hımm ammada pahalıymış bizim bebişlerin pılısı-pırtısısaol cnm ALLAH razı olsun daha güzelleri sizin olsun inşallah odamız modokodan 2700 lira cnm
tadilat işleri ise bebek odasıyla oturma odası degişecek ve bebek odasının duvarı yıkılıp arayla birleşip büyük bir oda elde edilecek inşallahh
canım benimmm sıradaki arkadaşlarımızında müjdelerini alalım hayırlısı ile tez zamanda
evet sıradaki kontrolümüz 12 haftalıkken ama bayram arifesi gibi bi tarihe denk geliyo bizde bayram sonrası haftasonu gitmeyi düşünüyoz ee o zamana 12 haftayı bitirmiş bile olacağızerkekse kesin öğrenirsin diyenler duymuştum hadi bakalım
ben tahmin konusundaaa yanılanlardanım sadece şifanınki içime erkek gibi geldii ama seninkide erkenden gösterdiysee büyük ihtimal erkektirrr
evt bizim telaş başladı magza sahibinden geç kaldık diye fırça bile yedik saolsun 1 ayda gönderecegi mobilyayı 15 günde gönderiyor evdede 1 ay dinlenme süresi varmış kılı kılına bi,tmiş olacak işlerimiz
hımm ammada pahalıymış bizim bebişlerin pılısı-pırtısıkeselerimize bol bereket olsun , rahatça ödemek nasip olsun inşallah hımm bebek odası yer değitirirken kırıp-geçirecekmiş ortalığı kolaylıklar tatlım ama güzel düşünmüşsünüz genişlemiş olur bi güzel :13:
ben seyhanın kızı olur diye söylemiştim larayıda tutturdum heralde nurcanada kız tahmininde bulunmuştum onu tam hatırlamıyorum
bu durumda benim tahminler tutuyor galiba lotomu oynasam aceba
bilmem benimki erkekmi aceba:26:
demek mobilya bide istiraat istiyor
bakalım biz o heyecanları yaşayabilecekmiyiz
hımm ammada pahalıymış bizim bebişlerin pılısı-pırtısıkeselerimize bol bereket olsun , rahatça ödemek nasip olsun inşallah hımm bebek odası yer değitirirken kırıp-geçirecekmiş ortalığı kolaylıklar tatlım ama güzel düşünmüşsünüz genişlemiş olur bi güzel :13:
papatyaa söyle hadi yaaa merak ettim şimdiii ne cinsiyetiiiii
ya ne olur beni sıkıntıya koyme kısmet olursa bu perşembe kontrolum olacak ozaman ikisini bir söylerim
ama sen ikisihakkında tahminde bulunmuyorsun ki hele bir salla bakıyım
ŞİFAMcanım sen niye tahminde bulunmuyorsun
olsun tatlım o güzel kalbin hissetmiş ben öperim o hissiben tahmin konusundaaa yanılanlardanım sadece şifanınki içime erkek gibi geldii ama seninkide erkenden gösterdiysee büyük ihtimal erkektirrr
evt bizim telaş başladı magza sahibinden geç kaldık diye fırça bile yedik saolsun 1 ayda gönderecegi mobilyayı 15 günde gönderiyor evdede 1 ay dinlenme süresi varmış kılı kılına bi,tmiş olacak işlerimiz
hımm anladım canım ne bileyim bana erkekse çabuk öğrenirsin kız daha geç gösteriyo dedilerdecanım benim kız olsa bile öğrenirsin ben kızımıda 12. haftada öğrenmiştim
tabi bu söylediğim geçem hamileliğimdi
kız bayram sonuna kadar nasıl sabredeceksin:26:
amin canım inşallah aaa evet ya Nuray çok geç öğrenmişti :26:inşallahhh cnm inşallahhh yüreği elat özlemiylee yananlarının hepsinin meleği konsun göbüşlerine aminnnnnnn
o iş belli olmaz işte nuray ogluşunu 20li haftalarda ögrenmişti biliyorsun:26::26::26::26:
evet tutmuş çoğuben seyhanın kızı olur diye söylemiştim larayıda tutturdum heralde nurcanada kız tahmininde bulunmuştum onu tam hatırlamıyorum
bu durumda benim tahminler tutuyor galiba lotomu oynasam aceba
bilmem benimki erkekmi aceba:26:
demek mobilya bide istiraat istiyor
bakalım biz o heyecanları yaşayabilecekmiyiz
aynen ne uhdeler var içimizdeevt cnm pahalı ama olsun 6 sene onların resimlerine baka baka ne göz yaşları döktüm birazda mutlulukla alalım babalarımız daha fazla çalışsın dursun bebeleri için artık
valla ben değiştirmiyecektim eşim olmaz küçük odaya koymam dedii duvarıda kendi kırdı ama dün canı çıktı garibimin içim gitti ben anca izliyorum RABBİM babamıza güç versinnn
damam cnm bişey demiyorum ne zaman istersen o zmn söyle topikimizde 2 erkek var sendede 1 kız 1 erkek olsunn
teşekkür ederim anlayışın için inşallah ikisinide tatmak nasip olur
bu arada bizde beşşiği kız tarafı alır anneme dedim senin bebek odası fiyatını yok artık hayatta o parayı veremem onun annesi bitanecik torun diye alıyordur biz ikisine okadar parayı nasıl verelim diyo işi ciddiye aldı hemen
evet canım şımartmamamız ne mümküngerçekten ammada pahalıya geliyor bizim bebeler
rabbim nasip eder inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri
sen böyle diyince aklıma bişey geldi turguta hamile olarak ikinci gidişimizde ortalıkta 6 yaşlarında esmer çok sevimli bir okadarda şimarık ortalığı birbirine katan bir kız çocuğu vardı eşim dediki bu kesin tüp bebek bende nerden çıkarıyorsun çocuğuolan tekrar ne gezsin buralarda dedim hastanın yanında gelen bir yakınıdır dedim
malesef eşim haklı çıkmış sivastan gelen bir çiftmiş herkesten özürlenip durdular çocuğun hareketleri için tekrar bebek istiyorlarmış tedaviye gelmişler
yandemem o ki bizim bebeler zor ulaşıldığı için hem pahalıya geliyorlar hemde çok şimarık olurlar heralde
ben ilk söyleyen cinsiyeti tahmin edeyimya ne olur beni sıkıntıya koyme kısmet olursa bu perşembe kontrolum olacak ozaman ikisini bir söylerim
ama sen ikisihakkında tahminde bulunmuyorsun ki hele bir salla bakıyım
ŞİFAMcanım sen niye tahminde bulunmuyorsun
nidemek cnm rica ederim
bizdedee annane alır bebek beşiğini cnm annaneside beşik parasını verdi annen ciddiye aldı heee
ya bugün benim kasılmalarım çok hayır olsun inşallahhhhh
bencede ihmal etme dr una ulaşmaya çalış inşallah normaldir ama içimiz rahat etsinnidemek cnm rica ederim
bizdedee annane alır bebek beşiğini cnm annaneside beşik parasını verdi annen ciddiye aldı heee
ya bugün benim kasılmalarım çok hayır olsun inşallahhhhh
evet canım şımartmamamız ne mümküncoşacak hepimizin evleri tüpsü bebelerle
ben ilk söyleyen cinsiyeti tahmin edeyimerkek dedi kesin vee diğeri de kız olacak yani bi oğluşun bi kızın olacak inşallah sağlıklıca maşallah
o nasıl söz ya erken değilmi korkutma insanı ne yapılır bilmiyorum ama doktorunu filan mı arasan hem kasılma nasıl anlaşılıyor nasıl bişey
allah esirgesin vaktinde saatinde kucağına alırsın inşallah
bencede ihmal etme dr una ulaşmaya çalış inşallah normaldir ama içimiz rahat etsin
cnm bilmiyorum valla kasılmaa karnının bir tarafının taş gibi olmasından oluyoo doktor olması normal rahim kendini doguma hazırlıyor dedi ama bugün biraz fazla gibi RABBİM saglıcakla vakitlice almamızı nasip etsin bebelerimzi inşallahhhhh
aaaa evet yaaa doğru ya ben çoktan tahmin etmiştim hissetmiştimcanım benim ya aslında sen tedaviye başlamadan tahminde bulunmuştun bir kız bir erkek patiği hediye ederek bakalım sayıyı tutdurduk inşallah cinsiyetleride tuttururuz
hımm anladım hadi bakalım yeğenimiz hazırlansın yavaş yavaş içerdecnm bilmiyorum valla kasılmaa karnının bir tarafının taş gibi olmasından oluyoo doktor olması normal rahim kendini doguma hazırlıyor dedi ama bugün biraz fazla gibi RABBİM saglıcakla vakitlice almamızı nasip etsin bebelerimzi inşallahhhhh
anladım aman korktuğumuza uğratmasın Rabbimyok cnm yaaa bence telaşlanacak bişey agrı olursa giderim ama kasılma olabilinecek şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?