Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

papatyacım çıkmam lazım akşama dışardayız bu süper oldu iftara hazırlık yok bugün
adama kıyamıyorum fazlasıyla hazırlamaya çalışıyorum iftariyelikleri
ama şimdi ütü beni bekler

tamam kolay gelsin ne güzel denk gelmiş hergün ne hazırlaycam derdi kaınları yaşlandırıyor hoş şuan benim öyle bir derdim yok annem sağolsun

selam kızlar nasılsınız

nevom dün yazmıştım detayları ama hepsi gitmiş maalesef. iyiyim allaha şükür daha dikkat etmeye çalışıyorum. bu arada zeynep kamil le ile ilgili yorumlarını almak istiyorum bilgin varsa nasıl biyer sence

ayşe toplarlanmana sevindim canım bak nevoda öle imiş.bende netten kendimle alakalı örnekleri okadar gördümki insanın morali bozuluyo ister istemez o yüzden pek görmemek lazım

inşallah salihalardan bir kız salihlerden de bir oğlun olsun

Mevlam kuvvetinden kuvvet versin sana La havle.....yi çok oku manasında Rabbimin gücünden güç isteniyo ben hamilelik sıkıntılarımda hep onu okudum sen de bırakma

kızlar sizden bi ricam olacak yoğun bakımda yatan birisi için 5 tane yasin okurmusunuz cumaya kadar iki güne kadar okuyacak olan arkadaşlar bana özelden yazsın geçmişe bakamıyorum da dikişlerim iyice sızlıyo oturamıyorum en kısa zamnada bildirirseniz sevinirim okunacak kişinn adı ersin ona niyet edersiniz şimidden saolun

ay çok teşekkür ederim
aminnn inşallah inşallah
tamam okurum sağolasın

seyhancım çok şükür toparladım nedense bu sefer çok umutluyum yavrularımı kucağıma alacağıma çok inanıyorum ben üzüldükçe dualar ettikçe içimden bir serinlik geliyor
rabbim hepimizi korktuğundan emin kılsın hayırla yavrularımıza kavuşalım inşallah hepimizin hasreti son bulur inşallah

canım iyiymişsiniz çok şükür

sevom zeynep kamil dr. ve yenidoğan bakım olarak çok iyi ve para ödemediğimiz için süper
ama özellikle hemşirelerinde çalışanlarında insanlığın maalesef öldüğü bi kurum
insana insan gibi yaklaşılmıyo ne yazık ki ama yapacak bi şeyimiz yok
benim zeynep kamilde yatmam gerekiyodu hamileliğim sıkıntılı olduğu için ama beni almadılar açıkçası biz de fazla uğraşmadık
oradaki muameleleri görünce
ama cebimizden çok paralar ödedik özelde yatmak zorunda kaldığım için otelde yattım sayılır ama 20 bin harcadık canım başka çaremiz yoktu çünkü
o yüzden anadolu yakasındasın zeten gidebileceğin en iyi yer zeynep kamil canım
fazla geç kalmadan takiplerine orda başla derim
durum budur...

Son düzenleme:

ben okurum inşallah ama 5 taneyi bir kişi okuya biliyormu

1 tane alıyorum canım....Allah şifa versin

canım bende oturamadıüım için devamlı yattığım için okuyamıcam allah şifa versin

içini ferah tut dedipğin gibi herşey yolunda gidecek her ne kadar korksakta sağlıcakla bebelerimizi kucağımıza alıcaz

evet yoğunluktan ve ilgisizlik haricinde herkes öneriyo yaa sizde çok ödemişsiniz :26: allah yardımcımız olsun ben doğuma direk gidebilirim z.kamie diye dşündüm ama takipedemi gideyim :26:

neyse senide tutmayayayım akşama dşardaymışsınız ne güzel bu sıcakta ütü olayına aman dikkat et canım öptüm sizleri

bana kalırsa orda da takibe başla canım ama yorarlar mı seni sıra beklemek filan çok uzun sürer mi bilemiyorum. istersen şöyle yap denemk için bi git bakalım kaydın da olsun orda. bakalım sana ne derler....

bana kalırsa orda da takibe başla canım ama yorarlar mı seni sıra beklemek filan çok uzun sürer mi bilemiyorum. istersen şöyle yap denemk için bi git bakalım kaydın da olsun orda. bakalım sana ne derler....

aslında düşünmedim değil ama uzak bana gözüm yemiyo :26: yinede dediğin gibi bir kere gitsem iyi olur da arabasızlıkda çok kötü bu durumda devamlı taksiyle gidiyorum hastanelere

merhaba kızlar nasılsınız
nevoyu kaçırmışım tühh beni sormuşsun canım ,hamdolsun iyim şükür mide yanmalarım dışında ,boğazıma kadar yakıyor sanki kezzap döküyorlamış gibi
çok sık giremiyorum, eşim evde olduğundan bilgisayarıda eli geçirmiş durumda
sen nasılsın bakalım hamişlik nasıl gidiyo bulantılar azalmıştır umarım..öptüm seni ve şirineleri

sevom daha iyisindir umarım

kamer evet o iğneler doğuma kadar etkili değilmiş 2_3 hafta kadar etkisi varmış :44::44::44:inşallah yavrularımız üzmez zamanında gelirler anne babalarına

bugün benimde yemek derdim yok iftara davetliyizz bilin bakalım kimeee
sağolsun turnal iftara davet etti bu akşam onlardayız

Son düzenleme:
iyiyim nurcik allahaşükür benim mide yanmalarım yok biliyomusun aslında benim şu serklaj olaylarım olmasa çok rahat bi hamilelik geçirmiş olacakltım

oo demekk turnal çağırdı kıskanıyom haaa

Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! (((

canım aklına kötü şeyler getirme lütfen biliyorum bu çok zor ama şöyle düşün onları rabbim nasip etti şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağına alıp iyi günlerde büyütmeyide nasip edecek sen stres oldukça onlarıda etkiliyomuş gerçekten kızım inanılmaz sinirli ve tek suçlusu benim galiba çünkü hatırlarsanız herşeyi düşünüp stres yapıyordum e yapımdada sinir ve asabilik olunca sonuç kaçınılmaz oldu allaha emanet et yavrulaırnı sabırla duayla beklecanım.sık sık gelemesemde inanınhep aklımda ve dualaırmdasınız

baş ağrılarım devam ediyor maalesef bugün yine yokladı kerata :)
aklımdasın ne zamandır arayım diyorum sonra vazgeçiyorum rahatsız etmiyim diye bugün yarın atarım çığrımı :)

aşkolsun rahatsızlık ne demek canım her zaman arayabilrsin inan bana iki gün önce hatice aradı o surada hakı yıkıyodum nidada yaygarayı basında 5 dk sonra döncem dedim hala arayamadım olmuyo bacım fırsat bulduğum her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum nida çok yorucu küsmeyin bana siz dürtün deşin beni

bende yaptırmıştım 2 doz şeklinde galiba ilki 24.hafta diğeriyse 28.haftada yapılmıştı çok pahalı bişey değildi sanırım özel hastanede yaptırdık ama mebla düşüktü galiba... bu arada o ağrılar günden güne sıklaşıyordu bende her defasında sancı sanıp hastaneye koşuyorduk hem erken doğum riskim vardı hemde çok şiddetliydi bende inşallah sizleirnki öyle olmaz

canım geçen teli kapadıktan sonra aklıma geldi nidanın aşırı gazlı dönemlerinde hurmayla rahatlıyorduk bir aylık olduktan sonra 3 hurmayı 4 dk kısık ateşte kaynatıp süzüyordum 3 en fazla 4 çay kaşığı veriyodum oldukça rahatlıyordu birde nurse harveys söylemişimdir mutlaka oda tamamne bitkisel bizde işe yaramışttı

kızlar ben kasaptan kemik aldırdım şimdi onu kaynatıyor annem çoralara pilavlara azar azar ekleyelim bebeklerin kemikleri güçlensin dedim
sizce doğru yapmışmıyım şu sıcaklarda ağır olmaz demi
süt yoğurt peynir çok etkili derler laracım ben fazlasıyla tüketmiştim hatta geçenlerde sevoyada özellikle vurgulaıdm.oralar kaynıyo şimdi senin içini baymasın aman

tuğbiş ben ara ara gelip kendimden haberler veriyom sana da en son özelden yazmıştım ama almadın mı

yetercim çok sağol açıklaman için
u

ıı ıııh bana mesaj gelmedi toprağım ya

ama ben çok duygusala bağladım şimdiiii

oooh ohmaşallahbebek özlemi çekenlerin mekanı değil bebek bekleyenlerin mekanı oldu çok şükür mübarek geceler yüzüsuyu hürmetine bekleyen tüm arkadaşlaırmda yaşasın bu günleri inşallah ... çiğdem en son telde konuşamadık kusura bakma canım sonradan elim çok tele gitmek isedi ama özellikle aramadım seni negatif sonucun olumsuz etkisinden kurtulmanı bekledim canım allah o güzel kalbine göre versinümit ettiğin herşeyiii

nurcik yanmalar başlamış abartısız ben renniyi şişeyle dikiyodum geceelri özellikle fena bişey senin kızçede bayağı saçlı gelicek galiba eskiler öyle der ve çok doğru demişler kıl yumağıydı nida doğunca birde bi şrup var yabmalar için caviskondu galiba oda çok etkili doktoruna ce eczacınıa mutlaka sor

sevoom son durumun ne canım gittinmi doktora şimdi okuudm erken olsa arardım muhakkak...

kızlar pınar duru ipek leydim nerelerde bilen gören varmiiiiiiiiii:26:

iyi geceler canlarmmmmmmmm
bugün gelemedim bikaçgünde gelemeyebirim misafirim var
bahsetmiştim size heralde yengem geldi tüp bebek tedavisine başladı:)) biraz bizde abmlerde annemlerde derken yaklaşık 1 ay sonuç alana kadar burda kalacak...

NEVOCUM allah razı olsun çokkkkkk teşekkür ederim onlara çok dikkat ediyorum hatta haddinden fazla kendimi dinleyip bazen hamişliğimi burnumda getiriyorum hiç tadına varamıyorummmm çok üzgünüm ama rahaat olamıyorum canm yapı meselesi birazda sanırımmm

NURCİKİMM 2-3 hafta olsun canımmmmm zaten okadar süre sonunda bebeklermiz maşallah bayaaa toparlamış ourlarrr bu çok önemli
bu arada demek turnala davetlisiniz allah kabul etsin canımmmm

SEVOCUM aynı şeyleri düşünüyruz bende senin gibiyim yeni doğan yoğun bakımı en iyi hastane burda da eğitim araştırma hastanesi bende ne olursa olsun orada doğum düşünüyorum.. sonuçta dev. hastanesi ilgi alaka ne kaddar olacak ama olsun önemli olan bebeklerin bakımı
ben 30. hafayı göreyim özelleri ve tüp doktorumu bırakıp oraya başlıcam kaydımız küreğimiz kontrolleimiz olsunki doğum anında sorun yaşamayalım hatta benim sezeryan olacağı için günümü filan alıyım dyorum.

NURAYCIM allah hastanıza şifa vesin canım

YETERCİM işallah yazdıkların hayalde kalmaz allahım hepsini bir bir yaşatsın canmmmmm
bu arada uzun zamandır bagsetmiysun eşinin sağık durumu nasıl? inşallah iyidir cnım her zaman diyorum önemli olan tek şey sağlık gerisi her şekilde olur

SEDEFÇİM sen nasısın canım sevoya duadan bahsetmişin 30 tane alıyorum dedim ama sen görmedn yazılarda silinmiş canım
arada kaynamış:))

neyse kızlar baya uzun oldu hepinize iyi gecelerrrr hepinizi ço öprek kaçrım

naber canım sağlığınız iyi olsun da nidacık yorsun seniii:)))))) bunların hepsini hakediyor biz allaha şükür istedik rabbim hepimize verdi her şımarıklıklarına huysuzluklarına canı gönülden razıyızzz:))))))

süt yoğurt peynir güzel tüketiyrum canım o kemik suyunuda buzluğa pet bardaklarda dondurduk ilikli şeklde pilav ve çorbalara bir bardak koyuyoruz oda hergün değil zaten sannmam çok ağır olacağını
bu arada iğneleri oldumcanım azda olsa koruma miktarı bizim için önemli allaha şükür şimdilik hiçbir sorunumuz erken doğum riskimiz yok ama bizim ikiz olması başlıbaşına risk bütn fırsatlar değerlendirilmeli diye düşünüyoruzz

neyse sanada iyi geceler tuğbişimmm nidayı kokulu kokulu öperimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…