hoşgeldin canım ohh tatili yaptın gezdin geldin keyifler nasıl bakalım
selam canlarım
nurcik sefan olsun canım sıcaklarda Allah yardım etsin herkese
sevom yatmak zor tabi sürekli ama az daha sabır tatlım herşey çok güzel olacak
bebekdls hoşgeldin dinlenmişindir bi güzel....
günaydınnnnnnnnnnn
pınarcım hoşgeldin tatilide yaptın geldin ohhhhhhlan benim deniz ayağımın ucunda daha gidemedik 1 saatliğine 1 kere gitmiştim sadece
sevooooooo sabret canım bende seninle aynı durumdayımdoktor haricinde sokak yüzü göremiyorum allaha çok şükür bu haftaları gördükya bundan sonra her gün altın bizim için sabırla beklicezzzzzzzzzzzzz
nurcik gelince hemen bilgileri ver canım merak ediyorum sıpacıklarımızım gelişimleri nasıllbakalım 1 kiloyu geçmişlermi
selam kızlar
fatoş hoşgeldin nasıl geçti bakalım tatil
nevom sağolasın canım siteyi kaydettim
nurcik kontrole gitmişsin bebişin gayet iyiymiş yaklaşık kilosunu yazınca bende kilo almadımı dedim ama ultrasondan ultrasona değişiyo evet canım. bu arada diyet yapacakmışsın bencede en iyisi yani yediklerine dikkat etmen hem senin için hemde kızın için iyi olacak. bu arada kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yemeni öneririm canım
minnak tapunuz hayırlı olsun isimlerde güzelmiş
benimde bugün kontrolüm vardı salak kadın beni 29. haftada zannetmiş kilosu boyu falan geride stresemi girdin dedi ölçümler bitip yerine geçince 27. haftada olduğumu farkına vardı ben 30 haftadasın zannetmiştim dediölçümleri bol keseden yaptığı için 29-30. haftalara göre çıktı o yüzden kiloyu yazmıyorum ama 1 kg gördük şükür sorun olmadığı sürece 3 hafta sonra gidecem artık her hafta değil.
neyse ben çıktım
canımmmmmm allah güle güle oturmak nasip etsinnnnmaşallah kızın çok uğurlu gelmiş size
darısı bizim başımıza
nurcanım inanki benim tek bebek olsaydı sonuna kadar normal doğum diye diretirdimasla korkum yok doğumdan ne normalinden nede sezeryanından
en güzeli normal bacımgeçen sevo aradı onada aynısını söyledim
sakın normal doğumdan vazgeçme tabi bütün koşulları uygun olduğu sürece
diyet yapacam diyede kalitesiz beslenme olurmu sadece şeker, ekmek ve yağ konusuna daha dikkat etsen bile çok faydasını görürsün
bu arada ben 38. haftayı görememki bacım 37. haftada alıyorlar ikizlerioda eylülün son haftasına denk geliyor inşallah o günleri görürüm bacımmmmmmm
gaviscon bacım bende ondan kullanıyom
iğrençççççç diş macununu yutmuşum gibi ama iyi geliyor gerçekten 10 günde 2 şişe bitirdim nerdeyseeee
a.selam hoşgeldinn nasıl geçti tatilinnslmmmm millet ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzz
bir tek şeker ve kilo problemimiz var onlarda olmasa züperr olacaktı yaselam kızlar
nurcik kontrole gitmişsin bebişin gayet iyiymiş yaklaşık kilosunu yazınca bende kilo almadımı dedim ama ultrasondan ultrasona değişiyo evet canım. bu arada diyet yapacakmışsın bencede en iyisi yani yediklerine dikkat etmen hem senin için hemde kızın için iyi olacak. bu arada kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yemeni öneririm canım
benimde bugün kontrolüm vardı salak kadın beni 29. haftada zannetmiş kilosu boyu falan geride stresemi girdin dedi ölçümler bitip yerine geçince 27. haftada olduğumu farkına vardı ben 30 haftadasın zannetmiştim dediölçümleri bol keseden yaptığı için 29-30. haftalara göre çıktı o yüzden kiloyu yazmıyorum ama 1 kg gördük şükür sorun olmadığı sürece 3 hafta sonra gidecem artık her hafta değil.
neyse ben çıktım
a.selam hoşgeldinn nasıl geçti tatilinn
bir tek şeker ve kilo problemimiz var onlarda olmasa züperr olacaktı ya
ama kafaya koydyum bugün itibari ile dikkat edecem yediklerime içtiklerime
tam buğdaylı ekmekte yiyim öyleyse kepek ekmeğinden iyidir kanımca
amann bu doktorun nerdeyse yüreğine indirecekmiş desene
neyseki yanlış hafta hesaplaması olmuş
inşallahhhhhhh o günleri göstersin rabbimmmmmhoşbuldukk laracım naber iyimisin sen de gidersin inşallahh en kısa zamanda ama çok sıcak bence sabret biraz daha seneye acısını çıkartırsınız oğluşlarınla birlikte
aminnnnnnn yetrcim allahım inşallah en yakın zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallahhhhhallahım çıktığımız bu zorlu yolda bir tek sperme bir tek yumurtaya umut bağlayan kularını gör gözett... Aşılan aşılmaya çalışılan bu zorlu yolu kolaylaştırrr her şey senin ol demende rabbim her şey senin elinde sonsuz hazineneden gönlümüzde olanı hakımızda hayırlı kıl bizlere nasip et rabbbimmm her neye muhtaçsak onu nasip et rabbimm bizi senden başkasına mutaç etme bizleri senden başkasının kapısına gönderme rabbimm... Allahım sen açılan elleri boş çevirmesin bizlerin ellerinide boç çevirmeee sana muhtacız rabbimmmm.... Allahımm bizleri muhtaç olduklarımızdan mahrum etmeee sana sığındıkkk sana yöneldikkk ...allahımmm sen bizi duyansın görensin gözetensinnnn şu mübarek günlerin hatrınaaa sana yapılan dualrı kabul et (bebek için çabalayan kularını gör gözet allahım emekleini boşa çıkartma bir yumoş bir sperm beklerken sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım ol de olsun rabbimmmmm )rabbim tüm dualrımız bu güzel günlerin hatrına kabul etsin inşş
hoşgeldin canımmmmm bittimi tatilslmmmm millet ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzz
canım çok şükür sizde gördünüz 1 kiloyu darısı başımaselam kızlar
neyse ben çıktım
inşallahhhhhhh o günleri göstersin rabbimmmmm
aminnnnnnn yetrcim allahım inşallah en yakın zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallahhhhh
hoşgeldin canımmmmm bittimi tatil
canım çok şükür sizde gördünüz 1 kiloyu darısı başımaneden öyle bişey yaptı salak doktor bacımm
ama bebek iyi ya önemli olanda bu canım çok şükür
bende cuma randevu aldım hem şeker yüklemesi hem kontrole gidicem
aslında cumartesi gittim ama gerizekalı sekreterler cumartesi 1 e kadar çalışıldığını unutup bana 4 de randevu vermişlergittim sinirimden hastaneyi birbirine kattım
bide sevo senin dediğin gibi gidip şeker yüklemesi yaptırıcam diyemiyorumillede doktor yönlendirecekmiş yoksa 50 liraymış mecbur bir muayne parası verecem 37 lira
bide salı günü kendi doktoruma gidecem offffff offffffffffffffffffffffff allah yardımcımız olsun elimizde çok sıkışık bu aralarrrr
hoşbulduk şekerim evt bitti tatilll bol bol moral depolanıp geldikkkk
ohhhhhh iyi stres attınız bu 15 gün gider size
hepinizi öperek kaçtım kızlarrrr iyiakşamlarrrrrrr
günaydın kızlar eşimi yolladıktan sonra wcye gittiğimde hafif pembe bi leke geldi ve daha sonrada sanki idrarımı tutamayıp kaçırdı gibi bişi oldu galiba suyum gelio ama garip olan sancım yok duşumu alıp hastaneye gidiyorum heber vereyim deim dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?