Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese selam canlar nasılsınız biz sıcaklarla pek iyi değiliz gece uykularıylada daha şimdiden aramız bozuk bakalım oğluş olunca nasıl olucak dün babamızla isim konuşurken
kocişe eymen isminin de güzel olduğunu söledim ben eymen siraç diyodum kabul etmiodu yanlız eymen dedim aslında kulağa hoş geliyo falan diye kabul etme yolunda adım attı birde elyesadedim onu istemedi ama taha mert diyodukya hala onu düşünüyo bende eymen taha olsun dedim bakalım pek karşı çıkmadı dün akşamdan beri eymen taha deyip duruyo bakalım ne olcak etraftakilerde çatlayacak isim konusunda bebek oluyo daha ismi belli değil diyip duruyorlar kimsenin haberi yokya bu isimleri düşündüğümüzden olana kadarda demiycem kimseye durum böle bakalım ne olcak :44::44::44::44:

selam canlarım
nurcik sefan olsun canım sıcaklarda Allah yardım etsin herkese
sevom yatmak zor tabi sürekli ama az daha sabır tatlım herşey çok güzel olacak
bebekdls hoşgeldin dinlenmişindir bi güzel....

demek ümmü eymen olucan nuraycım
son dönemde çok konulan bi isim ama anlamı çok güzel hadislerde zikredilen cennetin 8 kapısından biri takva sahiplerinin gireceği kapı sözlük manası ise daha uğurlu kutlu ve sağdaki demek.
benim oğlum da eymen bu arada....ahmet eymen.......

Son düzenleme:
Isim Sozlugu Ansiklopedik

sevom alya ismini sormuşsun anlamı nurcanın dediği gibi. ama ben şu ayşe armana acayip gıcığım o yüzden bu ismi hiç gündemime bile almadım
merak ettiğin her isme yukardaki sözlükten bakabilirsin ben sadece orayı referans alıyorum

nurcan ben de boş kaldım gittim sizin cicilere baktım biraz ne güzel örmüşsün ellerine sağlık......

teşekkür ederim nevom daha güzelleri sizlerin olsunn

nuray dün yeğenim oldu ismini berat eymen koymuşlar
berat ismini abim eymenide kızı istemiş bu yüzden abim her iki ismide koyalım demiş
bence eymen ismi çok güzel manasıda tabii
taha eymende uyumlular birbinine

kamercim gittim geldim ama işler uzun sürdü patladım resmen tam 4 saat sürdü şimdi geldik eve
kızım gayet iyi gelişmiş 1020gr olmuş (10 günce başka bir hastanede 1030 çıkmıştı.ultrason ölçümleri farklı farklı oluyor demekki)

nstye girdik bir sorun çıkmadı erken doğuma dair

tokluk şekerime bakıldı 170 çıktı
doktor biraz fırçaladı bu kadar çok kilo alamalıydın erken doğuma yol açabilir dedi
günde yarım saat doğal yürüyüş önerdi (çarşı pazar dolaş demiyorum dedi)
15 gün sonra yine şeker yüklemesi yapılacak ve yine 100lük glikoz bu seferde bayılmam inşallah
karaciğerlerimde yğlanma var ve kesinlikle yağ,şeker,tuz ve hamur işinden uzak duracaksın dedi
bugünden itibarek sıkı bir diyete girecem

geçmiş olsun Nurcan üzme kendini inşallah hayırlı ve zamanında kucağına alacaksın iyi maşşalaah bebşin büyümeye başlamış

geçmiş olsun Nurcan üzme kendini inşallah hayırlı ve zamanında kucağına alacaksın iyi maşşalaah bebşin büyümeye başlamış

sağol canım,inşallah canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza darısı olmayanların başına inşallah
evet kızımız artık büyüor teyzesi

nurcan maşallah kızına canım 1 kiloyu geçmiş bende çok merak ediyorum oğluşları bizim bir süre sonra gelişim gerilemeye başlıcağı için bu dönemlerde güzel gelişmeleri lazıminşallahhhhh

bu arada diyetine dikkat et bacımmmm allah korusun erken merken doğuruyum ediyim dime bakalım bize ne diyceklerrrrr bende cuma günü şeker için gidiyorum

selam güzeller nasılsınız götüşmeyeli,üşendim geçmişi okuyamadım vakitten kazanayım diye,dün evimizin tapusunu aldık çom şükür,Rabbim herkese nasip etsin daha güzellerini inşallah.ramazanın son haftası kütahyaya gidiyoruz kayınvalideye ordan bayramın ikinci günü kocaeline annemlere sonra gelip taşınma olayına girişicez nasip olursa.sizler nasılsınız isim trafiği başlamış son sayfaya bakılırsa.ben elife isim ararken bikaç tane seçmiştim kağıdı bulursam yazıyım bidakka

buldum

ahsen,didar,didem,ece,idil,rana,begüm,deva,nihle

minnak kız annoşlarına fikir olsun

merak etme senin tosuncuklarda olmuştur okadar

evet dikkat etmem lazım hastaneden gelirken kepek ekmeği aldım hemen :)bugünden itibaren böyle artık
şuan netten araştıryorum hamile diyetlerine bakıyorum ..kendimce bir liste yapacam

bu arada bugün gittiğim doktora ilk defa gittim ..doğum şeklini konuştuk ..
bir sorun olmadığı sürece sezeryan doğuma karşı olduğumu dile getirdim
ve dedimki bu zamana kadar gittiğim doktorlar kıymetli bebek diye riske atmayıp sezeryan istediler.. sizin görüşünüz nedir dedim ..bende sizin gibi düşünüyorum bir sorun olmadığı sürece sezeryan tarafı değilim hem tüp bebekle normal doğum yapan hastalar var tüp bebek diye illa sezeryan olmak şart değil dedi biraz sevindim çünkü bana normal doğum yapabilirsin diyen bir doktor çıkmadı bu 4. doktor gittiğim...gerçi doktorlara olan güvenim kalmadı ya kesin buda hastalarına önce normal doğum taraftarı olduğunu sonrada doğuma yakın ve doğum esnasında bir kulp bulup szeryana alıyordur hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde alalımda kucağımıza bir şekilde doğar bebelerimiz
senin kesin sezeryan olacak herhalde bizden önce doğurusun artık ..en geç 38 haftada doğsalar bile 10 haftacık kalmış gıııı

Son düzenleme:
kızlar çok sıcak yaaaaaa valla insanın tahammül sınırlarını zorluyorrrrrr
yeni yemek yedim gene midem yanmaya başladı

çıktım ben görüşürüzzzzzz

minnak hoşgeldinn
tapuyu almışınız hayırlı uğurlu olsun bereket huzur neşe getirsin yeni ev size

isimlerde pek bi güzelmiş ahsen ismini geçen nevoda söyledi hatta kızna bu ismi düşünüyor

eşim oturacakmış ben çıkıyorum kızlar öptüm hepicinizi

kızlar çok sıcak yaaaaaa valla insanın tahammül sınırlarını zorluyorrrrrr
yeni yemek yedim gene midem yanmaya başladı

çıktım ben görüşürüzzzzzz

bu mide yanmalarından bende şikayetçiyim çok
ben şurup içiyorum ismini unuttum o biraz iyi geliyor en azından bir kaç saat

canımmmmmm allah güle güle oturmak nasip etsinnnn maşallah kızın çok uğurlu gelmiş size
darısı bizim başımıza

nurcanım inanki benim tek bebek olsaydı sonuna kadar normal doğum diye diretirdim asla korkum yok doğumdan ne normalinden nede sezeryanından
en güzeli normal bacımgeçen sevo aradı onada aynısını söyledim
sakın normal doğumdan vazgeçme tabi bütün koşulları uygun olduğu sürece

diyet yapacam diyede kalitesiz beslenme olurmu sadece şeker, ekmek ve yağ konusuna daha dikkat etsen bile çok faydasını görürsün

bu arada ben 38. haftayı görememki bacım 37. haftada alıyorlar ikizleri oda eylülün son haftasına denk geliyor inşallah o günleri görürüm bacımmmmmmm

bu mide yanmalarından bende şikayetçiyim çok
ben şurup içiyorum ismini unuttum o biraz iyi geliyor en azından bir kaç saat

gaviscon bacım bende ondan kullanıyom
iğrençççççç diş macununu yutmuşum gibi ama iyi geliyor gerçekten 10 günde 2 şişe bitirdim nerdeyseeee

hoşbulduk seyhancımmmm ben de özledim sizlerii kıss tatil iyi geçti ama yorucuydu bayaaa yollar felaketti herkez ramazana kadar tatil yapmak istemiş sanırım bide otele gitmediğimiz için evden tek farkı denize girmek oldu ama gene de eğlendik yanii her zaman kii gibi kara marsık oldum gene beee en çok ben yandımsen nasılsın canımmm öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…