Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar vaktim doldu
sohbetinize doyum olmuyo
yarın görüşürüz inşallah...

ALLAH razı olsun vaktini ayırdığın hoş sohbet ve paylaşımların için saol canım hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin Rabbime emanetsin inşallah,görüşmek üzere birazdan bence çıkacağımmmm

evet ya hamdolsun el açıp-dileklerimizi-dualarımızı dilediğimiz Rabbimiz var şükürler olsun,elhamdülillah evet ya imtihanlarımız bence bu Rabbim sabretmeyi nasip eylesin inşallah aminnnnnnn

bende öyle düşünüyorum Rabbim bizleride böyle sınıyorr kurban olduğummmmmmmmmm bizim onunla daha yakın olmamızı istiyorr

Allah hepimizden razı olsun burda edilen hiç bi duayı geri çevirmesin....
melikecim seni de yalnız bırakcam ama üzgünüm canım
opuyorumnanaktan

haydi hayırlı geceler,Rabbime emanetsiniz ,ALLAH rahatlık versin inşallah yarın kısmet olursa görüşmek üzere

iyi geceler kızlar işlerim çok yoğun giremedim daha doğrusu bir ara girdim size haber vermek için ama site yapım aşamasındamıymış ne hata verdi yazımı gönderemedim.
bir gelişme varmı diye gelmiştim.Neyse bu aralar dediğim gibi müsait olamıyorum giremezsem merak etmeyinn
bilmiyorumkismile

kıslar çok şükür benimki tamamlandıı

kıslar bence srp16 ona okunduğundan haberi yokk

kiyamam ben sana
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

günaydın a.s.
hanımlar olmuyo böyle biz buradayken hiç kimse gelmiyo biz gidince herkes burada oluyo bozuluyorumklava:...
nasılsınız bugün ben çok yorgunum dün akşam geçen hafta başlayıp yarım kalan temizliği eve gidince bitirdim her yerim ağrıyo ama değdi evim tertemiz oldu tüller perdeler yıkandı camlar silindi koltuklar silindi ....sevdam özlüyoruz seni yoğunluktan gelemiyosun çok habersiz bırakma... nevbaharım ben profilime yazıyı ekleyemedim canım sen nasıl yaptın

kedersiz kardeş hoşgeldin ne var ne yok benim kartımda geldi ama ben bu kartı nasıl kullanıcamm
gizlilik nasıl oluyo mesela istediğin zaman nasıl gizli olunur öğret bakalım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…