Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bacım ekim başı olsun hedefiniz beni korkutmayınn:18::18::18::18:
millette şans var demek allah korusun benimde en korktuğum şey acil gidipte yer bulamamak
inşallahhhhh acil olmaz herşeyimiz programlandığı gibi tıkırında yürür
gelirken alamazmı eşin :26:

bulamıyorki istediğim tatlıyııııııııçevremizde en az 5 fırın -pastane var istediğim tatlı yokkkk yada benzeri bişey yokkkkkk
başka başka alıp geliyooo1 haftadırda o tatlı aklımda çıkmıyor bi türlüüüüü

Son düzenleme:
lara benimde canım bi yemek istiyo uzun zamandır ama yapacak kimse yok annemi beklicem çünkü onun gibi yapamazlar eşim zaten hiçbeceremez

ayşecim dün gidemedik bu akşam alıcaklar bizi bende veda için girmiştim

kızlar 10 gün boyunca yada bayramdan sonraya kadar olamıcam büyük ihtimal. nette olmıcak

nurcik yada sevdamce sizler tüy alma zamanı olan topiği biliyonuz ağustos ayının tarihleri açıklanmadı. hafta içi açıklanır aycangülün web sitesinden bakıp bana söylermisiniz :26: artık o topikte yayınlanmıyo blogundan yayınlanacak

allaha emanet olun ben yokken çok yazmayın emi

merhaba canlarim benim,nasilsiniz?her kes iyidir insallah,tugbacim bebeyini ALLAH anali babali buyutsun.
seyhan abisine gidiyor,sag salim don canim.
bu arada liste guzel olmus,ellerinize saglik,insallah kalan kisiler de hamis olurlar.
biz iyiyiz,kizim asi oldu,butun gun atesi cikti,simdi cok iyi sukur.konusmaya basliyor yavas yavas.darisi olmayanlarin basina.
her kesi optum

günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktummmm
şehit haberlerine çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versinnn

nurcik avatarın çok güzel kız valla kızma bana hamileligi sana benziyo bacım

aa kırılıdınmı kız şaka özür valla kırmak istemedim bacım kötü niyetim yoktu

günaydın kızlar keyifli haftalar herkese gerçi ne kadar keyif alacaksak bu Türkiyenin halinden
ŞEHİT HABERLERİ SAVAŞ HABERLERİ OLMASIN ARTIK

seyhan bacım takipte olacam tarih açıklanınca haber verecem muhakak

aa kırılıdınmı kız şaka özür valla kırmak istemedim bacım kötü niyetim yoktu

yok kız kırılmadım haklısın ben böyle çirkin şapşal birşey oldum ..geçen gün kızlarada söyledim çirkinleştiğimi
haklısın bana benziyor seninde çok yakındaki halin olacak inşallah :)

olsun kız olsunda çikin olayım dogurunca geri güzelleşiriz ben razıyım

slm kızlar yeni gelebildim anca domatesler bitti şükür canım çıktı yeni liste hayırlı olsun listedeki kişiler azalmışmı bana mı öle geldi bide benim profilin yanındaki tarih kilo verme tarihi
hoş geldin maşallah kış hazırlığın bitti bile afiyetler olsun şimdiden evet canım listede sayımız azaldı gelmeyenler var nedense unutulduk ihmal etmeyip selam yazanlar var artık listede biliyorum tatlım kişisel rütben kilo vermeye başladığın tarih ama ne yazılmasını istersin kafama göre yazmayım istedim

canım Sevom transferden 1 gün sonra sol diz kapağımda acayip şişlik oluşmuştu aniden yani anlam verememiştik kocişle evde kas gevşetici tarzı krem denemiştim işe yaramamıştı eee riske atmak ta istememiştim :18: öyle-böyle 1 hafta boyunca yataktan kalkamamıştım buz uygulamayla filan ancak yatışmıştı o günden bu yana pek sıkıntın yoktu ben şiş indi zannediyordum ama özellikle dizimi kırdıkça çokk canım yanıyordu ortopedi dr una gitmiştik fmf hastası olduğumuda belirtince dediki dr : fmf eklemlerine vurmuş ve her hamilelerde şişlik oluşur ama sende her 2 sebepten dolayı hem dizlerde hem ayakların da şişlik var dedi bol-bolo yatacaksın ve buz uygulama yapıp rahatlayacaksın bide ısrarım üzerine krem verdi yani ben şiş gitti zannediyordum ama nerdeee özellikle wc sorunu yaşıyordum bu yüzden aniden taşınıyoruz aslında evet canım özellikle dün 2 kez kustum hergün 1 kez yaşıyorum bakalım ne zaman son bulacak

bu arada liste süper oluş elleerie sağlık şifam

ve sıcaklarrrr burada hiçserin olmadıki hep terledimm
rica ederim tatlım güle -güle kullanalım

evet geriye dönünce daha çabuk geçiyor avkit çok haklısın hemşom sağlık olsun hepimize başta direniyorum hemşom tamamen kurtulcam teyzesi bebeğimi düşünmek zorundayım

süper olmuş hemşom liste ellerine sağlık
beğenmenize sevindim

maden suyu şişeşine yaptım 214 tane canım liste güzel olmuş elinize saglık ben eski bebegimi seviyodum ama
canım benim ben dün değil evvelki gün bi baktım listeye çoğumuzun resimleri uçmuş kolları sıvayıp tek tek hepimize en güzel resimler eklemekle uğraştım bu yüzden hepimizin resimleri hareketli olanları ekledim ve böylece sadece senin değil hepimizin resimleri değişti

valla Sevom aynen bizi böyle bir şans bulmaz neyse Rabbim acillik duruma düşürmesin hepimiz sıkıntısız atlatlaım inşallah

ah canım benim hemşom inşallah ulaşırsın istediğin tatlıya

Sevom anneciğin ellerinden o özlediğin yemeği yemeye az kaldı şimdiden afiyet olsun gülegüle tatlım inşallah daha iyi güzel haberlerimiz olacak Rabbime emanetsin

Yıldızım hoş geldin listeyi beğenmene sevindim geçmiş olsun aşı sarsmış yeğenimi ama maşallah toparlanmış hemen

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktummmm
şehit haberlerine çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versinnn
günaydın Yeterciğimm aynen bende dayanamıyorumm şehit haberlerine amin canım bol sabır ailelerine

aaa üstüme iyilik sağlık ne alakasıı varr hıııhhh
ben cici bir hamileyim bananeee
bencede tatlım cici hamişsin sen benim tek amacım hepimizin ki aynı boy ve hareketli resim olsun demiştim bu kez

günaydın canım aynen olmasın şehit haberlerimiz

olsun kız olsunda çikin olayım dogurunca geri güzelleşiriz ben razıyım
olacak inşalah tatlım en güzel anne olacağız hepimzi

ben listeyi çok beğendim tekrar ellerine sağlık..düşünüp ,uğraşmışsın okadar ,tek tek yeni resimler yüklemişsin
dışardan yapması kolay gibi gözüksede öyle değil uğraştıryor.. epey zahmetli gerekt,iriyo..beğenmemezlik yapmak bizim ayıbımız olur...
valla benim resimn hepsinden güzel ..hatta cuk diye oturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…