Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

e ben seni görmüyorum ipek kardeşş huu ordamısın

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz

salavat ı tefriciye listesi

meryem için (meyra)

kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............92 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU

toplam..3092kalan1352

srp16 için

kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek............300
melike.........200 OKUDU
etipuf...........100
yıldız..........300
melon.........100 OKUDU

toplam..2000 kalan2444

melike için

melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1500
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
melon......100 OKUDU

toplam 4444

kedersiz nevbahara sordum ama sanada sorayım o gelene kadar
şu hani yazı yazıyosunuz profile ben yazamadım bir türlü

kedersiz nevbahara sordum ama sanada sorayım o gelene kadar
şu hani yazı yazıyosunuz profile ben yazamadım bir türlü

[sıze="2"]canım kullanıcı paneli sonra profil düzenle ondan sonrada kişisel rütbede yazıyorsun fakat son zamanlarda ben değişik bişey yazmak istediğim zaman hep hata veriyordu geçen tuğba arkadaşımızda denemiş onunda hata vermiş ..benimkini saolsun kazen bey ekledi oraya [/sıze]

ben yanlış yapmamışım o zaman aynı dediğin yerden denedim dün bir kaç kez olmadı

Etıpufum gÜnaydın canım nasılsın kendını nasıl hısedıyorsun bu aralar .. dr a gıttınmı??

günaydın kızlar....
pro üyelikleriniz hayırlı uğurlu olsun....
kedersizim mide bulantılarım hiç geçmedi malesef... çok acı çekiyorum.... sürekli sıkıntılarımıda size anlatıp sizleri üzmek istemiyorum aslında... doktor ilaç tedavisine şimdilik başlamadı tsh hormonu için.. ilerki günlerde tekrardan kan testi verecem.. ozaman tekrar bakacaklar...
benden şimdilik bu kadar... senin dün gece nasıl geçti...
ipekcim deden içinde okadar üzülüyorumki... Rabbim 2 merhametinden birini versiin...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, Kedersiz+

sizin yanınızd amma soluk kaldım yahuu...

KIZLAR BU HAFTAKı TEFRiCıYELER HEP YARIM KALACAK
SRP ARKADAŞIMIZNKıNı BU HAFTA ıPTALMı ETSEK ??
GEÇENGÜN ONA YAZDIM SANA OKIUYORUZ DıYE SENDE ALICAKMISIN DEDıM GÖRMEDı O MESAJIMI SANIRIM
AMA OKADAR LıSTEYı GÜNCELLıYORUM ONUDAMI GÖRMEDı YAA

günaydın canım
saol canım yakışmış dimi kırmızılar bayanssulusmile
canım bizim gelinde aynı sen gibi her yediğini çıkarıyor oda yemekten vazgeçti nasıl olsa yediğimi çıkarıyorum diyo ...
inş ilaç kullanmaya gerek kalmaz canım ama sen yinde bir endokrinoloji bölümüede gitsen benim teyzemin şekeri yüksek olmasına rağmen dahiliye dr u bana göre normal demişti ama kadın doğumcu dr.da üstüne basa basa yüksek diyor ..her drfarklı yorumluyor
bu hormon tahlillerinden en iyi endokrin anlar canım o bölümede görün bence

bugün bende sana söylemeyi düşünüyodum srp16 yı iptal edelim böyle yarım olmaz
ben nevbahara melike için yardım etmek istiyorum 1000 tane aldı çünkü hepsi ağır olur hamile kız yorulmasın meyra için yarım kalannı tamamlıyorum 300 almıştım 92 okumuştum ya 300 e tamamlıyorum temizlendim zaten benim çabuk bitiyo

iyi kalpli etipufum benim amin canım allah çektirmesin ... canım bende sana çok üzülüyorum
şu hamileliğinin bi tadına varamadın bunada şükür gerçi allah beterinden korusun ama şöyle oh be hamileyim deseydin hamilelik şımarıklığı yapabilseydin daha güzel olurdu inşallah geçer en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…