kızlar biliyormusunuz ben hala kahvaltı yapmadım şimdi gidip karnımız doyurmamız lazım ..burda olursanız görüşürz tekrar
rüya mı ilk isim
o zaman sevo da AHSEN koysun
en güzel rüya - ahsen rüya
canımsın karşılaştığımız iyi oldu
ilk ismi ne olacak tatlım ona göre düşünelim
ben nasip olursa AHSEN koyucam inşallah
en güzeli en iyisi demek
Kur'an- ı Kerimde de geçiyor...
anlamı ne canım kuranda geçiyo dimi güzelmiş yakıştıda bu ikili
evet canlarım bizimki göstermeyecek zannettim secde şeklinde yatıyodu
dr. dürtünce pozisyon değiştirdi
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz
telkinlere devam erken doğumları okumayın
kötü şeyleri hiç okumayın beni dinleyin
38 de doğruca hastaneye
ayyy yazmışsın anlaını görmedim anlamıda güzel demek sende bu ismi koyacaksın
Daha güzel, çok güVİRÜSzel, en güzel demek Ahseni takvim: En güVİRÜSzel şekil. Kur'anı Kerim'in Tin sureVİRÜSsinin 3. ayetinde insanın ahseni takVİRÜSvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
kızlar biliyormusunuz ben hala kahvaltı yapmadım şimdi gidip karnımız doyurmamız lazım ..burda olursanız görüşürz tekrar
merabalar herkese nasılsınız güzeller yurcanım,sevom,nevom bebişler nasıl.kötü şeyleri düşünmeyin karnınıza dokunun herşey nasıl güelleşiyor seyredin vee bol bol konuşun minnaklarla..nevocum ahsen süper bir isim ben çok severim ama benim toce anten çıktı beğenmemişti zamanında bi liste yapmıştım bu isim de vardı.bu arada çok sıcaklar geliyormuş kızlar dikkat edin ve suyu ihmal etmeyin bebişleri bol bol sulayın emi
merabalar herkese nasılsınız güzeller yurcanım,sevom,nevom bebişler nasıl.kötü şeyleri düşünmeyin karnınıza dokunun herşey nasıl güelleşiyor seyredin vee bol bol konuşun minnaklarla..nevocum ahsen süper bir isim ben çok severim ama benim toce anten çıktı beğenmemişti zamanında bi liste yapmıştım bu isim de vardı.bu arada çok sıcaklar geliyormuş kızlar dikkat edin ve suyu ihmal etmeyin bebişleri bol bol sulayın emi
sevom sen de koy adaş olsunlar
bi de şu kuantum fiziğine göre analizini yaptırıp ondan sonra karar vericem
ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı analizler tutuyo
çok sağol canımmmtamam eşime söyliyeyim içime sindi benim. geçtiği sureyide söylemen iyi oldu şimdi muhakkak geçmiyo diyenler olurdu
melikem hoşgeldin sonuna kadar katılıyorum tavsiyelerine iyi düşünelim iyi olsun
ahseni beğenmene sevindim örtmenim
senin minnak nasıl bizim isilikle başımız dertte...
canım Kuran da geçipte kötü manaya gelen isimler de var
ille de Kuran da geçecek diye koymamak lazım
ben önce anlamına bakarım anlam güzelse Kuran da zikredilmişse süper olur tabi
mesela aleyna ismi Kuran da geçiyo ama tek başına bi anlamı yok üzerine demek
ama ahsen rüya güzel bi tamlama olduldu bence
rüya ahsen daha zor söyleniyo sanki iki sesli harf söylenirken yan yana geliyo ya
düşünün taşının öyle karar verin derim isim çok önemli
sağol canım hoşgeldin .bugün iğnem ve kontrolüm var kızımı görücem keyfi yerindedir inş.
bacı kuantum falan nedir nasıl analiz yaptırıcan bende bilim:26:
dün kendi dokttoruma gittim ..bebeğin durumu ve suyu iyi ama sancıların ve kramplarına karşı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneleri yapalıum dedi dün iğnemi oldum bugün 2 doz daha var ..inşallah zamanında ,sağlıklı bir şekilde doğar kızım
gelelim eşime yaptığının çok yanlış olduğunun farkında benim sinir krizi geçirdiğimi görünce kendine gelmen için attım diyor özür üstüne özür kızımızdan da defalarca özür diledi baban seni ve anneni çok seviyor diye okşayıp sevdi göbeğimi ama ben henüz yelkenleri suya indirmedim çok kinli biri değilimdir aslında o da biliyor bu huyumu ama azcık sürtücem burnunu
bu ne yaaaaaaaa birsürü alıntı yaptım hiç biri çıkmamışşşşanlamı ne canım kuranda geçiyo dimi güzelmiş yakıştıda bu ikili
hoşbulduk yavrucum eee doğru seçime ne denir,ecrin ceylin türünden bişey deme de iyice saçmaladı millet anlamsız anlamsız nete bakıp yok cennet bağı ,yok kapısı,düşünmeden araştırmadan koyuyorlar ya ..neyse gelelim bizim tosbağaya ,şuan uyuyor yatağında cıbıl cıbıl sadece badiyle,üstünü örttürmüyor bu ara ayaklarını keşfetti eller hep orda,isilik bir ara oldu sıcaktan ama şimdi bişey yok her gün yıkıyoruz bide sadce badiyle duruyor kol bacak fora,ama bizim sorunumuzda gıdımız pişik gibi oluyor çünküm kızımda tam bir turgut özal çenesi var ,terliyor bende gıdısının katlarını açıp üflüyorum yılışıyor.ek gıdaya başladık bu ara totomuz da bu sayede düzgün çalışmaya başladı. bu arada biz nasipse ev alıyoruz inşalah bayramdan sonra taşınıcaz,minnakım çok kısmetli geldi o yüzden hiiç maddi sıkıntıları dert etmeyin hiç ummadığınız yerden kapılar açılıyor ve rabbim onların hatrına hiç skıntı yaşatmıyor
iyi olmanıza sevindim canımmm
eşinde çok pişman olmuş yaptığından hemen affetme ama çokta üzme canım
bu ne yaaaaaaaa birsürü alıntı yaptım hiç biri çıkmamışşşş
aklımda kalanları yazayımmmmmm
nevocum gözün aydın canım kızını sağlıkla kucağına rabbim nasip etsin inmşallahhhAHSEN çok güzel bir isim bende duydum biyerde çok beğenmiştim
sevocumm RÜYAN adıysa yaşasın sağlıkla gelsin önce çok güzel isimleriniz kızlarrrr
nurcanımım ELVİNİ DE bir harika ,
bu arada kızlardan bahsettikçe benim oğlanlar coştuuuuuukıskandılar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?