hoş geldin maşallah kış hazırlığın bitti bile afiyetler olsun şimdidenevet canım listede sayımız azaldı gelmeyenler var nedense unutulduk ihmal etmeyip selam yazanlar var artık listede biliyorum tatlım kişisel rütben kilo vermeye başladığın tarih ama ne yazılmasını istersin kafama göre yazmayım istedim
canım Sevom transferden 1 gün sonra sol diz kapağımda acayip şişlik oluşmuştuaniden yani anlam verememiştik kocişle evde kas gevşetici tarzı krem denemiştim işe yaramamıştı eee riske atmak ta istememiştim :18: öyle-böyle 1 hafta boyunca yataktan kalkamamıştım buz uygulamayla filan ancak yatışmıştı o günden bu yana pek sıkıntın yoktu ben şiş indi zannediyordum ama özellikle dizimi kırdıkça çokk canım yanıyordu ortopedi dr una gitmiştik fmf hastası olduğumuda belirtince dediki dr : fmf eklemlerine vurmuş ve her hamilelerde şişlik oluşur ama sende her 2 sebepten dolayı hem dizlerde hem ayakların da şişlik var dedi bol-bolo yatacaksın ve buz uygulama yapıp rahatlayacaksın bide ısrarım üzerine krem verdi yani ben şiş gitti zannediyordum ama nerdeee özellikle wc sorunu yaşıyordum bu yüzden aniden taşınıyoruz aslında evet canım özellikle dün 2 kez kustum hergün 1 kez yaşıyorum bakalım ne zaman son bulacak
rica ederim tatlım güle -güle kullanalım
evet geriye dönünce daha çabuk geçiyor avkit çok haklısın hemşomsağlık olsun hepimize başta direniyorum hemşom tamamen kurtulcam teyzesi bebeğimi düşünmek zorundayım
beğenmenize sevindim
canım benim ben dün değil evvelki gün bi baktım listeyeçoğumuzun resimleri uçmuş kolları sıvayıp tek tek hepimize en güzel resimler eklemekle uğraştım bu yüzden hepimizin resimleri hareketli olanları ekledim ve böylece sadece senin değil hepimizin resimleri değişti
valla Sevom aynen bizi böyle bir şans bulmazneyse Rabbim acillik duruma düşürmesin hepimiz sıkıntısız atlatlaım inşallah
ah canım benim hemşom inşallah ulaşırsın istediğin tatlıya
Sevom anneciğin ellerinden o özlediğin yemeği yemeye az kaldı şimdiden afiyet olsungülegüle tatlım inşallah daha iyi güzel haberlerimiz olacak Rabbime emanetsin
Yıldızım hoş geldin listeyi beğenmene sevindimgeçmiş olsun aşı sarsmış yeğenimi ama maşallah toparlanmış hemen
duru81O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
bynkutluayO Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfilO Artık Anne
nuray0606O Artık Anne
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
papatya_ozmenO İkizlere Hamiş
sifaaSüprizi Hoştu :)))
yeteeeeerELİF GİBİ TEK BİR YALNIZIM
bebekdlsBebeğim Özletme Artık
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
turnalŞeker Bebeğim Seni Bekliyorum
08 ağustos 2012 saat 10.27 den
10 ağustos 2012 saat 23.10 a kadar
işte kızlar tarih açıklandı ve bu ay tek tarih sevoma iletebilirsiniz....
hala duymayan uygulamayan varsa hemen başlasın derim bu tarihleri takip etmeye koltuk altımı 3 aydır alamıyorum desem sizeeee......alınacak tüy yok çünkü....
sağolsun kozmikbakımcımız
duru81O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
bynkutluayO Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfilO Artık Anne
nuray0606O Artık Anne
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
papatya_ozmenO İkizlere Hamiş
sifaaSüprizi Hoştu :)))
yeteeeeerELİF GİBİ TEK BİR YALNIZIM
bebekdlsBebeğim Özletme Artık
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
turnalŞeker Bebeğim Seni Bekliyorum
aaa evet esra yok listede ..sen söylemesen farkına varmıycaktım :26:şifada bilerek silmemiştir zaten .bazılarımızın resimleri silinmiş esranında silinmiş bu yüzden gözündne kaçmış bellikiben de ben de beğendim listeyi....şaşkınlığım ancak bu kadar güzel ifade edilirdi şifam ellerine sağlık.
şifam keşke esracımı (etipuf) silmeseydin kendisi depremzede ve göç ettiler eminim netleri yoktur fırsat buldukça selam verirdi dünürüm...
ben tarihi bu sabah öğrendim seyhanı arayıp haber vereyim dedim ama müsait değildi kızçesi için alışverişteydi08 ağustos 2012 saat 10.27 den
10 ağustos 2012 saat 23.10 a kadar
işte kızlar tarih açıklandı ve bu ay tek tarih sevoma iletebilirsiniz....
hala duymayan uygulamayan varsa hemen başlasın derim bu tarihleri takip etmeye koltuk altımı 3 aydır alamıyorum desem sizeeee......alınacak tüy yok çünkü....
sağolsun kozmikbakımcımız
canımmmm allah razı olsun merak etme sende allahın izniyle görürsün o günlerrilara maşallah bebeklerine allahesirgesin hayırlısıyla bende görürüm inşallah o günleri
anlaşılan artık sıkışmaya başladılar içiçe gelmişler
herkese merhaba canlarım geçmişe çok göz atamıyorum benim bıcırık çok sık uyanıyo yaramaz biş olcak teyzeleri ne yapacaksak şaka bi yana yavrumun çok şükür eskisi kadar gaz sancısı yok hele cumadan beri desek cuma o kadar ağladı ki sabahtan öğleye kadar dayanamyıp hastaneye götürdüm idrar tahlili yaptılar çok şükür temiz çıktı gaz sorunumuz için dr metsil yazdı ama ben onu almadıjm bitkisel ilaçlardan yanayım neo baby diye bi ilaç aldık hem annede içebilio onu kullandıktan sonra daha az galio sancılarımız çişimizi yapıncada geçiyomasajla falan atlatabiliyoruz hafta sonuda annanemizle dedemiz beşşiğimizi getirdiler malum erken olunca daha beşşiği almamıştık
bana gelecek olursak dikişlerimden hala duran var ama çok şükü reskisi gibi rahatsız etmiyor kızkardeşimde hafta sonu gitti kaldık kendi başımıza ama herşeye rağmen anne olmak çok güzel uykusuzluk yorğunluk insanın aklına bile gelmiyor bebeişiniz size bakınca minicik elleriyle size dokununca rabbimm duy sesimizi ve isteyen dileyen öncelikle burdaki arkadaşlarıma sonrada herkese bu duyguyu yaşat aminnnnnn doğumdayken sancı çekerken hep sizlere dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhhhhh hepinizi çok özledimmm allaha emanet olun
görüşmek üzere
teröre lanet olsun akşam akşam agladım yine o anaların, babaların, eşlerin içi nasıl yanıyor babasını tanıyamayan bebege yaktılar yine cigerleri cigerleri yansın
selam bacılarımmmmmm
biz oğluşlarımı gördük bugünnn çok şükür herşeyimiz güzel 1500 gr olmuş her ikiside
Karnımın sağında toplanmışlar iç içe girmişler orda yavrularımmmKafa popo yanyana gelmiş
Hemşom taşınıyosun demek canım hayırlı olsun yeni eviniz
Nurcikim sen nasısın canımmmm
nevo bende hamilelikten önce uyuyordum o tüy tarihine 3-4 ay yaptım sonra hamilelikle birlikte permatik mahvetti beni tekrar canım
doğumdan sonra başlıcam gene
kızlarrrr bugün hastane sonrası gelinimizdeydik tatlımı yaptı sağolsunnnYedik doymadık 2 tepsi yapmıştı tepsinin birinide eve getirdimmmmm
Sevoooo abinlerdesin demek uzun süre görüşemicez ama sağlık olsun sen niyi ol yeter canım
hAERLERİ İZLEMEK İSTEMİYORUM ARTIK AKŞAM BAĞIRDIM EŞİME KAPAT ARTIK DUYMAK İSTEMİYORUM DİYEKÖKÜ KURUSUN TERÖRÜN
günaydın günün ilk günaydını benden olsun boş topikeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?