papatyacım çıkmam lazım akşama dışardayız bu süper oldu iftara hazırlık yok bugün
adama kıyamıyorum fazlasıyla hazırlamaya çalışıyorum iftariyelikleri
ama şimdi ütü beni bekler
inşallah salihalardan bir kız salihlerden de bir oğlun olsun
Mevlam kuvvetinden kuvvet versin sana La havle.....yi çok oku manasında Rabbimin gücünden güç isteniyo ben hamilelik sıkıntılarımda hep onu okudum sen de bırakma
selam kızlar nasılsınız
nevom dün yazmıştım detayları ama hepsi gitmiş maalesef. iyiyim allaha şükür daha dikkat etmeye çalışıyorum. bu arada zeynep kamil le ile ilgili yorumlarını almak istiyorum bilgin varsa nasıl biyer sence
ayşe toplarlanmana sevindim canım bak nevoda öle imiş.bende netten kendimle alakalı örnekleri okadar gördümki insanın morali bozuluyo ister istemezo yüzden pek görmemek lazım
kızlar sizden bi ricam olacak yoğun bakımda yatan birisi için 5 tane yasin okurmusunuz cumaya kadar iki güne kadar okuyacak olan arkadaşlar bana özelden yazsın geçmişe bakamıyorum da dikişlerim iyice sızlıyo oturamıyorum en kısa zamnada bildirirseniz sevinirim okunacak kişinn adı ersin ona niyet edersiniz şimidden saolun
kızlar sizden bi ricam olacak yoğun bakımda yatan birisi için 5 tane yasin okurmusunuz cumaya kadar iki güne kadar okuyacak olan arkadaşlar bana özelden yazsın geçmişe bakamıyorum da dikişlerim iyice sızlıyo oturamıyorum en kısa zamnada bildirirseniz sevinirim okunacak kişinn adı ersin ona niyet edersiniz şimidden saolun
ay çok teşekkür ederim
aminnn inşallah inşallah
tamam okurum sağolasın
seyhancım çok şükür toparladım nedense bu sefer çok umutluyum yavrularımı kucağıma alacağıma çok inanıyorum ben üzüldükçe dualar ettikçe içimden bir serinlik geliyor
rabbim hepimizi korktuğundan emin kılsın hayırla yavrularımıza kavuşalım inşallah hepimizin hasreti son bulur inşallah
canım iyiymişsiniz çok şükür
sevom zeynep kamil dr. ve yenidoğan bakım olarak çok iyi ve para ödemediğimiz için süper
ama özellikle hemşirelerinde çalışanlarında insanlığın maalesef öldüğü bi kurum
insana insan gibi yaklaşılmıyo ne yazık ki ama yapacak bi şeyimiz yok
benim zeynep kamilde yatmam gerekiyodu hamileliğim sıkıntılı olduğu için ama beni almadılar açıkçası biz de fazla uğraşmadık
orada ki muameleleri görünce
ama cebimizden çok paralar ödedik özelde yatmak zorunda kaldığım için otelde yattım sayılır ama 20 bin harcadık canım başka çaremiz yoktu çünkü
o yüzden anadolu yakasındasın zeten gidebileceğin en iyi yer zeynep kamil canım
fazla geç kalmadan takiplerine orda başla derim
durum budur...
canım bende oturamadıüım için devamlı yattığım için okuyamıcam allah şifa versin
içini ferah tut dedipğin gibi herşey yolunda gidecekher ne kadar korksakta sağlıcakla bebelerimizi kucağımıza alıcaz
evet yoğunluktan ve ilgisizlik haricinde herkes öneriyo yaa sizde çok ödemişsiniz :26: allah yardımcımız olsunben doğuma direk gidebilirim z.kamie diye dşündüm ama takipedemi gideyim :26:
neyse senide tutmayayayım akşama dşardaymışsınız ne güzel bu sıcakta ütü olayına aman dikkat et canım öptüm sizleri
bana kalırsa orda da takibe başla canım ama yorarlar mı seni sıra beklemek filan çok uzun sürer mi bilemiyorum. istersen şöyle yap denemk için bi git bakalım kaydın da olsun orda. bakalım sana ne derler....
ben okurum inşallah ama 5 taneyi bir kişi okuya biliyormu
hoş geldin tuğba çok şükür ikiz bebelerim rabbim kucağıma sağlıkla almayı nasip eder inşallah
sıkıntılar peşimi bırakmıyor yada ben çarıyorum dillendirirken dillendirirken
plasenta previa varmış bende benimde bebeklerimin de hayatı tehlikeye girebilirmiş meydana gelebilecek bir kanamada
doktorum araştırma kurcalama bu işi demişti bende dün güveniyorum doktoruma diyordum malesef gece uyku tutmadı biraz araştırdım daha doğrusu kaşındım sabahı sabah ettim
risk risk derken riskin başına oturdum
rabbim büyük derdi veren dermanınıda verir inşallah bu sefer yavrularıma sıkıntısız bir şekilde kavuşabilirim
birazda miğdenizi bulandırayım şimdiye adar hiç kusmamıştım sabaha kadar içim dışıma çıktı nasıl bir bulantı tarif edemem strese girdim ondanmı oldu aceba
neyse hepinize hayırlı pazarlar belkide çoğunuz uykudasınızdır
baş ağrılarım devam ediyor maalesef bugün yine yokladı kerata :)
aklımdasın ne zamandır arayım diyorum sonra vazgeçiyorum rahatsız etmiyim diye bugün yarın atarım çığrımı :)
nurcan sen ciğer geliştirici iğne olmuştun demi canım
bende salı günü tüp doktoruma gidiyorum söylicem iğne olayını bakalım ne diyecek:26::26:
bu arada nasıl bişey o ğneler kaç pra devlet karşılıyormu bacım
kızlar bana arada ağrı girip duruyor karnıma karnıma yaaaaa
sanki karnım burkuluyor:44::44::44:
iyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....
benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar
süt yoğurt peynir çok etkili derler laracım ben fazlasıyla tüketmiştim hatta geçenlerde sevoyada özellikle vurgulaıdm.oralar kaynıyo şimdi senin içini baymasın amankızlar ben kasaptan kemik aldırdım şimdi onu kaynatıyor annem çoralara pilavlara azar azar ekleyelim bebeklerin kemikleri güçlensin dedim
sizce doğru yapmışmıyım şu sıcaklarda ağır olmaz demi
tuğbiş ben ara ara gelip kendimden haberler veriyom sana da en son özelden yazmıştım ama almadın mı
yetercim çok sağol açıklaman için
u
ama ben çok duygusala bağladım şimdiiiiMerhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı !(((
canım aklına kötü şeyler getirme lütfen biliyorum bu çok zor ama şöyle düşün onları rabbim nasip etti şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağına alıp iyi günlerde büyütmeyide nasip edecek sen stres oldukça onlarıda etkiliyomuş gerçekten kızım inanılmaz sinirli ve tek suçlusu benim galiba çünkü hatırlarsanız herşeyi düşünüp stres yapıyordum e yapımdada sinir ve asabilik olunca sonuç kaçınılmaz oldu allaha emanet et yavrulaırnı sabırla duayla beklecanım.sık sık gelemesemde inanınhep aklımda ve dualaırmdasınız
aşkolsun rahatsızlık ne demek canım her zaman arayabilrsin inan bana iki gün önce hatice aradı o surada hakı yıkıyodum nidada yaygarayı basında 5 dk sonra döncem dedim hala arayamadım olmuyo bacım fırsat bulduğum her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum nida çok yorucu küsmeyin bana siz dürtün deşin beni
bende yaptırmıştım 2 doz şeklinde galiba ilki 24.hafta diğeriyse 28.haftada yapılmıştı çok pahalı bişey değildi sanırım özel hastanede yaptırdık ama mebla düşüktü galiba... bu arada o ağrılar günden güne sıklaşıyordu bende her defasında sancı sanıp hastaneye koşuyorduk hem erken doğum riskim vardı hemde çok şiddetliydi bende inşallah sizleirnki öyle olmaz
canım geçen teli kapadıktan sonra aklıma geldi nidanın aşırı gazlı dönemlerinde hurmayla rahatlıyorduk bir aylık olduktan sonra 3 hurmayı 4 dk kısık ateşte kaynatıp süzüyordum 3 en fazla 4 çay kaşığı veriyodum oldukça rahatlıyordu birde nurse harveys söylemişimdir mutlaka oda tamamne bitkisel bizde işe yaramışttı
süt yoğurt peynir çok etkili derler laracım ben fazlasıyla tüketmiştim hatta geçenlerde sevoyada özellikle vurgulaıdm.oralar kaynıyo şimdi senin içini baymasın aman
ıı ıııh bana mesaj gelmedi toprağım ya
ama ben çok duygusala bağladım şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?