bacım ekim başı olsun hedefiniz beni korkutmayınn:18::18::18::18:ben geldimm misafirler vardı gittiler bende hemen daldım
lara demek 26 eylül hedefin benimde eylül sonraları yada nurcikin de dediği gibi ekim başıda olabilir.
sevdamce eşimin memleketinden biri nakil edile edile devletlerden en sonunda devlettede yer olmayınca kuvözünde medikale sevk etmişler ve 5 kuruş ödememişlerama bizde o şans nerdee
gelirken alamazmı eşin :26:
aa kırılıdınmı kız şaka özür valla kırmak istemedim bacım kötü niyetim yoktu
olsun kız olsunda çikin olayım dogurunca geri güzelleşirizben razıyım
olacak Allahın izni ile
başladınmı diyete eşin ilaç konusunu ne yaptı buldumu
başladım cancazım haber gelmemiş ecza deposundan
iyi hade bakalım ben güveniyorum vereceksin sen kilolarını
inşallah ilaç işide hal olur hemencecik
hoş geldin maşallah kış hazırlığın bitti bile afiyetler olsun şimdidenslm kızlar yeni gelebildim anca domatesler bitti şükür canım çıktıyeni liste hayırlı olsun listedeki kişiler azalmışmı bana mı öle geldi bide benim profilin yanındaki tarih kilo verme tarihi
canım Sevom transferden 1 gün sonra sol diz kapağımda acayip şişlik oluşmuştuselam kızlar kaçırmışım sizleri
şifa dizine ne oldu geçmiş olsun kaçırdım sanırım ben :26:
ayşe mide bulantıların yokmuş darısı şifaya
nurcik evet 30 lu haftalara geldik şifanın dediği gibiinşallahh sonuna kadar giderz benim hedefim 20 eylül
rica ederim tatlım güle -güle kullanalımbu arada liste süper oluş elleerie sağlık şifam
ve sıcaklarrrr burada hiçserin olmadıki hep terledimm
evet geriye dönünce daha çabuk geçiyor avkit çok haklısın hemşom:26:
nurcikim daha hiç doğum tarihi konuşulmadı canım 34. hafta dolduktan sonra konuşulur sanırım
34. hafta bebeğin artık tamamen tehlikeleri atlattığı dönem biliyorsun
hemşommmmsağol bebemmmmmm sende görecen inşallah sayılı gün çabuk geçiyor inanki ama gelirken değil geriye dönüp bakıncaaaaa şimdi bizlerde zaman durdu sanki hiç geçmiyecekmiş gibi ama ağustosun 5 i olmuş bileeeee
yazık o bebeğeeeeeee bak tam organlar oluşuyor minik minik kalbine ciğerine yazık değilmi annesiiii
selam canım
demek senin doğum izninin 6 aya çıkacağından haberin yokmu:26::26:valla dua ediyorummmmm inşallah bir an önce çıkar şu yasa
benim hedefim 26 eylül bacım senjinki nası 20 olurrrbenden sonra geleceksin ya ekimi bari gör lan 1.10.2012 olsun seninki
alıntılarımın hepsi çıkmamışşşş
papatyam senide öperim canımmmm
beğenmenize sevindimsüper olmuş hemşom liste ellerine sağlık
canım benim ben dün değil evvelki gün bi baktım listeyemaden suyu şişeşine yaptım 214 tane canım liste güzel olmuş elinize saglık ben eski bebegimi seviyodum ama
valla Sevom aynen bizi böyle bir şans bulmazben geldimm misafirler vardı gittiler bende hemen daldım
lara demek 26 eylül hedefin benimde eylül sonraları yada nurcikin de dediği gibi ekim başıda olabilir.
sevdamce eşimin memleketinden biri nakil edile edile devletlerden en sonunda devlettede yer olmayınca kuvözünde medikale sevk etmişler ve 5 kuruş ödememişlerama bizde o şans nerdee
ah canım benim hemşom inşallah ulaşırsın istediğin tatlıyabacım ekim başı olsun hedefiniz beni korkutmayınn:18::18::18::18:
millette şans var demek allah korusun benimde en korktuğum şey acil gidipte yer bulamamak
inşallahhhhh acil olmaz herşeyimiz programlandığı gibi tıkırında yürür
bulamıyorki istediğim tatlıyııııııııçevremizde en az 5 fırın -pastane var istediğim tatlı yokkkk yada benzeri bişey yokkkkkk
başka başka alıp geliyooo1 haftadırda o tatlı aklımda çıkmıyor bi türlüüüüü
Sevom anneciğin ellerinden o özlediğin yemeği yemeye az kaldı şimdiden afiyet olsunlara benimde canım bi yemek istiyo uzun zamandır ama yapacak kimse yok annemi beklicemçünkü onun gibi yapamazlar eşim zaten hiçbeceremez
ayşecim dün gidemedik bu akşam alıcaklar bizi bende veda için girmiştim
kızlar 10 gün boyunca yada bayramdan sonraya kadar olamıcam büyük ihtimal. nette olmıcak
nurcik yada sevdamce sizler tüy alma zamanı olan topiği biliyonuz ağustos ayının tarihleri açıklanmadı. hafta içi açıklanır aycangülün web sitesinden bakıp bana söylermisiniz :26: artık o topikte yayınlanmıyo blogundan yayınlanacak
allaha emanet olun ben yokken çok yazmayın emi
Yıldızım hoş geldin listeyi beğenmene sevindimmerhaba canlarim benim,nasilsiniz?her kes iyidir insallah,tugbacim bebeyini ALLAH anali babali buyutsun.
seyhan abisine gidiyor,sag salim don canim.
bu arada liste guzel olmus,ellerinize saglik,insallah kalan kisiler de hamis olurlar.
biz iyiyiz,kizim asi oldu,butun gun atesi cikti,simdi cok iyi sukur.konusmaya basliyor yavas yavas.darisi olmayanlarin basina.
her kesi optum
günaydın Yeterciğimm aynen bende dayanamıyorumm şehit haberlerinegünaydın kızlarrr nasılsınız dün yoktummmm
şehit haberlerine çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versinnn
bencede tatlım cici hamişsin sen benim tek amacım hepimizin ki aynı boy ve hareketli resim olsun demiştim bu kezaaa üstüme iyilik sağlık ne alakasıı varr hıııhhh
ben cici bir hamileyim bananeee
günaydın canım aynen olmasın şehit haberlerimizgünaydın kızlar keyifli haftalar herkesegerçi ne kadar keyif alacaksak bu Türkiyenin halinden
ŞEHİT HABERLERİ SAVAŞ HABERLERİ OLMASIN ARTIK
seyhan bacım takipte olacam tarih açıklanınca haber verecem muhakak
olacak inşalah tatlım en güzel anne olacağız hepimziolsun kız olsunda çikin olayım dogurunca geri güzelleşirizben razıyım
günaydın Yeterciğimm aynen bende dayanamıyorumm şehit haberlerineamin canım bol sabır ailelerine
bencede tatlım cici hamişsin sen benim tek amacım hepimizin ki aynı boy ve hareketli resim olsun demiştim bu kez
günaydın canım aynen olmasın şehit haberlerimiz
olacak inşalah tatlım en güzel anne olacağız hepimzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?