Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm ammada pahalıymış bizim bebişlerin pılısı-pırtısı keselerimize bol bereket olsun , rahatça ödemek nasip olsun inşallah hımm bebek odası yer değitirirken kırıp-geçirecekmiş ortalığı kolaylıklar tatlım ama güzel düşünmüşsünüz genişlemiş olur bi güzel :13:

Son düzenleme:

inşallahhh cnm inşallahhh yüreği elat özlemiylee yananlarının hepsinin meleği konsun göbüşlerine aminnnnnnn

o iş belli olmaz işte nuray ogluşunu 20li haftalarda ögrenmişti biliyorsun:26::26::26::26:

ben seyhanın kızı olur diye söylemiştim larayıda tutturdum heralde nurcanada kız tahmininde bulunmuştum onu tam hatırlamıyorum
bu durumda benim tahminler tutuyor galiba lotomu oynasam aceba
bilmem benimki erkekmi aceba:26:
demek mobilya bide istiraat istiyor
bakalım biz o heyecanları yaşayabilecekmiyiz

evt cnm pahalı ama olsun 6 sene onların resimlerine baka baka ne göz yaşları döktüm birazda mutlulukla alalım babalarımız daha fazla çalışsın dursun bebeleri için artık

valla ben değiştirmiyecektim eşim olmaz küçük odaya koymam dedii duvarıda kendi kırdı ama dün canı çıktı garibimin içim gitti ben anca izliyorum RABBİM babamıza güç versinnn

ooo sen güzel tuturuyosun ozmn bence erkek ama tahmin deil söylüyorum sadece erkenden ögrenmişsin ondan erkek olabilir dedim

bebek mobilyaları saf boyaylamı ne üretiliyomuş iğrenç kokuyo cnm 1 ayda hergün silinmesi gerekiyo anca çıkar dediler

yaşarsınız cnm niye yaaşamıyasınızki sadece bi kaç ay daha beklemeniz lazım oda çabucak geçiyorr RABBİM in izniyle

gerçekten ammada pahalıya geliyor bizim bebeler
rabbim nasip eder inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri
sen böyle diyince aklıma bişey geldi turguta hamile olarak ikinci gidişimizde ortalıkta 6 yaşlarında esmer çok sevimli bir okadarda şimarık ortalığı birbirine katan bir kız çocuğu vardı eşim dediki bu kesin tüp bebek bende nerden çıkarıyorsun çocuğuolan tekrar ne gezsin buralarda dedim hastanın yanında gelen bir yakınıdır dedim
malesef eşim haklı çıkmış sivastan gelen bir çiftmiş herkesten özürlenip durdular çocuğun hareketleri için tekrar bebek istiyorlarmış tedaviye gelmişler
yandemem o ki bizim bebeler zor ulaşıldığı için hem pahalıya geliyorlar hemde çok şimarık olurlar heralde

damam cnm bişey demiyorum ne zaman istersen o zmn söyle topikimizde 2 erkek var sendede 1 kız 1 erkek olsunn

olsun tatlım o güzel kalbin hissetmiş ben öperim o hissi hımm demek geç kalmamak lazımmış haa mobilya konusunda

canım benim kız olsa bile öğrenirsin ben kızımıda 12. haftada öğrenmiştim
tabi bu söylediğim geçem hamileliğimdi
kız bayram sonuna kadar nasıl sabredeceksin:26:
hımm anladım canım ne bileyim bana erkekse çabuk öğrenirsin kız daha geç gösteriyo dedilerde

ya sorma belki dr arife günü filan izinlidir diye tahminen attık bayram sonrasına ama tabi telde takip ederim randevu alabilirsem ne alaaa :13: bu yüzden şartlanmadım işte

inşallahhh cnm inşallahhh yüreği elat özlemiylee yananlarının hepsinin meleği konsun göbüşlerine aminnnnnnn

o iş belli olmaz işte nuray ogluşunu 20li haftalarda ögrenmişti biliyorsun:26::26::26::26:
amin canım inşallah aaa evet ya Nuray çok geç öğrenmişti :26: sağlık olsun bakalım önemli olan sağlıklı olmaları

evet tutmuş çoğu sen bizim tahmincimizsin bundan böyle

aynen ne uhdeler var içimizde ödemek almak kullanmak nasip olsun hepimize inşallah :13: oo kolaylıklar eşin bayağı yorulmuştur

damam cnm bişey demiyorum ne zaman istersen o zmn söyle topikimizde 2 erkek var sendede 1 kız 1 erkek olsunn

teşekkür ederim anlayışın için inşallah ikisinide tatmak nasip olur
bu arada bizde beşşiği kız tarafı alır anneme dedim senin bebek odası fiyatını yok artık hayatta o parayı veremem onun annesi bitanecik torun diye alıyordur biz ikisine okadar parayı nasıl verelim diyo işi ciddiye aldı hemen

nidemek cnm rica ederim

bizdedee annane alır bebek beşiğini cnm annaneside beşik parasını verdi annen ciddiye aldı heee

ya bugün benim kasılmalarım çok hayır olsun inşallahhhhh

Son düzenleme:
evet canım şımartmamamız ne mümkün coşacak hepimizin evleri tüpsü bebelerle

ben ilk söyleyen cinsiyeti tahmin edeyim erkek dedi kesin vee diğeri de kız olacak yani bi oğluşun bi kızın olacak inşallah sağlıklıca maşallah

nidemek cnm rica ederim

bizdedee annane alır bebek beşiğini cnm annaneside beşik parasını verdi annen ciddiye aldı heee

o nasıl söz ya erken değilmi korkutma insanı ne yapılır bilmiyorum ama doktorunu filan mı arasan hem kasılma nasıl anlaşılıyor nasıl bişey
allah esirgesin vaktinde saatinde kucağına alırsın inşallah

nidemek cnm rica ederim

bencede ihmal etme dr una ulaşmaya çalış inşallah normaldir ama içimiz rahat etsin

canım benim ya aslında sen tedaviye başlamadan tahminde bulunmuştun bir kız bir erkek patiği hediye ederek bakalım sayıyı tutdurduk inşallah cinsiyetleride tuttururuz

cnm bilmiyorum valla kasılmaa karnının bir tarafının taş gibi olmasından oluyoo doktor olması normal rahim kendini doguma hazırlıyor dedi ama bugün biraz fazla gibi RABBİM saglıcakla vakitlice almamızı nasip etsin bebelerimzi inşallahhhhh

amin demek bu haftakarda başlıyormuş kasılmalar

ama benim öyrendiğime göre bu kasılma denen şey bir saatte 4kez giriyorsa doğum sancısıymış sende kendini takip et
gerçi benim rüyama göre sana daha var

canım benim ya aslında sen tedaviye başlamadan tahminde bulunmuştun bir kız bir erkek patiği hediye ederek bakalım sayıyı tutdurduk inşallah cinsiyetleride tuttururuz
aaaa evet yaaa doğru ya ben çoktan tahmin etmiştim hissetmiştim sağlıklı olsunlar inşallah en baş dileğimiz bu

hımm anladım hadi bakalım yeğenimiz hazırlansın yavaş yavaş içerde vaktinde sağlıklıca gelsin inşallah

yok cnm yaaa bence telaşlanacak bişey agrı olursa giderim ama kasılma olabilinecek şeyler
anladım aman korktuğumuza uğratmasın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…