Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımsın karşılaştığımız iyi oldu

ilk ismi ne olacak tatlım ona göre düşünelim

ben nasip olursa AHSEN koyucam inşallah

en güzeli en iyisi demek

Kur'an- ı Kerimde de geçiyor...

ayyy yazmışsın anlaını görmedim anlamıda güzel demek sende bu ismi koyacaksın

anlamı ne canım kuranda geçiyo dimi güzelmiş yakıştıda bu ikili

Daha güzel, çok güVİRÜSzel, en güzel demek Ahseni takvim: En güVİRÜSzel şekil. Kur'anı Kerim'in Tin sureVİRÜSsinin 3. ayetinde insanın ahseni takVİRÜSvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir

inşallaahh canımm o haftalrı görmeyi çok isterim
yaa okuyorum elimde olmadan :26: okuyuncada kötü oluyorum gerçekten

ayy nurcan bu saate kadar nasıl aç kalıyosun ben aç uyanıyorum yarım saatte yemem azım hemen

merabalar herkese nasılsınız güzeller yurcanım,sevom,nevom bebişler nasıl.kötü şeyleri düşünmeyin karnınıza dokunun herşey nasıl güelleşiyor seyredin vee bol bol konuşun minnaklarla..nevocum ahsen süper bir isim ben çok severim ama benim toce anten çıktı beğenmemişti zamanında bi liste yapmıştım bu isim de vardı.bu arada çok sıcaklar geliyormuş kızlar dikkat edin ve suyu ihmal etmeyin bebişleri bol bol sulayın emi

çok sağol canımmm tamam eşime söyliyeyim içime sindi benim. geçtiği sureyide söylemen iyi oldu şimdi muhakkak geçmiyo diyenler olurdu

kızlar biliyormusunuz ben hala kahvaltı yapmadım şimdi gidip karnımız doyurmamız lazım ..burda olursanız görüşürz tekrar

allahh kız nediyem sana aaaaa ayıp valla kızçeni fındık kurdunu açmı koydun çabık ye çabıkk bekliyom

melikem hoşgeldin sonuna kadar katılıyorum tavsiyelerine iyi düşünelim iyi olsun
ahseni beğenmene sevindim örtmenim
senin minnak nasıl bizim isilikle başımız dertte...

sağol canım hoşgeldin .bugün iğnem ve kontrolüm var kızımı görücem keyfi yerindedir inş.

sevom sen de koy adaş olsunlar

bi de şu kuantum fiziğine göre analizini yaptırıp ondan sonra karar vericem

ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı analizler tutuyo

bacı kuantum falan nedir nasıl analiz yaptırıcan bende bilim:26:

çok sağol canımmm tamam eşime söyliyeyim içime sindi benim. geçtiği sureyide söylemen iyi oldu şimdi muhakkak geçmiyo diyenler olurdu

canım Kuran da geçipte kötü manaya gelen isimler de var
ille de Kuran da geçecek diye koymamak lazım
ben önce anlamına bakarım anlam güzelse Kuran da zikredilmişse süper olur tabi
mesela aleyna ismi Kuran da geçiyo ama tek başına bi anlamı yok üzerine demek

ama ahsen rüya güzel bi tamlama olduldu bence
rüya ahsen daha zor söyleniyo sanki iki sesli harf söylenirken yan yana geliyo ya
düşünün taşının öyle karar verin derim isim çok önemli

melikem hoşgeldin sonuna kadar katılıyorum tavsiyelerine iyi düşünelim iyi olsun
ahseni beğenmene sevindim örtmenim
senin minnak nasıl bizim isilikle başımız dertte...

hoşbulduk yavrucum eee doğru seçime ne denir,ecrin ceylin türünden bişey deme de iyice saçmaladı millet anlamsız anlamsız nete bakıp yok cennet bağı ,yok kapısı,düşünmeden araştırmadan koyuyorlar ya ..neyse gelelim bizim tosbağaya ,şuan uyuyor yatağında cıbıl cıbıl sadece badiyle,üstünü örttürmüyor bu ara ayaklarını keşfetti eller hep orda,isilik bir ara oldu sıcaktan ama şimdi bişey yok her gün yıkıyoruz bide sadce badiyle duruyor kol bacak fora,ama bizim sorunumuzda gıdımız pişik gibi oluyor çünküm kızımda tam bir turgut özal çenesi var ,terliyor bende gıdısının katlarını açıp üflüyorum yılışıyor.ek gıdaya başladık bu ara totomuz da bu sayede düzgün çalışmaya başladı. bu arada biz nasipse ev alıyoruz inşalah bayramdan sonra taşınıcaz,minnakım çok kısmetli geldi o yüzden hiiç maddi sıkıntıları dert etmeyin hiç ummadığınız yerden kapılar açılıyor ve rabbim onların hatrına hiç skıntı yaşatmıyor

aynen öle canım etrafımdakiler hep kurandan olsun dedikçe bende senin söylediğini söyledim ilk önce anlam önemli
evet ahsen rüya daha iyi uydu

sağol canım hoşgeldin .bugün iğnem ve kontrolüm var kızımı görücem keyfi yerindedir inş.

bacı kuantum falan nedir nasıl analiz yaptırıcan bende bilim:26:

ismimizdeki her harfin bir anlamı varmış
ismimizin hayattaki başarılarımız ya da başarısızlıklarımız üzerinde çok etkisi varmış

google dan arattır şaşıracaksın çıkan bilgilere
bazıları faceden ücretsiz analizini yapıyomuş analizi yaptırırsan haberim olsun

iyi olmanıza sevindim canımmm
eşinde çok pişman olmuş yaptığından hemen affetme ama çokta üzme canım

anlamı ne canım kuranda geçiyo dimi güzelmiş yakıştıda bu ikili
bu ne yaaaaaaaa birsürü alıntı yaptım hiç biri çıkmamışşşş

aklımda kalanları yazayımmmmmm

nevocum gözün aydın canım kızını sağlıkla kucağına rabbim nasip etsin inmşallahhhAHSEN çok güzel bir isim bende duydum biyerde çok beğenmiştim

sevocumm RÜYAN adıysa yaşasın sağlıkla gelsin önce çok güzel isimleriniz kızlarrrr

nurcanımım ELVİNİ DE bir harika ,

bu arada kızlardan bahsettikçe benim oğlanlar coştuuuuuu kıskandılar heralde

ilahi melike ben onun turgut özal çenesini yerim valla hayalimde canlandırdım da sakın benim elime düşmesin hatır matır tanımam resmen yerim
inşallah evinizde huzurlu mutlu sağlıklı oturursunuz canım çok sevindim gerçekten darısı bizim başımıza diyelim

sevocum rüyaya uyarmı bilemem amma rana ismide çok hoş sonraaa dur bi bakıyım mehlika vaaar:) didem olabilir,bihter olabilir

nevom tamam araştırıcam sanada söylerim bulursam

minnak hayırlı olsun sağlıkcakla mutlulukla oturun inş. darısı biz evsizlerin başına

laram hoşgeldin beğenmene sevindim eee oğluşlar kızların çekim alanına girdiler

kızlar ben aynı pozsyondan yatıp yazdığım
için ağrılarım oldu solumda mola veriyorum yazmaya

sağol canım benim senin oğluşlar kıskandı demek benim oğluşta uyandı
tam muhabbete başlamışken gidiyorum istemeyerek
prenslere ve prenseslere iyi bakın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…