Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bay mantığa sorim bakim hangi kravatını gözden çıkarır
vermezse ben de gider kravat alır yaparım inat değil mi sempatiksalakcinni

İnşallah canım inşallah
benim kalbim çok yaralı bizi kimse anlamıyo
herşey ne kolay geliyo insanlara
geçen biri çocuğuna sinirlenmiş bana diyo ki çocuk isteyenin aklına şaşim...klava:

yaaa canım hiç sorma bulupta bunamak gibi bişi onlardaki yaaa Rabbim ıslah etsin öylelerini bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah ( amin)

amin canım amin cümlemizden inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı ve hepimizin gönlüne göre versin,yüzümüzü güldürsün inşallah canım :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kız bari normal doğum mu yapıyo
bu kadar üst üste...

bay mantığa sorim bakim hangi kravatını gözden çıkarır
vermezse ben de gider kravat alır yaparım inat değil mi sempatiksalakcinni
biz kadınlar kafaya koydukmu tamamdır yap canım kolay ve güzel bence kolay gelsin şimdiden yerimseniben

evet apla bak düşünsene adet olmadıı 3 ayy kendisi şimdi üşütmüş onun için gitmiş hastaneye ordanda ultrasona giriyim bari demiş 12 haftalık hamile olduğunu öğrenmişş
şaştım kaldım ne diyim :bbo: rabbim hayırlısı ile kurtulmak kucağına almak nasip etsin görümcenin rabbim bizlerede bu sevinci tattırsın yaaaaaaa ben artık hiçmi hiç ummadığım hazırlıksız olduğum an hamile olduğumu (inşallah amin) öğrenmek istiyorum inşallaahhh rabbbim nasip ederde sitresli bekleyişler hayal kırıklıklarını çokkkkkkkkkk iiiiiii bilirim mafoldumben

evet apla bak düşünsene adet olmadıı 3 ayy kendisi şimdi üşütmüş onun için gitmiş hastaneye ordanda ultrasona giriyim bari demiş 12 haftalık hamile olduğunu öğrenmişş

hayırlısını istemek lazım...Allah sabır versin ona
madem istemiyo korunsaydı canım böylelerine de kızıyorum ama...

inşallah Rabbim niyazlarımıza cevap verecek o kullarını sever...

öyle walla hayal kırıklığı insanı maf ediyorr. Allahım inşallah nasib eder

hayırlısını istemek lazım...Allah sabır versin ona
madem istemiyo korunsaydı canım böylelerine de kızıyorum ama...
datlum korunuyorlardıı zatenn 2 numarada yanlışlıkla oldu nasıl yapacak bilmiyorum 2 taneyle başedemiyorduu aman işte onu görmeye tahammül edemiyorum

ya nasıl korunuyolar arada bi kaçırıyolar bence ondan oluyo

inşallah Rabbim niyazlarımıza cevap verecek o kullarını sever...
evet ya hamdolsun el açıp-dileklerimizi-dualarımızı dilediğimiz Rabbimiz var şükürler olsun,elhamdülillah evet ya imtihanlarımız bence bu Rabbim sabretmeyi nasip eylesin inşallah aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…