Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he valla geceleri uslular ben daha hiç gece tekmelerle uyanmadım, ilk hetapta debeleneliyolar sonra rahat pozisyon bulup uyuyolar heralde:))

ama nst de çok hareketli çıktılar 160 çıkması gereken kalp atışları 170 çıktı oda çok hareketli olduklarındanmış :))
yookkkkkk hiç erkenden doğurmaya niyetim yok valla ben 37 de doğuracam sende 38 de arkamdan gelecennnn:)))

fatoşla nurcanda 40 ı görüp meraktan beklemektan çatlıcaklarrr

inşallah hadi güzel bir örnek ol bana

sıkıyorummm dişimi bacımmmm
ben hiç üzerlerine yatmadım zaten çakal uykusu gibi uyuyoruz tedirginlikten
maşallah 3 aydırda sıcaktan yok uykumuz sonumuz hayrolsun

gerçekten nekadar dikkatlisin gaz sancısında bile kendini doktorda buluyorsun
hayırla kavuşursun inşallah

dün öğlenden beri süren bir ağrıydı canım dünden beri kendimi dinledim baktım geçmiyor hemen aradım doktorumu
eee tedbiri elden bırakmayalım demi gittik geldik rahat ettik çok şükür ama sancım hala var
belkide üşüttük vantilatörden:44::44:

inşallah inşallah
lara sen magnezyum kullanıyormusun
ben istedim grek olmadığını söyledi sadece kan hapı verdi

benim doktorumda bişey demedi ihtiyaçta duymadık belkide ondandır
zaten benim dokktorda katı kurallıdır biraz vitamini bile vermezeminim magnezyumuda vermez
bende sadece kan hapı kullanıyorum

iyi yapıyorsun canım tedbiri elden bırakmamak lazım
bende öyle çok bilgim olduğundan değilde öyle birkaç yerde gözüme takılmıştı doktoruma sordum gerek olmadığını söyledi hoş istediğime bakma sen ben ilaç içme özürlüyüm daha kan hapını bile düzenli içemiyorum allahtan şimdilik kan değerlerim iyi çıkıyor

lara dediğin gibi 37-38 lerde olur inş.

ayşe bende magnezyuma yeni başladım bacak kramplarım olunca keşke bende başlamasaydım çok fenaaa bu arada senin neden takvmin yok hala son adet tarihini sölede yapalım sana

ben takvim istemiyorum canım teşekkür ederim
rabbimin izniyle 13+4 günlüğüz rabbim tamamına erdirsin inşallah
magnezyuma tadı kötü olduğuiçin mi diyorsun başlamasaydım diye? erken doğumu geciktiriyormuş diye duydum ama çok net bilgim yok kulaktan duyma şeyler
şifa olsun inşallah

maşallahh yakında cinsiyetler belli olacak desene
evet tadı için dedim. bende kasılmaları engellediğini duydum ama doğrumu bilmiyom

herkese hayırlı haftalar

sanada canım nasılsın

herkese selamlar nerelerdesiniz yaww:26:

merhabalar
neredesiniz millet
merak ediyorum ama hele hamileler uğramazsa bişey mi oldu aceba diye
nurcan kız nerelerdesin
şifacım dan allahtan haber alıyorum yoksa oda uğramaz oldu
DURU neden uğramaz oldu mutlaka selam verirdi
inşallah herşey yolundadır

maşallahh yakında cinsiyetler belli olacak desene
evet tadı için dedim. bende kasılmaları engellediğini duydum ama doğrumu bilmiyom

:

birinin cinsiyetini geçen gittiğimde söyledi diğerinin sırtı dönüktü bize şimdi acil işim var birdahaki sefer onuda söylerim dedi
zaten bizde hiç merak etmedik plesenta previa diyince
artık birdahaki sefere kısmet olursa yine bir sıkıntı çıkarmazsa başımıza netleşir ikiside inşallah
tahminini alıyım

bende tam şimdi geliyordum buraya ve geldim

valla iyiyim hamdolsun editörlük işini de boşlamıştım onunlada ilgilendim aklımdasınz ama ancak gelebildim sen nasılsın canımm

herkes nasıl öptümm kocamannnn ne de oruçlu değilim

kız hoş geldin tam mesaj yazacaktım tahmin ediyorum hayalet lara diye senin bildiri geldi
hoş geldin şifam
maşallah senin oğlan pek bir gelişimli göründü gözüme rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

hoş buldum sende hoş geldin ya dedim çok yoğunum ama topiğimize bişi yazamasamda öpücük atayım diye düşünüyordum baktım sen yazmışsın hemen yazdım işte

benim oğluşum maşallah bizde çok şaşırdık daha önceki resmiyle fark çokk var amin canım amin hepimiznki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…