri misafirler vardı yeni gittiler bende azıcık uzanıcam size bi bakıyım dedim
nurcikkkkkkkkkkkkk hadi gel bakıyım merak ettim bacım nasılsınnnnn gül yüzün güldümü azıcık gelde annat bakıyimmbu konunun üzerinde de fazla durma bebeğin için olurmu annesiiiiii
eee işte misafir faslı yormuş seniçıktım ben kızlar ayaklar fena şişti hep uzattığım haldebelimde ağrıyor biraz uzanayımmmm sonra görüşürüzzzzzz
ayy neler duydummyok hiç emzrmiyorum çünki hiç sütüm yok biberon gaz yapmayan biberondan aldım biraz etkisi oldu tavsiye ederim 'Dr Brows' biberon bebelac iyi ise ondan deniyim bi arar aptamil pre yide yemede hero beby aldım sevmedi tekrar aptamilin gaz yapmayan mamasından aldım onuda yemedi 1 numarasınıda yiyordu ama sanırım bıktı bugün tekrar pre aldım olmadı yarın bebelac alayım onu deniyeyim....
ben yaparım tatlım cici yeğenimin doğum gününü yaz ve ne yazılar yazılsın onuda belirt istediğin renk filan varsa onlarıda belirt seve-seve şifa teyzesi hazırlarbende bu takvimden istiyoruuummm yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yapıcammmm:2:
günaydın kızlar
yaaaa canım benim çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsunşükür ki cici kızın iyi ve hep iyi olacak bunun için bebeğin için sitresten heleki o dengesiz karakterler yüzünden sıkma canını boşverrr şimdiye kadar ne yapmışlar ki ne bekleriz bundan böyle Rabbim kesenize bereket versin en alasını almak kullanmak nasip olsun
evet benimde 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu inşallah Çiğdemin tedaviye bile gerek kalmayacak ilaçlar halaaaa bünyedeyken mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine olacak ki inşallah
sende takmamaya çalış valla sitresten başka ne kalıyor ki elimizdeonlar yine aynı cinslikle devam ediyolar
aynen Sedefommmm
vuuu süpersin kökten çözüm olmuş tebrikler
benim derdim bana alsın değil ayrımcılık yapması onun aldıklarına,alacaklarına muhtaç değiliz çok şükür ama iştenurcik yaa bune kötü bir gün geçirmişsin kaynana ne diyeyim alsın hepsini öteki gelinine versin anası en iyilerini alır kuzusunaaaa kocanaa gelecek olursaktaaa artık bunu kabullen bişey deme annesi hakkındaaa ne kadarr haklı olsandaaa sonunda sana patlıyoo mutsuz olan sensin ALLLAH a havale et belki zamanla kocanın gözüne batar sen karnındaki miniğini düşün yeterrr
gözüm hiç bişeyinde değil kaynanmın eltime karşı olan doyumsuzluğu 2 çocuğu var eltimin inanırmısın eltim ,kaynım çocuklarına hiç bişey almaz (oyuncak,kıyafet vs) hepsinii kaynanam alıyor ..benim kızdığım madem kızıma diktirdin kızımın hakkı olan şeyi neden eltime veriyor kalksın ona da yapsın hem zaten doğmadan onada diktirdi hemde neler neler bize bu özeni göstermiyor maalesefnurcanımmmm canını sıkma canım benimmmyapanda sağolsun yapmayanda sağolsun deyip geç minnet etme canım benim eşinede çok kızdım ne demek tokat atmak
sedefçim inşalah birdahaki sefere yüzün güler canım2. denemede şans daha yüksek oluyormuş
benim tek zoruma giden ayrımcılık yapması başka bişey değil canım yaa..eşiminde bir huyu var a,ilesi haklıda olsa haksızda olsa toz kondurmaz deseki evet haklısın yapmaması gerekridi içim rahat edecek bu kadar uzamıycakayy canım boşver takma onları kafana kaynana nede olsa al birini vur ötekine hepsi aynı bunların en iyisnin köküne kibrit suyu hele o eşine çok kızdımmmmsana destek olucana ama anacım hepsi aynı analarına babalarına sen haklı olsanda söz söyletmiyolar bizim kavgalarda hep onlar yüzünden olur bende deli, oluyom hep onlar yüzünden tartışmaya
aynen öyle canım erkek mileti hepsi aynınurcanımm nolur ağlama diyecem ama boş erkeklerin hepsi aynı ister haklı ister haksız otomatikman savunmaya geçiyorlar ama çok üzüldüm sana zar zor bebişine kavuştunuz bide bu sıkıntılar olunca canım sıkıldı eşine bakma sen bebişine bak sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla doğum yapacaksın eşin eninde sonunda anlayacak nurcanım bak görürsün kıyamam sana ve bebeğine allahım korusun sizleri nolur kendini fazla üzme üzdürme izin verme canım benim
inşallah canım inşallah rabbim büyük
erkek mileti al birini vur ötekine geçen geçmişte senin eşini söylediklerini okudum çok kızdım çok .odun hepsi odunnay canım çok üzüldüm erkek milleti degilmi yapılcak şeymi hamile kadına tokat atmakbir ihtiyacın varsa söyle canım
o kadar psikolojim bozulduki 2 gündür kızıma ağlayıp duruyorumyurcanım yaa kuzum çok üzüldüm tahmin edebiliyorum yaşadıklarını,benzer şeyleri bende yaşamıştım yavrum nolur sakin olmaya çalış bebeğin için,allah korusun bişey olsa önce sen üzülürsün bide üstüne yine sen suçlu olursun.bende bigün öyle sinir krizi geçirmiştim malum şahıslar yüzünden hamile halimle dedeyi yollamışlardı ya o sıralar,toce dediki o halimde bebeğe bişey olursa ben sana sorarım.beni o hale getiren kendisi bide hesap soracakmış,yok ben anne olacak ruhsata sahip değilmişimdbeyin gönlün göze deliymişimde.hepsi kapak olsun şimdi tek başıma misler gibi bakıyorum.sende hepsini salla gitsin bebeğine sarıl inan bana onu kucağına aldıktan sonra hiçbişey hiçkimse seni sinirlendiremiycek,yanınada desteğin minik kızın olacak en kötü zamanında bile onunla dertleşirsin.ben şuan diyorum kimseye ihtiyacım yok toceme bile minnakım benim bütün dünyam.sende bolca dua et hayırlısıyla kucağına al bebeğini hepsi bitecek ve minnak demişti dersin,kaynanana bile sinir olmayacaksın bir gün çünkü gözün gönlün beynin kızınla dolacak gerisi teferruat.öperim çok üzme kendini nolur biz hep yanındayız
aslına bakarsan eşim çok iyi biridir hamile kaldığım günden beri el üstünde tutuluyorum desem abartmış olmam ama konu ailesi olunca anlıyorumki onlar benden daha üstün onun gözündeofffff bu ne ya nasıl bi gündür bu ya ablam gerilme bırak ALLAHA havale et bırak yapmasınlar boşver eşinede çok kızdım nedemek tokat karmak el kaldırmak hele de sen bi can taşıyorsun el üstünde tutması lazım seni gerilme bebeğini hissedemediğinde yirmi dakka sol tarafına yat varsa tatlı bişey at azına karnınıda ovala hissedersin dağılır o sertlıkmuhtemelen karnında kendini korumaya almıştır ben evde düştüğümde öyle odu bana doktor kendini korumaya almıştır yat ovala dedi ballı sütde içebilirsin oda bebei rahatlatırmış... çok üzüldüm yaşadıklarına İNŞALLAH tekrarlanmaz.....benimde yiğenime yapabileceğim bişey varsa özelden yaz ablam minnet etme onlara bir sürü teyzesi var prensesimizin burda ALLAHINizniyle elimizden geldiğince hiç bir eksiğini bırakmayız prensesin sen üzülmeki prensesimizde üzülmesin...
eşim beni haklı bulsa bu kadar takmıycam belkide bide yanında oldu bu olay o olmasa belkide benim iftira attığımı bile düşünecekyaaaa canım benim çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsunşükür ki cici kızın iyi ve hep iyi olacak bunun için bebeğin için sitresten heleki o dengesiz karakterler yüzünden sıkma canını boşverrr şimdiye kadar ne yapmışlar ki ne bekleriz bundan böyle Rabbim kesenize bereket versin en alasını almak kullanmak nasip olsun
:
ben içimde tutamıyorum maalesef illa anlatacam sanki eşim beni destekliycek gibicanim,uzulme demek bos biliyorum,ben de cok yasadim,ama hic tokat yemedim bu gune kadar,kes ke alttan alsaydin,tavir yapsaydin,kusseydin.is tokata kadar gelmeseydi.inan sana yavrun yeterli .onlarin yuzunden ona bisey olsa ne onlari ne kandini affetmezsin.erkeklerin hepsi oyle,annelerine laf ettirmezzzzzzz,gerceyi unuturlar,ne deseler yutuyorlar.napalim,elden bisey gelmez,ben artik hic bi seye cevap vermiyorum,susmagim,kusmeyim cavap vermeyimden daha cok yakiyor esimin canini.sen de oyle yap,bence baska yolu yok.insallah bi daha yasamazsin boyle durumu.kac yillar sora melegine kavusmussun,gerisini beceri bildigin kadariyla bos ver.yavruna kavusacagin ani dusun.baska hic bi sey
biri sağımda biri solumda canım ikisinide ayrı ayrı hissediyorum birliktede hareket ediyolar bazen biri uyuyor biri hareket ediyoröyle işte neden sordunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?