Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amannnn hiç sorma iyim diyim iyi oluyum
çok şükür şimdilik herşey yolunda
herifim yanımda yok canım reklamlardaki dondurmayı istedi hani çıtırt diye ses çıkarıyor
babam yok köyde anneminde kalça kemiği ağrıyor çıkamam dedi
kardeşim almadı ben oruçlu ağzımla senin dondurma sesiniöi dinliycem dedi akşamı bekle dedi bugünlük bütün derdim bu anlayacağın
herifim hanımda olsaydı hiç ikilemezdi

canım benimmm koşup ben alıp getireyim sana haklısın kocişlerimiz başımızın tacı valla hakları çok ALLAH razı olsun onlardan özledin iyice demi peki ne kadar daha uzaktasın evine geçme ihtimalin var mı

eşim dün yanımdaydı özlem giderdik uzaktan uzaktan
şimdilik hasret devam edecek bizim kaynananın keyfi yeterse bağındakiotu çöpü kurursa ancak ekimde filan geçerim evime hoş artık pekte istemiyorum eskiye nazaran daha tedirginim şimdi annemle geçirmek isterim hamileliğimi ama bakalım rabbim kaderime neler yazdı yaşanacak

uzaktan uzaktan özlemin ö sünü gidermişsinizdir neyse onada şükür demeniz lazım sağlık olsun herşey bebişler için hımm senin kaygana keyfine kalmayalım anne gibi yar bağdat gibi diyar olmaz sen anneni tercih et kaç kurtar canını kayganadan

sadece tahminmiş bee 9 haftalık bebk nasıl ögrenilsin benimkide laf işteeebencede seninki erkekkkk

papatya cnm söle bakam senin bebeişlerin cinsiyeti ne tekininn:26::26::26::26:

daha belli değil adaşım ama papatya ve kk da birçok arkadaş ısrarla erkek olacağını söylüyor da şimdiden oğluş diye sesleniyoz bakalım

bencedeee erkekkkkk

şifaa oy kurban olurum o miniğeee çok tatlı yaa resimlerini gördüm şimdi maşaallahhhhhhhhhh

sadece tahminmiş bee 9 haftalık bebk nasıl ögrenilsin benimkide laf işteeebencede seninki erkekkkk

papatya cnm söle bakam senin bebeişlerin cinsiyeti ne tekininn:26::26::26::26:
evet tahmin ben ultrason fotomuzuda ekledim ordan esinlenip dahada arttı erkek tahminleri sağlıklı gelsin evlada hasretiz hangisi gelirse gelsin sen nasılsın görüşmeyeli

evet tahmin ben ultrason fotomuzuda ekledim ordan esinlenip dahada arttı erkek tahminleri sağlıklı gelsin evlada hasretiz hangisi gelirse gelsin sen nasılsın görüşmeyeli

saglıklı olsunlardaa cinsiyet bizim için sadecee merak cnmm RABBİM kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah

bende iyiyim saol cnm bebek odası gelecek evin şeklii değişiyoo bazı tadilatlar var 2 hafta sürer bitmesii onlarla ugraş durrr

aa evet bende gördüm bebek odanı sadece beğenebildim yorum yazamamıştım çok beğendim ben güle-güle , iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah peki fiyatı ve markası nedir öğrenebilirmiyim

hayırdır diğer tadilatlar nedir :26: kolay gelsin tatlım o güzel duanada aminn diyorummm

maşallah tatlı telaşlar başlamış iycekolay gele
cinsiyet için tahminini alayım
şimdilik söylemem cinsiyetini ikisinin kini bir söylerim inşallah kısmet olursa bu hafta kontrolum var heralde netleşir artık

saol cnm ALLAH razı olsun daha güzelleri sizin olsun inşallah odamız modokodan 2700 lira cnm

tadilat işleri ise bebek odasıyla oturma odası degişecek ve bebek odasının duvarı yıkılıp arayla birleşip büyük bir oda elde edilecek inşallahh

ni demek cnmm ama görüncee içim kıpır kıpır oldu ne çabuk büyüyorlar deme ben cinsiyetini 11+5 de ögrenmiştim belki sende erken ögrenirsinn
canım benimmm sıradaki arkadaşlarımızında müjdelerini alalım hayırlısı ile tez zamanda

evet sıradaki kontrolümüz 12 haftalıkken ama bayram arifesi gibi bi tarihe denk geliyo bizde bayram sonrası haftasonu gitmeyi düşünüyoz ee o zamana 12 haftayı bitirmiş bile olacağız erkekse kesin öğrenirsin diyenler duymuştum hadi bakalım

hayırlı olsun siz büyük işlere kalkışmışsınız
bebek odanızda amma pahalıymış yada piyasayı bilmediğim için bana öyle geliyor

ben tahmin konusundaaa yanılanlardanım sadece şifanınki içime erkek gibi geldii ama seninkide erkenden gösterdiysee büyük ihtimal erkektirrr

evt bizim telaş başladı magza sahibinden geç kaldık diye fırça bile yedik saolsun 1 ayda gönderecegi mobilyayı 15 günde gönderiyor evdede 1 ay dinlenme süresi varmış kılı kılına bi,tmiş olacak işlerimiz

canım benim kız olsa bile öğrenirsin ben kızımıda 12. haftada öğrenmiştim
tabi bu söylediğim geçem hamileliğimdi
kız bayram sonuna kadar nasıl sabredeceksin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…