Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım ne demek hepsi çok güzel avatarların hele benimki ellerinde lolipop dişleri çürücek çıkmadan evet tatlım kışlık hazırlıklarım amin hepimizin agzının tadı bozulmasın işallah heh şöle yaz istersen avatarımın yanına sana zahmet olmasın ŞEKER BEBEGİM SENİ BEKLİYORUM

Geçmiş olsun şifacım allah tez zamanda şifanı verir işallah her şey gönlünüzce olur umarım

ben de ben de beğendim listeyi....şaşkınlığım ancak bu kadar güzel ifade edilirdi şifam ellerine sağlık.

şifam keşke esracımı (etipuf) silmeseydin kendisi depremzede ve göç ettiler eminim netleri yoktur fırsat buldukça selam verirdi dünürüm...

08 ağustos 2012 saat 10.27 den
10 ağustos 2012 saat 23.10 a kadar

işte kızlar tarih açıklandı ve bu ay tek tarih sevoma iletebilirsiniz....

hala duymayan uygulamayan varsa hemen başlasın derim bu tarihleri takip etmeye koltuk altımı 3 aydır alamıyorum desem sizeeee......alınacak tüy yok çünkü....

sağolsun kozmikbakımcımız

aaaa noluyo tügler gidiyomu nasıl banada anlatırmısınız zahmet olmazsa :44::44::44::44:

şifam ellerine saglık şimdi süper olmuş bayıldım bebişime

aaa evet esra yok listede ..sen söylemesen farkına varmıycaktım :26:şifada bilerek silmemiştir zaten .bazılarımızın resimleri silinmiş esranında silinmiş bu yüzden gözündne kaçmış belliki

ben tarihi bu sabah öğrendim seyhanı arayıp haber vereyim dedim ama müsait değildi kızçesi için alışverişteydi
ya bişey soracam epilasyonlamı alıyorsunuz yoksa ağda veya diğer yöntemlerlemi :))

selam bacılarımmmmmm

biz oğluşlarımı gördük bugünnn çok şükür herşeyimiz güzel 1500 gr olmuş her ikiside
karnımın sağında toplanmışlar iç içe girmişler orda yavrularımmm kafa popo yanyana gelmiş

hemşom taşınıyosun demek canım hayırlı olsun yeni eviniz

nurcikim sen nasısın canımmmm

nevo bende hamilelikten önce uyuyordum o tüy tarihine 3-4 ay yaptım sonra hamilelikle birlikte permatik mahvetti beni tekrar canım
doğumdan sonra başlıcam gene

kızlarrrr bugün hastane sonrası gelinimizdeydik tatlımı yaptı sağolsunnn yedik doymadık 2 tepsi yapmıştı tepsinin birinide eve getirdimmmmm

sevoooo abinlerdesin demek uzun süre görüşemicez ama sağlık olsun sen niyi ol yeter canım

lara maşallah bebeklerine allahesirgesin hayırlısıyla bende görürüm inşallah o günleri
anlaşılan artık sıkışmaya başladılar içiçe gelmişler

herkese merhaba canlarım geçmişe çok göz atamıyorum benim bıcırık çok sık uyanıyo yaramaz biş olcak teyzeleri ne yapacaksak şaka bi yana yavrumun çok şükür eskisi kadar gaz sancısı yok hele cumadan beri desek cuma o kadar ağladı ki sabahtan öğleye kadar dayanamyıp hastaneye götürdüm idrar tahlili yaptılar çok şükür temiz çıktı gaz sorunumuz için dr metsil yazdı ama ben onu almadıjm bitkisel ilaçlardan yanayım neo baby diye bi ilaç aldık hem annede içebilio onu kullandıktan sonra daha az galio sancılarımız çişimizi yapıncada geçiyo masajla falan atlatabiliyoruz hafta sonuda annanemizle dedemiz beşşiğimizi getirdiler malum erken olunca daha beşşiği almamıştık
bana gelecek olursak dikişlerimden hala duran var ama çok şükü reskisi gibi rahatsız etmiyor kızkardeşimde hafta sonu gitti kaldık kendi başımıza ama herşeye rağmen anne olmak çok güzel uykusuzluk yorğunluk insanın aklına bile gelmiyor bebeişiniz size bakınca minicik elleriyle size dokununca rabbimm duy sesimizi ve isteyen dileyen öncelikle burdaki arkadaşlarıma sonrada herkese bu duyguyu yaşat aminnnnnn doğumdayken sancı çekerken hep sizlere dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhhh hepinizi çok özledimmm allaha emanet olun
görüşmek üzere

lara maşallah bebeklerine allahesirgesin hayırlısıyla bende görürüm inşallah o günleri
anlaşılan artık sıkışmaya başladılar içiçe gelmişler
canımmmm allah razı olsun merak etme sende allahın izniyle görürsün o günlerri
sağıma kaymış ikiside biri sola gelse yerleri daha rahat olcak

canımmm çok sevindim iyi olmanızahep derler ya erkek çocuklarda gaz sorunu daha fazla olurmuş aman atlatmışsınız çok şükür
inşallahhhhhhh rabbim bütün isteyene bu güzellikleri tattırsınnnnnn

teröre lanet olsun akşam akşam agladım yine o anaların, babaların, eşlerin içi nasıl yanıyor babasını tanıyamayan bebege yaktılar yine cigerleri cigerleri yansın

teröre lanet olsun akşam akşam agladım yine o anaların, babaların, eşlerin içi nasıl yanıyor babasını tanıyamayan bebege yaktılar yine cigerleri cigerleri yansın

hAERLERİ İZLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK AKŞAM BAĞIRDIM EŞİME KAPAT ARTIK DUYMAK İSTEMİYORUM DİYE KÖKÜ KURUSUN TERÖRÜN

maşallah bacım maşallah allah nazarlardan saklasın
hedefin yarısına geldin bir okadar daha alsınlar inşallah

istediğin tatlıyıda yemişsin yetmemiş bir tepsi daha almışsın iyi yapmışsın canım
afiyet olsun yarasın kuzucuklarına

hAERLERİ İZLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK AKŞAM BAĞIRDIM EŞİME KAPAT ARTIK DUYMAK İSTEMİYORUM DİYE KÖKÜ KURUSUN TERÖRÜN

haklısın canım benimkide açmış görünce inan dayanamıyorum o anneler haykırdıkçaiçim parçalanıyor agladım bide sormazmı niye aglıyon diye deli oldum açma haberleri dayanımıyorum şehit haberlerine dedim

Selam basılar nasılsınız?bebişler nasıl ?biz iyiyiz çok şükür bir kaç gündür ateşimiz vardı dört aylık aşımızı yaptırdıkdan sonra ateşimiz daha da yükseldi ateşimiz vardı 38i geçiyordu doktora gittik mikroplarla savaşmayı öğreniyor bağışıklıgı gelişiyor ilaç verip müdahale etmeyelim duşla düşürün dedi ama daha sürünce tekrar götürdük bu sefer buğazları enfeksiyon olmuş antibiotik şurup verdi kullandığımız gün akşam beşden gece üç buçuğa kadar aralıksız ağladı acile götürdük antibiotik yan etki yapmış bağarsaklarını bozmuş isal oldu karın ağrısından bağrıyormuş kuzum tabi ben fitil verdim ama vermemle kaka yapması bir olduğu için etki etmiyordu acilde lağman yaptılar kaka yaptı gaz çıkarttı rahatladı eve getirdik altıbuçukda zor uyuttuk ertesi günü kendi doktoruna gittik antibitik kesildi isal maması verdi fitil ve suya katılan bi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyiz sanırım su çiçeği çıkartıyor su toplayan sivilceler var çıkıp sönüyo annemde su çiçeği dedi ben karınca yiyor sandım anlıyacağınız üstüste geldi.neyseki şimdi iyi kuzum çok şükür ALLAH herkeze şifa versin benim kuzumada inşallah öpüyorum hepinizi kendinize bebişlerinize dikkat edin....

günaydınnnnnnnn

edacım çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma neler çekmiş öylee inşallah çarçabuk iyileşir toparlanırsınız canım

fatoş bizi beğenmiyorlarr artıkk

günaydın nuray nasılsın oğluş nasıl ya ben çok merak ediyorum kuzunu albüme eklesene sadece arkadşların görecek s,lersn tekrar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…