Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik ogluşumun pikesini aldık ayyy çok güzel olmuşşş bayıldımm yaaaaaaaaaaaa halim olsaaa resimliyicem ama yorgunum sonra inşallahhh
güle güle kullanın canım resimletmemişsin merak ettim bugün koyda görelim paşamızın pikesini

evettt nişan ve suyun gelmiş nurayyy ..
hadi inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim ..dularımız seninleeee oğluşunu al da gel

günaydın kızlarr ..dün gece yine baş ağrısı çektim inanılmaz hemde ..eşim minoset getirdi iç diye ama ben direttim içmemde içmem diye :))ılık suyla duş alıp uyudum 1 saat sonra dahada şidetli bir ağrı ile uyandım dayanamadım içtim bir tane yarım saate geçti ama sabah yine baş ağrıyla uyandım offff ne zamandır ağrımıyordu

geçmiş olsun canım çok zor durumda kalırsan iç nurcan neden içmiyorsun artık bebeklerimiz büyüdü çok etkilenmezler

geçmiş olsun canım çok zor durumda kalırsan iç nurcan neden içmiyorsun artık bebeklerimiz büyüdü çok etkilenmezler

sağol canım
ne bileyim kamer ya böyle yaparak dahamı çok strese sokuyorum kızımı acaba:26: dayanabildiğim kadar dayanayım içmiyim diyorum ama dün gece mümkün değildi dayanmak hamileliğim boyunca ilk defa içtim bir tane :26:

günaydın kızlar fazla takılamam pc ye eşim izin aldı gene pc yi bir alıyorelinden alana aşk olsun valla nurcik geçmiş olsun kiraz dogal aspirindir baş agrısına iyi gelir cancazım nuraycım geçmiş olsun bir avazda dogurur bebegini kucagına alırsın saglıklı bir şekilde öptüm hepinizi

canım hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz merak etme hemen ufak tefek şeylerde tabiki sarılmıcaz ilaca ama sen baş ağrının derecesini az çok biliyosun bakıyosunki şiddetlenmeye başlıyor dediğin gibi strese girme alıver bitane bişey olmaz minosetten

offff kızlar yarın şeker yüklemem var ben çok stres oluyorum yaaaaaaa şunu bi atlaysaydık sağ sağlim:18::18::18::18::18::18:sanki baygınlık geçirecem gibime geliyor biz sabahın 6 sında yemeye başlıyoruz çünkü dayanamıyorum bebekler çok sömürüyor beni

allahım oruç tutacaklara sabırlar versin kolaylık versin inşallahhhhh

nurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dogummu başladı kızzz bencedeee suyun ve nişanın gelmiş egerki sadece nişanın gelseydi dogum 2 hafta içinde bile gerçekleşebilirdi ama suyun gelmişsee dahada donuşu yokkkturrr bebiş geliyorrrrRABBİM seni bir avazda kurtarsın inşallahhhh

nurcik cnm yaaaa sen çok çektinn bu baş agrısından RABBİM yardımcın olsun ama çok feci agrın olursaa bencedeee iç ilaç bizim alt komşu hergün 3 tane içiyoduuu kızı 1 yaşında şimdii bir daha yaşamazsın inşallah

anaaaaaaaaaaaaa nuray doğuruyomu kızlarrrrrrrrrrr

allahım rahat bi doğum versin inşallahhh dua edecem onaaaa canım benim yaaaa

geçmedii baş ağrımmm ölüyommmm
2 saat uyumuşum ama gel görki bu baş ağrısı geçmek bilmiyooo
fatoş bu gidişle bir tane daha içecem zaten

merhabalar kızlar ben geldim
2 haftadır annemlerdeyim net olmadığı için giremiyordum çok özledim sizleri
geçmişi okuyamadım son sayfada gördüğüm kadarıyla nuray doğuma gidecekmiş allah hayırla kavuştursun

bana gelince rabbim bu günümü aratmasın ama çok gergin günler geçiriyorum
neyse şimdi çıkmam gerekiyor görüşürüz

yemek yiyip geldik teyzelerrrr

nurcanım kafanı soğuk suya filan tut canım bu kadar zaman geçmediyse migren heralde sendeki:44::44::44::44::44:minoset konusunda kendini kasma zorda kalırsan al canım böyle gerçekten daha zarar veriyosun bebişee

papatyaaaaaa hoşgeldin canım inşallah bebeklerle ilgili sorun yoktur gelde anlat merak ettirme canım

fatoş biliyonmu ne zamandır temmuz ,ağustos annelerini okuyorum oğustostan sonra artık bizde başlar doğum heyecanı

geçsin ağustos ,gelsin eylül ekimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…