güle güle kullanın canım resimletmemişsin merak ettim bugün koyda görelim paşamızın pikesininurcik ogluşumun pikesini aldık ayyy çok güzel olmuşşş bayıldımm yaaaaaaaaaaaa halim olsaaa resimliyicem ama yorgunum sonra inşallahhh
günaydın kızlar eşimi yolladıktan sonra wcye gittiğimde hafif pembe bi leke geldi ve daha sonrada sanki idrarımı tutamayıp kaçırdı gibi bişi oldu galiba suyum gelio ama garip olan sancım yok duşumu alıp hastaneye gidiyorum heber vereyim deim dualarınızı eksik etmeyin
geçmiş olsun canım çok zor durumda kalırsan iç nurcan neden içmiyorsun artık bebeklerimiz büyüdü çok etkilenmezlergünaydın kızlarr ..dün gece yine baş ağrısı çektim inanılmaz hemde ..eşim minoset getirdi iç diye ama ben direttim içmemde içmem diye :))ılık suyla duş alıp uyudum 1 saat sonra dahada şidetli bir ağrı ile uyandım dayanamadım içtim bir tane yarım saate geçti ama sabah yine baş ağrıyla uyandım offff ne zamandır ağrımıyordu
geçmiş olsun canım çok zor durumda kalırsan iç nurcan neden içmiyorsun artık bebeklerimiz büyüdü çok etkilenmezler
sağol canım
ne bileyim kamer ya böyle yaparak dahamı çok strese sokuyorum kızımı acaba:26: dayanabildiğim kadar dayanayım içmiyim diyorum ama dün gece mümkün değildi dayanmak hamileliğim boyunca ilk defa içtim bir tane :26:
nurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dogummu başladı kızzz bencedeee suyun ve nişanın gelmiş egerki sadece nişanın gelseydi dogum 2 hafta içinde bile gerçekleşebilirdi ama suyun gelmişsee dahada donuşu yokkkturrr bebiş geliyorrrrgünaydın kızlar eşimi yolladıktan sonra wcye gittiğimde hafif pembe bi leke geldi ve daha sonrada sanki idrarımı tutamayıp kaçırdı gibi bişi oldu galiba suyum gelio ama garip olan sancım yok duşumu alıp hastaneye gidiyorum heber vereyim deim dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlarr ..dün gece yine baş ağrısı çektim inanılmaz hemde ..eşim minoset getirdi iç diye ama ben direttim içmemde içmem diye :))ılık suyla duş alıp uyudum 1 saat sonra dahada şidetli bir ağrı ile uyandım dayanamadım içtim bir tane yarım saate geçti ama sabah yine baş ağrıyla uyandım offff ne zamandır ağrımıyordu
geçmedii baş ağrımmm ölüyommmm
2 saat uyumuşum ama gel görki bu baş ağrısı geçmek bilmiyooo
fatoş bu gidişle bir tane daha içecem zaten
sağol fatoş Allah razı olsun
hani oğluşun pikesini gösterecektin bize:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?