İnşallah canım inşallah
benim kalbim çok yaralı bizi kimse anlamıyo
herşey ne kolay geliyo insanlara
geçen biri çocuğuna sinirlenmiş bana diyo ki çocuk isteyenin aklına şaşim...klava:
amin canım amin cümlemizden inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı ve hepimizin gönlüne göre versin,yüzümüzü güldürsün inşallah canım :Saruboceq:
yap kız hem kolay hem zevkli bence şimdiden kolay gelsin canım yerimsenibenkısss bende çook beğendimmmm
bende yapacammm
amannnn apla artık bende kimseye içimi açmıyoruumm konu açılınca bana akıl vermeye başlıyolar gez toz çocuğu napacan olunca bıkarsın diyolaarrrr
hani bi laf varya tok açın halinden ne anlasınn....
yaw görümcemi görmeye dayanamıyorum 3 yıllık evli 3. hamile
bay mantığa sorim bakim hangi kravatını gözden çıkarır
vermezse ben de gider kravat alır yaparım inat değil mi sempatiksalakcinni
biz kadınlar kafaya koydukmu tamamdır yap canım kolay ve güzel bence kolay gelsin şimdiden yerimsenibenbay mantığa sorim bakim hangi kravatını gözden çıkarır
vermezse ben de gider kravat alır yaparım inat değil mi sempatiksalakcinni
ben bi kaç tanesini budamak üzereyim bilee
kız bari normal doğum mu yapıyo
bu kadar üst üste...
yap kız hem kolay hem zevkli bence şimdiden kolay gelsin canım yerimseniben
aslında kullanmadığı çok vardı geçen ay hepsini gönderdi tüh yaaaa
şaştım kaldım ne diyim :bbo: rabbim hayırlısı ile kurtulmak kucağına almak nasip etsin görümcenin rabbim bizlerede bu sevinci tattırsın yaaaaaaa ben artık hiçmi hiç ummadığım hazırlıksız olduğum an hamile olduğumu (inşallah amin) öğrenmek istiyorum inşallaahhh rabbbim nasip ederde sitresli bekleyişler hayal kırıklıklarını çokkkkkkkkkk iiiiiii bilirim mafoldumbenevet apla bak düşünsene adet olmadıı 3 ayy kendisi şimdi üşütmüş onun için gitmiş hastaneye ordanda ultrasona giriyim bari demiş 12 haftalık hamile olduğunu öğrenmişş
evet apla bak düşünsene adet olmadıı 3 ayy kendisi şimdi üşütmüş onun için gitmiş hastaneye ordanda ultrasona giriyim bari demiş 12 haftalık hamile olduğunu öğrenmişş
şaştım kaldım ne diyim :bbo: rabbim hayırlısı ile kurtulmak kucağına almak nasip etsin görümcenin rabbim bizlerede bu sevinci tattırsın yaaaaaaa ben artık hiçmi hiç ummadığım hazırlıksız olduğum an hamile olduğumu (inşallah amin) öğrenmek istiyorum inşallaahhh rabbbim nasip ederde sitresli bekleyişler hayal kırıklıklarını çokkkkkkkkkk iiiiiii bilirim mafoldumben
şaştım kaldım ne diyim :bbo: rabbim hayırlısı ile kurtulmak kucağına almak nasip etsin görümcenin rabbim bizlerede bu sevinci tattırsın yaaaaaaa ben artık hiçmi hiç ummadığım hazırlıksız olduğum an hamile olduğumu (inşallah amin) öğrenmek istiyorum inşallaahhh rabbbim nasip ederde sitresli bekleyişler hayal kırıklıklarını çokkkkkkkkkk iiiiiii bilirim mafoldumben
datlum korunuyorlardıı zatenn 2 numarada yanlışlıkla oldu nasıl yapacak bilmiyorum 2 taneyle başedemiyorduu aman işte onu görmeye tahammül edemiyorumhayırlısını istemek lazım...Allah sabır versin ona
madem istemiyo korunsaydı canım böylelerine de kızıyorum ama...
öyle walla hayal kırıklığı insanı maf ediyorr. Allahım inşallah nasib eder
datlum korunuyorlardıı zatenn 2 numarada yanlışlıkla oldu nasıl yapacak bilmiyorum 2 taneyle başedemiyorduu aman işte onu görmeye tahammül edemiyorum
inşallah Rabbim niyazlarımıza cevap verecek o kullarını sever...
evet ya hamdolsun el açıp-dileklerimizi-dualarımızı dilediğimiz Rabbimiz var şükürler olsun,elhamdülillah evet ya imtihanlarımız bence bu Rabbim sabretmeyi nasip eylesin inşallah aminnnnnnninşallah Rabbim niyazlarımıza cevap verecek o kullarını sever...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?