ben geldim kızlarrrnasılsınızzz
herkese selam canlar nasılsınız biz sıcaklarla pek iyi değiliz gece uykularıylada daha şimdiden aramız bozukbakalım oğluş olunca nasıl olucak dün babamızla isim konuşurken
kocişe eymen isminin de güzel olduğunu söledim ben eymen siraç diyodum kabul etmiodu yanlız eymen dedim aslında kulağa hoş geliyo falan diye kabul etme yolunda adım attı birde elyesadedim onu istemedi ama taha mert diyodukya hala onu düşünüyo bende eymen taha olsun dedim bakalım pek karşı çıkmadı dün akşamdan beri eymen taha deyip duruyo bakalım ne olcak etraftakilerde çatlayacak isim konusunda bebek oluyo daha ismi belli değil diyip duruyorlar kimsenin haberi yokya bu isimleri düşündüğümüzden olana kadarda demiycem kimseye durum böle bakalım ne olcak :44::44::44::44:
nurcan ben de boş kaldım gittim sizin cicilere baktım biraz ne güzel örmüşsün ellerine sağlık......
geçmiş olsun Nurcan üzme kendini inşallah hayırlı ve zamanında kucağına alacaksın iyi maşşalaah bebşin büyümeye başlamış
nurcan maşallah kızına canım 1 kiloyu geçmişbende çok merak ediyorum oğluşları bizim bir süre sonra gelişim gerilemeye başlıcağı için bu dönemlerde güzel gelişmeleri lazım inşallahhhhh
bu arada diyetine dikkat et bacımmmm allah korusun erken merken doğuruyum ediyim dimebakalım bize ne diyceklerrrrr bende cuma günü şeker için gidiyorum
kızlar çok sıcak yaaaaaa valla insanın tahammül sınırlarını zorluyorrrrrr
yeni yemek yedim gene midem yanmaya başladı
çıktım ben görüşürüzzzzzz
canımmmmmm allah güle güle oturmak nasip etsinnnnselam güzeller nasılsınız götüşmeyeli,üşendim geçmişi okuyamadım vakitten kazanayım diye,dün evimizin tapusunu aldık çom şükür,Rabbim herkese nasip etsin daha güzellerini inşallah.ramazanın son haftası kütahyaya gidiyoruz kayınvalideye ordan bayramın ikinci günü kocaeline annemlere sonra gelip taşınma olayına girişicez nasip olursa.sizler nasılsınız isim trafiği başlamış son sayfaya bakılırsa.ben elife isim ararken bikaç tane seçmiştim kağıdı bulursam yazıyım bidakka
buldum
ahsen,didar,didem,ece,idil,rana,begüm,deva,nihle
minnak kız annoşlarına fikir olsun
merak etme senin tosuncuklarda olmuştur okadar
evet dikkat etmem lazım hastaneden gelirken kepek ekmeği aldım hemen :)bugünden itibaren böyle artık
şuan netten araştıryorum hamile diyetlerine bakıyorum ..kendimce bir liste yapacam
bu arada bugün gittiğim doktora ilk defa gittim ..doğum şeklini konuştuk ..
bir sorun olmadığı sürece sezeryan doğuma karşı olduğumu dile getirdim
ve dedimki bu zamana kadar gittiğim doktorlar kıymetli bebek diye riske atmayıp sezeryan istediler.. sizin görüşünüz nedir dedim ..bende sizin gibi düşünüyorum bir sorun olmadığı sürece sezeryan tarafı değilim hem tüp bebekle normal doğum yapan hastalar var tüp bebek diye illa sezeryan olmak şart değil dedi biraz sevindim çünkü bana normal doğum yapabilirsin diyen bir doktor çıkmadı bu 4. doktor gittiğim...gerçi doktorlara olan güvenim kalmadı ya kesin buda hastalarına önce normal doğum taraftarı olduğunu sonrada doğuma yakın ve doğum esnasında bir kulp bulup szeryana alıyordurhakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde alalımda kucağımıza bir şekilde doğar bebelerimiz
senin kesin sezeryan olacak herhalde bizden önce doğurusun artık ..en geç 38 haftada doğsalar bile 10 haftacık kalmış gıııı
bu mide yanmalarından bende şikayetçiyim çok
ben şurup içiyorum ismini unuttum o biraz iyi geliyor en azından bir kaç saat
ii akşamlar kızlar
pınar hoşgeldin canım bizde seni özledik anlat bakalım nasıl geçti tatil
laracım annaneden takviye gelmiş alışverişlerde yapılacak ne güzel.bende 30. haftayı göreyim yapıcam alışverişi
turnalla nurcik buluşmuş ne güzel değişiklik olmuş.
benim yaklaşık 1 ay olacak yattığımbu aralar çok duygusal ve stresliyim kendime hakim olamıyorum kimseyi çekemiyorum sanırım iyice daral geldi wc ve yatak arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?